- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 37
Bwnde son 3 haftaya kadar calismayi dusunuyorumbenim daha cok var bi aksilik olmazsa rapor alıp son 3 haftama kadar calısmayı düşünüyorum ki sonrasında bebeğimle daha uzun kalabileyim
Kızceler birden heycan bastı dr kontrolüm var meleğimi görücem gerçi bu ay nerdeyse her hafta gördüm ama2.15 de randevum
normal kontrol gittim sonra ayrıntılıya girdim sonra migren tuttu acile gittim usg ye girdim e şimdi yine kontrol zamanı :)güzel haberlerle gel canım, neden sıkça gittin doktora?
kamudamıydın seda sen
İnşallah canım bende normal istiyorum ama bakalım o zaman ki koşullar buna uygun olacakmı bebişler sağlıklı olsun biz onları bi şekilde doğuruuzNormal doğum yapmayı hep çok istemişimdir ama şuan hiç bir önemi yok dediğiniz gibi zaten birçok kişi sezeryan oluyor.. önemli olan erken olmaması inşallah süreci en iyi şekilde tamamlarız, teşekkür ederim :)
canım besleyen damarlardan biri yoktu benim ilk gebelikte. dediği gibi zayıf olur dedi doktor, hep düşük kiloyla gitti gebelik, eğer damar açılmaz da böyle devam ederse bile endişe etme, son 3 haftada 1 kilo aldı ve 3300 doğdu gayet normal kiloda. her muayenede üzülüyordum normalin baya altında gidiyordu çünkü. plasenta için daha vakit var, inşallah çıkar yukarı
vagifloramı ismi ilaçın şayet oysa hiçççç korkma o yapıyor 3 ay kullandım ben onu su akıyor resmen adı üstünde vaginal florayı dengeliyor kullan sakın bırakma cnm Allah muhafaza enf. çok riskli gebelikte.Kızlar dr. Bana vajina floransini dengelenmek icin kapsul yazdi yatarken 2gundur onu kullaniyorum. Ve sabaha karsi iç camasirim islaniyo hatta biraz pijamanin disina kadar gecmisCok korkuyorum acaba ilactan dolayimi oluyo yoksa amniyon sivisimi offf Bende bu aksam kapsul koymucam sabah yine aynisi olcakmi bakicamm.. Sizcede kapsuldenmi oluyodur o ıslaklik..
Allah yardımcınız olsun cnm.. Bebişe bakacak gözün arkada kalmayacak biriyse sıkıntı yok..evet canım ücretsize ayrılamıyorum maalesef kredi borcumuz var
büyük ihtimal kapsül yapıyor akıntıdır o ama kafana göre kullan bırak yapma bence dr arasan o bilgi vermezmi telefonda..Kızlar dr. Bana vajina floransini dengelenmek icin kapsul yazdi yatarken 2gundur onu kullaniyorum. Ve sabaha karsi iç camasirim islaniyo hatta biraz pijamanin disina kadar gecmisCok korkuyorum acaba ilactan dolayimi oluyo yoksa amniyon sivisimi offf Bende bu aksam kapsul koymucam sabah yine aynisi olcakmi bakicamm.. Sizcede kapsuldenmi oluyodur o ıslaklik..
Allah yardımcınız olsun cnm.. Bebişe bakacak gözün arkada kalmayacak biriyse sıkıntı yok..
Canim benimde 1tane miyomum varmis.. Dr.bana sıkınti olmaz dedi.. Ama ben yinede tedirginim.. senin kac tane var N gb. Sıkıntilar yasiyorsun..
evet canım ücretsize ayrılamıyorum maalesef kredi borcumuz var
bencede cnm sıkıntı yapma iyi düşün iyi olsun dikkat et evham yapanlarda daha çok sıkıntı olur çünkü kendi kendilerine çekerler.. Sen üstüne düşen özeni göster sonrası Rabbime kalmış merak etme bişeycik olmaz..damar açılmazsa bile sorun olmaz dedi doktor.. zaten şuan kilosu normal demişti.. inşallah böyle devam eder.. senin de gayet iyi doğmuş kilosu.. plesanta için de kızların hepsi daha zaman var diyorlar bakalım inşallah çıkar yukarı.. biraz içim rahatladı :)
normal kontrol gittim sonra ayrıntılıya girdim sonra migren tuttu acile gittim usg ye girdim e şimdi yine kontrol zamanı :)
iyi dileklerin için tşkler
bakma bnm şikayet ettiğime evde oturmak daha sıkıcı geliyor banada.. doğumdan sonra sıkılmam bir süre sonra bebiş büyüyünce yine başlarım bıdbıdlanmayaşimdi izne çıkayım soluğu yazlıkta alıcam o yüzden çalışasım yok
ahh bu kredi borçları bende de aynı sıkıntı var canım o yüzden şartlar el verdiğince çalışmaya devam edicem bende.. doğumdan sonraya ne kadar kalırsa kardır..
sevindim senin adına bende kızımı 14 aydan sonra anneme bıraktım insanın içi rahat oluyor gerçekten.. ama şu yasa yürürlüğe girermi dersin o zamana kadar.. gerçi kamuyu bilmiyorum işim gereği hep sgk yasalarıyla ilgileniyorum ama son yasa her iki kurum çalışanını kapsayacaktı oda henüz onaylanmadı..Annem bakacak o yüzden gerçekten içim rahat zaten yeni çıkan yasada 6 ay yarı zamanlı calısma var 1 de evde olcam sabah emziririm bi kere biberonla annem besler ikinci acıkana kadar yetişirim herhalde..
amin canım inşallah :)bencede cnm sıkıntı yapma iyi düşün iyi olsun dikkat et evham yapanlarda daha çok sıkıntı olur çünkü kendi kendilerine çekerler.. Sen üstüne düşen özeni göster sonrası Rabbime kalmış merak etme bişeycik olmaz..
Ay canimm Allah senden razi olsunn okadar rahatladim kii evet ayni ilac canim çokk cok tsk.ederimmvagifloramı ismi ilaçın şayet oysa hiçççç korkma o yapıyor 3 ay kullandım ben onu su akıyor resmen adı üstünde vaginal florayı dengeliyor kullan sakın bırakma cnm Allah muhafaza enf. çok riskli gebelikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?