ama seninki normalki..yani bebek suyu falan anca gelir 2,5...sen kilo almamışsın bu durumda hiçBende bu ay 2,5 kilo almışım. Doktorum biraz dikkat çok olmuş dedi ama ben doymak nedir unuttum
ben de aynı durumdayım işte canım ya...zaten çoğunlukla aşağıda hissediyorum ama sanki bugün aşağıda hareket ettikçe wc ihtiyacı hissediyorum.akıntı fazlalaştı.randevuma 13 gün var daha.rapor almak için başka bi doktora gidicem ona anlatırım artık şikayetlerimi.gogus agrim yok ama o islaklik hissi bende de var canim...bebisi ben de cogu zaman assagida hissediyorum gobegimde ozellikle yatarken hissediyorum dun dr.a ozellikle assagida hissettigimi soyledim dr. ise bebek olmasi gereken yerde dedi...burda bazi arkadaslarda gobek cevresinde ve ustunde hissesiyoruz diyorlar ama benim gobek ustunde hissettigim olmadi...randevuna ne kadar var canim...
Ben de kamuda işçi statüsünde çalışıyorum. Bizde ne haftalık ne de aylık birleştirmeye izin verilmiyor. Sadece günlük.
Toplamda 6,5 oldu bunun 2,5 kilosu son 2 haftada oyüzden fazla dedi cnmama seninki normalki..yani bebek suyu falan anca gelir 2,5...sen kilo almamışsın bu durumda hiç
Ben 6 ay ücretsiz izin alıp sonra bir raporla 6 ay daha uzatmaya çalışacağım ama yönetmeliği değiştireceklermiş bana denk gelmez umarımYa günlük kullanım çok sıkıntılı bence keşke izin verseler zaten binbir zahmetle bebekleri 6 ayına getirmeye uğraşıyoruz.. yasaların değişmesi lazım çok saçma çoook...
merabaa bugun ikinci aşıyı oldum sağlık ocağı şekeer yüklemesi yapıldı mı dedi yok deyince 2 yada 3 hafta sonra git yaptır dedi ama doktorum herhangi bilgi vermedi bana yaptıran var mı şeker yüklemesi
bende kamuda çalışıyorum şirket elemanı olarak yeni bu durum için dilekçe verdi arkadaş toplu kullanmak için ret geldi yasada boyle bir durum yok haftalık için çalıştığınız yöneticiniz bilir denildi.Ben de kamuda işçi statüsünde çalışıyorum. Bizde ne haftalık ne de aylık birleştirmeye izin verilmiyor. Sadece günlük.
ben başından beri toplam 2,5 aldın sandım sorryToplamda 6,5 oldu bunun 2,5 kilosu son 2 haftada oyüzden fazla dedi cnm
tamamen yöneticilerin insiyatifindeymiş bu toplu alım...bende kamuda çalışıyorum şirket elemanı olarak yeni bu durum için dilekçe verdi arkadaş toplu kullanmak için ret geldi yasada boyle bir durum yok haftalık için çalıştığınız yöneticiniz bilir denildi.
anladim canim wc ihtiyaci yizunden disari cikmaktan korkar oldum...bak ben dun burda devletteki dr.a gittim dr. gayet ilgilendi hatta sasirdim da randevu alip gidebilirsin Yucel Bey raporu da hemen yaziyor hatta bana seker yuklemesi icin giris yapti 10 gune kadar ozelde yaptirmazsam devlette yaptiracagim...muayene cok varmis devleti tavsiye ederim en azindan rahatlarsin....ben de aynı durumdayım işte canım ya...zaten çoğunlukla aşağıda hissediyorum ama sanki bugün aşağıda hareket ettikçe wc ihtiyacı hissediyorum.akıntı fazlalaştı.randevuma 13 gün var daha.rapor almak için başka bi doktora gidicem ona anlatırım artık şikayetlerimi.
evet bende merak ediyorum hangimiz nasıl doğum yapacağız acaba.. kızımı 36+2 de doğum yapmıştım bakalım oğlum ne zaman gelecek..doğum yapan anneleri okuyorum arada erken doğumlar var 30. hafta 34. hafta bakalım bizim topikte sağlıklı sıhhatlı hayırlısıyla kim ilk doğuracak
vovvv 36+2 mi çok erken değilmi ?evet bende merak ediyorum hangimiz nasıl doğum yapacağız acaba.. kızımı 36+2 de doğum yapmıştım bakalım oğlum ne zaman gelecek..
Bi de bana sor ben ümraniye de çalışıp ortaköyde oturuyorum :)) servis olmadan zaten aynı saatte evde olurum ancakYa günlük kullanım çok sıkıntılı bence keşke izin verseler zaten binbir zahmetle bebekleri 6 ayına getirmeye uğraşıyoruz.. yasaların değişmesi lazım çok saçma çoook...
Bende bu ay 2,5 kilo almışım. Doktorum biraz dikkat çok olmuş dedi ama ben doymak nedir unuttum
bende geldim :),
kocaman olmuş prensesim 730 gr çok güzeldi dudaklarınla şov yaptı resmen cadı
28 ci haftada çağırdı bir dahi kontrole şeker yüklemesi istedi açlık 96 üstü ise boşuna glukoz içme şeker var demektir dedi.
yanakların dolmuş çok mu kilo aldın bakim sen dedi :) tartıldım 1.5 kilo almışım 1 ayda çok iyi dedi bol bol yoğurt yemeye devam dedi ayrıca bizden haberler böyle kızlar :)
erken doğmuş sankievet bende merak ediyorum hangimiz nasıl doğum yapacağız acaba.. kızımı 36+2 de doğum yapmıştım bakalım oğlum ne zaman gelecek..
sağol şekerim aslında göz açıp kapayıncaya geçiyorda ah insanoğlu işte :)maşallah kızına büyümüş savhacım :) ne güzel haberler almışsın gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah.. cumayı iple çekiyorum bende kızımı görmek için yazdıklarını okuyunca heyecan yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?