2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar adet sancısı gibi ağrı normal mii sabahtan beri cekiyorm (??

Genelde rahim iyice genislediginde oluyor diyorlar. ..
ben gece hep sol tarafima yatiyorum kizlar oyle olunca kemiklerim agriyor doktorum soluna mutlaka yat dedi uffff bugunde tetanoz asisi olucamm...

Genelde rahim iyice genislediginde oluyor diyorlar. ..
ben gece hep sol tarafima yatiyorum kizlar oyle olunca kemiklerim agriyor doktorum soluna mutlaka yat dedi uffff bugunde tetanoz asisi olucamm...
Bilmiyorum canmda çok agriyo özelikle yanlarim sırtından belim

Hanımlar Harmony test sonucum geldiiiiiiiiii
Düşük risk yazıyor
Ama doktora Cuma günü göstereceğim, ama tahminimce sonuçlar iyi çok sevindimmm:))
çok ama çoooook sevindim canım arkadaşım.. okuduğumuz yasinlerin hatimlerin de çok faydası var dualarımızda. gözün aydın olsun. bundan sonra mutlu huzurlu bir hamilelik geçirirsin artık. senin ve bebeğin adına çok mutlu oldum.

Bebeklerini net hisseden annelere birsey soracagim ben hep karnimda vuruslar hissediyordum ama simdi arada daha geride rahim girisi ve anuse dogruda hafif vuruslar hissediyorum siz de de boyle bir sey varmi?
var ben :)
onceden one vuruşlar vardı sımdı rahıme arka popoya dogru vuruşlar var
duruşuyla alakalıymış bıde doktor dedıkı eşi karnın on tarafında olunca yastık gorevı gorur...one vursada az hıssedersın dedı

Bebeklerini net hisseden annelere birsey soracagim ben hep karnimda vuruslar hissediyordum ama simdi arada daha geride rahim girisi ve anuse dogruda hafif vuruslar hissediyorum siz de de boyle bir sey varmi?

aynen canım bebek aağıları tekmelio herhaldeki bende de oluyo ofiste arkadaşlar dalga geçio bebeği poposunda hisseden anne die

canım sen baya abartmıssın olayı...cam sılmek perde takmak ....yapma bebebege bısı oldugundan degılde allah korusun düşersın falan....sen artık 6 ayın ıcıne gırdın nerdeyse...doktora gıt ama bundan sonrada bu kadar yorucu ısler yapmamanı tavsıye ederım..

Herkese günaydın...
Bende midemi üşütmüşüm dün akşam baya çıkardım. Nane limon içip yattım sonrada. Şimdilik çıkartma filan olmadı ama hala midem havada. Bebişe bir zararı olmaz umarım...

bunu aldım resim yükledim. en kullanışlısı buydu içlerinde. oda konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum

İkinizinde güzel yavrularının arabası hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Bende dün bayagi bir temizlik yaptım sabaha kadar yatamadim adet
Hic sorma canım vicdan azabı duydum korktum bidaha kesinlikle kendimi yormam sabah pit pitlarini duydum bebisimin çok şükür benimle ama ben yine randevu aldım 2 de gidecem inş

benim doktorum bu tip ağrıları pek önemsemiyor, dinlenin sıcak uygulayın olmadı önerdiği ağrı kesicilerden birini alın diyor. Birde ılık duşu öneriyor.

bana henüz tanı koyulmadı randevum yarın.. inşallah düzelmiştir. elimden geleni yapıyorum birşey olmasın diye dikkat etmeye çalışıyorum.. kanamam da yok çok şükür.. inşallah hayırlı haberler alırız canım...

aferin sana çok iyi bişi yapmışsın fulya şaka gibisin kuzum yaa benden manyaklarda varmış ben sil süpür toz al yapınca bile yoruluyorum eşim kızıyor sen baya abartmışsın yazık sana.. korkma bebişe bişi olmamıştır ama bi daha sakın yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…