Genelde rahim iyice genislediginde oluyor diyorlar. ..Kızlar adet sancısı gibi ağrı normal mii sabahtan beri cekiyorm(??
Bilmiyorum canmda çok agriyo özelikle yanlarim sırtından belimGenelde rahim iyice genislediginde oluyor diyorlar. ..
ben gece hep sol tarafima yatiyorum kizlar oyle olunca kemiklerim agriyor doktorum soluna mutlaka yat dedi uffff bugunde tetanoz asisi olucamm...
Yoksa kendini temizlige mi vurdun evde bende de olmustu bi ara insallah ciddi deildir cnm kendine dikkat etBilmiyorum canmda çok agriyo özelikle yanlarim sırtından belim
çok ama çoooook sevindim canım arkadaşım.. okuduğumuz yasinlerin hatimlerin de çok faydası var dualarımızda. gözün aydın olsun. bundan sonra mutlu huzurlu bir hamilelik geçirirsin artık. senin ve bebeğin adına çok mutlu oldum.Hanımlar Harmony test sonucum geldiiiiiiiiii
Düşük risk yazıyor
Ama doktora Cuma günü göstereceğim, ama tahminimce sonuçlar iyi çok sevindimmm:))
Dun dr daydim canim.bana agrin olursa progestan kullanabilirsin dedi ama ne agrisindan bahsetti anlamadim sadece sirtim bazen agriyor dedim kulannabilirsin dedi.Kızlar adet sancısı gibi ağrı normal mii sabahtan beri cekiyorm(??
var ben :)Bebeklerini net hisseden annelere birsey soracagim ben hep karnimda vuruslar hissediyordum ama simdi arada daha geride rahim girisi ve anuse dogruda hafif vuruslar hissediyorum siz de de boyle bir sey varmi?
Bebeklerini net hisseden annelere birsey soracagim ben hep karnimda vuruslar hissediyordum ama simdi arada daha geride rahim girisi ve anuse dogruda hafif vuruslar hissediyorum siz de de boyle bir sey varmi?
canım sen baya abartmıssın olayı...cam sılmek perde takmak ....yapma bebebege bısı oldugundan degılde allah korusun düşersın falan....sen artık 6 ayın ıcıne gırdın nerdeyse...doktora gıt ama bundan sonrada bu kadar yorucu ısler yapmamanı tavsıye ederım..Arkadaşlar günaydın dün ven bayagi bir temizlik yaptım cam falan da sildim perde bile taktim esimi beklemedim oda cok kizdi kendimi kaptirmisim bayagi bir sanırım gece çok rahatsizlandim kasiklarim ayaklarım çok ağrıdı adet sancısı gibi çok korktum cuma günü dr.gidecektim ama bugüne Alacam randevuyu oğlumu çok yordum sanırım inş bir sorun yoktur
Kızlar adet sancısı gibi ağrı normal mii sabahtan beri cekiyorm(??
Selam arkadaşlar buda bizim bebek arabamız baya araştırdık mağazadan baktık önce sonra nette ucuz olduğu için burdan aldık rengide çok hoş içide geniş inşallah sağlıkla kullanırız düşünen arkadaşlar varsa tavsiye ederim
http://m.gittigidiyor.com/urun/153346121
bunu aldım resim yükledim. en kullanışlısı buydu içlerinde. oda konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum
Bende dün bayagi bir temizlik yaptım sabaha kadar yatamadim adetKızlar adet sancısı gibi ağrı normal mii sabahtan beri cekiyorm(??
Hic sorma canım vicdan azabı duydum korktum bidaha kesinlikle kendimi yormam sabah pit pitlarini duydum bebisimin çok şükür benimle ama ben yine randevu aldım 2 de gidecem inşcanım sen baya abartmıssın olayı...cam sılmek perde takmak ....yapma bebebege bısı oldugundan degılde allah korusun düşersın falan....sen artık 6 ayın ıcıne gırdın nerdeyse...doktora gıt ama bundan sonrada bu kadar yorucu ısler yapmamanı tavsıye ederım..
sıvı alımınızı arttırın mutlakaHerkese günaydın...
Bende midemi üşütmüşüm dün akşam baya çıkardım. Nane limon içip yattım sonrada. Şimdilik çıkartma filan olmadı ama hala midem havada. Bebişe bir zararı olmaz umarım...
benim doktorum bu tip ağrıları pek önemsemiyor, dinlenin sıcak uygulayın olmadı önerdiği ağrı kesicilerden birini alın diyor. Birde ılık duşu öneriyor.Bende dün bayagi bir temizlik yaptım sabaha kadar yatamadim adet
Hic sorma canım vicdan azabı duydum korktum bidaha kesinlikle kendimi yormam sabah pit pitlarini duydum bebisimin çok şükür benimle ama ben yine randevu aldım 2 de gidecem inş
cnm ben daha önce plesenta previa gecirdm.bunun 3 tipi var.biri plesenta rahim agzini tam kapatiyo.biri yarim biri de plesentanin ucu rahim agzinin kenarında tipi var.seninki hhangisi? Benim tam kapamisti rahim agzimi.dr yukselmez demişti bbüyük ihtimal.sürekliyat is yapma ddedi. İlişki yasak zaten.ama benim sürekli pihti ki kanamam oluyordu. 19.haftada kaybetti.ama senin kanaman olmamasıbnce cokiyi.sadece dikkatli ol yinede
aferin sana çok iyi bişi yapmışsın fulya şaka gibisin kuzum yaa benden manyaklarda varmış ben sil süpür toz al yapınca bile yoruluyorum eşim kızıyor sen baya abartmışsın yazık sana.. korkma bebişe bişi olmamıştır ama bi daha sakın yapmaArkadaşlar günaydın dün ven bayagi bir temizlik yaptım cam falan da sildim perde bile taktim esimi beklemedim oda cok kizdi kendimi kaptirmisim bayagi bir sanırım gece çok rahatsizlandim kasiklarim ayaklarım çok ağrıdı adet sancısı gibi çok korktum cuma günü dr.gidecektim ama bugüne Alacam randevuyu oğlumu çok yordum sanırım inş bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?