- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Canım benimde aynısı oldu 10 dk sürdü ve hiçbirey demedi sadece sorun yok herşey normal dedi. Rdyolojiden aldığın sonuçları doktoruna göstereceksin. Bende daha göstermedim randevum 26 mayısta bakalım doktorum ne dicek.Günaydın anneler :) dün doktoruma gittim, detaylı ultrasona yönlendirdi, aynı hastanedeki radyoloji hekimine gidebilirsin dedi, ben doktorumun dediği gibi aynı özel hastanenin radyolog hekimine gittim fakat yalnızca 10 dakikada ayrıntılı ultrason bitti ve bir sıkıntı görünmüyor dedi, hiçbir açıklama da yapmadı, hiç konuşmadı. sadece birkaç satır rapor yazıp gönderdi sizce bu normal mi, bana baştan savma yapmış gibi geliyor. Üstelik arkadaşlarımdan daha önce ayrıntılı ultrasona gidenlerin ultrasonu 2 saat sürmüş ve arkadaşıma doktoru 23. haftada gel çünkü bebeğin böbrekleri 22 de gelişiyor daha önce bakmamız anlamsız olur demiş, oysa benim dün gittiğim size anlattığım hekim 20+2 de bakıp hiç bir sorun yok diyebildi. Sizce başka bir ayrıntılı ultrason yaptırmalı mıyım...
uzun bacaklı maşallah...bızımkıde en son ayagını agzına goturuyordu...akrobatık hareketler bunlar[/QUOTE
Şimdiden başladılar akrobasiye bizimkiler deseneaman maşallah hep böyle olsunlar
ılıyı prof.a yaptırdım o da 20 dakika falan sürdü ama baktığı her organı söyledi. özel muayeneye gidince konuşkan oluyorlar :) tek tek organların gelişimini söyledi ve bana da gösterdi. burası mide, burası omurga falan diyeCanım benimde aynısı oldu 10 dk sürdü ve hiçbirey demedi sadece sorun yok herşey normal dedi. Rdyolojiden aldığın sonuçları doktoruna göstereceksin. Bende daha göstermedim randevum 26 mayısta bakalım doktorum ne dicek.
kaç gündür karşılaşmıyoruz sanki seninle
naber carolin..yemek yedim şişmiş gibi oturuyorum...
Maşallah çoookkkk tatlııııı. Allah analı babalı, sağlıklı,huzurlu büyütsün.
Teşekkür ederiz teyzelerîburnunu yerim senin yaamaşallah çok tatlı bir bebek
23+0 562 gr 29 cm olduk
iyidir cnmnaber carolin..yemek yedim şişmiş gibi oturuyorum...
bana parolu günde dört defa içebileceğimi söyledi doktor. ama ben de vicdan azabı çekiyorum ve en fazla iki geçmemeye çalışıyorum. sabah kalkınca yad ağrı başlayınca öğlene doğru bir de akşam yemekten sonra ama hergün değil tabi. çok mecbur kalırsam. genelde 1 tane alıyorum senin gibi o da hergün değil. çok ağrım olunca. doktorun bana dediği günde 4 taneye kadar alınabiliyormuş parol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?