hadi geçmiş olsun sana şimdi biraz o kalabalığın keyfini çıkar :) şu iki kadını nerden buldun merak ettim şimdi ? ne güzelmiş öyle... bana gelen yardımcım haftada bir geliyor ama yetişemiyor hiç bişeye , arada başka birileri gerekiyor. doktorun belli mi ?Merhaba güzel hamişler,
Pazar anneler günü vesilesiyle hem anneme hem kayınvalideme sürpriz yapayım dedim ve babayı bırakıp oglumla seyahat ettik. Uçak hareket etmeden içeride yarım saat rötar yaptı, 19 aylık kuzumu bağlı tutmakta epey zorlandım , iniştede yarım saat pist etrafında turladı yani 3 saatlik seyahat oldu mu 4 saat? Bebişimi bırakıp tuvaletede gidemedim, ucskta giremedim bari inince dedim ama havalimanı kıyamet gibiydi, ilk iki tuvalet dışarılara kadar sıra, hiç böyle birsey görmedim! Neyse yarım saatlik kuyruk sonrası pasaport kontrolide geçince tam altıma yapmak üzereyken tuvalete attım kendimi. Yani epey zorlandım, bu göbiş, valiz, bebek arabası ve yerinde durmayan bir sıpa! Bundan sonra tek seyahat edemem herhalde. Tam indik, kayınvalidemi görümcem kargo geldi diyerek havalimanına getirmiş, sürprize feci sevindi, sıra annemde, 1,5 saatte karşıya geçeriz dedim ama nerdeeeeeee, tam 4 saat sürdü trafikte, Istanbul U benim kadar sevmeyen yoktur herhalde! Resmen suyum çıktı. 10 gün öncende 8,5 saatlik yolu 3 günde git gel yapmıştık, artık seyahatler hele oturmalılara dayanamıyorum, sag kasığıma ağrı giriyor nedenseAnnemede sonunda kavuşur sürpriz yaptıktan sonra aynı sitede oturan kayınvalideme geçip Eren i bıraktım. Sözde gece onlarla uyuyacaktı, ben de aylardır uykusuzum, oh bu gün bitti yasasın uyku uyku diye dalmışken hop 1 saat sonra kapıda görümcem ve bizim sıpa geldiler. Saat 3 e kadar salonda oynadı uyutamadım sonra tüm gece ayağımda salladım of offf. Sabah annem 6,5 ta msj attı uyanında haber ver diye ben de uyanığım deyince sabahın 7 şinde zangır zangır zil sesi ile yataktan fırladım , annem bebiş yok hadi yürüyüşe diye gelmiş garibim, zaten 2 aydır birbirimizi görmüyoruz sabahı zor etmiş belli AMa Eren in bizde olduğunu görünce ilk bi öpüp yüyüşüne çıktı. Tam yatıcam görümcem aradı, annemi görmüş asansörde, hadi kahvaltıya! Yok bebiş uyuyor dedim, derken 9 da babam kapıya geldi ve yeni uyanmış olan sıpamı benden kaçırdı Aynı sitede hem anne hem kayınvalide cok zor Oluyor, kime yetişeceğinimbilmiyorsun resmen ama güzel yanlarında yok değil. Ben Zombi modunda günü geçirip 3 gibi temizlikçiler geldi, 2 kadın hooppp 3,5 saatte evi toparladılar ne güzel birseymiş 2 kadın walla, evim 2 ayın ardına mis oldu missss .
Dün de alışveriş ile eksiklerin bir kısmı tamamlandı ama cok yürüyemeyip çabuk yoruluyorum artık. Eşimde aksam geldi, 3 günlük toplantısı var sonra pazar dönüş. Bu arada inş Dr a randevu bulurum, daha ona sıra gelmedi.burada olmak çok keyifliiiii
iyi cnm bende satış işliyorum çok sıkıcıçalışmasam evde olsam o da sıkacak galiba ben ne istediğimi bilmiyorum
9 cu hafta kanama ile acile gittim plesatanın öne yerleştiğini öğrendim ve vi araştırmaya başladım hemen ki dr istirahat verdi 1 hafta hiç kalmadım ama 1 ay çok dikkat ettim ve araştırmalarım sonucunda gördümki bi çok kişiin 32 34 hatta 36 haftalarda yukarı çıkmış.günaydın kızlar :) sürekli takip edemediğim için bilmiyorum.. aramızda plesanta previa tanısı konan hamişimiz var mı?? 22. haftada doktorumun yönlendirmesiyle renkli ultrason için riskli gebeliklere özel bir yere gittim.. doktorum bir risk yok ama profesör oldukları için oraya gitmeni istiyorum dedi. tabi ben baya korktum.. neyse gittik.. güzel kızımı büyük bir ekrandan yaklaşık bir saat seyrettik annemle beraber.. çok keyifli bir o kadar da korkutucuydu.. bir sorun mu var acaba sorusu beynimi yiyordu... doktor bebeğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi.. benim bebeği besleyen damarlarımdan bir tanesinin tam açılmadığını söyledi.. çok önemli birşey değil açılabilir, açılmasa da bir sorun olmaz bebeğin biraz zayıf doğabilir dedi.ben bu cümleleri beynimde çevirirken daha önemli birşey var dedi ki o an kalbim duracak sandımbebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi, normalde hamileliğin ilk haftalarında çok görülür ama bu haftaya kadar yukarı toplar dedi. senin ki toplamamış.. hiç kanaman oldu mu diye sordu -olmadı çok şükür dedim. kanamalı bir şekilde sezeryana alınabilirsin dedi.. o an yaşadığım duyguların tarifi yok sonra daha açıklayıcı anlattı.. 24. haftaya kadar eş yukarı çıkmazsa plesanta previa tanısı konur, sürekli kontrol altında olman gerekir erken doğum riski yüksektir (beni en çok korkutan bu oldu) nasıl yani şuan erken doğum riskim mi var dedim, korktuğumu görünce şuan için söylemiyorum dedi son aylarında dikkatli olman lazım filan dedi.. beni rahatlatmak için mi söyledi hala bilmiyorum.. büyük ihtimal normal doğum yapamazsın dedi.. herşey 24. haftada kesinleşir ama bu haftaya kadar yer değiştirmemişse zor bir ihtimal dedi.. kızımın 3 tane kısa videolarını cd ye kaydedip verdi ve o günden beri sürekli onları izliyorum :) herşey Allah'tan deyip kendimi bu duruma alıştırmaya çalıştım ama şimdi yine stres başladı.. cuma günü kendi doktorum da randevum var 24+3 oluyorum.. doktor ne diyecek plesanta previa tanısı koyacak mı??? herşey yolunda mı ??? sürekli bunları düşünüyorum... ve eğer bu tanı konursa ne yapmam gerekiyor hamileliğimi nasıl geçirmem gerekiyor çok merak ediyorum.. ekstra dikkat isteyen bir durummuş.. belki son haftalara kadar çalışamayacağım... belirsizlik beni çok yordu... paylaşmak istedim.. inşallah hepimiz için herşey yolunda gider...
benim de biraz öndeymiş ama rahim ağzını kapatmadığı için sorun yok dedi, ben de detay sormadım ne demek bu diye? ama önemli bişey olsa söylerdi diyorum. Cumartesi detaylıya gidiyorum belki orada konuşuruz doktorlaCanim bende 22.haftada do doç.dr perinolog tarafindan detayli usg oldum.Benimde raporumda plesanta ön duvar alt segmentte yakin lokasyonyonda ilerleyen haftalarda plesantanin alt segmentten uzaklasmasinin beklendigi belirtilmistir..Ben 10 gun sonra kadin dogumcum muane etti oda dedi hala plesanta altta yukari cikmamis cikmassa normal dogum yapamassin dedi ama oyle kanama bilmem ne bisey demedi.. Internette yaptigim arastirmalar bizim haftalarimizda previa teshisi koymak icin erken yaa sen uzulmee bazi annelerin 30.34haftalardabile yukari cikmis. Senin yapacagim cok yuruyus yapmamak ve cinsel iliskide bulunmamak.. Herkese saglikli gebelikler dilerimm
mrb canım....hiç bi fikrim yok maalesef yaMerhaba güzel anneler
Yazılanları sürekli takip ediyorum, artık neredeyse hepinizi tanıdım ama hamilelik sürecim miyomlar nedeniyle sıkıntılı geçtiği için çok fazla katılamadım aranıza ama bundan sonra inşallah istirahat halinde daha ağrısız ve sızısız bir hamilelik süreci geçirir ve sizlerle bu güzel süreci paylaşabilirim.
Bu arada aranızda rahim kasılmaları nedeniyle adalat crono kullanan var mı? Ben son 1 haftadır kullanıyorum ve çok şiddetli baş ağrısı yapıyor kullanıp yan etkilerini gören oldu mu acaba?
Esinle aynı yerde çalışabilmek büyük nimet, bizim şirkette bu mümkün değil, biz de karı koca aynı şirketteyiz, 3 sene öncesine kadar ben Italya eşim Pakistan daydı, git gellerle idare ettik 2 sene, sonra bebiş olunca 4. Ayda ben Karachi e eşimin yanına gittim, orada da konsolosluk çalışanı 2 çift vardı cok özenmiştim walla. Sonra bebişimix 6 aylık olunca eşimin italya a tayini çıktı, ben işi eş durumundan dolayı durdurup süresiz ücretsiz izine çıkmak zorunda kaldım. Calışmamak cok zor. Uzakdoğuda cok kötü değil cnm sen Arabistan da yasayabiliyorsan uzakdoğuda hayli hayli yasarsın bence
uğraşı bulurum ben kendime ama evde oturmakta sıkar gibime geliyor senelerdir aralıksız çalışıyorum bebiş doğunca sıkılmam belki az kaldı cnm ya son 7 haftamyok canım inan daha iyi olur evde olsak alırız oğlumuzu gezeriz hem sen oğluna cicişler örersin bazen yarım kalan örgülerimi bırakıp işe gitmek istemiyorum ben bir an önce bitsin diye cok heycanlanıyorumm...
günaydın kızlar :) sürekli takip edemediğim için bilmiyorum.. aramızda plesanta previa tanısı konan hamişimiz var mı?? 22. haftada doktorumun yönlendirmesiyle renkli ultrason için riskli gebeliklere özel bir yere gittim.. doktorum bir risk yok ama profesör oldukları için oraya gitmeni istiyorum dedi. tabi ben baya korktum.. neyse gittik.. güzel kızımı büyük bir ekrandan yaklaşık bir saat seyrettik annemle beraber.. çok keyifli bir o kadar da korkutucuydu.. bir sorun mu var acaba sorusu beynimi yiyordu... doktor bebeğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi.. benim bebeği besleyen damarlarımdan bir tanesinin tam açılmadığını söyledi.. çok önemli birşey değil açılabilir, açılmasa da bir sorun olmaz bebeğin biraz zayıf doğabilir dedi.ben bu cümleleri beynimde çevirirken daha önemli birşey var dedi ki o an kalbim duracak sandımbebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi, normalde hamileliğin ilk haftalarında çok görülür ama bu haftaya kadar yukarı toplar dedi. senin ki toplamamış.. hiç kanaman oldu mu diye sordu -olmadı çok şükür dedim. kanamalı bir şekilde sezeryana alınabilirsin dedi.. o an yaşadığım duyguların tarifi yok sonra daha açıklayıcı anlattı.. 24. haftaya kadar eş yukarı çıkmazsa plesanta previa tanısı konur, sürekli kontrol altında olman gerekir erken doğum riski yüksektir (beni en çok korkutan bu oldu) nasıl yani şuan erken doğum riskim mi var dedim, korktuğumu görünce şuan için söylemiyorum dedi son aylarında dikkatli olman lazım filan dedi.. beni rahatlatmak için mi söyledi hala bilmiyorum.. büyük ihtimal normal doğum yapamazsın dedi.. herşey 24. haftada kesinleşir ama bu haftaya kadar yer değiştirmemişse zor bir ihtimal dedi.. kızımın 3 tane kısa videolarını cd ye kaydedip verdi ve o günden beri sürekli onları izliyorum :) herşey Allah'tan deyip kendimi bu duruma alıştırmaya çalıştım ama şimdi yine stres başladı.. cuma günü kendi doktorum da randevum var 24+3 oluyorum.. doktor ne diyecek plesanta previa tanısı koyacak mı??? herşey yolunda mı ??? sürekli bunları düşünüyorum... ve eğer bu tanı konursa ne yapmam gerekiyor hamileliğimi nasıl geçirmem gerekiyor çok merak ediyorum.. ekstra dikkat isteyen bir durummuş.. belki son haftalara kadar çalışamayacağım... belirsizlik beni çok yordu... paylaşmak istedim.. inşallah hepimiz için herşey yolunda gider...
uğraşı bulurum ben kendime ama evde oturmakta sıkar gibime geliyor senelerdir aralıksız çalışıyorum bebiş doğunca sıkılmam belki az kaldı cnm ya son 7 haftam
Canim benimde 1tane miyomum varmis.. Dr.bana sıkınti olmaz dedi.. Ama ben yinede tedirginim.. senin kac tane var N gb. Sıkıntilar yasiyorsun..Merhaba güzel anneler
Yazılanları sürekli takip ediyorum, artık neredeyse hepinizi tanıdım ama hamilelik sürecim miyomlar nedeniyle sıkıntılı geçtiği için çok fazla katılamadım aranıza ama bundan sonra inşallah istirahat halinde daha ağrısız ve sızısız bir hamilelik süreci geçirir ve sizlerle bu güzel süreci paylaşabilirim.
Bu arada aranızda rahim kasılmaları nedeniyle adalat crono kullanan var mı? Ben son 1 haftadır kullanıyorum ve çok şiddetli baş ağrısı yapıyor kullanıp yan etkilerini gören oldu mu acaba?
kuzucum hiç rapor kullanmadım zaten son 7 haftam yaffaynen ya iki gün evde otursak sıkılırız gibime geliyor..25 günlük rapor hakkım duruyor.mayıstan sonra yavaş yavaş başlıcam kaçmalara
anaaa bitmiş seninkii ne güzel .doğum sonrasına aktarmıcan değilmi sen doğum öncesi izniuğraşı bulurum ben kendime ama evde oturmakta sıkar gibime geliyor senelerdir aralıksız çalışıyorum bebiş doğunca sıkılmam belki az kaldı cnm ya son 7 haftam
Canim bende 22.haftada do doç.dr perinolog tarafindan detayli usg oldum.Benimde raporumda plesanta ön duvar alt segmentte yakin lokasyonyonda ilerleyen haftalarda plesantanin alt segmentten uzaklasmasinin beklendigi belirtilmistir..Ben 10 gun sonra kadin dogumcum muane etti oda dedi hala plesanta altta yukari cikmamis cikmassa normal dogum yapamassin dedi ama oyle kanama bilmem ne bisey demedi.. Internette yaptigim arastirmalar bizim haftalarimizda previa teshisi koymak icin erken yaa sen uzulmee bazi annelerin 30.34haftalardabile yukari cikmis. Senin yapacagim cok yuruyus yapmamak ve cinsel iliskide bulunmamak.. Herkese saglikli gebelikler dilerimm
ben doğumdan sonra bir süre çalışmayı düşünmüyorum cnm en azından 7-8 aylık olana kadar evde kalmayı düşünüyorum yazık bebişime kıyamam kızımda da 14 ay evde kaldım emzirmeyi kesip sonra başladım..benim daha cok var bi aksilik olmazsa rapor alıp son 3 haftama kadar calısmayı düşünüyorum ki sonrasında bebeğimle daha uzun kalabileyim
yok cnm doğum iznim bitince işi bırakıcam ben..anaaa bitmiş seninkii ne güzel .doğum sonrasına aktarmıcan değilmi sen doğum öncesi izni
İyi akşamlar hanımlar aranızda yeniyim sebepsiz infertilite vardı tüp bebek yöndemiyle hamile kaldım. Ankarada Hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum. Aranızda baska ankaralı var mı
Bu şekilde çok hamilelik geçiren var bence rahat olun son haftalarınızda bol bol DinlenirsiniZ siz yine şanslısınız hiç kanamanız olmamış bence burada tek sorun normal doğumun olmaması ama zaten bir çok doktor hep sezeryana yönlendiriyor benim arkadaşım bu şekilde normal zamanında sancısı gelerek seZeryana girdi içinizi ferah tutun derim
bakma bnm şikayet ettiğime evde oturmak daha sıkıcı geliyor banada.. doğumdan sonra sıkılmam bir süre sonra bebiş büyüyünce yine başlarım bıdbıdlanmayaBence sıkıcı da olsa çalışmak mükemmel bir şey... Rahatsızlığımdan dolayı evde hamilelik geçiriyorum 2.5 aydır raporluyum ve doğuma kadarda böyle devam edecek. O sıkıcı ve yorucu işimi bile çooookkk özledimmmm....
kamudamıydın seda senbenim daha cok var bi aksilik olmazsa rapor alıp son 3 haftama kadar calısmayı düşünüyorum ki sonrasında bebeğimle daha uzun kalabileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?