2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Süt

süt izninin toplu şekilde alınmasını ilk kez duyuyorum bütün kurumlarda geçerli mi acAba bu?

bende daha önce duymamıştım günün istenilen saatinde alanabililiyor yada gün içine bölünebiliyor ama hepsini toplu araştırmak lazım...

bende daha önce duymamıştım günün istenilen saatinde alanabililiyor yada gün içine bölünebiliyor ama hepsini toplu araştırmak lazım...
toplu şekilde alınabilir diye geçmiyor yasada..şimdi baktım özelde çalışanlarda işyeri gün içinde git geller olmasın diye toplu verebiliyormuş ama kamuda olacağını sanmıyorum...bir arkadaş vardı onu haftanın bir gününde toplu aldığını hatırlıyorum ama

bizde daha önce doğum yapan arkadaşlardan hiç o sekilde alan olmadı ama tabi öğrenmek lazım ama bana haftanın hergünü işten daha erken çıkma fikri daha güzel geliyor.

bende geldım kızzllarr
sabah saglık ocagına gıttım ...demır ve cıtamın ılacım bıtmıstı yazdırmaya bı tartıldım 79 kg olmuşumnasıl oldum nerde bu kılolar anlamadım...
oyyy yarın bende gidicem hem aşım var hem ilaç yazdıracam...sanırım bende baya aldım kilo..rahat bi beş kilo almışımdır..evde tartılıyorum aç tok değişiyor

bizde daha önce doğum yapan arkadaşlardan hiç o sekilde alan olmadı ama tabi öğrenmek lazım ama bana haftanın hergünü işten daha erken çıkma fikri daha güzel geliyor.
canım kelimesi kelimesine okudum toplu alınabilir diye bişey yok..banada erken çıkma fikri daha sıcak geliyor.

bende geldım kızzllarr
sabah saglık ocagına gıttım ...demır ve cıtamın ılacım bıtmıstı yazdırmaya bı tartıldım 79 kg olmuşumnasıl oldum nerde bu kılolar anlamadım...

Bizim evde klasik dijital baskül var her gün bakıyorum 80 ı gördüm artık ve 70 le baslamistim

gogus agrim yok ama o islaklik hissi bende de var canim...bebisi ben de cogu zaman assagida hissediyorum gobegimde ozellikle yatarken hissediyorum dun dr.a ozellikle assagida hissettigimi soyledim dr. ise bebek olmasi gereken yerde dedi...burda bazi arkadaslarda gobek cevresinde ve ustunde hissesiyoruz diyorlar ama benim gobek ustunde hissettigim olmadi...randevuna ne kadar var canim...

Bizim evde klasik dijital baskül var her gün bakıyorum 80 ı gördüm artık ve 70 le baslamistim
bende aslında 70 le başladım sayılır ılk 4 ay kılo verdım sımdı 79 un ıkı farklı tartıda tartıldım hemde
son aylarda 90 ı gorururz gıbıme gelıyor

canım ben kamudayım. ve bizde genelde şu şekilde yapıyorlar doğum izni bittikten sonra yıllık izinler raporlar filan alınıyor onlarda bitince anne işe başlıyor ve haftanın 4 günü çalışıyor 3 gün izinli oluyor.. yani bir haftalık süt iznini 1 günde kullanmış oluyor..
birde bahsettiğim şekilde yapanlar var doğum izninden sonra bütün süt izinlerini 2 aylık gibi süreyle toplamda almak..
tabi her ikisi de müdürlerin insiyatifine bağlı.. bizimkiler Allahtan hiç sorun çıkartmıyor..

evet benim bildiğimde bu şekilde. arkadaşalardan bu şekilde yapan vardı.ama toplu alınabildiğini burdan okudum. amirime sormam lazım bende..

Ben de kamuda işçi statüsünde çalışıyorum. Bizde ne haftalık ne de aylık birleştirmeye izin verilmiyor. Sadece günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…