2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya canm sorma ben zayifim agrin sizin yok diye hic dikt etmiyorum çok hareketliyim düğünde bi başladım bide oturdum muayenede çocuğun kafası sağ kasigima resmen sıkışmış gözüktü demedim doktora dinde voleybol oynadm dikkat etmeliyim

Canım bende hiç bilmiyorum hangisini alacağımı hangisinin daha kullanışlı olacağını Travel baston mu oluyor bu aldığın canım hayırlı olsun bu arada güle güle kullanirsiniz ins

Sağol cnm tşk ederim.Travel sistem bebek arabaları, bebek arabasının iskeleti ve bebeğin ayına göre kullanabileceğiniz 2 ayrı oturma/yatma bölümü içerir.Anakucağı ilk 6 aya kadar bebek arabasının iskeletine kendinize doğru bakacak şekilde takabileceğiniz hatta arabada da araba koltuğu olarak kullanabileceğiniz yolculuk esnasında yeni doğmuş bebeğinizi anatomik olarak en uygun pozisyonda taşıyabileceğiniz bir parçadır.6 aydan sonra ise bebek arabanızın iskeletine diğer oturma/yatma bölümünü takarak 3-4 yaşlarına kadar kullanabilirsiniz.

Kızlar sizinde sabahları böbrek yerlerimiz agriyomu ben özellikle sağda çok ağrı cekiyorm bugün ultrasona gircem

kızlar kilo konusu kafama takılmaya başladı.. 65 kiloyla hamile kaldım ilk 4 ay hiç kilo almadım.. 5. ayda 3 kilo aldım... şimdi 6. ayın içindeyim ve 2 kilo daha almışım... zaten hamile kaldığımda fazlam vardı boyumda kısa... sizce kilo alımım normal mi??

ya kilo konusu benimde kafamı çok kurcalıyor 5 kilo aldım bide öncesinde kışın aldığım 2 kilo fazlam vardı.....
Dediğin gibi boyumda kısa ne yapacağımı bilmiyorum. 22. haftanın içinde 5 kilo çok gibi geliyor bana

inanmıyorum sana! dikkat et bu kadar yorma kendini..

gunaydın kızlarr:) benım bugun ogleden sonra gebelık egıtımım var :) saglık ocagının bı uygulaması :) sizde sorun vardır belkı
ben çok araştırdım bir çok özel hastanede ücretsiz eğitim veriyor eşlerle beraber ama ne yazık ki hepsi durmuştu senede 2 kez yapılıyormuş ben sezon boşluğuna denk gelmişim.. sağlık ocağının da öyle bir uygulaması yok gerçi zaten yoga yapıyorum ben pek gerekte kalmıyor tüm ağrılarım geçiyor yogayla ve kendimi zinde hissediyorum..

yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek, bide yürüyüş yapıyordum ben plesanta previa olabilirim yürüyüş sakıncalı olur diye bıraktım.. doktorum yürüyüş yapabilirsin derse hemen başlıcam yoksaa çok kilo alıp yusyuvarlak olurum 22. haftada 5 kilo fazla mı bilmiyorum ama son aylarda çok alınıyor o yüzden yavaş gitmek lazım

Selam kızlar günaydın 2 gündür sayfaya giremedim çok ilerlemiş. hepiniz iyisinizdir inşallah benim 2 günden beri dişim ağrıyor doktor çektirme dayan diyor dişçi ne dayancaksın çekelim diyor ne yapıcam bilemedim. rapor yazdırdım zorla doktoruma dişçi çeksin diye sonra vazgeçtim arada ağrı tutuyor parol verdi dişçi günde 1 tane içiyorum ağrı olunca ne yapcam bilemedim varmı hamileyken diş tedavisi gören ?

bana baya erken yapmışlar yaa . : S amin Allah kabul etsin canım

eğitime ben de gidiyorum çok faydasını gördüm :)

Günaydın anneler :) dün doktoruma gittim, detaylı ultrasona yönlendirdi, aynı hastanedeki radyoloji hekimine gidebilirsin dedi, ben doktorumun dediği gibi aynı özel hastanenin radyolog hekimine gittim fakat yalnızca 10 dakikada ayrıntılı ultrason bitti ve bir sıkıntı görünmüyor dedi, hiçbir açıklama da yapmadı, hiç konuşmadı. sadece birkaç satır rapor yazıp gönderdi sizce bu normal mi, bana baştan savma yapmış gibi geliyor. Üstelik arkadaşlarımdan daha önce ayrıntılı ultrasona gidenlerin ultrasonu 2 saat sürmüş ve arkadaşıma doktoru 23. haftada gel çünkü bebeğin böbrekleri 22 de gelişiyor daha önce bakmamız anlamsız olur demiş, oysa benim dün gittiğim size anlattığım hekim 20+2 de bakıp hiç bir sorun yok diyebildi. Sizce başka bir ayrıntılı ultrason yaptırmalı mıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…