2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Sağol canım.. İnşallah zamanında sağlıkla kavuşalım hepimiz bebişlerimize..

Canim bende 22.haftada do doç.dr perinolog tarafindan detayli usg oldum.Benimde raporumda plesanta ön duvar alt segmentte yakin lokasyonyonda ilerleyen haftalarda plesantanin alt segmentten uzaklasmasinin beklendigi belirtilmistir..Ben 10 gun sonra kadin dogumcum muane etti oda dedi hala plesanta altta yukari cikmamis cikmassa normal dogum yapamassin dedi ama oyle kanama bilmem ne bisey demedi.. Internette yaptigim arastirmalar bizim haftalarimizda previa teshisi koymak icin erken yaa sen uzulmee bazi annelerin 30.34haftalardabile yukari cikmis. Senin yapacagim cok yuruyus yapmamak ve cinsel iliskide bulunmamak.. Herkese saglikli gebelikler dilerimm

doktora gittikçe daha güven duymaya başladım. bir de eğer biraz fazla ödersek doğuma geliyormuş doktorum, nöbetçiye kalmıyomuş, ona da sevindim. daha zamanım var nasılsa eğer güven duyamazsam temmuz ağustosa kadar karar verip gidebilirim trye. ama dediğin gibi en iyisi burada yapmak, eşya taşıdığımı düşünemiyorum oğlumla beraber, pompa bile valizin yarısı ediyor zaten:) benim eşyam oğlanın eşyası bebeğin eşyası, çok zor yani gitmek gelmek. benim oğlan temmuzda 4 oluyor, arada 50 ay olacak, o yüzden çokşükür yeterli bir ara ssvd için. sağlıkla kavuştuk ya önemli olan o, ben de sezeryana hiç ihtimal vermediğim için çok hayal kırıklığı yaşadım sonrasında. kötü depresif bir dönem atlattım, lohusalığım kötü geçti ben de o zaman asla demiştim ama bebek özledim:) dün bi bebek geldi buraya, bi işlemi vardı annesinin, Allahım içim gitti var ya:) çok özlemişim, şimdi üçüncü bile olabilir diyorum:) cahil cesareti sanırım bi ikinci olsun da görecem:)

tecrübeni okuyunca bir kere daha boşver dedim türkiyeye gitme işine bak :))) benim istanbulda değil ailem, iki aile farklı şehirde, ama aktarma olayı çok fena, havaalanında saatlerce beklemek de zor iş. annen ve kvnle aynı sitede senin de ayrı evin mi var? çok iyiymiş, benim trde evim yok malesef.. her yerde misafirlik oluyor o yüzden

Bu şekilde çok hamilelik geçiren var bence rahat olun son haftalarınızda bol bol DinlenirsiniZ siz yine şanslısınız hiç kanamanız olmamış bence burada tek sorun normal doğumun olmaması ama zaten bir çok doktor hep sezeryana yönlendiriyor benim arkadaşım bu şekilde normal zamanında sancısı gelerek seZeryana girdi içinizi ferah tutun derim

Merhaba güzel anneler

Yazılanları sürekli takip ediyorum, artık neredeyse hepinizi tanıdım ama hamilelik sürecim miyomlar nedeniyle sıkıntılı geçtiği için çok fazla katılamadım aranıza ama bundan sonra inşallah istirahat halinde daha ağrısız ve sızısız bir hamilelik süreci geçirir ve sizlerle bu güzel süreci paylaşabilirim.

Bu arada aranızda rahim kasılmaları nedeniyle adalat crono kullanan var mı? Ben son 1 haftadır kullanıyorum ve çok şiddetli baş ağrısı yapıyor kullanıp yan etkilerini gören oldu mu acaba?

iyi cnm bende satış işliyorum çok sıkıcı çalışmasam evde olsam o da sıkacak galiba ben ne istediğimi bilmiyorum

Bence sıkıcı da olsa çalışmak mükemmel bir şey... Rahatsızlığımdan dolayı evde hamilelik geçiriyorum 2.5 aydır raporluyum ve doğuma kadarda böyle devam edecek. O sıkıcı ve yorucu işimi bile çooookkk özledimmmm....

iyi cnm bende satış işliyorum çok sıkıcı çalışmasam evde olsam o da sıkacak galiba ben ne istediğimi bilmiyorum
aynen ya iki gün evde otursak sıkılırız gibime geliyor..25 günlük rapor hakkım duruyor.mayıstan sonra yavaş yavaş başlıcam kaçmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…