2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İyi akşamlar hanımlar aranızda yeniyim sebepsiz infertilite vardı tüp bebek yöndemiyle hamile kaldım. Ankarada Hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum. Aranızda baska ankaralı var mı
Ben de ankarada yasiyorum canim :) saglicakla kucagina al insallah bebisini

Hayırlı olsun canım. Ben de 22 haftalık olmama rağmen raporumu aldim geçen haftadan beri nöbet tutmuyorum çok şükür.

Ya arkadaslar cok fazla belimde kaburgalarimda agri hissediyorum uzaninca biraz iyi oluyor 5 aylik hamileyim bel agrilarim icin erken degilmi cok agrim var
benimde ara ara oluyor canım hemde çok agırıyor geöen gün gözümden yaş bile geldi yattım uzandım kendime geldim nırmalde zaten bel agrım olurdu hamilelikte eklenşnce daha agrılı oluyor

Arkadaşlar iyi gecelr herkese benim oğlum şuan daha önce yapmadığı şeyler yapıyor :)) aynı anda hem sağımda hem solumda hissediyorum çok garip başı ve Ayakları sanırım :))) veya elleri Ayakları sizlerde böyle oldumu

. Evt cnm bndede oluyor artık.sanrm iyice buyuduklerinden güçlüler artık.içerde Fink atiyolar

Merhaba güzel hamişler,

Pazar anneler günü vesilesiyle hem anneme hem kayınvalideme sürpriz yapayım dedim ve babayı bırakıp oglumla seyahat ettik. Uçak hareket etmeden içeride yarım saat rötar yaptı, 19 aylık kuzumu bağlı tutmakta epey zorlandım , iniştede yarım saat pist etrafında turladı yani 3 saatlik seyahat oldu mu 4 saat? Bebişimi bırakıp tuvaletede gidemedim, ucskta giremedim bari inince dedim ama havalimanı kıyamet gibiydi, ilk iki tuvalet dışarılara kadar sıra, hiç böyle birsey görmedim! Neyse yarım saatlik kuyruk sonrası pasaport kontrolide geçince tam altıma yapmak üzereyken tuvalete attım kendimi. Yani epey zorlandım, bu göbiş, valiz, bebek arabası ve yerinde durmayan bir sıpa! Bundan sonra tek seyahat edemem herhalde. Tam indik, kayınvalidemi görümcem kargo geldi diyerek havalimanına getirmiş, sürprize feci sevindi, sıra annemde, 1,5 saatte karşıya geçeriz dedim ama nerdeeeeeee, tam 4 saat sürdü trafikte, Istanbul U benim kadar sevmeyen yoktur herhalde! Resmen suyum çıktı. 10 gün öncende 8,5 saatlik yolu 3 günde git gel yapmıştık, artık seyahatler hele oturmalılara dayanamıyorum, sag kasığıma ağrı giriyor nedense Annemede sonunda kavuşur sürpriz yaptıktan sonra aynı sitede oturan kayınvalideme geçip Eren i bıraktım. Sözde gece onlarla uyuyacaktı, ben de aylardır uykusuzum, oh bu gün bitti yasasın uyku uyku diye dalmışken hop 1 saat sonra kapıda görümcem ve bizim sıpa geldiler. Saat 3 e kadar salonda oynadı uyutamadım sonra tüm gece ayağımda salladım of offf. Sabah annem 6,5 ta msj attı uyanında haber ver diye ben de uyanığım deyince sabahın 7 şinde zangır zangır zil sesi ile yataktan fırladım , annem bebiş yok hadi yürüyüşe diye gelmiş garibim, zaten 2 aydır birbirimizi görmüyoruz sabahı zor etmiş belli AMa Eren in bizde olduğunu görünce ilk bi öpüp yüyüşüne çıktı. Tam yatıcam görümcem aradı, annemi görmüş asansörde, hadi kahvaltıya! Yok bebiş uyuyor dedim, derken 9 da babam kapıya geldi ve yeni uyanmış olan sıpamı benden kaçırdı Aynı sitede hem anne hem kayınvalide cok zor Oluyor, kime yetişeceğinimbilmiyorsun resmen ama güzel yanlarında yok değil. Ben Zombi modunda günü geçirip 3 gibi temizlikçiler geldi, 2 kadın hooppp 3,5 saatte evi toparladılar ne güzel birseymiş 2 kadın walla, evim 2 ayın ardına mis oldu missss .

Dün de alışveriş ile eksiklerin bir kısmı tamamlandı ama cok yürüyemeyip çabuk yoruluyorum artık. Eşimde aksam geldi, 3 günlük toplantısı var sonra pazar dönüş. Bu arada inş Dr a randevu bulurum, daha ona sıra gelmedi.burada olmak çok keyifliiiii

Saglık konusunda endişe edeceğin bir durum yoksa yerinden kıpırdamadan doğum yapman en dogrusu, sonra izninde geniş geniş Türkiye yaparsın.mbebiş 10 günlükten itibaren ucabilir ve ucagıda cok sevdiklerinden problemsiz uyuyorlar, bebişti farketmesin bile. Senin ilk cocuğun kaç yasında? Ben de ilki Sezeryan yapmıştım, ikisinin arası 2 yas olacağından normal dogum bana uygun değilmiş. Ilkine cok niyetlenmiştim ama 40+3 te kanamam başlayıp bebişinde gelmeye niyeti olmadıgını görünce zorunlu sezeryana alınmıştım 40+5 te. Normal benimde tercihim ama sezeryan beni cok mahvetti, sözde cok kolay derler, ilk gün ağrıdan hastaneyi ortalığa katmıştım ilaç istiyorum, maksimum doz verdik diyorlardı, yüzümden boşalan teri ve ağrıyı unutamıyorum, bir daha hayatta cocuk demiştim ama Allah unutturuyor işte ama yine beni alır bir stres son haftalarda

Esinle aynı yerde çalışabilmek büyük nimet, bizim şirkette bu mümkün değil, biz de karı koca aynı şirketteyiz, 3 sene öncesine kadar ben Italya eşim Pakistan daydı, git gellerle idare ettik 2 sene, sonra bebiş olunca 4. Ayda ben Karachi e eşimin yanına gittim, orada da konsolosluk çalışanı 2 çift vardı cok özenmiştim walla. Sonra bebişimix 6 aylık olunca eşimin italya a tayini çıktı, ben işi eş durumundan dolayı durdurup süresiz ücretsiz izine çıkmak zorunda kaldım. Calışmamak cok zor. Uzakdoğuda cok kötü değil cnm sen Arabistan da yasayabiliyorsan uzakdoğuda hayli hayli yasarsın bence

İyi akşamlar hanımlar aranızda yeniyim sebepsiz infertilite vardı tüp bebek yöndemiyle hamile kaldım. Ankarada Hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum. Aranızda baska ankaralı var mı
gunaydın bende ankaradayım

ben de bu hafta bıraktım canım.. nöbetsiz okul en güzel okulmuş

Canım bizim Müdürde benzer bir sorun çıkarttı açtık yönetmeliği baktık son 3 ay yazıyor. ben de doktordan söyle bir rapor aldım. canlı gebelik 24. haftaya ulaştığından nöbet tutması tıbbi açıdan sakıncalıdır yazıyordu. onu kabul etti müdürüm

Gunaydinnlar bayanlar.iki gundur pek girmedim canim sikkin.bu sene tayinci olmayoz dioduk ama olucaz gibi gorunuo.isin kötüsü dogumdan once esim gitmek zorunda kalacak.ben anca dogumdan sonra gidebilicem ilk bebegimi babasiz bile karsilayabilirim can sikici...birde bebegime emzik alcam ama karsr weremedim tecrubeli annelere soruyorum hangi marka model vs...bi arksdsim kaucuk onermisti ama bilemedim

günaydın kızlar :) sürekli takip edemediğim için bilmiyorum.. aramızda plesanta previa tanısı konan hamişimiz var mı?? 22. haftada doktorumun yönlendirmesiyle renkli ultrason için riskli gebeliklere özel bir yere gittim.. doktorum bir risk yok ama profesör oldukları için oraya gitmeni istiyorum dedi. tabi ben baya korktum.. neyse gittik.. güzel kızımı büyük bir ekrandan yaklaşık bir saat seyrettik annemle beraber.. çok keyifli bir o kadar da korkutucuydu.. bir sorun mu var acaba sorusu beynimi yiyordu... doktor bebeğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi.. benim bebeği besleyen damarlarımdan bir tanesinin tam açılmadığını söyledi.. çok önemli birşey değil açılabilir, açılmasa da bir sorun olmaz bebeğin biraz zayıf doğabilir dedi.ben bu cümleleri beynimde çevirirken daha önemli birşey var dedi ki o an kalbim duracak sandım bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi, normalde hamileliğin ilk haftalarında çok görülür ama bu haftaya kadar yukarı toplar dedi. senin ki toplamamış.. hiç kanaman oldu mu diye sordu -olmadı çok şükür dedim. kanamalı bir şekilde sezeryana alınabilirsin dedi.. o an yaşadığım duyguların tarifi yok sonra daha açıklayıcı anlattı.. 24. haftaya kadar eş yukarı çıkmazsa plesanta previa tanısı konur, sürekli kontrol altında olman gerekir erken doğum riski yüksektir (beni en çok korkutan bu oldu) nasıl yani şuan erken doğum riskim mi var dedim, korktuğumu görünce şuan için söylemiyorum dedi son aylarında dikkatli olman lazım filan dedi.. beni rahatlatmak için mi söyledi hala bilmiyorum.. büyük ihtimal normal doğum yapamazsın dedi.. herşey 24. haftada kesinleşir ama bu haftaya kadar yer değiştirmemişse zor bir ihtimal dedi.. kızımın 3 tane kısa videolarını cd ye kaydedip verdi ve o günden beri sürekli onları izliyorum :) herşey Allah'tan deyip kendimi bu duruma alıştırmaya çalıştım ama şimdi yine stres başladı.. cuma günü kendi doktorum da randevum var 24+3 oluyorum.. doktor ne diyecek plesanta previa tanısı koyacak mı??? herşey yolunda mı ??? sürekli bunları düşünüyorum... ve eğer bu tanı konursa ne yapmam gerekiyor hamileliğimi nasıl geçirmem gerekiyor çok merak ediyorum.. ekstra dikkat isteyen bir durummuş.. belki son haftalara kadar çalışamayacağım... belirsizlik beni çok yordu... paylaşmak istedim.. inşallah hepimiz için herşey yolunda gider...

Aman allahım nası bi maraton bu Allah yardımcın olsun canım

günaydın cnm herşeyin hayırlısı olsun sıkma canını.. emzik olayı tamamen bebekte bitiyor sen şimdilik damaklı silikon al ama tutmazsa diğer çeşitleride denersin.. bazı bebek sadece bakkal emziği tutuyor mesela senden çok onun kararı olacak nasıl emzik emeceği..

belirsizlik beni çok yordu... paylaşmak istedim.. inşallah hepimiz için herşey yolunda gider...
günaydın cnm g. olsun umarım gittiğinde sorunların çözülmüş olur.. ne gelirse Allahtan herşeyin hayırlısı olsun inşallah..

Canım plesantanın önde olma durumu çok sık karşılaşılan bi drm diye okumuştum.. Erkenden tanı koyulup, ona göre kontrollü gidildiğinde hiçbir sorun yaşamazsın inş.. Sağlıkla bebişine kavuşmanı dilerim, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…