2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaşlar oğlumun Odası'nı aldık kendim takım yapmaya çalıştım normalde park yatağı hiç sevmem ama herkes çok memnun kaldığını rahat oldugunu söyledi bende Park Yatagı sade birşey aldım 3 Kapaklı gardrop birde sepet Beşik aldık olanların fotosunu atayım Artık olduğu kadar olmadıgı kader

Eklentiler

• image.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 156
  • image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 142
Tek tek alıntı yapamadım ama bugün erken doğum konuşulmuş :) bi örnek vermek istedim. Arkadaşım daha 2 hafta kadar önce 34.haftasında doğum yaptı. Bebeğimiz birazcık minik doğdu, 2200dü doğduğunda sonradan malum şişkinliği inince kilo da verdi 2000 oldu.. Ama maşallahı var bırakın yoğun bakımı vs doğduğunun ertesi günü hastaneden taburcu oldular sadece biraz minik bi bebeğimiz var :) hiçbir kıyafete sığamıyor hanımefendi kayboluyor kıyafetlerinin içinde bir de emmeyi biraz zor çözdü ama cin gibi maşallah geç doğması da sıkıntı oluyor.. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla alırız kucaklarımıza

ay işte benimde baktığım bu bebek mağzasında 800 tl burda daha ucuzmuş taksit yapılıyormu ki ?

Sirtustu yatinca cok kipirdaniyo sanirim rahatsiz oluyo.doktorlae da sirt ustu yatmayin diyorlar ya ondan mi acaba bebek de tepki veriyo
Rahatsiz olmasi ile alakasi yok yatigimiz zaman karnimizin en duzlestigi pozisyon dolayisiyla algilamasi kolaylasiyor. Biz yyururken zaten belli bir tempo ile sallandigi icin extra hareket etme geregi duymuyor hatta uyuyorlar ama biz duraganlasinca kendisi o devinimi devam ettirmek istiyorlar . Sola donup yatmak kan dolasimini en cok artiran pozisyon ama sirtustu yatmanin bir zarari yok sadece yuzustu yatmamak lazim.

ay işte benimde baktığım bu bebek mağzasında 800 tl burda daha ucuzmuş taksit yapılıyormu ki ?
Evet canım biz worlde 9 taksitle aldık birde kampanya vardı 50tl para puan verdi baya ucuza gelmiş oldu ama şimdi kampanya devam ediyormu bilmiyorum

Evet canım biz worlde 9 taksitle aldık birde kampanya vardı 50tl para puan verdi baya ucuza gelmiş oldu ama şimdi kampanya devam ediyormu bilmiyorum
Deme ya sana yazdıktan sonra eşimle baktık ama bizim karta 6 ya bölüyormuş buda benim işime gelmedi hafta sonu şu gittiğim mağzaya bir daha bakıcam artık ona göre karar veririm ama çok güzel bi araba ve baya sağlam iyi günlerde kullanın inş.

Teşekkür ederim..

Kızlar bebişinizin hareketlerini günde kaç kere hissediosynuz benim bebîş çok hareketli değil de

Bizim oğlanı durdurmak için yemek yememem lazım çünkü sadece o zaman enerji tasarruf moduna geçip sessiz sakin duruyor Onun disinda içeride ne yapıyor bilmiyorum sürekli hareket halinde... Özellikle ne zaman toplantıya girsem o zamanlarda daha çok tepikleyip konsantrasyonumu bozuyor değişik çocuk

bunu aldım resim yükledim. en kullanışlısı buydu içlerinde. oda konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum
Canım bende hiç bilmiyorum hangisini alacağımı hangisinin daha kullanışlı olacağını Travel baston mu oluyor bu aldığın canım hayırlı olsun bu arada güle güle kullanirsiniz ins

Arkadaşlar günaydın dün ven bayagi bir temizlik yaptım cam falan da sildim perde bile taktim esimi beklemedim oda cok kizdi kendimi kaptirmisim bayagi bir sanırım gece çok rahatsizlandim kasiklarim ayaklarım çok ağrıdı adet sancısı gibi çok korktum cuma günü dr.gidecektim ama bugüne Alacam randevuyu oğlumu çok yordum sanırım inş bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…