hadi g.olsun darısı ikinci aşıya.. oğluşunada maşallah annesi insanın içi rahatlıyor duyunca..
günaydın kızlar.. sabah sabah patronla bağırıştık bi enerji geldi sormayındemek ki şarj oldum arada yapmak lazımmış
Canım ben adanada oturuyorum burda 20 haftada ilk aşı 24 ikinci aşı 6 ay sonra 3asi 1yil sonrada 4 vurulursan bidaha tetanoz aşısına gerek yokmuş heryerde böylesi bilmiyorumGünaydın kızlaaar :) bugün tetanoz aşımın ilkini oldum bakalım değişik semptomlar hissedicek miyim? :) umarım hiçbşi anlamadan geçer gider.. sağlık ocağına gitmişken oğluşumun kalp atışlarını da dinledik.. güm güm geliyordu, maşallah.. allahım sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inş..
günaydın seda..şükür ben bugün iim.sen nasılsın
var canım var ben. rahimi tutan bağlarmı ne geriliyomuş doktora sordum gittiğimde normal dedi kendini çok zorlama ağrı olursa istirahat et baktın geçmiyo bi minoset al dedi. ama iş yapmaya ara ara yürüyüşlere devam dedi bu ağrı yüzünden yürüyüş yapamıyorumgünaydın güzel anneler, benim bu aralarda çatı ağrım oluyo bazen oldukça zorluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? internette normal olduğunu pubis kemiklerinin açılarak doğuma hazırlandığı yazıyor ama yine de merak ediyorum benim gibi bir ağrı yaşayan var mı diye
Evt bizim ebe 20 hafta da yapılıyor demişti 2cisi 1 ay sonra defiya ben ilkini yanlış olmasın 14 nisandı yaptırmıştım..sanırım 17. haftamdı. oyhhh hafızam çalışmıyor :))) bir ay sonraya gün vermişti ebe 14 mayıs olarak...sen ilkini geçen hafta yaptırdın değilmi.
ben kışlıklar için Ankara'dan annemi çağırdım düşün artık :) fazla mı şımardım nevallaa ben evi bile süpürmüyorum. eşim süpürüyor yada yardımcı kadın.geçen kışlıkları toparlıyayım dedim..belim koptu..eşime devrettim şunlar şuraya şunlar buraya diye...
günaydın hatunlaaarrr
hepiniz iyisiniz maşallahya kızlar 3 gecedir uyuyamıyorum kafayı yiycem yatağa yatınca belimden aşağısı üşüyo ısıtamadım gitti yaa iki gün iki gece karnım çok rahatsız etti sıpa içerde durmadı gitti sonra karnım kocaman oldu dedim derdi buymuş demek kardeşime fotoğraf attım hamile olmuşun sen diyo
var canım var ben. rahimi tutan bağlarmı ne geriliyomuş doktora sordum gittiğimde normal dedi kendini çok zorlama ağrı olursa istirahat et baktın geçmiyo bi minoset al dedi. ama iş yapmaya ara ara yürüyüşlere devam dedi bu ağrı yüzünden yürüyüş yapamıyorumbütün kadınlar yat diyo gittiğim doktorlar yatma ev işi yapmaya yürüyüşe davam diyo
cnm sen bu izin işlerinden anlıyorsun galiba :)) sana bişi sormak istiyorum. benim doğum kısmetse 19 eylül görünüyo ama sezeryan olursa 1 hafta önce de olabilir. öğretmenim ve galiba 37. hftaya kadar çalışır alamıcam gibi çünkü yaz tatiline denk geliyo?anlamadım nasıl olacak bu iş ?yok yok zor değil annelik iç güdüsü sana ne yapman gerektiğini zaten söyleyecek, kendin bile şaşıracaksın nerde ne yapman gerektiğini farkında olmadan yaptığını farkedeceksin.. bebeğin ihtiyaçlarını en iyi sen bileceksin, annen kaç bebek büyütmüş olursa olsun her anne kendi bebeğinin ihtiyaçlarına cvp verecek şekildedir.. hislerine güven..
Canım ben adanada oturuyorum burda 20 haftada ilk aşı 24 ikinci aşı 6 ay sonra 3asi 1yil sonrada 4 vurulursan bidaha tetanoz aşısına gerek yokmuş heryerde böylesi bilmiyorum
Bizimkide çok ilgili demekki değişiyor canimben bursadaım ya tatlım, bzm sağlık ocağındaki hemşire öyle söyledi.. hatta bugün aşı için gittim, önce bebeğin kalbini dinlemem lazım, onu duymadan aşıyı yapamam dedi :) bi değişik hemşire ama ilgili de hakkını yemeyeyim :)
ayaklar değil canım ya belden aşağı bileklere kadar hatta bilek ve diler arası akşam olup yatmaya giriyorum yatağa uyuyorum bi uyanıyorum bacağımı sallarken buluyorum kendimi sol kolumda üşüyo. gün içinde hiç bişey yoktatlım ayklarında üşüyor ve bi türlü ısınmıyosa demir eksikliği olabilir.. demir baktırmış mıydın? ya da demir takviyesine başladın mı?
cnm kamuda nasıl net emin değilim ama erken yaz tatiline denk geldiği için evet erteleyemezsin onu biliyorum.. büyük ihtimal sezeryandan kaynaklı 1 haftan doğum sonrasına eklenecektir sgk da böyle kamu her konuda bizden daha avantajlı olduğu için kesin sizdede o şekildedir..cnm sen bu izin işlerinden anlıyorsun galiba :)) sana bişi sormak istiyorum. benim doğum kısmetse 19 eylül görünüyo ama sezeryan olursa 1 hafta önce de olabilir. öğretmenim ve galiba 37. hftaya kadar çalışır alamıcam gibi çünkü yaz tatiline denk geliyo?anlamadım nasıl olacak bu iş ?
Yok canimda dun çok ziplamadan voleybol oynamıştm ama dun agrin yoktu:'(Yoksa kendini temizlige mi vurdun evde bende de olmustu bi ara insallah ciddi deildir cnm kendine dikkat et
anne olmanın tarifi mümkün değil canım karşılıksız menfaatsiz tek sevgi evlat sevgisi evlat anneye babaya nankör olabilir ama annelikte öyle bir lüksün olmuyor hatalarıyla utansanda sarıp sarmalıyorsun bambaşka bir his Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin..evet katticim çok güzel bi his.. dha kalp atışını duyduğumuzda bu kdr etkileniyoruz, kucağımıza aldığımızda bakalım neler olucak :))
Bende yorulunca öyle ağrılar çok çekiyorum ve bebegimin hareketlerini daha az hissediyorum öyle olunca. Dikkat etmek lazım. Geçmiş olsun canımArkadaşlar günaydın dün ven bayagi bir temizlik yaptım cam falan da sildim perde bile taktim esimi beklemedim oda cok kizdi kendimi kaptirmisim bayagi bir sanırım gece çok rahatsizlandim kasiklarim ayaklarım çok ağrıdı adet sancısı gibi çok korktum cuma günü dr.gidecektim ama bugüne Alacam randevuyu oğlumu çok yordum sanırım inş bir sorun yoktur
Yorgunlunca adet zamanımda cekmedigim kadar ağrı çekiyorum bende buscopan alıyorum çok dayanamazsam.Geceleri özellikle dayanılmaz oluyor. Geçmiş olsunKızlar adet sancısı gibi ağrı normal mii sabahtan beri cekiyorm(??
Sağol canım öğleden sonra bonregimden ultrasona gidicem bakalım inşallah yoktur bi şey: (Yorgunlunca adet zamanımda cekmedigim kadar ağrı çekiyorum bende buscopan alıyorum çok dayanamazsam.Geceleri özellikle dayanılmaz oluyor. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?