2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ay cnm ya çok erken hani en az 37 yi doldursunlarda hayırlısı ile öyle doğsunlar küçük bebek bakmasıda zor olsa gerek

ay cnm ya çok erken hani en az 37 yi doldursunlarda hayırlısı ile öyle doğsunlar küçük bebek bakmasıda zor olsa gerek
evet cnm zor oluyor minnacık bişi oluyor tutmak için 3 kat sarıyordu annem bana verirken şükür sağlıklı oldu bir sorun yaşamadık küveze falan girmedi..

zaman çok acayip bir şey zaten günler saatler uzun gelirken bakıyorsun aylar geçmiş :) inşallah canım az kaldı görmeme :) hızlı büyüyecekler biz ağırlaşıcaz havalar sıcak olacak vay halimize şimdiden kara kara düşünüyorum etrafımdaki herkeste gözümü korkutuyor zaten bu konuda !

evet cnm zor oluyor minnacık bişi oluyor tutmak için 3 kat sarıyordu annem bana verirken şükür sağlıklı oldu bir sorun yaşamadık küveze falan girmedi..
aman çok şükür gerçi desene koca kız oldu diye o anlar zor işte....

sen kimseye bakma kim ne derse desin kulaklarını tıka inan herkez bi laf diyor
sorma yav benimde gözümde büyüyor ama ramazanı atlatıkmı Allahın izni ile gerisi kolay gibi :)

sen kimseye bakma kim ne derse desin kulaklarını tıka inan herkez bi laf diyor
sorma yav benimde gözümde büyüyor ama ramazanı atlatıkmı Allahın izni ile gerisi kolay gibi :)

oruç tutmayı düşünen yok dimi aranızda ?? günler çok uzun ve yaz mevsimi.. ben cesaret edemem.. bu kadar uzun saat olunca bebekte aç kalırmış gibi geliyor hem bana.. doğumdan sonra tutarım inşallah diye niyetim...

yok ya bu sıcaklarda açlık bir yana o kadar susuz kalınmaz zaten ki hadi ilk aylar olsa belki bi nebze ama şuan çok riskli bence oruç tutmak.

benim extra sağlık sıkıntım var..muhtemelen tutamıcam.kazasını yaparız diye düşünüyorum şimdilik.şimdi bile yiyoruz ben bi saat sonra dolanıyorum ne yesem diye...

yok cnm ben geçen senede tutamadım 5 günde 6 kilo verdim geçen sene o yüzden bırakmak zorunda kaldım bu sene hamileyken hele hiç tutulmaz

yücel beyi biliyorum canım.ben de gittim bi defa ona.ama duymuşsundur burada meşhur bi irfan bey var devada.bu kez ona gidicem rapor için.dört boyutlu görüntü veriyor her muayenede.merak ediyorum kızımıkendi doktorumda renkli göremiyorum hiç,eski usg cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…