2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Seçimden önce gelir gibi geliyor bana ama inşallah onaylarlar ...

aynen cnm önce sağlık.. kalanı bişekilde halloluyor hele tatil en son can sıkacak olay..

evet canım aynen biraz toparlar en azından hep cocugumu kendim büyütmek istemiştim ama hayat sartları maalesef olmadı hayırlısı olsun napalım hepsi onların daha iyi sartlarda yasaması için..
aynı duyguları yaşıyorum.. benimde annem bakacak inşallah o yüzden bi nebze içim rahat.. süt izinlerini toplu halde alıcam daha faydalı olacağını düşünüyorum.. hesaplamalarıma göre bir terslik çıkmazsa 7 ayına kadar filan geliyor bebiş..

aynen cnm ya ilklerde renkli doplermi vardı renksiz renksiz gördük işte ama güzel bi deneyim oldu verdiğ foto buzdolabının üstünde benim pc de mutfakta tam karşımda :)

inşallah öyle devam eder canım ben de rahatlatmak için söyledim kendim yaşadığım için.. hatta bir arkadaşımda 2 damarda birden sorun oldu ama hiçbişey olmadı çokşükür sağlıkla geldi bebiş. Allah sağlıkla kavuştursun.

aynen cnm ya ilklerde renkli doplermi vardı renksiz renksiz gördük işte ama güzel bi deneyim oldu verdiğ foto buzdolabının üstünde benim pc de mutfakta tam karşımda :)

benim ilkinde vardı ya:) renkli görüyordum ama yüzünü hiç göstermiyordu sıpam:) bi kere sadece burnundan üstünü görmüştük, hala uyurken o ifadeyi görüyorum yüzünde bazen:)

Ay canimm Allah senden razi olsunn okadar rahatladim kii evet ayni ilac canim çokk cok tsk.ederimm
rica ederim ben çok çok çok rahatsızlık geçirdiğim için iyi biliyorum vajinal ilaçları 7 gün devam sabah akşam :)

Çok tsk.ederim canim benim sagolasin
...Allahim sanada bizede şifalar versin... Yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah canim..

benim ilkinde vardı ya:) renkli görüyordum ama yüzünü hiç göstermiyordu sıpam:) bi kere sadece burnundan üstünü görmüştük, hala uyurken o ifadeyi görüyorum yüzünde bazen:)
demi renklide nasılsa o şekilde aynısımış bebiş benim yeğenede baktım aynı ya teknoloji işte :)
senin oğlan daha küçük ama benim spa 8 yaşında :)

oh ne güzel 6 aydan sonra ek gıdaya başlayınca sana da fazla bağımlılığı kalmaz için rahat olur en azından..

oh ne güzel 6 aydan sonra ek gıdaya başlayınca sana da fazla bağımlılığı kalmaz için rahat olur en azından..

evet canım mesele 6 ayı dolu dolu yanında geçirmek sonrası ek gıda filan biraz daha rahat olunabilir tabi bebeğin o dönemlerde anneye ihtiyacı çok fazla ama elimizden gelen bu Allah'tan iş yerim yakın evime annemle zaten karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz.. inşallah kolayca atlatırız bu dönemleri, yarım gün çalışma olayını hiç düşünmedim.. maaş olayında nasıl bir uygulama oluyor?? yarı yarıya mı düşüyor acaba?

hayır maaşını tam alacaksın yarısı kurumdan yarısı işsizlik sigortasından ödenecek diye biliyorum aslında ilk altı ay 3 ikinci altı ay 1,5 saat süt iznini uzatarak altı ayda toplamış gibi oluyorlar

hımm içeriği hakkında hiç bilgim yoktu araştırmak lazım kanun çıkarsa düşünülebilir tabi.. hangisi daha verimli olacaksa öyle yaparız..

ben umutsuzum bu konuda...seçim bitecekte yeni hükümet kurulacak vs. falan yine bizim doğum sonrasına kalır gibime geliyor..ozaman da bizleri kapsarmı hiç bilmiyorum

Yasım elverse belki ben de üçüncü düşünürdüm ama bundan sonra Allah isteyenlere versin, o enerji yok bende artık, olana gücüm yetmiyor ama kardessizde olmasın dedim kuzum. Kız cocuk cok isterdim bana nasip olmadı , artık 3 erkekli bir hayat beni bekliyor

Sitede çalışan iki kadın saat 4 gibi işleri bitince gelip hoppp temizliğe girdiler bi anda bitirdiler walla, istanbul da zor böyle bulmak ama şansıma annem sormuş onlarda geldiler sagolsunlar. Normalde sinir basar evde temizlik olunca, ben de hep yarım gün alırdım zaten.
Dr um belli değil maalesef , cokta önemli değil, ben hep gece nöbetinde kim varsa ona gidiyorum, eşimde bebişi görmüş oluyor , zaten 3 hafta sonrasına tarih veriyorlar, biz hep son dakika geldiğimizden randevu alamıyoruz

sag
ol canim insallah sorunsuzca devam ederiz...zaten az kaldi okulun kapanmasina seminer donemi rahat gecer kanimca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…