o göbüşle nasıl çıkıp perde taktın.Allah korusun başın döner... kaysan falan.ikinizede yazık canım benimArkadaşlar günaydın dün ven bayagi bir temizlik yaptım cam falan da sildim perde bile taktim esimi beklemedim oda cok kizdi kendimi kaptirmisim bayagi bir sanırım gece çok rahatsizlandim kasiklarim ayaklarım çok ağrıdı adet sancısı gibi çok korktum cuma günü dr.gidecektim ama bugüne Alacam randevuyu oğlumu çok yordum sanırım inş bir sorun yoktur
Haklısın canım sabirsiz davrandim aksam esimi bekleyemedim sabaha kadarda ağrı çektim ve korktum bu bana ders olduo göbüşle nasıl çıkıp perde taktın.Allah korusun başın döner... kaysan falan.ikinizede yazık canım benim
sen kurtuldun aşıdan canaım.. benim hazıranda ikinci aşı var. ve ilk aşıda çok ağrı çektim. iki gece uyuyamadım hiç. geçmiş olsun sana.günaydınlar..ikinci aşımıda oldum şükür aşı defterim kapandı şimdilik aralık ayına kadar
Hic sorma katticim bana güzel bir ders oldu annem demişti sakin birşey yapma bana gelen kadını sana gönderim diye yok illa kendim yapacam ama sabah pitpit larını duyunca çok şükür dedim canım bidaha yapmam zaten eşimde çok korktu ve kızdıaferin sana çok iyi bişi yapmışsın fulya şaka gibisin kuzum yaa benden manyaklarda varmış ben sil süpür toz al yapınca bile yoruluyorum eşim kızıyor sen baya abartmışsın yazık sana.. korkma bebişe bişi olmamıştır ama bi daha sakın yapma
evet yük gibiydi üstümde niyeyse...geçen seferki beni zorlamamıştı..sadec hafif ağrı yapmıştı iki gün..bakalım inş buda öyle olur...dillerine sağlık canım Allah kabul etsinsen kurtuldun aşıdan canaım.. benim hazıranda ikinci aşı var. ve ilk aşıda çok ağrı çektim. iki gece uyuyamadım hiç. geçmiş olsun sana.
bu arada 5 tane yasin almıştım ben okudum haberin olsun canım..
Canım benim aylık kontrolum yarindi bugüne aldım içim rahat etmedi yinede korkuyor insanbenim doktorum bu tip ağrıları pek önemsemiyor, dinlenin sıcak uygulayın olmadı önerdiği ağrı kesicilerden birini alın diyor. Birde ılık duşu öneriyor.
vallaa ben evi bile süpürmüyorum. eşim süpürüyor yada yardımcı kadın.geçen kışlıkları toparlıyayım dedim..belim koptu..eşime devrettim şunlar şuraya şunlar buraya diye...Haklısın canım sabirsiz davrandim aksam esimi bekleyemedim sabaha kadarda ağrı çektim ve korktum bu bana ders oldu
Canım sen erken gitmiyormusun ikinci aşıya ilki 20 haftada ikincisi bir ay sonra olmuyormuyduevet yük gibiydi üstümde niyeyse...geçen seferki beni zorlamamıştı..sadec hafif ağrı yapmıştı iki gün..bakalım inş buda öyle olur...dillerine sağlık canım Allah kabul etsin
günaydın seda..şükür ben bugün iim.sen nasılsınGünaydın hanımlar ...... keyifler yerindedir inşallah..
ya ben ilkini yanlış olmasın 14 nisandı yaptırmıştım..sanırım 17. haftamdı. oyhhh hafızam çalışmıyor :))) bir ay sonraya gün vermişti ebe 14 mayıs olarak...sen ilkini geçen hafta yaptırdın değilmi.Canım sen erken gitmiyormusun ikinci aşıya ilki 20 haftada ikincisi bir ay sonra olmuyormuydu
Arkadaşlar günaydın dün ven bayagi bir temizlik yaptım cam falan da sildim perde bile taktim esimi beklemedim oda cok kizdi kendimi kaptirmisim bayagi bir sanırım gece çok rahatsizlandim kasiklarim ayaklarım çok ağrıdı adet sancısı gibi çok korktum cuma günü dr.gidecektim ama bugüne Alacam randevuyu oğlumu çok yordum sanırım inş bir sorun yoktur
Canım benim eşim normalde hicbirsey yapmazdi hamile olunca bide o kadar asamadan sonra hamile kalinca ilk zamanlarda falan kesinlikle ev bile supurtmuyordu hicbirsey yaptirmiyordu şimdi risk sanırım azalincami ne ben evi süpürürken falan elimden bile almıyor canım kendini çok yorma diyor icrat yok ama zaten erkeklerin yaptığına nolacak bende hiç dayanamam pisliği zaten yavaş yavaş yapıyordum ama dün abarttım canimvallaa ben evi bile süpürmüyorum. eşim süpürüyor yada yardımcı kadın.geçen kışlıkları toparlıyayım dedim..belim koptu..eşime devrettim şunlar şuraya şunlar buraya diye...
hadi g.olsun darısı ikinci aşıya.. oğluşunada maşallah annesi insanın içi rahatlıyor duyunca..Günaydın kızlaaar :) bugün tetanoz aşımın ilkini oldum bakalım değişik semptomlar hissedicek miyim? :) umarım hiçbşi anlamadan geçer gider.. sağlık ocağına gitmişken oğluşumun kalp atışlarını da dinledik.. güm güm geliyordu, maşallah.. allahım sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inş..
Amin canım inşGünaydın kızlaaar :) bugün tetanoz aşımın ilkini oldum bakalım değişik semptomlar hissedicek miyim? :) umarım hiçbşi anlamadan geçer gider.. sağlık ocağına gitmişken oğluşumun kalp atışlarını da dinledik.. güm güm geliyordu, maşallah.. allahım sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inş..
günaydınlar..ikinci aşımıda oldum şükür aşı defterim kapandı şimdilik aralık ayına kadar
Sağol canım benim bundan sonra daha dikkatli olacamFulyacım maşallah ne işler halletmişsin.. ben normalde de pek ev işi yapmıyodum ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri elimi süpürgeye bile sürmedim.. seni tebrik ediyorum :) ama senin de dediğin gbi dha ağırı sna ve bebişe tehlikeli olabilir.. lütfen çok yorma kendini.. Geçmiş olsun canım..
bunu aldım resim yükledim. en kullanışlısı buydu içlerinde. oda konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?