- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 40
Arhan'ı beğendim benHerkes karar verdi mi acaba bebişinin ismine? Ne zormuş isim bulmak ve karar vermek. Kaç zamandır araştırıyoruz babasıyla, error verdik artıkSeçenekler ikiye indi şimdilik. Siz olsanız hangisini seçerdiniz mini bi anket yapıyım fikrinizi alıp.
Arhan: hayat dolu, gizemli, hümanist, yenilikçi, irdeleyen, üstün nitelikli, dürüst hükümdar, gururlu kağan
Uras: talihli, şanslı kişi, saadet, mutluluk
Hadi bakalım kehanetin tutacak mınormalde bnm 12 eylüldü doğum bu hafta dr satı 1 hafta değişti 6 eylül oldu birde erken olursa ağustos annesi olurum iyisimi ben oraya da yazmaya başlayayım hayır burda kall
Benim burcumda aslanaslan burcu olurrr süperrrr
bende geldım kızzllarr
sabah saglık ocagına gıttım ...demır ve cıtamın ılacım bıtmıstı yazdırmaya bı tartıldım 79 kg olmuşumnasıl oldum nerde bu kılolar anlamadım...
bende aslında 70 le başladım sayılır ılk 4 ay kılo verdım sımdı 79 un ıkı farklı tartıda tartıldım hemde
son aylarda 90 ı gorururz gıbıme gelıyor
bütün kız babalarına gelsin ha
hayırlı olsun arabanız nasıl modeli resim koyarmısın ?çok şükür bugün bebek arabasını hallettik kızımın bir de elektrikli göğüs pompası aldım. odasını halledemem cidden çok pahalı rakamlardı. 4500 gibi rakamlar. daha ucuza arıyorum ama bakalım...
Evet arhanın manası çok hoşuma gitti, tek sıkıntı erhan mı ayhan mı diye karıştırılır mı ilerde çok sıkıntı yaşar mı diye tereddütteyim. Cevap için teşekkürler ayrıcaArhan'ı beğendim ben
Canım güle güle kullanın inş. Arabayı hangi marka ve ne kadara aldın canım?çok şükür bugün bebek arabasını hallettik kızımın bir de elektrikli göğüs pompası aldım. odasını halledemem cidden çok pahalı rakamlardı. 4500 gibi rakamlar. daha ucuza arıyorum ama bakalım...
bende anlamını çok beğendim ama bu isimle daha önce karşılaşmadığım halde erhan yada ayhan hiç aklıma gelmediEvet arhanın manası çok hoşuma gitti, tek sıkıntı erhan mı ayhan mı diye karıştırılır mı ilerde çok sıkıntı yaşar mı diye tereddütteyim. Cevap için teşekkürler ayrıca
canım evet biliyorum bizim okulda da kendisine giden arkadaslarım var..hatta İrfan Bey benim doktorumun öğrencisi imiş ve kendisi de önermişti...ben 8.haftada gitmiştim hakikaten ilgili biri ve de muayene ücreti de çok cüzzi...insallah güzel haberlere gelirsin kızınla canım:))yücel beyi biliyorum canım.ben de gittim bi defa ona.ama duymuşsundur burada meşhur bi irfan bey var devada.bu kez ona gidicem rapor için.dört boyutlu görüntü veriyor her muayenede.merak ediyorum kızımıkendi doktorumda renkli göremiyorum hiç,eski usg cihazı.
Benim ki ya göbek deliği civarına tekmeliyo yada ayno hizada sağ yanmaBebeklerini net hisseden annelere birsey soracagim ben hep karnimda vuruslar hissediyordum ama simdi arada daha geride rahim girisi ve anuse dogruda hafif vuruslar hissediyorum siz de de boyle bir sey varmi?
çok hoşmuş:))bizim babamız şimdiden psikopata bağladı o benim kızım evlenmeyecek hep benimle kalacak falan diyor...
canım gözün aydın inşallah hep güzel devam eder hamileliğin...Hanımlar Harmony test sonucum geldiiiiiiiiii
Düşük risk yazıyor
Ama doktora Cuma günü göstereceğim, ama tahminimce sonuçlar iyi çok sevindimmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?