Ogluşum iki günden beri maşallah daha bir hareketli gece bile hissediyorum canim
canim biz okulda 50 kadrolu ogretmenizsendikasi olmayan yok nerdeyse ve herkes eyleme katiliyor ama benim sendikam yok o yuzden nobet durumu farkli oluyor...Bende tutuyorum canım aynen de rapor almadım gerek yok dedi idare zaten ben bi iki aydır tutmuyodum sendika kararı bana yaradi
Yasım elverse belki ben de üçüncü düşünürdüm ama bundan sonra Allah isteyenlere versin, o enerji yok bende artık, olana gücüm yetmiyor ama kardessizde olmasın dedim kuzum. Kız cocuk cok isterdim bana nasip olmadı , artık 3 erkekli bir hayat beni bekliyor
hadi geçmiş olsun sana şimdi biraz o kalabalığın keyfini çıkar :) şu iki kadını nerden buldun merak ettim şimdi ? ne güzelmiş öyle... bana gelen yardımcım haftada bir geliyor ama yetişemiyor hiç bişeye , arada başka birileri gerekiyor. doktorun belli mi ?
Hangi sehirdeydin sen cnm? Bu gruptaki üyelerin yas ve sehir bilgisinin olmaması büyük eksiklik, grup yöneticise iletim ama talebim ilgisini çekmedi galibatatlım genelde artık temizlikçiler hep 2 kişi geliyor.. hem bu sayede evin hanımının hiçbi yapmasına gerek kalmıyo, öbür türlü illa yok masanın ucundan tutayım çekmesine yardım edeyim, şunu kaldırırken yardım edeyim diyosun ama 2 kişi oldu mu dha hızlı ve sna ihtiyaç kalmadan işler bitiyor
bna da haftada bi gün 2 kişi geliyor, aynı fiyatı ödüyorum ama 2 kişi oldukları için dha kısa kalıp 9dan 2ye kdr işleri bitirip, gidebiliyorlar
Evet canım benim de bu şekilde bi rapora ihtiyacım var yoksa son haftaya kadar tutturacaklar akıllarınca.Öğleden sonra arayacağım doktoru ins. o da problem çıkarmaz.Canım bizim Müdürde benzer bir sorun çıkarttı açtık yönetmeliği baktık son 3 ay yazıyor. ben de doktordan söyle bir rapor aldım. canlı gebelik 24. haftaya ulaştığından nöbet tutması tıbbi açıdan sakıncalıdır yazıyordu. onu kabul etti müdürüm
aynen canim nobetsiz okul super rahat oluyorsun dert tasa yok derse gir cik:))ben de bu hafta bıraktım canım.. nöbetsiz okul en güzel okulmuş
Hangi sehirdeydin sen cnm? Bu gruptaki üyelerin yas ve sehir bilgisinin olmaması büyük eksiklik, grup yöneticise iletim ama talebim ilgisini çekmedi galiba
Ben istanbul da hiç duymadım yoksa süper birsey walla, hem onlara hem bize kolaylık, yasasın 2 kişilik temizlik gücü
Züğürt tesellisi ben de işe yaramıyor cnm. Ben nedense o kadar sartlamışımki kendimi ikinci kız olacak diye halen aglayıp duruyorum ana kız fotosu görünce. Gecen hafta Park'ta bizim sıpadan 2-3 ay büyük bi prenses vardı, ay oynarken o saclarını savurması, narinliği bitirdi beni, 2 gün depresiftim , Allah'ın gücüne gitmesin ama böyle bir dünya nimetinden yararlanamamak cok zoruma gidiyor. Ben ne baby shower partileri düşünmüştüm, blog actım, kendisine hamileyken hangi hafta nasıldım oda kendi hamişliğinde kontrol etsin diye, amalı kızlı dogumgünü kıyafetleri, Mevlüt takımı, kapı süsleri neler neler hayal etmiştim ah ahhhhhh.aynen 3 erkekli hayat beni de bekliyorevimizin kraliçesi oluruz biz de artık : )) kaç yaşındasın ki? 40ta bile doğum yapan var. ama o enerji hakkaten bende de yok. eğer ücretsiz izin alırsam düşünebilirim yoksa çok zor...
Cok sanslısın o zaman cnm, ben ilk defa bu nimetten yararlandım, spa etkisi yarattı rahatlığıevet aslındasavha duysa ilgilenirdi muhakkak ama gözünden kaçmış olabilir ben 27 yaşındayım, bursada yaşıyorum, ünide araştırma görevlisiyim ve doktora yapıyorum :) bu ilk bebişim olucak inş..
benim çevremde çok yaygın bu çift temizlikçi olayısonuçta aynı parayı veriyosun ama işler dha kısa sürede bitiyoor, temizliğe gelenler için de avantaj oluyor.. bir de bna gelen hanımlar, bizim ailenin kadrolu yardımcıları gbi :) annemler, yengemler, kuzenler derken haftayı bizim aileyi gezerek geçiriyorlar, o yüzden artık çok güveniyorum.. sabah ben işe gitmeden önce geliyorlar, işleri bitince de kapıyı çekip çıkıyorlar.. akşam yorgun işten dönüp de miis gbi bi ev bulmanın keyfi paha biçilemez oluyor
canım sana birşey soracam. ben kamıda çalışıyorum. memurum ben. sen kamuda mısın? süt iznini yani ilk altı ayda üç saati sonraki altı ayda birbuçuk saati mi toplu alacaksın? benim kafama bu senin dediğin çok yattı. ama daha önce hiç böyle duymamıştım. eğer oluyorsa ben de öyle yaparım..aynı duyguları yaşıyorum.. benimde annem bakacak inşallah o yüzden bi nebze içim rahat.. süt izinlerini toplu halde alıcam daha faydalı olacağını düşünüyorum.. hesaplamalarıma göre bir terslik çıkmazsa 7 ayına kadar filan geliyor bebiş..
guzel haberlerini bekliyoruz canim...Kızceler birden heycan bastı dr kontrolüm var meleğimi görücem gerçi bu ay nerdeyse her hafta gördüm ama2.15 de randevum
Bende kamudayim merak ettim bak simdi 657ye bakmaya usendim :)canım sana birşey soracam. ben kamıda çalışıyorum. memurum ben. sen kamuda mısın? süt iznini yani ilk altı ayda üç saati sonraki altı ayda birbuçuk saati mi toplu alacaksın? benim kafama bu senin dediğin çok yattı. ama daha önce hiç böyle duymamıştım. eğer oluyorsa ben de öyle yaparım..
canım sana birşey soracam. ben kamıda çalışıyorum. memurum ben. sen kamuda mısın? süt iznini yani ilk altı ayda üç saati sonraki altı ayda birbuçuk saati mi toplu alacaksın? benim kafama bu senin dediğin çok yattı. ama daha önce hiç böyle duymamıştım. eğer oluyorsa ben de öyle yaparım..
657 sayılı kanunu 1,5 ay önce işim icabı yalayıp yutttum ama hiç bir yerde rastlamadım böyle bir şeye . ama inan benim için çok iyi olur bu. çünkü ben şu anda erzuruma yeni atandım ve en yakın akrabam istanbulda. kimse yok yanımda eşimden başka. yanlızız buralarda. ne benim ailem ne de eşimin ailesi yanıma gelecek durumda değiller. hastalıklarla boğuşuyorlar. bu sistem tam bana göre aslında.Bende kamudayim merak ettim bak simdi 657ye bakmaya usendim :)
Herkes karar verdi mi acaba bebişinin ismine? Ne zormuş isim bulmak ve karar vermek. Kaç zamandır araştırıyoruz babasıyla, error verdik artıkSeçenekler ikiye indi şimdilik. Siz olsanız hangisini seçerdiniz mini bi anket yapıyım fikrinizi alıp.
Arhan: hayat dolu, gizemli, hümanist, yenilikçi, irdeleyen, üstün nitelikli, dürüst hükümdar, gururlu kağan
Uras: talihli, şanslı kişi, saadet, mutluluk
uras ismini tek geçerim bence çok muhteşem bir isim.Herkes karar verdi mi acaba bebişinin ismine? Ne zormuş isim bulmak ve karar vermek. Kaç zamandır araştırıyoruz babasıyla, error verdik artıkSeçenekler ikiye indi şimdilik. Siz olsanız hangisini seçerdiniz mini bi anket yapıyım fikrinizi alıp.
Arhan: hayat dolu, gizemli, hümanist, yenilikçi, irdeleyen, üstün nitelikli, dürüst hükümdar, gururlu kağan
Uras: talihli, şanslı kişi, saadet, mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?