2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bnce sen ılk dogurucan demek ıstedım...hanı tecrubelısın o bakımdan normal doğumla olur yıne ama bu sefer en azından 38 i gorursun gıbı gelıyor sonra da mıskamber sonra ben
Hadi bakalım kehanetin tutacak mı normalde bnm 12 eylüldü doğum bu hafta dr satı 1 hafta değişti 6 eylül oldu birde erken olursa ağustos annesi olurum iyisimi ben oraya da yazmaya başlayayım

kizin simdiden cilve yapmis dudsklariyla annesi..masallah...

Hadi bakalım kehanetin tutacak mı normalde bnm 12 eylüldü doğum bu hafta dr satı 1 hafta değişti 6 eylül oldu birde erken olursa ağustos annesi olurum iyisimi ben oraya da yazmaya başlayayım
agustos güzel ayy ben severım hatta 30 agustosta doğursam keşke dıye dusunuyorum
yok canımmm sen gitme..tecrübene ihtiyacımız varr

Amin canım Allah razı olsun.. inşallah dediğin gibi kontrole gittiğimde sorun kalmamış olur..
cnm ben daha önce plesenta previa gecirdm.bunun 3 tipi var.biri plesenta rahim agzini tam kapatiyo.biri yarim biri de plesentanin ucu rahim agzinin kenarında tipi var.seninki hhangisi? Benim tam kapamisti rahim agzimi.dr yukselmez demişti bbüyük ihtimal.sürekliyat is yapma ddedi. İlişki yasak zaten.ama benim sürekli pihti ki kanamam oluyordu. 19.haftada kaybetti.ama senin kanaman olmamasıbnce cokiyi.sadece dikkatli ol yinede

Kizlarrr acil durummmm...bebegin iki gündür oynamiyo.cok net oynuyordu sşimdiye kadar.sizde oluyomu hic birkaç gün oynamama durumu.cokkorkyrm

katticim dr neye gore sati öne cçekiyor.bnmkini de 2 hafta öne çekti.hatta sezeryan olcgm için10 ggünde ooradan 14 ağustos gibi olur dedi dogum...baya önegeldi yaniii
cnm bebek son kontrollerde hep 1 hafta büyük çıkıyordu yani haftasına göre gelişimi önde gidiyordu detaylıda da aynı çıktı başka dr yaptı onu.. son kontrolde kendi dr 1 hafta önde çıkınca dr erke yumurtlama diye öne çekti.. zamanında doğsunda 1 hafta önde geride çok önemli değil cnm.. ama senin baya önde olacak sezeryan olayını bu yüzden sevmiyorum bekleselerde normal doğum zamanın geldiğinde alsalar sezeryana ölürler sanki..

Kizlarrr acil durummmm...bebegin iki gündür oynamiyo.cok net oynuyordu sşimdiye kadar.sizde oluyomu hic birkaç gün oynamama durumu.cokkorkyrm
hafta olarak 2 hafta öndesin bende şuanda oluyor ara ara oynamama ama 216. hafta da normal mi ne desem yalan olur cnm sevdiğin bişeyler ye soluna yat oynar benimki öyle yapınca oynuyor..

Kızlar selam oğlumu gördüm bugün :) Maşallah herşey yolunda gidiyor.22+3 ve 554 gr olmuş.Gelişimiz güzel dedi.
Önümüzdeki hafta fuar nedeniyle İstanbul'dayım.Gitmemde bir sakınca yokmuş.Doğumla ilgili 36.haftadan önce karar veremeyiz.Şimdilik herşey yolunda gidiyor.36. haftaya gelelim sonra konuşalım dedi.

Eklentiler

• IMG_0468.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 111
akşam bir kadın doğum acili olan bır hastaneye git...korkman ıcın demıyorum ıcın rahat olsun bı kalp atısı dınleseler yeter
ama bu başak bebeklerı pek bı nazlı sankı bazen bende hıssetmıyorum....

kızlar acil bişey soracam göbeğimin sağ tarafına 4 parmak sağına birden kramp girdi ve ağrısı şiddetliydi şimdide ağrı var ve karnım taş gibi önemli birşeymi napıyım sizce

Peki kuvözde fln kalma olayı oldu mu ya ben merak ediyorum acaba sigorta kapsıyo mu özel hastanede böle durumları

Peki kuvözde fln kalma olayı oldu mu ya ben merak ediyorum acaba sigorta kapsıyo mu özel hastanede böle durumları
çok şükür solunumu gayet iyiydi ve herhangi bir enfeksyonla doğmadı o yüzden kuvözde kalmadı cnm.. Aklına böyle şeyler getirme çok nadir yaşanan bir durum bunlar.. hepimiz olması gerektiği gibi vaktinde ve sağlıklı alacağız kucağımıza inşallah bebişlerimizi..

kızlar acil bişey soracam göbeğimin sağ tarafına 4 parmak sağına birden kramp girdi ve ağrısı şiddetliydi şimdide ağrı var ve karnım taş gibi önemli birşeymi napıyım sizce
Canim gecmiyorsa eğer bi doktora gorun istersen için rahat etsin en azından böyle bilinmezlik en kötüsü. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…