- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
sorarım bem haftaya...sende egıtımde ogrendıklerını bızımle paylaş canımmgunaydın kızlarr:) benım bugun ogleden sonra gebelık egıtımım var :) saglık ocagının bı uygulaması :) sizde sorun vardır belkı
bende de aynı sorun var. ben de ortalama 1 aydır diş ağrısı çekiyorum ama ben dayanabildiğin kadar dayan diyorum. ileri derecede sinüsit hastasıyım ayrıca. baş ağrısı diş ağrısı derken bazı günler dayanılmayacak hale geliyorum ama doktorum sadece bu zamanlarda dayanmamı ve basit ağrı kesicilerle idare etmemi söyledi. parol gibi. sinüsit ve diş ağrısı için bir tedavi uygun görmedi. başka doktorlara kalsa dişimi de çekmek istiyorlar sinüzit için yüz emarıda çekmek istiyorlar. benim dişlerim bile aşırı kanamaya başladı ama dayanıyorum. biraz daha sabır.Selam kızlar günaydın 2 gündür sayfaya giremedim çok ilerlemiş. hepiniz iyisinizdir inşallahbenim 2 günden beri dişim ağrıyor doktor çektirme dayan diyor dişçi ne dayancaksın çekelim diyor ne yapıcam bilemedim. rapor yazdırdım zorla doktoruma dişçi çeksin diye sonra vazgeçtim arada ağrı tutuyor parol verdi dişçi günde 1 tane içiyorum ağrı olunca ne yapcam bilemedim varmı hamileyken diş tedavisi gören ?
maşallahh23+0 562 gr 29 cm olduk
TEŞEKKÜRLER CANIMcnm kamuda nasıl net emin değilim ama erken yaz tatiline denk geldiği için evet erteleyemezsin onu biliyorum.. büyük ihtimal sezeryandan kaynaklı 1 haftan doğum sonrasına eklenecektir sgk da böyle kamu her konuda bizden daha avantajlı olduğu için kesin sizdede o şekildedir..
Övünmek gibi Olmasın bana benziyormaşallahh
burnu kıme benzıyor?ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORR
WOWWW ...süperrÖvünmek gibi Olmasın bana benziyor
23+0 562 gr 29 cm olduk
23+0 562 gr 29 cm olduk
bende de aynı sorun var. ben de ortalama 1 aydır diş ağrısı çekiyorum ama ben dayanabildiğin kadar dayan diyorum. ileri derecede sinüsit hastasıyım ayrıca. baş ağrısı diş ağrısı derken bazı günler dayanılmayacak hale geliyorum ama doktorum sadece bu zamanlarda dayanmamı ve basit ağrı kesicilerle idare etmemi söyledi. parol gibi. sinüsit ve diş ağrısı için bir tedavi uygun görmedi. başka doktorlara kalsa dişimi de çekmek istiyorlar sinüzit için yüz emarıda çekmek istiyorlar. benim dişlerim bile aşırı kanamaya başladı ama dayanıyorum. biraz daha sabır.
ayaklar değil canım ya belden aşağı bileklere kadar hatta bilek ve diler arası akşam olup yatmaya giriyorum yatağa uyuyorum bi uyanıyorum bacağımı sallarken buluyorum kendimi sol kolumda üşüyo. gün içinde hiç bişey yokbi doktor çok beyazsın kansızsın sen beyaz olunurda bukadar beyaz olunmaz dedi baktırdı sonuç çok iyi çıktı Allah Allah demekki rengin böyleymiş dedi
benım yakın arkadaşımda gebelık boyunca diş agrısı çekti..zorda kalınca o da parol aldı...bebeği gayet saglıklı...sızde ıcınızı ferah tutunçok zor canıma tak ediyo hele sabah ve gece ağrıları mahvoluyorum. parolu günde kaç defa içiyosun canm ben her içtiğimde vicdan azabı duyuyorum yapmadığım bişey kalmadı tuzlu su rahatlatıyor biraz böyle 119 gün nasıl geçicek bilmiyorum
Benimki de öyle çok çok hareketli değil canım. Hiç saymadım ama özellikle sabahları işe geldiğimde ve akşamları uzanırken hissediyorum. Sen de nasıl oluyor tatlım?Kızlar bebişinizin hareketlerini günde kaç kere hissediosynuz benim bebîş çok hareketli değil de
. ben de çoğunlukla göbek altında hissediyorum canım. Sen ne kadarlıksın? Ben bugün 23+6Bebeklerini net hisseden annelere birsey soracagim ben hep karnimda vuruslar hissediyordum ama simdi arada daha geride rahim girisi ve anuse dogruda hafif vuruslar hissediyorum siz de de boyle bir sey varmi?
oyy maşallah annesi
uzun bacaklı maşallah...bızımkıde en son ayagını agzına goturuyordu...akrobatık hareketler bunlar
Benimki de öyle çok çok hareketli değil canım. Hiç saymadım ama özellikle sabahları işe geldiğimde ve akşamları uzanırken hissediyorum. Sen de nasıl oluyor tatlım?
ne güzel çekmiş doktorun maşallah, benim bebik aynı babasına benziyor23+0 562 gr 29 cm olduk
bana parolu günde dört defa içebileceğimi söyledi doktor. ama ben de vicdan azabı çekiyorum ve en fazla iki geçmemeye çalışıyorum. sabah kalkınca yad ağrı başlayınca öğlene doğru bir de akşam yemekten sonra ama hergün değil tabi. çok mecbur kalırsam. genelde 1 tane alıyorum senin gibi o da hergün değil. çok ağrım olunca. doktorun bana dediği günde 4 taneye kadar alınabiliyormuş parol.çok zor canıma tak ediyo hele sabah ve gece ağrıları mahvoluyorum. parolu günde kaç defa içiyosun canm ben her içtiğimde vicdan azabı duyuyorum yapmadığım bişey kalmadı tuzlu su rahatlatıyor biraz böyle 119 gün nasıl geçicek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?