- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Gözün aydın canım
canım gözün aydın inşallah hep güzel devam eder hamileliğin...
bende anlamını çok beğendim ama bu isimle daha önce karşılaşmadığım halde erhan yada ayhan hiç aklıma gelmedi
Bir kere beğen içine sinince en güzel ismi seçtiğine inanıyor insan. Mesela bizim oğluşa biz Türkay ismini seçtik bize göre benzersiz ve eşsiz bir isim şuan. İsim çok önemli olduğunu düşünüyorum. Senin seçtiklerin de çok güzel özellikle erkek çocukta şiddet içermeyen isme dikkat edilmeli bence karakteri etkiliyor çünkü.Uras arhana nazaran daha sık rastlanan bi isim, bi de arhan olunca sanki daha bi boylu poslu daha bi yağız olurmuş gb geliyo nedenseSağlıklı hayırlı evlat olması en büyük temennimiz tabi. Allah herkesin yavrusunu ailesine bağışlasın
Çalıştığın kurumun insiyatifine bagli ,oodeyebilir ve sen 4 ayin sonunda sgkdan alinca kuruma geri odersin. Ama yapmak zorunda degil budurumda da 4 ayin sonunda sgk dan brut maasin 2/3 unu alırsın bu da nete yakin birr sey eder ama bazi kurumlar benimki gibi mesela maasi net üzerinden bildirdigi icin sgk netin 2/3 unu oder ve bir miktar kayıp olur.@kattina sen bu isle ilgileniyosun sanirim simdi bu 4 ay ucretli izin surecinde maas almayip 4 ay sonunda mi akcaz sgk dan toplu olarak?
Simdi benim kurum a.s oldu kisa sure once.biz de idari hizmet sozlesmeli sgk li personeliz.daha once ise girmis olanlar emekli sandigina bagki.onlar bu 4 ay boyunca kurumdan maas almay devam etmisler. Bizimki nasil olacak acaba?
Ben gunde 20 kere hissediyorum nerdeyse ama zayif oldugum icin karnim da az ondan bukadar cok hissediliyo galiba. Sirtustu yat ve elini karninda gezdir cevap verecektirKızlar bebişinizin hareketlerini günde kaç kere hissediosynuz benim bebîş çok hareketli değil de
Benim de onduvarda hissediliyordu onceleri ama simdi arkasini donup obur tarafida me tekmeliyo napiyo anlamadimBenim ki ya göbek deliği civarına tekmeliyo yada ayno hizada sağ yanma
Arhan!Arhan'ı beğendim ben
Bir kere beğen içine sinince en güzel ismi seçtiğine inanıyor insan. Mesela bizim oğluşa biz Türkay ismini seçtik bize göre benzersiz ve eşsiz bir isim şuan. İsim çok önemli olduğunu düşünüyorum. Senin seçtiklerin de çok güzel özellikle erkek çocukta şiddet içermeyen isme dikkat edilmeli bence karakteri etkiliyor çünkü.
çok hoşmuş:))bizim babamız şimdiden psikopata bağladı o benim kızım evlenmeyecek hep benimle kalacak falan diyor...
inşallah canım benim sağolcanım evet biliyorum bizim okulda da kendisine giden arkadaslarım var..hatta İrfan Bey benim doktorumun öğrencisi imiş ve kendisi de önermişti...ben 8.haftada gitmiştim hakikaten ilgili biri ve de muayene ücreti de çok cüzzi...insallah güzel haberlere gelirsin kızınla canım:))
350 liradan fazla fark oluyo arada sgk eksik oduyo brutun 2/3 u olunca tabi.insallah kurumum maasi aylik oder de napalim geri oderken fazladan odicez amaÇalıştığın kurumun insiyatifine bagli ,oodeyebilir ve sen 4 ayin sonunda sgkdan alinca kuruma geri odersin. Ama yapmak zorunda degil budurumda da 4 ayin sonunda sgk dan brut maasin 2/3 unu alırsın bu da nete yakin birr sey eder ama bazi kurumlar benimki gibi mesela maasi net üzerinden bildirdigi icin sgk netin 2/3 unu oder ve bir miktar kayıp olur.
Vergi dilimine brute gore girdigimize gore sgk ya brutten bildiriliyo maas demekkiÇalıştığın kurumun insiyatifine bagli ,oodeyebilir ve sen 4 ayin sonunda sgkdan alinca kuruma geri odersin. Ama yapmak zorunda degil budurumda da 4 ayin sonunda sgk dan brut maasin 2/3 unu alırsın bu da nete yakin birr sey eder ama bazi kurumlar benimki gibi mesela maasi net üzerinden bildirdigi icin sgk netin 2/3 unu oder ve bir miktar kayıp olur.
Sirtustu yatinca cok kipirdaniyo sanirim rahatsiz oluyo.doktorlae da sirt ustu yatmayin diyorlar ya ondan mi acaba bebek de tepki veriyoBen gunde 20 kere hissediyorum nerdeyse ama zayif oldugum icin karnim da az ondan bukadar cok hissediliyo galiba. Sirtustu yat ve elini karninda gezdir cevap verecektir
ben babamiza guluyorum ama ben de nasil dayanirim hic bilmiyorum canim simdiden duygusal olmaya basladik..yerim ben prenseslerimizi...Oyle canım etrafda oğlu olanlar gelin kız da hazır falan muhabbet ı edince insan bi değişik oluyor
Canım güle güle kullanın inş. Arabayı hangi marka ve ne kadara aldın canım?
hayırlı olsun arabanız nasıl modeli resim koyarmısın ?
evet ya odalar çok pahalı ama neyi nasıl kullanıcaksın çok önemli şimdi basit birşeyler yapıpı 2 3 yaşına geldiğinde oda yapmak daha mantıklı gibi bana ki bi kaç sene sonra yine oda yapıcaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?