2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hadi geçmiş olsun sana şimdi biraz o kalabalığın keyfini çıkar :) şu iki kadını nerden buldun merak ettim şimdi ? ne güzelmiş öyle... bana gelen yardımcım haftada bir geliyor ama yetişemiyor hiç bişeye , arada başka birileri gerekiyor. doktorun belli mi ?

iyi cnm bende satış işliyorum çok sıkıcı çalışmasam evde olsam o da sıkacak galiba ben ne istediğimi bilmiyorum

yok canım inan daha iyi olur evde olsak alırız oğlumuzu gezeriz hem sen oğluna cicişler örersin bazen yarım kalan örgülerimi bırakıp işe gitmek istemiyorum ben bir an önce bitsin diye cok heycanlanıyorumm...

9 cu hafta kanama ile acile gittim plesatanın öne yerleştiğini öğrendim ve vi araştırmaya başladım hemen ki dr istirahat verdi 1 hafta hiç kalmadım ama 1 ay çok dikkat ettim ve araştırmalarım sonucunda gördümki bi çok kişiin 32 34 hatta 36 haftalarda yukarı çıkmış.
plesanta altta olduğu için kanama riski daha yüksek buda kişinin taze kan kaybetmesi demek ama inan o kadar yazı okudum çok şükür hep güzel şeyler yaşanmış sadece dikkat etmen gereken kendini fazla yormaman fazla ayakta kalmaman özellikle şimdilerde dikkat et ki yukarı çıksın Allaha emanet inş.

benim de biraz öndeymiş ama rahim ağzını kapatmadığı için sorun yok dedi, ben de detay sormadım ne demek bu diye? ama önemli bişey olsa söylerdi diyorum. Cumartesi detaylıya gidiyorum belki orada konuşuruz doktorla

mrb canım....hiç bi fikrim yok maalesef ya

eskiden beraber atanmak çok zormuş elçiliklerde birer diplomat çalışıyormuş artık kadrolar artıyor o yüzden çift olarak atayabiliyorlar. yoksa bu meslekte evli kalmak imkansız olur, tayinler 4 sene.. eşimden ayrı 4 sene düşünemiyorum yani. siz de iyi dayanmışsınız pakistan da zor bir yer olsa gerek. seneye ağustosta buradan başka bir ülkeye gideceğiz, normalde bu ağustosta gidecektik ama bakıcımız var diye ev de çok yakın olduğu için 1 sene daha kalıp bebeği azcık büyütelim dedik. seneye giderken ücretsiz izin almak istiyorum ben de, çocuklarımı büyütmek için. ama 3 sene evde kalmak zor gelir mi onu da bilmiyorum. bir de önemli bir meslek sınavımız var o sınavım da 3 sene ertelenmiş olacak, ama oğlumu büyütürken çok zorlandım hep vicdan azabı hep özlem duydum. bu yıllar geri gelmiyor, ben büyüteyim istiyorum, işte böyle kararsız kazım gibi kaldım:) uzakdoğu da aklımda hep bizim yiyeceklerimizin bulunmadığı nemli yağmurlu kötü bi ortam gibi :)) kraker bile bulamamıştı bi arkadaş, eşimden istemişti yazık hamileyken canı çekmiş:) o yüzden aklımda kötü sanırım..

uğraşı bulurum ben kendime ama evde oturmakta sıkar gibime geliyor senelerdir aralıksız çalışıyorum bebiş doğunca sıkılmam belki az kaldı cnm ya son 7 haftam

canım besleyen damarlardan biri yoktu benim ilk gebelikte. dediği gibi zayıf olur dedi doktor, hep düşük kiloyla gitti gebelik, eğer damar açılmaz da böyle devam ederse bile endişe etme, son 3 haftada 1 kilo aldı ve 3300 doğdu gayet normal kiloda. her muayenede üzülüyordum normalin baya altında gidiyordu çünkü. plasenta için daha vakit var, inşallah çıkar yukarı

uğraşı bulurum ben kendime ama evde oturmakta sıkar gibime geliyor senelerdir aralıksız çalışıyorum bebiş doğunca sıkılmam belki az kaldı cnm ya son 7 haftam

benim daha cok var bi aksilik olmazsa rapor alıp son 3 haftama kadar calısmayı düşünüyorum ki sonrasında bebeğimle daha uzun kalabileyim

Canim benimde 1tane miyomum varmis.. Dr.bana sıkınti olmaz dedi.. Ama ben yinede tedirginim.. senin kac tane var N gb. Sıkıntilar yasiyorsun..

anaaa bitmiş seninkii ne güzel .doğum sonrasına aktarmıcan değilmi sen doğum öncesi izni

30. 34. haftalarda yukarı çıkabileceğini bilmiyordum prof bana 24. hafta deyince tamamen ona odaklandım bende.. inşallah dediğin gibi olur geçte olsa yukarı çıkar.. yürüyüş yapıyordum bıraktım zaten korkudan.. cuma günü doktoruma sorucam yapmamam gereken şeyleri.. inşallah yürüyüş yasak demez çünkü bir iki haftadır kendimi ağırlaşmış hissediyorum... yorumun için çok sağol farklı bir şey duymak iyi geldi :)

benim daha cok var bi aksilik olmazsa rapor alıp son 3 haftama kadar calısmayı düşünüyorum ki sonrasında bebeğimle daha uzun kalabileyim
ben doğumdan sonra bir süre çalışmayı düşünmüyorum cnm en azından 7-8 aylık olana kadar evde kalmayı düşünüyorum yazık bebişime kıyamam kızımda da 14 ay evde kaldım emzirmeyi kesip sonra başladım..

İyi akşamlar hanımlar aranızda yeniyim sebepsiz infertilite vardı tüp bebek yöndemiyle hamile kaldım. Ankarada Hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum. Aranızda baska ankaralı var mı

merhaba canım ben de hrsde yaptım ilk doğumumu... çok güzeldi çok memnun kaldım. ilgileri bakımları herşeyi harika. ben aslında normal doğum odalarına hayran kalmıştım ev ortamı gibi ama kısmet olmadı. sezeryanım da çok iyiydi çokşükür. çaylar vs süt konusunda öyle güzel ilgileniyorlar ki, şuanda ydışındayım ankarada olsam kesinlikle hrsye giderdim yine..

Normal doğum yapmayı hep çok istemişimdir ama şuan hiç bir önemi yok dediğiniz gibi zaten birçok kişi sezeryan oluyor.. önemli olan erken olmaması inşallah süreci en iyi şekilde tamamlarız, teşekkür ederim :)

bakma bnm şikayet ettiğime evde oturmak daha sıkıcı geliyor banada.. doğumdan sonra sıkılmam bir süre sonra bebiş büyüyünce yine başlarım bıdbıdlanmaya şimdi izne çıkayım soluğu yazlıkta alıcam o yüzden çalışasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…