sevindim senin adına bende kızımı 14 aydan sonra anneme bıraktım insanın içi rahat oluyor gerçekten.. ama şu yasa yürürlüğe girermi dersin o zamana kadar.. gerçi kamuyu bilmiyorum işim gereği hep sgk yasalarıyla ilgileniyorum ama son yasa her iki kurum çalışanını kapsayacaktı oda henüz onaylanmadı..
aynen cnm önce sağlık.. kalanı bişekilde halloluyor hele tatil en son can sıkacak olay..Çoookkk süper. Bende hayatımda ilk defa bu sene tatile gidemeyeceğim içim cızzz ediyor resmennnn denizsiz bir sene
Doktorum miyomlar yüzünden şehir dışına çıkmama izin vermiyor..... Neyse herşey canım oğlum için bir doğsun onu alıp alıp kaçarım tatillere
aynı duyguları yaşıyorum.. benimde annem bakacak inşallah o yüzden bi nebze içim rahat.. süt izinlerini toplu halde alıcam daha faydalı olacağını düşünüyorum.. hesaplamalarıma göre bir terslik çıkmazsa 7 ayına kadar filan geliyor bebiş..evet canım aynen biraz toparlar en azından hep cocugumu kendim büyütmek istemiştim ama hayat sartları maalesef olmadı hayırlısı olsun napalım hepsi onların daha iyi sartlarda yasaması için..
aynen cnm ya ilklerde renkli doplermi vardı renksiz renksiz gördük işte ama güzel bi deneyim oldu verdiğ foto buzdolabının üstünde benim pc de mutfakta tam karşımda :)acil dışında iyiymiş :))) benim doktor detaylıdan sonra kendisi bakmıyor zaten el kadar ultrasonu var nenem zamanından kalma:) çok kötü malesef.. renkli doppler ultrasonlardan burada yok sadece eski usul siyah beyaz var, napalım sağlıklı olsun da çıkınca görürüz artık:)
damar açılmazsa bile sorun olmaz dedi doktor.. zaten şuan kilosu normal demişti.. inşallah böyle devam eder.. senin de gayet iyi doğmuş kilosu.. plesanta için de kızların hepsi daha zaman var diyorlar bakalım inşallah çıkar yukarı.. biraz içim rahatladı :)
aynen cnm ya ilklerde renkli doplermi vardı renksiz renksiz gördük işte ama güzel bi deneyim oldu verdiğ foto buzdolabının üstünde benim pc de mutfakta tam karşımda :)
rica ederim ben çok çok çok rahatsızlık geçirdiğim için iyi biliyorum vajinal ilaçları 7 gün devam sabah akşam :)Ay canimm Allah senden razi olsunn okadar rahatladim kii evet ayni ilac canim çokk cok tsk.ederimm
Çok tsk.ederim canim benim sagolasinMerhaba canım benim hamilelik öncesinde 3 tane miyomum vardı. Belki yüzlerce doktora gittim kimi hamilelikten önce aldır dedi kimi önce gebelik denemelisin rahimde çok büyük hasara yol açar ameliyat dedi sonuç olarak ben gebeliği denedim ve şu an hamileyim.
Hamilelik sürecinde miyomlarımın sayısı 8'e yükseldi hatta doktorum bi kaç tanede önemsenmeyecek derecede küçük miyomlar oluşmuş dedi son muayenede ve büyüklükleri toplam 22 cm fl neredeyse oğlum kadar, hatta bi ara miyomlar bebişimden büyüktü.
Benim yaşadığım sıkıntılar miyom dejenerasyonu denilen miyomun beslenememesi sonucu (bi nevi miyoma kan gitmiyor ve kangren olmuş gibi bir etki yaratıyor) oluşan çok şiddetli ağrılar ve bu ağrılardan kaynaklı rahim kasılmaları. Allah' çok şükürler olsunki kanamam ilk 7 -8 hafta arası hariç hiç olmadı. Ama biraz yürüyeyim veya oturayım hemen ağrılarım çok şiddetli bi şekilde başlıyor. Hastanede yatmak ve malesefki ağrı kesici ağrılarımı kesmediği için morfin verilmek zorunda kalıyorve her zaman benim için erken doğum riski var bu nedenlede 24. haftadan sonra doktorum ciğer geliştirici iğne fln yapacak.
Napalım bu sürecide bu şekilde yaşamak varmış kaderde ama tek bir miyomdan dolayı senin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ben başka bi doktora g,ttiğimde miyomları görenler yaratık görmüş gibi bakıyolar ve doktorlar korkuyor resmen ama benim doktorum riskli gebelikler uzmanı olduğu için belki en sorunsuz hastası benim o yüzden içini ferah tut ben ağrılar haricinde rahatım. 32 miyomla doğum yapan bir bayanla tanıştım hocanın muayenehanesinde yani tek bir miyomla ne sıkıntı yaşarsın nede bebişine bişey olur. Zaten sorun olacak olsaydı doktorun uyarurdı bence içini ferah tut.
demi renklide nasılsa o şekilde aynısımış bebiş benim yeğenede baktım aynı ya teknoloji işte :)benim ilkinde vardı ya:) renkli görüyordum ama yüzünü hiç göstermiyordu sıpam:) bi kere sadece burnundan üstünü görmüştük, hala uyurken o ifadeyi görüyorum yüzünde bazen:)
aynı duyguları yaşıyorum.. benimde annem bakacak inşallah o yüzden bi nebze içim rahat.. süt izinlerini toplu halde alıcam daha faydalı olacağını düşünüyorum.. hesaplamalarıma göre bir terslik çıkmazsa 7 ayına kadar filan geliyor bebiş..
oh ne güzel 6 aydan sonra ek gıdaya başlayınca sana da fazla bağımlılığı kalmaz için rahat olur en azından..
evet canım mesele 6 ayı dolu dolu yanında geçirmek sonrası ek gıda filan biraz daha rahat olunabilir tabi bebeğin o dönemlerde anneye ihtiyacı çok fazla ama elimizden gelen buAllah'tan iş yerim yakın evime annemle zaten karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz.. inşallah kolayca atlatırız bu dönemleri, yarım gün çalışma olayını hiç düşünmedim.. maaş olayında nasıl bir uygulama oluyor?? yarı yarıya mı düşüyor acaba?
hımm içeriği hakkında hiç bilgim yoktu araştırmak lazım kanun çıkarsa düşünülebilir tabi.. hangisi daha verimli olacaksa öyle yaparız..hayır maaşını tam alacaksın yarısı kurumdan yarısı işsizlik sigortasından ödenecek diye biliyorum aslında ilk altı ay 3 ikinci altı ay 1,5 saat süt iznini uzatarak altı ayda toplamış gibi oluyorlar
seçimden önce girmezki meclis kapandı diye biliyorum seçim sonuna kadarSeçimden önce gelir gibi geliyor bana ama inşallah onaylarlar ...
Bebekle seyahat zor, sonrası keyifli cnm.Aman allahım nası bi maraton buAllah yardımcın olsun canım
Yasım elverse belki ben de üçüncü düşünürdüm ama bundan sonra Allah isteyenlere versin, o enerji yok bende artık, olana gücüm yetmiyor ama kardessizde olmasın dedim kuzum. Kız cocuk cok isterdim bana nasip olmadı , artık 3 erkekli bir hayat beni bekliyordoktora gittikçe daha güven duymaya başladım. bir de eğer biraz fazla ödersek doğuma geliyormuş doktorum, nöbetçiye kalmıyomuş, ona da sevindim. daha zamanım var nasılsa eğer güven duyamazsam temmuz ağustosa kadar karar verip gidebilirim trye. ama dediğin gibi en iyisi burada yapmak, eşya taşıdığımı düşünemiyorum oğlumla beraber, pompa bile valizin yarısı ediyor zaten:) benim eşyam oğlanın eşyası bebeğin eşyası, çok zor yani gitmek gelmek. benim oğlan temmuzda 4 oluyor, arada 50 ay olacak, o yüzden çokşükür yeterli bir ara ssvd için. sağlıkla kavuştuk ya önemli olan o, ben de sezeryana hiç ihtimal vermediğim için çok hayal kırıklığı yaşadım sonrasında. kötü depresif bir dönem atlattım, lohusalığım kötü geçti ben de o zaman asla demiştim ama bebek özledim:) dün bi bebek geldi buraya, bi işlemi vardı annesinin, Allahım içim gitti var ya:) çok özlemişim, şimdi üçüncü bile olabilir diyorum:) cahil cesareti sanırım bi ikinci olsun da görecem:)
Sitede çalışan iki kadın saat 4 gibi işleri bitince gelip hoppp temizliğe girdiler bi anda bitirdiler walla, istanbul da zor böyle bulmak ama şansıma annem sormuş onlarda geldiler sagolsunlar. Normalde sinir basar evde temizlik olunca, ben de hep yarım gün alırdım zaten.hadi geçmiş olsun sana şimdi biraz o kalabalığın keyfini çıkar :) şu iki kadını nerden buldun merak ettim şimdi ? ne güzelmiş öyle... bana gelen yardımcım haftada bir geliyor ama yetişemiyor hiç bişeye , arada başka birileri gerekiyor. doktorun belli mi ?
ol canim insallah sorunsuzca devam ederiz...zaten az kaldi okulun kapanmasina seminer donemi rahat gecer kanimca...iyi haberlerle dönmene sevindim canım.ben 8.haftadan beri tutmuyorum.o zamanlarda kanamam olduğu için doktor rapor vermişti.idare hiç nöbet yazmadı şimdiye kadar.ama bu haftanın sonunda ben de tekrar rapor alıp vericem okula.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?