- 17 Mart 2015
- 77
- 61
- 8
selamlar kizlar doktordan geldim simdi sukur kizim cok iyi...24.hafta itibariyle nobetten dusmek icin rapor aldim yarin okul idaresine teslim edecegim ve okul kapanana kadar kismetse nobet yok artik zaten yonetmelik icin bu haftayi bekliyordum...ogretmen arkadaslar nobet tutmaya devam ediyor musunuz?
Benim doktor 2 gün önceden bile vermedi.24. haftaya çarşamba günü giriyorum inşallah. O gün alabileceğimi söyledi.Canım inanır mısın aynı soruyu sormak icin actım mesajını gördüm :) bugün müdür beye haftaya 24 haftalik olacagimi ve haftaya nöbet tutmamam getektiğini söyledim.önce tamam dedi sonra yönetmeliğe baktım ve son 3 ay diyo sizin doğum tarihi 15 eylülse son 3 aya daha gelmemissiniz dedi.Ben de 24. Haftadan itibaren tutulmuyo diye biliyorum dedim.Bize sıkıntı olanilir hocam doktordan bi rapor getirin isterseniz dedi.Ben haftaya salı(nöbet günüm) 24. haftaya giriyorum.Haftasonu doktordan rapor alsam verir mi acaba? Bugün tuttuğum son nöbet olsun istiyorum
ben biraz geç verdim ama doktorum yönlendirirken renkli ultrason dedi yarın giricem bakalım renkli mi yoksa sadece detaylı mı benim doktorum kağıda bu hafta için randevu verilmesini yazdı çarşambayı verdiler çok heyecanlıyım inş güzel haberlerle gelirim yarınevet devlette ödeme alınmıyormuş ama her devlette renkli ugs yokmuş gitmeden önce öğren birde randevu sistemi var kızlar baya önceden randevu almıştı öyle kalmış aklımda cnm..
inşallah cnm herşeyden önce önemli olan sağlıklı olmaları dönünce yazarsın güzel haberlerle gel inşallah..ben biraz geç verdim ama doktorum yönlendirirken renkli ultrason dedi yarın giricem bakalım renkli mi yoksa sadece detaylı mı benim doktorum kağıda bu hafta için randevu verilmesini yazdı çarşambayı verdiler çok heyecanlıyım inş güzel haberlerle gelirim yarın
Bir tanesini verebilirim isterse 2 tane almıştım canim41'e şimdi tamamladık canım : (
az kalmış canım alırsın inşallah sonra da nöbet olayına son:))Benim doktor 2 gün önceden bile vermedi.24. haftaya çarşamba günü giriyorum inşallah. O gün alabileceğimi söyledi.
inşallah canm. Ya o günleri heyecanla beklıyorum oğlum beni şaşırtacak ama ne zamn bilmiyorum :)Bende 21. haftamdayım. Cuma günü hala eski kotlarımı giyiyordum biraz belimin kalınlaşması dışında hiç bir değişiklik yoktu. Hafta sonu ne olduysa birden karnım sertleşti ve göbeğim belirdi. pazartesi cuma günü giydiğim kıyafet sıkmaya başladı :) Doktor da 5 gün kadar ilerde ölçtü ultrasonda. Bir gecede bile değişebilir görüntün, bebeğinin seni şaşırtmasına az kalmıştır bence hiç endişe etme :)
Canım ben 11 . Cüzümü okudum. Allah kabul etsin inş.haziranın başı berat kandilinde teslim edicez nasip olursa.
Ya renkli ultrason da bebeğini net gören oldumu herkez net çıkmıyor diyor yarın yaptıracağım cok heyecanlıyım Bebeğimi Beklerken ツ
Bende yaptırmak isterdim ama bu ara maddi yönden baya sıkışık olduğumuz için yaptıramicam
iyi haberlerle dönmene sevindim canım.ben 8.haftadan beri tutmuyorum.o zamanlarda kanamam olduğu için doktor rapor vermişti.idare hiç nöbet yazmadı şimdiye kadar.ama bu haftanın sonunda ben de tekrar rapor alıp vericem okula.selamlar kizlar doktordan geldim simdi sukur kizim cok iyi...24.hafta itibariyle nobetten dusmek icin rapor aldim yarin okul idaresine teslim edecegim ve okul kapanana kadar kismetse nobet yok artik zaten yonetmelik icin bu haftayi bekliyordum...ogretmen arkadaslar nobet tutmaya devam ediyor musunuz?
canm bendede var bel ve kaburga agrisi cok oturamiyorum hemen agrilarim basliyoYa arkadaslar cok fazla belimde kaburgalarimda agri hissediyorum uzaninca biraz iyi oluyor 5 aylik hamileyim bel agrilarim icin erken degilmi cok agrim var
İyi akşamlar hanımlar aranızda yeniyim sebepsiz infertilite vardı tüp bebek yöndemiyle hamile kaldım. Ankarada Hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum. Aranızda baska ankaralı var mı
Bende tutuyorum canım aynen de rapor almadım gerek yok dedi idare zaten ben bi iki aydır tutmuyodum sendika kararı bana yaradiselamlar kizlar doktordan geldim simdi sukur kizim cok iyi...24.hafta itibariyle nobetten dusmek icin rapor aldim yarin okul idaresine teslim edecegim ve okul kapanana kadar kismetse nobet yok artik zaten yonetmelik icin bu haftayi bekliyordum...ogretmen arkadaslar nobet tutmaya devam ediyor musunuz?
hele bu iki gundun cok kotuyum yarin kontrolum var doktora bahsedeyimm mi die dusunuyordum sen kac haftaliksinoturamiyorum hemen
Ne güzel canım maşallah.Allah bize de öyle müdürlerle çalışmayı nasip etsin.Doktoru arayıp sorayım rapor işini randevuma çok var da.o da pürüz çıkarmaz inşallahcanim sen rna goturdugunde sikinti cikaramaz sen isini rapora bagla sonucta illegal bir durum yok ortada...bizim mudurumuz cok iyi rapor almasam bile olurdu ama her seyin aslina uygun olmasi daha iyi olur...hatta bizim mudurumuz sag olsun butun dr. islerimde hic sikinti cikarmadan rapor dilekce vs.b. istemeden izin verir surekli nasil gidiyor diye de sorar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?