- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Selam arkadaşlar buda bizim bebek arabamız baya araştırdık mağazadan baktık önce sonra nette ucuz olduğu için burdan aldık rengide çok hoş içide geniş inşallah sağlıkla kullanırız düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim
http://m.gittigidiyor.com/urun/153346121
Teşekkür :)çok güzelmiş cnm :) iyi günlerde kullan inş
Teşekkürler :))çok güzelmiş cnm :) iyi günlerde kullan inş
Sağlıkla kullanın..bunu aldım resim yükledim. en kullanışlısı buydu içlerinde. oda konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum
çok güzl cnm benim baktığımda bu aynen çok kullanışlı iyi günlerde kullanın inş.bunu aldım resim yükledim. en kullanışlısı buydu içlerinde. oda konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum
ay işte benimde baktığım bu bebek mağzasında 800 tl burda daha ucuzmuş taksit yapılıyormu ki ?Selam arkadaşlar buda bizim bebek arabamız baya araştırdık mağazadan baktık önce sonra nette ucuz olduğu için burdan aldık rengide çok hoş içide geniş inşallah sağlıkla kullanırız düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim
http://m.gittigidiyor.com/urun/153346121
Rahatsiz olmasi ile alakasi yok yatigimiz zaman karnimizin en duzlestigi pozisyon dolayisiyla algilamasi kolaylasiyor. Biz yyururken zaten belli bir tempo ile sallandigi icin extra hareket etme geregi duymuyor hatta uyuyorlar ama biz duraganlasinca kendisi o devinimi devam ettirmek istiyorlar . Sola donup yatmak kan dolasimini en cok artiran pozisyon ama sirtustu yatmanin bir zarari yok sadece yuzustu yatmamak lazim.Sirtustu yatinca cok kipirdaniyo sanirim rahatsiz oluyo.doktorlae da sirt ustu yatmayin diyorlar ya ondan mi acaba bebek de tepki veriyo
Evet canım biz worlde 9 taksitle aldık birde kampanya vardı 50tl para puan verdi baya ucuza gelmiş oldu ama şimdi kampanya devam ediyormu bilmiyorumay işte benimde baktığım bu bebek mağzasında 800 tl burda daha ucuzmuş taksit yapılıyormu ki ?
çok güzl cnm benim baktığımda bu aynen çok kullanışlı iyi günlerde kullanın inş.
Deme ya sana yazdıktan sonra eşimle baktık ama bizim karta 6 ya bölüyormuş buda benim işime gelmedi hafta sonu şu gittiğim mağzaya bir daha bakıcam artık ona göre karar veririm ama çok güzel bi araba ve baya sağlam iyi günlerde kullanın inş.Evet canım biz worlde 9 taksitle aldık birde kampanya vardı 50tl para puan verdi baya ucuza gelmiş oldu ama şimdi kampanya devam ediyormu bilmiyorum
Teşekkür ederim..Deme ya sana yazdıktan sonra eşimle baktık ama bizim karta 6 ya bölüyormuş buda benim işime gelmedi hafta sonu şu gittiğim mağzaya bir daha bakıcam artık ona göre karar veririm ama çok güzel bi araba ve baya sağlam iyi günlerde kullanın inş.
canim gozun aydin cok sevindim saglikla ins kucaginada alırsınHanımlar Harmony test sonucum geldiiiiiiiiii
Düşük risk yazıyor
Ama doktora Cuma günü göstereceğim, ama tahminimce sonuçlar iyi çok sevindimmm:))
Kızlar bebişinizin hareketlerini günde kaç kere hissediosynuz benim bebîş çok hareketli değil de
cnm bnm dr 4 hafta sonrası için sabah aç karnına gel dedi 28.haftamda gidicem..
ben geçtiğimiz cuma yaptırdım 23+2 deyken. doktorunu ara sor istersen canım
Canım bende hiç bilmiyorum hangisini alacağımı hangisinin daha kullanışlı olacağını Travel baston mu oluyor bu aldığın canım hayırlı olsun bu arada güle güle kullanirsiniz insbunu aldım resim yükledim. en kullanışlısı buydu içlerinde. oda konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?