2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim doktor 2 gün önceden bile vermedi.24. haftaya çarşamba günü giriyorum inşallah. O gün alabileceğimi söyledi.

evet devlette ödeme alınmıyormuş ama her devlette renkli ugs yokmuş gitmeden önce öğren birde randevu sistemi var kızlar baya önceden randevu almıştı öyle kalmış aklımda cnm..
ben biraz geç verdim ama doktorum yönlendirirken renkli ultrason dedi yarın giricem bakalım renkli mi yoksa sadece detaylı mı benim doktorum kağıda bu hafta için randevu verilmesini yazdı çarşambayı verdiler çok heyecanlıyım inş güzel haberlerle gelirim yarın

inşallah cnm herşeyden önce önemli olan sağlıklı olmaları dönünce yazarsın güzel haberlerle gel inşallah..

İn
inşallah canm. Ya o günleri heyecanla beklıyorum oğlum beni şaşırtacak ama ne zamn bilmiyorum :)

Ya renkli ultrason da bebeğini net gören oldumu herkez net çıkmıyor diyor yarın yaptıracağım cok heyecanlıyım Bebeğimi Beklerken ツ

Ya renkli ultrason da bebeğini net gören oldumu herkez net çıkmıyor diyor yarın yaptıracağım cok heyecanlıyım Bebeğimi Beklerken ツ

vallahi bnmki baya baya net çıkmıştı.. tabi normale göre dha büyük ve basık gbi oluyor, ama yüzü çok belirgin çıkmış bence.. her gün bin kere açıp açıp bakıyorum :) allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş..

Bende yaptırmak isterdim ama bu ara maddi yönden baya sıkışık olduğumuz için yaptıramicam

canım detaylı mı yaptırmak istiyosun yoksa 4d foto mu istiyosun? detaylıyı yapan devlet hastaneleri de oluyor, onları araştır lütfen.. 4d foto için de 4d görüntüleme cihazı olan bi doktordan normal kontrol muayenesine gidebilirsin ki detaylı usg muayenesinin 4te1 i oluyor fiyat.. illa ki detaylı yaptırırsan 4d foto verilir diye birşey yok yani :) aklında bulunsun, ama yine de fırsat olmaz yaptıramazsan lütfen üzülme zaten kısa zaman sora allahın izniyle canlı canlı görücez öpüp koklucaz bebişlerimizi

iyi haberlerle dönmene sevindim canım.ben 8.haftadan beri tutmuyorum.o zamanlarda kanamam olduğu için doktor rapor vermişti.idare hiç nöbet yazmadı şimdiye kadar.ama bu haftanın sonunda ben de tekrar rapor alıp vericem okula.

Ya arkadaslar cok fazla belimde kaburgalarimda agri hissediyorum uzaninca biraz iyi oluyor 5 aylik hamileyim bel agrilarim icin erken degilmi cok agrim var

Bende tutuyorum canım aynen de rapor almadım gerek yok dedi idare zaten ben bi iki aydır tutmuyodum sendika kararı bana yaradi

Ne güzel canım maşallah.Allah bize de öyle müdürlerle çalışmayı nasip etsin.Doktoru arayıp sorayım rapor işini randevuma çok var da.o da pürüz çıkarmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…