2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aaa şimdi görüyorum süper bişey yapıyosunuz kızlar dolmasaydı bende alabilirdim ama kısmet bi dahakine diyelim :) bizi de ekleyın dualara :)
HER HAFTA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ KISMETSE CNM GEÇEN HAFTA BAŞLADIK MİSK DAĞITIYOR HER P.TESİ EYLÜL ANNELERİ DİYE OKUNUYOR DUASI HEPİMİZ İÇİN MERAK ETME

canım belki de bebeğin biberon kullanmayacak. ben gerekirse doğduktan sonra biberon a ihtiyaç olursa avent almayi düşünüyorum
Canim ben biraz erken doğum yapmak durumunda kalacam ve dolayisiyla bebegim küvözde kalacak bi süre. Küvözde kaldiginda da sütü biberonla verecez diye biliyorum

Canim ben biraz erken doğum yapmak durumunda kalacam ve dolayisiyla bebegim küvözde kalacak bi süre. Küvözde kaldiginda da sütü biberonla verecez diye biliyorum

canım hayırdır neden erken doğum yapmak durumunda kalacaksın inşallah ciddi bir durum yoktur ?

canım hayırdır neden erken doğum yapmak durumunda kalacaksın inşallah ciddi bir durum yoktur ?
Canim bende anemi problemi var. Kan oranim cok dusuk ve son aylarda daha fazla dusup benim hayatimi riske sokarmiş. Bu nedenle doktorlar 34. haftada dogum yaptirmayi dusunyorlar. Tabi ben en azindan 36. hafta olsun diye diretmeyi planliyorum.

Canim bende anemi problemi var. Kan oranim cok dusuk ve son aylarda daha fazla dusup benim hayatimi riske sokarmiş. Bu nedenle doktorlar 34. haftada dogum yaptirmayi dusunyorlar. Tabi ben en azindan 36. hafta olsun diye diretmeyi planliyorum.

canım yaa çok üzüldüm.. inşallah süreç çok güzel ilerler ve istediğin zamanda yaparsın doğumunu.. Rabbimin hikmeti vardır bunda da bir hayır bilemeyiz biz.. Allah hayırla sonuçlandırsın inşallah..

belmadan bir haberiniz var mı kızlar.. forumda hiç gözükmüyor neredeyse. merak ediyorum kendisi nasıl bebeği nasıl . :-(

selamlar kizlar doktordan geldim simdi sukur kizim cok iyi...24.hafta itibariyle nobetten dusmek icin rapor aldim yarin okul idaresine teslim edecegim ve okul kapanana kadar kismetse nobet yok artik zaten yonetmelik icin bu haftayi bekliyordum...ogretmen arkadaslar nobet tutmaya devam ediyor musunuz?

Canım inanır mısın aynı soruyu sormak icin actım mesajını gördüm :) bugün müdür beye haftaya 24 haftalik olacagimi ve haftaya nöbet tutmamam getektiğini söyledim.önce tamam dedi sonra yönetmeliğe baktım ve son 3 ay diyo sizin doğum tarihi 15 eylülse son 3 aya daha gelmemissiniz dedi.Ben de 24. Haftadan itibaren tutulmuyo diye biliyorum dedim.Bize sıkıntı olanilir hocam doktordan bi rapor getirin isterseniz dedi.Ben haftaya salı(nöbet günüm) 24. haftaya giriyorum.Haftasonu doktordan rapor alsam verir mi acaba? Bugün tuttuğum son nöbet olsun istiyorum

belmadan bir haberiniz var mı kızlar.. forumda hiç gözükmüyor neredeyse. merak ediyorum kendisi nasıl bebeği nasıl . :-(
çok girmek istemiyor sanırım canım bi süre...kontrollerine devam edecekti en son..yasinlere katılıyor bu arada

canim bizim okuldaki uygulamada 24.hafta itibariyle doktordan ''24.haftada canli gebelik gozlenmistir" yazisinigetirdiginde isleme koyuyorlar...hatta benim yarin nobet gunum sabahtan verecegim insallah yarin da tutmayacagim...seniki de ayni benim gibi olur eger hala sikinti cikarirlarsa yonetmelik maddesini de dilekcene yaz canim...benim nobetim 9.siniflarin oldugu katta havalar da isindigi icin vukuatlar olmaya basladi ben de hemen bugun hallettim...sen de devlet hastanesinden bile alabilirsin yaziyi ben oyle yaptim sikinti cikarmadan yazdi dr.

Amin canim. Allah razi olsun. Hepimizin hamileligi cok guzel ilerler ve meleklerimizi saglikli olarak kucagimiza aliriz inşallah.

Müdür 24. Hafta bisey görmedim ben yönetmelikte hocam son 3 ay yaziyor diyor.yani 24te bırakıldığını kabul etmiyor.bunu ona anlatmak yerine doktordan "24.haftaya girmistir nöbet tutması uygun değildir" raporu alabilirsem işim olacak
sanırım.bazı müdürler rapor bile istemiyomus hatta erken bıraktırıyolarmış nöbeti.Bi şöyle
müdürüm olmadı yanarım ona yanarım

kızlar renkli doppleri ne yaptınız?
İstanbul Anadolu yakasında nereleri tavsiye ediyosunuz?
bana doktorum sonomed ve Koşuyolu görüntüleme merkezini tavsiye etti

Canım ben ümraniyede radistanbul görüntüleme merkezine gittim 200 tl fiyatı ve 2 kere de extradan ücretsiz muayne hediyesi var 1 er ay arayla çokta memnum kaldım cem bey komik ve ilgili bi doktor tavsiye ederim

canim sen raporu goturdugunde sikinti cikaramaz sen isini rapora bagla sonucta illegal bir durum yok ortada...bizim mudurumuz cok iyi rapor almasam bile olurdu ama her seyin aslina uygun olmasi daha iyi olur...hatta bizim mudurumuz sag olsun butun dr. islerimde hic sikinti cikarmadan rapor dilekce vs.b. istemeden izin verir surekli nasil gidiyor diye de sorar...

Hayırlı günler annişler.. Nasılsınız?
Foruma çok giremiyorum sayfalar çok ilerlemiş.. Herkes iyidir İnşaAllah..
Bugün hastaneye kontrole gittik. Bebişimizi gördük.. MaşaAllah çok iyiymiş.. Baya da hareketli Daha önceleri ultrasonra 1 hafta geriden geliyordu ama şimdi normale dönmüş.. Kilomuz 540 gr Boyumuz FLye göre 28 cm ama nedense sanki dr 23 cm demiş gibi kalmış aklımda..

Benim ailemde şeker hastalığı olduğu için açlık-tokluk şekeri ölçülmüştü.. Nedense tokluk şekerim açlığa göre biraz düşük çıkmış.. Şimdide şeker yüklemesi istedi..
Bizden şimdilik haberler böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…