ya canm sorma ben zayifim agrin sizin yok diye hic dikt etmiyorum çok hareketliyim düğünde bi başladım bide oturdum muayenede çocuğun kafası sağ kasigima resmen sıkışmış gözüktü demedim doktora dinde voleybol oynadm dikkat etmeliyimBende yorulunca bacaklarım ve kasıklarım çok ağrıyor hatta kasıklarım patlıcakmış gibi hissediyorum... ve bebeğimin hareketleri duruyor 1 2 gün hiç oynamadığı bile oluyor çok yorulduğum zaman... çok korkuyordum baştan ama şimdi anladım ki yorulunca oluyor kendimi yormamaya çalışıyorum.. dikkat edelim kızlar üzmeyelim bebişleri :)
Canım bende hiç bilmiyorum hangisini alacağımı hangisinin daha kullanışlı olacağını Travel baston mu oluyor bu aldığın canım hayırlı olsun bu arada güle güle kullanirsiniz ins
İkinizinde güzel yavrularının arabası hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
bende bugun tekmelerle uyandımbende iyiyi canım allah şükür sabah bebişimin tekmeleriyle uyandım bundan güzeli var mı
bende bu arabayı istiyorum nasipse alacağız :) iyi günlerde kullanın.
kızlar kilo konusu kafama takılmaya başladı.. 65 kiloyla hamile kaldım ilk 4 ay hiç kilo almadım.. 5. ayda 3 kilo aldım... şimdi 6. ayın içindeyim ve 2 kilo daha almışım... zaten hamile kaldığımda fazlam vardı boyumda kısa... sizce kilo alımım normal mi??
ya canm sorma ben zayifim agrin sizin yok diye hic dikt etmiyorum çok hareketliyim düğünde bi başladım bide oturdum muayenede çocuğun kafası sağ kasigima resmen sıkışmış gözüktü demedim doktora dinde voleybol oynadm dikkat etmeliyim
ben çok araştırdım bir çok özel hastanede ücretsiz eğitim veriyor eşlerle beraber ama ne yazık ki hepsi durmuştu senede 2 kez yapılıyormuş ben sezon boşluğuna denk gelmişim.. sağlık ocağının da öyle bir uygulaması yok gerçi zaten yoga yapıyorum ben pek gerekte kalmıyor tüm ağrılarım geçiyor yogayla ve kendimi zinde hissediyorum..gunaydın kızlarr:) benım bugun ogleden sonra gebelık egıtımım var :) saglık ocagının bı uygulaması :) sizde sorun vardır belkı
ya kilo konusu benimde kafamı çok kurcalıyor 5 kilo aldım bide öncesinde kışın aldığım 2 kilo fazlam vardı.....
Dediğin gibi boyumda kısa ne yapacağımı bilmiyorum. 22. haftanın içinde 5 kilo çok gibi geliyor bana
bana baya erken yapmışlar yaa . : S amin Allah kabul etsin canımaaaa ben dha ilkini oldum.. bizim sağlık ocağındaki hemşire ilk aşıyı 24. haftada 2.yi de 28. haftada yapıyomuş.. ben bugün ilkini oldum, aslında biraz erken ama gelmişsin madem yapalım dedi :))
buarada miscim ben yasimini okudum, hepimiz adına gönderdim.. Allahım kabul etsin inş..
yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek, bide yürüyüş yapıyordum ben plesanta previa olabilirim yürüyüş sakıncalı olur diye bıraktım.. doktorum yürüyüş yapabilirsin derse hemen başlıcam yoksaa çok kilo alıp yusyuvarlak olurum22. haftada 5 kilo fazla mı bilmiyorum ama son aylarda çok alınıyor o yüzden yavaş gitmek lazım [/QUOTEda
Ya benim miyomlar var kocaman o yüzden zaten yürüyüş yasak hep yatarak geçiyor hamileliğim ve bir sürü hormon ilacı kullanıyorum. Bunlarında kilo almama etkisi büyük. Yoksa çokta yemiyorum
şimdide şımarmasak ne zamn şımaracaz :)))ben kışlıklar için Ankara'dan annemi çağırdım düşün artık :) fazla mı şımardım ne
ben çok araştırdım bir çok özel hastanede ücretsiz eğitim veriyor eşlerle beraber ama ne yazık ki hepsi durmuştu senede 2 kez yapılıyormuş ben sezon boşluğuna denk gelmişim.. sağlık ocağının da öyle bir uygulaması yok gerçi zaten yoga yapıyorum ben pek gerekte kalmıyor tüm ağrılarım geçiyor yogayla ve kendimi zinde hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?