2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım benimde aynısı oldu 10 dk sürdü ve hiçbirey demedi sadece sorun yok herşey normal dedi. Rdyolojiden aldığın sonuçları doktoruna göstereceksin. Bende daha göstermedim randevum 26 mayısta bakalım doktorum ne dicek.

ben ayrınt
ılıyı prof.a yaptırdım o da 20 dakika falan sürdü ama baktığı her organı söyledi. özel muayeneye gidince konuşkan oluyorlar :) tek tek organların gelişimini söyledi ve bana da gösterdi. burası mide, burası omurga falan diye

Bugün canım çok sıkkın hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor sabah sabah bi sürü kişiyle tartıştım çok gerginim off bu hormonlar ((

Kızlar bugun doktor kontrolum var, cok heyecanlıyım. Insallah hersey yolunda gider ve oğluşum sağlıklıdır.
Ayrıntılıyı ben 20. Haftada yaptırdım daha dogrusu doktor oyle istedi , daha mı gec yaptırmalıydım acaba? Kafamda soru işareti oluştu şimdi...

slm kızlar. çok yoğun bir dönemdeyim maşallah :) heryere yetişmeye çalışıyorum. gün içinde iş yoğunluğu ağayrı zaten. akşamları da düğünler, geçmiş olsunlar, hayırlı olsunlar, sürekli bi ziyaret hali var bu ara. kardeşim evlencek çeyiz hazırlığı telaşı. bitmiyor anam bitmiyor

Kızlar bu hamilelik hormonları ne kadar etkiliyor ya sabahtan beri bi mutsuzluk var üzerimde hicbirsey tat vermiyor. Eşim de sinir edip duruyor alışveriş konusunda yok o gereksiz yok pahalı çok mutsuz hissediyorum kendimi

sağol canım çok zor diş ağrısı ağrı başlayınca söküp atasım geliyo o dişi ordan bide çalışıyorum sürekli konuşmam gerekiyor acıdan ağlaycakmışım gibi oluyorum nasıl dayancaz doğuma kadar bilmiyorum arkadaşımda hamile oda listerine zero önerdi ondanda alcam gargara yaptıkça uyuşturuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…