2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
@kattina sen bu isle ilgileniyosun sanirim simdi bu 4 ay ucretli izin surecinde maas almayip 4 ay sonunda mi akcaz sgk dan toplu olarak?

Simdi benim kurum a.s oldu kisa sure once.biz de idari hizmet sozlesmeli sgk li personeliz.daha once ise girmis olanlar emekli sandigina bagki.onlar bu 4 ay boyunca kurumdan maas almay devam etmisler. Bizimki nasil olacak acaba?

Uras arhana nazaran daha sık rastlanan bi isim, bi de arhan olunca sanki daha bi boylu poslu daha bi yağız olurmuş gb geliyo nedense Sağlıklı hayırlı evlat olması en büyük temennimiz tabi. Allah herkesin yavrusunu ailesine bağışlasın
bende anlamını çok beğendim ama bu isimle daha önce karşılaşmadığım halde erhan yada ayhan hiç aklıma gelmedi

Bir kere beğen içine sinince en güzel ismi seçtiğine inanıyor insan. Mesela bizim oğluşa biz Türkay ismini seçtik bize göre benzersiz ve eşsiz bir isim şuan. İsim çok önemli olduğunu düşünüyorum. Senin seçtiklerin de çok güzel özellikle erkek çocukta şiddet içermeyen isme dikkat edilmeli bence karakteri etkiliyor çünkü.

Çalıştığın kurumun insiyatifine bagli ,oodeyebilir ve sen 4 ayin sonunda sgkdan alinca kuruma geri odersin. Ama yapmak zorunda degil budurumda da 4 ayin sonunda sgk dan brut maasin 2/3 unu alırsın bu da nete yakin birr sey eder ama bazi kurumlar benimki gibi mesela maasi net üzerinden bildirdigi icin sgk netin 2/3 unu oder ve bir miktar kayıp olur.

Merhaba arkadaslar nasipse bende eylul annesi olacagim sezeryan oldugu icin Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin ...Arkadaslar izmir bayraklida oturaniniz varmi???? Esimin isi nedeni ile izmire yerlesicez ve o civardaki evler hosuma gitti nette bilgisi olanlar yardimci olabilirlermi

Doğru diyosun, ikisine de burun kıvıran çıkıcaktır muhakkak bunlar nasıl isim diye ama onların beğendiğini de ben beğenmiycem belki. Anlam konusu benim için çok önemliydi zaten, kız erkek ikisinin karakterini de fazlasıyla etkiliyor çocuğa konan isim. Türkay da çok hoşmuş, ama türkçe karakter içermemesine özellikle dikkat ederek aramıştık biz ismi. Adıyla yaşasın inşallah

inşallah canım benim sağol

350 liradan fazla fark oluyo arada sgk eksik oduyo brutun 2/3 u olunca tabi.insallah kurumum maasi aylik oder de napalim geri oderken fazladan odicez ama

Vergi dilimine brute gore girdigimize gore sgk ya brutten bildiriliyo maas demekki

Ben gunde 20 kere hissediyorum nerdeyse ama zayif oldugum icin karnim da az ondan bukadar cok hissediliyo galiba. Sirtustu yat ve elini karninda gezdir cevap verecektir
Sirtustu yatinca cok kipirdaniyo sanirim rahatsiz oluyo.doktorlae da sirt ustu yatmayin diyorlar ya ondan mi acaba bebek de tepki veriyo

bunu aldım resim yükledim. en kullanışlısı buydu içlerinde. oda konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 142
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…