2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben de aynı durumdayım işte canım ya...zaten çoğunlukla aşağıda hissediyorum ama sanki bugün aşağıda hareket ettikçe wc ihtiyacı hissediyorum.akıntı fazlalaştı.randevuma 13 gün var daha.rapor almak için başka bi doktora gidicem ona anlatırım artık şikayetlerimi.

Ben de kamuda işçi statüsünde çalışıyorum. Bizde ne haftalık ne de aylık birleştirmeye izin verilmiyor. Sadece günlük.

Ya günlük kullanım çok sıkıntılı bence keşke izin verseler zaten binbir zahmetle bebekleri 6 ayına getirmeye uğraşıyoruz.. yasaların değişmesi lazım çok saçma çoook...

Ya günlük kullanım çok sıkıntılı bence keşke izin verseler zaten binbir zahmetle bebekleri 6 ayına getirmeye uğraşıyoruz.. yasaların değişmesi lazım çok saçma çoook...
Ben 6 ay ücretsiz izin alıp sonra bir raporla 6 ay daha uzatmaya çalışacağım ama yönetmeliği değiştireceklermiş bana denk gelmez umarım

ben geçtiğimiz cuma yaptırdım 23+2 deyken. doktorunu ara sor istersen canım

Ben de kamuda işçi statüsünde çalışıyorum. Bizde ne haftalık ne de aylık birleştirmeye izin verilmiyor. Sadece günlük.
bende kamuda çalışıyorum şirket elemanı olarak yeni bu durum için dilekçe verdi arkadaş toplu kullanmak için ret geldi yasada boyle bir durum yok haftalık için çalıştığınız yöneticiniz bilir denildi.

doğum yapan anneleri okuyorum arada erken doğumlar var 30. hafta 34. hafta bakalım bizim topikte sağlıklı sıhhatlı hayırlısıyla kim ilk doğuracak

tamamen yöneticilerin insiyatifindeymiş bu toplu alım...

anladim canim wc ihtiyaci yizunden disari cikmaktan korkar oldum...bak ben dun burda devletteki dr.a gittim dr. gayet ilgilendi hatta sasirdim da randevu alip gidebilirsin Yucel Bey raporu da hemen yaziyor hatta bana seker yuklemesi icin giris yapti 10 gune kadar ozelde yaptirmazsam devlette yaptiracagim...muayene cok varmis devleti tavsiye ederim en azindan rahatlarsin....

Bebik hareket etsin istediğimde karnaval radyoda babyjoy kanalı açıp kulaklığın birini de göbeğime koyuyorum. Bizimki bir süre sonra tepki vermeye başlıyor çok eğlenceli :))

doğum yapan anneleri okuyorum arada erken doğumlar var 30. hafta 34. hafta bakalım bizim topikte sağlıklı sıhhatlı hayırlısıyla kim ilk doğuracak
evet bende merak ediyorum hangimiz nasıl doğum yapacağız acaba.. kızımı 36+2 de doğum yapmıştım bakalım oğlum ne zaman gelecek..

bende geldim :),
kocaman olmuş prensesim 730 gr çok güzeldi dudaklarınla şov yaptı resmen cadı
28 ci haftada çağırdı bir dahi kontrole şeker yüklemesi istedi açlık 96 üstü ise boşuna glukoz içme şeker var demektir dedi.
yanakların dolmuş çok mu kilo aldın bakim sen dedi :) tartıldım 1.5 kilo almışım 1 ayda çok iyi dedi bol bol yoğurt yemeye devam dedi ayrıca bizden haberler böyle kızlar :)

Bi de bana sor ben ümraniye de çalışıp ortaköyde oturuyorum :)) servis olmadan zaten aynı saatte evde olurum ancak

Bende bu ay 2,5 kilo almışım. Doktorum biraz dikkat çok olmuş dedi ama ben doymak nedir unuttum

kiloyla benim de başım belada.. 20 haftaya kadar 1 kilo alan ben son 5 haftada 5 kilo aldım. . haftada 1 şeklinde gidersek şimdiden yandık valla

maşallah kızına büyümüş savhacım :) ne güzel haberler almışsın gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah.. cumayı iple çekiyorum bende kızımı görmek için yazdıklarını okuyunca heyecan yaptım :)

sağol şekerim aslında göz açıp kapayıncaya geçiyorda ah insanoğlu işte :)
inş. sende kızını görüp rahatlarsın içimizde ama olsun usg görmek ayrı bişi ya :)
haa bu arada bundan sonra çok hızlı büyücekmiş drum öyle dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…