2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    473
bende de aynı sorun var. ben de ortalama 1 aydır diş ağrısı çekiyorum ama ben dayanabildiğin kadar dayan diyorum. ileri derecede sinüsit hastasıyım ayrıca. baş ağrısı diş ağrısı derken bazı günler dayanılmayacak hale geliyorum ama doktorum sadece bu zamanlarda dayanmamı ve basit ağrı kesicilerle idare etmemi söyledi. parol gibi. sinüsit ve diş ağrısı için bir tedavi uygun görmedi. başka doktorlara kalsa dişimi de çekmek istiyorlar sinüzit için yüz emarıda çekmek istiyorlar. benim dişlerim bile aşırı kanamaya başladı ama dayanıyorum. biraz daha sabır.
 
TEŞEKKÜRLER CANIM bakalım yaşayıp öğrenicem kısmetse:)
 

çok zor canıma tak ediyo hele sabah ve gece ağrıları mahvoluyorum. parolu günde kaç defa içiyosun canm ben her içtiğimde vicdan azabı duyuyorum yapmadığım bişey kalmadı tuzlu su rahatlatıyor biraz böyle 119 gün nasıl geçicek bilmiyorum
 

hhahahah :) demirin iyiyse, maşallah canım.. gece bi yerler açık yatmıosundr inş, başka da bi sebep gelmedi aklıma :))
 
benım yakın arkadaşımda gebelık boyunca diş agrısı çekti..zorda kalınca o da parol aldı...bebeği gayet saglıklı...sızde ıcınızı ferah tutun
 
Kızlar günaydın,
Dün akşam benim prensesim ilk defa dışarıdanda görünebilecek şekilde tekmelere başladı :) babasıda çok net hissetti çok güzel bir duyguymuş çok heycanlandım
Bu resimde geçen cuma çekildi :) ayağa bak nasıl hissedilmesin o tekmeler
 
Kızlar bebişinizin hareketlerini günde kaç kere hissediosynuz benim bebîş çok hareketli değil de
Benimki de öyle çok çok hareketli değil canım. Hiç saymadım ama özellikle sabahları işe geldiğimde ve akşamları uzanırken hissediyorum. Sen de nasıl oluyor tatlım?
 
Ben de çoğunlukla
Bebeklerini net hisseden annelere birsey soracagim ben hep karnimda vuruslar hissediyordum ama simdi arada daha geride rahim girisi ve anuse dogruda hafif vuruslar hissediyorum siz de de boyle bir sey varmi?
. ben de çoğunlukla göbek altında hissediyorum canım. Sen ne kadarlıksın? Ben bugün 23+6
 
Benimki de öyle çok çok hareketli değil canım. Hiç saymadım ama özellikle sabahları işe geldiğimde ve akşamları uzanırken hissediyorum. Sen de nasıl oluyor tatlım?

bende aynı zamanlarda hissediyorum daha çok....arkadaşlara göre baya az ama ve öyle ayağı kafası filan hiç ayırt edemiyorum
 
bana parolu günde dört defa içebileceğimi söyledi doktor. ama ben de vicdan azabı çekiyorum ve en fazla iki geçmemeye çalışıyorum. sabah kalkınca yad ağrı başlayınca öğlene doğru bir de akşam yemekten sonra ama hergün değil tabi. çok mecbur kalırsam. genelde 1 tane alıyorum senin gibi o da hergün değil. çok ağrım olunca. doktorun bana dediği günde 4 taneye kadar alınabiliyormuş parol.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…