2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar dr. Bana vajina floransini dengelenmek icin kapsul yazdi yatarken 2gundur onu kullaniyorum. Ve sabaha karsi iç camasirim islaniyo hatta biraz pijamanin disina kadar gecmis Cok korkuyorum acaba ilactan dolayimi oluyo yoksa amniyon sivisimi offf Bende bu aksam kapsul koymucam sabah yine aynisi olcakmi bakicamm.. Sizcede kapsuldenmi oluyodur o ıslaklik..

İnşallah canım bende normal istiyorum ama bakalım o zaman ki koşullar buna uygun olacakmı bebişler sağlıklı olsun biz onları bi şekilde doğuruuz

damar açılmazsa bile sorun olmaz dedi doktor.. zaten şuan kilosu normal demişti.. inşallah böyle devam eder.. senin de gayet iyi doğmuş kilosu.. plesanta için de kızların hepsi daha zaman var diyorlar bakalım inşallah çıkar yukarı.. biraz içim rahatladı :)

vagifloramı ismi ilaçın şayet oysa hiçççç korkma o yapıyor 3 ay kullandım ben onu su akıyor resmen adı üstünde vaginal florayı dengeliyor kullan sakın bırakma cnm Allah muhafaza enf. çok riskli gebelikte.

büyük ihtimal kapsül yapıyor akıntıdır o ama kafana göre kullan bırak yapma bence dr arasan o bilgi vermezmi telefonda..

Allah yardımcınız olsun cnm.. Bebişe bakacak gözün arkada kalmayacak biriyse sıkıntı yok..

Annem bakacak o yüzden gerçekten içim rahat zaten yeni çıkan yasada 6 ay yarı zamanlı calısma var 1 de evde olcam sabah emziririm bi kere biberonla annem besler ikinci acıkana kadar yetişirim herhalde..

Canim benimde 1tane miyomum varmis.. Dr.bana sıkınti olmaz dedi.. Ama ben yinede tedirginim.. senin kac tane var N gb. Sıkıntilar yasiyorsun..

Merhaba canım benim hamilelik öncesinde 3 tane miyomum vardı. Belki yüzlerce doktora gittim kimi hamilelikten önce aldır dedi kimi önce gebelik denemelisin rahimde çok büyük hasara yol açar ameliyat dedi sonuç olarak ben gebeliği denedim ve şu an hamileyim.
Hamilelik sürecinde miyomlarımın sayısı 8'e yükseldi hatta doktorum bi kaç tanede önemsenmeyecek derecede küçük miyomlar oluşmuş dedi son muayenede ve büyüklükleri toplam 22 cm fl neredeyse oğlum kadar, hatta bi ara miyomlar bebişimden büyüktü.
Benim yaşadığım sıkıntılar miyom dejenerasyonu denilen miyomun beslenememesi sonucu (bi nevi miyoma kan gitmiyor ve kangren olmuş gibi bir etki yaratıyor) oluşan çok şiddetli ağrılar ve bu ağrılardan kaynaklı rahim kasılmaları. Allah' çok şükürler olsunki kanamam ilk 7 -8 hafta arası hariç hiç olmadı. Ama biraz yürüyeyim veya oturayım hemen ağrılarım çok şiddetli bi şekilde başlıyor. Hastanede yatmak ve malesefki ağrı kesici ağrılarımı kesmediği için morfin verilmek zorunda kalıyor ve her zaman benim için erken doğum riski var bu nedenlede 24. haftadan sonra doktorum ciğer geliştirici iğne fln yapacak.
Napalım bu sürecide bu şekilde yaşamak varmış kaderde ama tek bir miyomdan dolayı senin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ben başka bi doktora g,ttiğimde miyomları görenler yaratık görmüş gibi bakıyolar ve doktorlar korkuyor resmen ama benim doktorum riskli gebelikler uzmanı olduğu için belki en sorunsuz hastası benim o yüzden içini ferah tut ben ağrılar haricinde rahatım. 32 miyomla doğum yapan bir bayanla tanıştım hocanın muayenehanesinde yani tek bir miyomla ne sıkıntı yaşarsın nede bebişine bişey olur. Zaten sorun olacak olsaydı doktorun uyarurdı bence içini ferah tut.

bencede cnm sıkıntı yapma iyi düşün iyi olsun dikkat et evham yapanlarda daha çok sıkıntı olur çünkü kendi kendilerine çekerler.. Sen üstüne düşen özeni göster sonrası Rabbime kalmış merak etme bişeycik olmaz..

normal kontrol gittim sonra ayrıntılıya girdim sonra migren tuttu acile gittim usg ye girdim e şimdi yine kontrol zamanı :)
iyi dileklerin için tşkler

acil dışında iyiymiş :))) benim doktor detaylıdan sonra kendisi bakmıyor zaten el kadar ultrasonu var nenem zamanından kalma:) çok kötü malesef.. renkli doppler ultrasonlardan burada yok sadece eski usul siyah beyaz var, napalım sağlıklı olsun da çıkınca görürüz artık:)

Çoookkk süper. Bende hayatımda ilk defa bu sene tatile gidemeyeceğim içim cızzz ediyor resmennnn denizsiz bir sene

Doktorum miyomlar yüzünden şehir dışına çıkmama izin vermiyor..... Neyse herşey canım oğlum için bir doğsun onu alıp alıp kaçarım tatillere

ahh bu kredi borçları bende de aynı sıkıntı var canım o yüzden şartlar el verdiğince çalışmaya devam edicem bende.. doğumdan sonraya ne kadar kalırsa kardır..

evet canım aynen biraz toparlar en azından hep cocugumu kendim büyütmek istemiştim ama hayat sartları maalesef olmadı hayırlısı olsun napalım hepsi onların daha iyi sartlarda yasaması için..

Annem bakacak o yüzden gerçekten içim rahat zaten yeni çıkan yasada 6 ay yarı zamanlı calısma var 1 de evde olcam sabah emziririm bi kere biberonla annem besler ikinci acıkana kadar yetişirim herhalde..
sevindim senin adına bende kızımı 14 aydan sonra anneme bıraktım insanın içi rahat oluyor gerçekten.. ama şu yasa yürürlüğe girermi dersin o zamana kadar.. gerçi kamuyu bilmiyorum işim gereği hep sgk yasalarıyla ilgileniyorum ama son yasa her iki kurum çalışanını kapsayacaktı oda henüz onaylanmadı..

Ay canimm Allah senden razi olsunn okadar rahatladim kii evet ayni ilac canim çokk cok tsk.ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…