- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
Bi de bana sor ben ümraniye de çalışıp ortaköyde oturuyorum :)) servis olmadan zaten aynı saatte evde olurum ancak
evet cnm 35+2 de kanamam oldu dr gittim 1 hafta evde yatış verdi hiçbir şekilde kalkmadım sadece wc ye kalktım 1 hafta sonra kontrole gittim 4 cm açılmam vardı hemen doğuma aldılar suni sancıyla 2 saatte doğum yaptım..vovvv 36+2 mi çok erken değilmi ?
bence senevet bende merak ediyorum hangimiz nasıl doğum yapacağız acaba.. kızımı 36+2 de doğum yapmıştım bakalım oğlum ne zaman gelecek..
ay cnm ya çok erken hani en az 37 yi doldursunlarda hayırlısı ile öyle doğsunlar küçük bebek bakmasıda zor olsa gerekevet cnm 35+2 de kanamam oldu dr gittim 1 hafta evde yatış verdi hiçbir şekilde kalkmadım sadece wc ye kalktım 1 hafta sonra kontrole gittim 4 cm açılmam vardı hemen doğuma aldılar suni sancıyla 2 saatte doğum yaptım..
sankisi fazla kuzum ya erken oldu bebişim ama şükür sağlıklıydı 2800 doğdu ertesi gün 2400 düştü doğum şişliği varmış 400 gr.. halada ufak tefektir papatyamerken doğmuş sanki
evet cnm zor oluyor minnacık bişi oluyor tutmak için 3 kat sarıyordu annem bana verirkenay cnm ya çok erken hani en az 37 yi doldursunlarda hayırlısı ile öyle doğsunlar küçük bebek bakmasıda zor olsa gerek
sağol şekerim aslında göz açıp kapayıncaya geçiyorda ah insanoğlu işte :)
inş. sende kızını görüp rahatlarsın içimizde ama olsun usg görmek ayrı bişi ya :)
haa bu arada bundan sonra çok hızlı büyücekmiş drum öyle dedi :)
aman çok şükür gerçi desene koca kız oldu diye o anlar zor işte....evet cnm zor oluyor minnacık bişi oluyor tutmak için 3 kat sarıyordu annem bana verirkenşükür sağlıklı oldu bir sorun yaşamadık küveze falan girmedi..
bence sen neeee corolinna yarım mı kalmış benmi anlamadımbence sen
valla öyle cnm koca kız oldu şimdi rsmlere bakıyoruz ara ara nasılda büyümüş hiç anlamadım hızla geçiyor zaman..aman çok şükür gerçi desene koca kız oldu diye o anlar zor işte....
sen kimseye bakma kim ne derse desin kulaklarını tıka inan herkez bi laf diyorzaman çok acayip bir şey zaten günler saatler uzun gelirken bakıyorsun aylar geçmiş :) inşallah canım az kaldı görmeme :) hızlı büyüyecekler biz ağırlaşıcaz havalar sıcak olacak vay halimize şimdiden kara kara düşünüyorum etrafımdaki herkeste gözümü korkutuyor zaten bu konuda !
sen kimseye bakma kim ne derse desin kulaklarını tıka inan herkez bi laf diyor
sorma yav benimde gözümde büyüyor ama ramazanı atlatıkmı Allahın izni ile gerisi kolay gibi :)
ilk doğum yapacak kişi olarak seni seçti carolinbence sen neeee corolinna yarım mı kalmış benmi anlamadım
ilk doğum yapacak kişi olarak seni seçti carolin
yok ya bu sıcaklarda açlık bir yana o kadar susuz kalınmaz zaten ki hadi ilk aylar olsa belki bi nebze ama şuan çok riskli bence oruç tutmak.oruç tutmayı düşünen yok dimi aranızda ?? günler çok uzun ve yaz mevsimi.. ben cesaret edemem.. bu kadar uzun saat olunca bebekte aç kalırmış gibi geliyor hem bana.. doğumdan sonra tutarım inşallah diye niyetim...
benim extra sağlık sıkıntım var..muhtemelen tutamıcam.kazasını yaparız diye düşünüyorum şimdilik.şimdi bile yiyoruz ben bi saat sonra dolanıyorum ne yesem diye...oruç tutmayı düşünen yok dimi aranızda ?? günler çok uzun ve yaz mevsimi.. ben cesaret edemem.. bu kadar uzun saat olunca bebekte aç kalırmış gibi geliyor hem bana.. doğumdan sonra tutarım inşallah diye niyetim...
yok cnm ben geçen senede tutamadım 5 günde 6 kilo verdim geçen sene o yüzden bırakmak zorunda kaldımoruç tutmayı düşünen yok dimi aranızda ?? günler çok uzun ve yaz mevsimi.. ben cesaret edemem.. bu kadar uzun saat olunca bebekte aç kalırmış gibi geliyor hem bana.. doğumdan sonra tutarım inşallah diye niyetim...
benim extra sağlık sıkıntım var..muhtemelen tutamıcam.kazasını yaparız diye düşünüyorum şimdilik.şimdi bile yiyoruz ben bi saat sonra dolanıyorum ne yesem diye...
yücel beyi biliyorum canım.ben de gittim bi defa ona.ama duymuşsundur burada meşhur bi irfan bey var devada.bu kez ona gidicem rapor için.dört boyutlu görüntü veriyor her muayenede.merak ediyorum kızımıanladim canim wc ihtiyaci yizunden disari cikmaktan korkar oldum...bak ben dun burda devletteki dr.a gittim dr. gayet ilgilendi hatta sasirdim da randevu alip gidebilirsin Yucel Bey raporu da hemen yaziyor hatta bana seker yuklemesi icin giris yapti 10 gune kadar ozelde yaptirmazsam devlette yaptiracagim...muayene cok varmis devleti tavsiye ederim en azindan rahatlarsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?