- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
bnce sen ılk dogurucan demek ıstedım...hanı tecrubelısın o bakımdanbence sen neeee corolinna yarım mı kalmış benmi anlamadım
Hadi bakalım kehanetin tutacak mıbnce sen ılk dogurucan demek ıstedım...hanı tecrubelısın o bakımdannormal doğumla olur yıne ama bu sefer en azından 38 i gorursun gıbı gelıyor sonra da mıskamber sonra ben
Gözün aydın canımHanımlar Harmony test sonucum geldiiiiiiiiii
Düşük risk yazıyor
Ama doktora Cuma günü göstereceğim, ama tahminimce sonuçlar iyi çok sevindimmm:))
kizin simdiden cilve yapmis dudsklariyla annesi..masallah...bende geldim :),
kocaman olmuş prensesim 730 gr çok güzeldi dudaklarınla şov yaptı resmen cadı
28 ci haftada çağırdı bir dahi kontrole şeker yüklemesi istedi açlık 96 üstü ise boşuna glukoz içme şeker var demektir dedi.
yanakların dolmuş çok mu kilo aldın bakim sen dedi :) tartıldım 1.5 kilo almışım 1 ayda çok iyi dedi bol bol yoğurt yemeye devam dedi ayrıca bizden haberler böyle kızlar :)
Gözün aydın canım
agustos güzel ayy ben severım hatta 30 agustosta doğursam keşke dıye dusunuyorumHadi bakalım kehanetin tutacak mınormalde bnm 12 eylüldü doğum bu hafta dr satı 1 hafta değişti 6 eylül oldu birde erken olursa ağustos annesi olurum iyisimi ben oraya da yazmaya başlayayım
cnm ben daha önce plesenta previa gecirdm.bunun 3 tipi var.biri plesenta rahim agzini tam kapatiyo.biri yarim biri de plesentanin ucu rahim agzinin kenarında tipi var.seninki hhangisi? Benim tam kapamisti rahim agzimi.dr yukselmez demişti bbüyük ihtimal.sürekliyat is yapma ddedi. İlişki yasak zaten.ama benim sürekli pihti ki kanamam oluyordu. 19.haftada kaybetti.ama senin kanaman olmamasıbnce cokiyi.sadece dikkatli ol yinedeAmin canım Allah razı olsun.. inşallah dediğin gibi kontrole gittiğimde sorun kalmamış olur..
katticim dr neye gore sati öne cçekiyor.bnmkini de 2 hafta öne çekti.hatta sezeryan olcgm için10 ggünde ooradan 14 ağustos gibi olur dedi dogum...baya önegeldi yaniiisanada günaydın cnm..
aslan burcu olurrr süperrrrkatticim dr neye gore sati öne cçekiyor.bnmkini de 2 hafta öne çekti.hatta sezeryan olcgm için10 ggünde ooradan 14 ağustos gibi olur dedi dogum...baya önegeldi yaniii
cnm bebek son kontrollerde hep 1 hafta büyük çıkıyordu yani haftasına göre gelişimi önde gidiyordu detaylıda da aynı çıktı başka dr yaptı onu.. son kontrolde kendi dr 1 hafta önde çıkınca dr erke yumurtlama diye öne çekti.. zamanında doğsunda 1 hafta önde geride çok önemli değil cnm.. ama senin baya önde olacak sezeryan olayını bu yüzden sevmiyorum bekleselerde normal doğum zamanın geldiğinde alsalar sezeryana ölürler sanki..katticim dr neye gore sati öne cçekiyor.bnmkini de 2 hafta öne çekti.hatta sezeryan olcgm için10 ggünde ooradan 14 ağustos gibi olur dedi dogum...baya önegeldi yaniii
hafta olarak 2 hafta öndesin bende şuanda oluyor ara ara oynamama ama 216. hafta da normal mi ne desem yalan olur cnm sevdiğin bişeyler ye soluna yat oynar benimki öyle yapınca oynuyor..Kizlarrr acil durummmm...bebegin iki gündür oynamiyo.cok net oynuyordu sşimdiye kadar.sizde oluyomu hic birkaç gün oynamama durumu.cokkorkyrm
akşam bir kadın doğum acili olan bır hastaneye git...korkman ıcın demıyorum ıcın rahat olsun bı kalp atısı dınleseler yeterKizlarrr acil durummmm...bebegin iki gündür oynamiyo.cok net oynuyordu sşimdiye kadar.sizde oluyomu hic birkaç gün oynamama durumu.cokkorkyrm
evet cnm 35+2 de kanamam oldu dr gittim 1 hafta evde yatış verdi hiçbir şekilde kalkmadım sadece wc ye kalktım 1 hafta sonra kontrole gittim 4 cm açılmam vardı hemen doğuma aldılar suni sancıyla 2 saatte doğum yaptım..
çok şükür solunumu gayet iyiydi ve herhangi bir enfeksyonla doğmadı o yüzden kuvözde kalmadı cnm.. Aklına böyle şeyler getirme çok nadir yaşanan bir durum bunlar.. hepimiz olması gerektiği gibi vaktinde ve sağlıklı alacağız kucağımıza inşallah bebişlerimizi..Peki kuvözde fln kalma olayı oldu mu ya ben merak ediyorum acaba sigorta kapsıyo mu özel hastanede böle durumları
Canim gecmiyorsa eğer bi doktora gorun istersen için rahat etsin en azından böyle bilinmezlik en kötüsü. ..kızlar acil bişey soracam göbeğimin sağ tarafına 4 parmak sağına birden kramp girdi ve ağrısı şiddetliydi şimdide ağrı var ve karnım taş gibi önemli birşeymi napıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?