2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
o göbüşle nasıl çıkıp perde taktın.Allah korusun başın döner... kaysan falan.ikinizede yazık canım benim

günaydınlar..ikinci aşımıda oldum şükür aşı defterim kapandı şimdilik aralık ayına kadar
sen kurtuldun aşıdan canaım.. benim hazıranda ikinci aşı var. ve ilk aşıda çok ağrı çektim. iki gece uyuyamadım hiç. geçmiş olsun sana.

bu arada 5 tane yasin almıştım ben okudum haberin olsun canım..

Hic sorma katticim bana güzel bir ders oldu annem demişti sakin birşey yapma bana gelen kadını sana gönderim diye yok illa kendim yapacam ama sabah pitpit larını duyunca çok şükür dedim canım bidaha yapmam zaten eşimde çok korktu ve kızdı

evet yük gibiydi üstümde niyeyse...geçen seferki beni zorlamamıştı..sadec hafif ağrı yapmıştı iki gün..bakalım inş buda öyle olur...dillerine sağlık canım Allah kabul etsin

benim doktorum bu tip ağrıları pek önemsemiyor, dinlenin sıcak uygulayın olmadı önerdiği ağrı kesicilerden birini alın diyor. Birde ılık duşu öneriyor.
Canım benim aylık kontrolum yarindi bugüne aldım içim rahat etmedi yinede korkuyor insan

Haklısın canım sabirsiz davrandim aksam esimi bekleyemedim sabaha kadarda ağrı çektim ve korktum bu bana ders oldu
vallaa ben evi bile süpürmüyorum. eşim süpürüyor yada yardımcı kadın.geçen kışlıkları toparlıyayım dedim..belim koptu..eşime devrettim şunlar şuraya şunlar buraya diye...

evet yük gibiydi üstümde niyeyse...geçen seferki beni zorlamamıştı..sadec hafif ağrı yapmıştı iki gün..bakalım inş buda öyle olur...dillerine sağlık canım Allah kabul etsin
Canım sen erken gitmiyormusun ikinci aşıya ilki 20 haftada ikincisi bir ay sonra olmuyormuydu

günaydın güzel anneler, benim bu aralarda çatı ağrım oluyo bazen oldukça zorluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? internette normal olduğunu pubis kemiklerinin açılarak doğuma hazırlandığı yazıyor ama yine de merak ediyorum benim gibi bir ağrı yaşayan var mı diye

Canım sen erken gitmiyormusun ikinci aşıya ilki 20 haftada ikincisi bir ay sonra olmuyormuydu
ya ben ilkini yanlış olmasın 14 nisandı yaptırmıştım..sanırım 17. haftamdı. oyhhh hafızam çalışmıyor :))) bir ay sonraya gün vermişti ebe 14 mayıs olarak...sen ilkini geçen hafta yaptırdın değilmi.

Günaydın kızlaaar :) bugün tetanoz aşımın ilkini oldum bakalım değişik semptomlar hissedicek miyim? :) umarım hiçbşi anlamadan geçer gider.. sağlık ocağına gitmişken oğluşumun kalp atışlarını da dinledik.. güm güm geliyordu, maşallah.. allahım sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inş..

Fulyacım maşallah ne işler halletmişsin.. ben normalde de pek ev işi yapmıyodum ki hamile olduğumu öğrendiğimden beri elimi süpürgeye bile sürmedim.. seni tebrik ediyorum :) ama senin de dediğin gbi dha ağırı sna ve bebişe tehlikeli olabilir.. lütfen çok yorma kendini.. Geçmiş olsun canım..

vallaa ben evi bile süpürmüyorum. eşim süpürüyor yada yardımcı kadın.geçen kışlıkları toparlıyayım dedim..belim koptu..eşime devrettim şunlar şuraya şunlar buraya diye...
Canım benim eşim normalde hicbirsey yapmazdi hamile olunca bide o kadar asamadan sonra hamile kalinca ilk zamanlarda falan kesinlikle ev bile supurtmuyordu hicbirsey yaptirmiyordu şimdi risk sanırım azalincami ne ben evi süpürürken falan elimden bile almıyor canım kendini çok yorma diyor icrat yok ama zaten erkeklerin yaptığına nolacak bende hiç dayanamam pisliği zaten yavaş yavaş yapıyordum ama dün abarttım canim

hadi g.olsun darısı ikinci aşıya.. oğluşunada maşallah annesi insanın içi rahatlıyor duyunca..

Amin canım inş

günaydınlar..ikinci aşımıda oldum şükür aşı defterim kapandı şimdilik aralık ayına kadar

aaaa ben dha ilkini oldum.. bizim sağlık ocağındaki hemşire ilk aşıyı 24. haftada 2.yi de 28. haftada yapıyomuş.. ben bugün ilkini oldum, aslında biraz erken ama gelmişsin madem yapalım dedi :))

buarada miscim ben yasimini okudum, hepimiz adına gönderdim.. Allahım kabul etsin inş..

Sağol canım benim bundan sonra daha dikkatli olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…