Buyur annesi cabk buyuyolr:))bilemiyorum ki canım.. ama yazılan doğruysa tam 4 hafta önde görünüyor.. benim bebişim dha küçük teyzesi, en son kontrolde 22 haftalık 430 grdı
Benim oğlum da baştan beri bir hafta ile 10 gün arası önde çıkıyor hep. Ama doktorum 8.aya kadar bekleyeceğimizi ve o zaman da önde olursa doğum tarihini öne çekebileceğimizi söyledi. En son kontrolde 27 ağustos görünüyordu sanırım doğum tarihi. Sanırım doktordan doktora değişiyor, biraz yorum karışıyor tıbba galiba bu konuda :)
Bu arada doktorun doğru söylemiş benim oğlum da ben elimi koyunca duruyor ama konuşup biraz karnımda elimi gezdirdikten sonra hareketleniyor. Hatta ben dışardan pıt pıt yaptıkça o da içerden yapıyorbabamıza ise tepkiliydik resmen adamcağız bende harektlendiğini görüp binbir hevesle elini koyduğu anda oğlum düğmesine basmışsın gibi anında duruyordu çok üzülüyordu garibim biraz da kıskanıyordu ama sonra eşim de daha sık konuşmaya başladı ve ona da tepki vermeye başladı oğlum :)
Ondan canm demistmya burada ağrıyı bi anda insanlrn içinde utanıyorum penguen gibi diyekafasının yeri çok onemlı eger asagıdaysa kasık agrısı yapar yurumede zorlanırsın,yukardaysa mıdeye baskı yapar onda da mıde sıkıntısı yasarsın ben her ıkı durumu da yasıyorum...benım kızın kafa yukarda olursa bacaklarıyla mesaneme tekme atıyor dusun yaşadıklarımı sureklı wc
Buyur annesi cabk buyuyolr:))
Ben bayagi geriden takip ediyorum sizi:) eğer cüz kaldiysa bende alabilirmiym ?tm cnm 9. cüz ozman senin beraat kandiline kadar haziranın başına kadar yani
1 hafta sonra kontrolum var o zaman doktoruma sorayım en ıyısı kan ılacı falan ıstedım vermedı hamılelıgım boyunca sadece folıbal ve decavıt kullandım ılaçtan yana deıl doktorum pek aslında amacanım benim doktorum demir dışında hiçbir vitamin vermiyor.. en azından şimdilik.. çok gerekmedikce vitamin takviyesine karşı.. doktoruna daniş bence eğer kan değerlerin normalse biraktirir belki
tm cnm 19. cüzü sana ekliyorum ozmanBen bayagi geriden takip ediyorum sizi:) eğer cüz kaldiysa bende alabilirmiym ?
bitmediyse ben de alayım bi tane canım..41 YASİN LİSTESİ
miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1......................okundu
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
cryofangel.....................1
ysmn1096......................1
belmaakca.....................1
OhatunO.........................1
kattina............................1
ayselcsb..........................1
bluebottle........................1
arzu3850........................1
catdog............................1
insirahım........................1
gayye21..........................2
fulya01...........................2
denizkaya.......................1
elifahsen..........................1
ayışığı3434......................1
yeşil_erik.........................1
magicdarkwish................1
aysmst88.........................3
prensprensess..................1
polyanna23.....................1
TOPLAM........................37
Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....çevresinden okumak isteyen olursa verilebilir..
son bitane kalmıştı.onuda sana yazıyorumbitmediyse ben de alayım bi tane canım..
cnm 570 gr 31 cm olmuş.. ama boyu tahmini dedi bacak boyuna göre söylemiş.. çok şükür bir sıkıntı yok 1 ay sonra tekrar çağırdı testler var dedi galiba şeker yüklemesi için.. bu arada ben elimi koyunca oynamıyor utanıyor mu dedim yada rahatsızmı oluyor dedim yok dedi seni hissetmek istediği içindir sen konuş ve dokun ona dedi zamanla alışır annemi dokunuyor babamı ayırt eder tepki verir dedi
canım bende doktorumu değiştirmek zorunda kaldım kendisi sordu ayrınılıya girdinmi diye. bişey demezse doktor sen sor napıyım diyeGunaydin bayanlar 21. Haftadayim doktorumu degistircem yarin farkli doktora gitcem acaba ayriltili ultrason istesem yapar mi yoksa onun ozel bi gunu mu var seker takviyesi falan yapcaz yarin
41'e şimdi tamamladık canım : (41 YASİN LİSTESİ
miskamber...................1
egebee..........................1
esmanurcanan.............5
hülyab27......................1......................okundu
yuja..............................1
ECEONUR.....................1
kdrl...............................1
seda78...........................1
ozlemnrtrlk...................1
cryofangel.....................1
ysmn1096......................1
belmaakca.....................1
OhatunO.........................1
kattina............................1
ayselcsb..........................1
bluebottle........................1
arzu3850........................1
catdog............................1
insirahım........................1
gayye21..........................2
fulya01...........................2
denizkaya.......................1
elifahsen..........................1
ayışığı3434......................1
yeşil_erik.........................1
magicdarkwish................1
aysmst88.........................3
prensprensess..................1
polyanna23.....................1
TOPLAM........................37
Cuma saat 11:00 'de duası toplanacaktır bilginize...eylül annelerinin ve bebeklerinin sağlıklı olmaları, hayırlı evlat olmaları vede kolay doğum için okuyoruz....çevresinden okumak isteyen olursa verilebilir..
beni de ekler misin canım.. 1 tane :)
41'e şimdi tamamladık canım : (
Benim de evimde tadilat var. Bütün evi topladık haftasonu aynen ben de ağır bişe yapmadım ama oğlumdan tık yoktu pazar günü ve dün tüm gün.. Yani sanki hareketi çok çok azalmış, hissettirmiyor gibiydi.. Anneme kaçtım geldim yattım hemen dinlenmek için. Çok panikledim ama biraz dinlendikten sonra dün gece hareketlendi gene çok şükür. Seninki de belki yorgun düşmüştür biraz dinlenin annesi :) inşallah kazasız belasız evlerimize yerleşiriz.. Kolay gelsin size de..
duası hepimiz adına toplanıyor canım merak etmehadi yaa kısmetimde yokmuş demek.. çok fazla giremiyorum foruma kaçırdım o yüzden.. ama duanız da eksik etmeyin kızımla beni de inşallah :)
gözün aydın kuzucum panikleme bi daha..
Tmm canim tsekkr edrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?