bos ver canım alis veris icin daha onunde uzun zaman var uzme kendiniKızlar bu hamilelik hormonları ne kadar etkiliyor ya sabahtan beri bi mutsuzluk var üzerimde hicbirsey tat vermiyor. Eşim de sinir edip duruyor alışveriş konusunda yok o gereksiz yok pahalı çok mutsuz hissediyorum kendimi
benım yakın arkadaşımda gebelık boyunca diş agrısı çekti..zorda kalınca o da parol aldı...bebeği gayet saglıklı...sızde ıcınızı ferah tutun
Teşekkür ederim canim cevabın için bende Travel düşünüyorum fakat birde baston Travel varmış sanırım onunla ilgili bilgim yok canımSağol cnm tşk ederim.Travel sistem bebek arabaları, bebek arabasının iskeleti ve bebeğin ayına göre kullanabileceğiniz 2 ayrı oturma/yatma bölümü içerir.Anakucağı ilk 6 aya kadar bebek arabasının iskeletine kendinize doğru bakacak şekilde takabileceğiniz hatta arabada da araba koltuğu olarak kullanabileceğiniz yolculuk esnasında yeni doğmuş bebeğinizi anatomik olarak en uygun pozisyonda taşıyabileceğiniz bir parçadır.6 aydan sonra ise bebek arabanızın iskeletine diğer oturma/yatma bölümünü takarak 3-4 yaşlarına kadar kullanabilirsiniz.
Kızlar bu hamilelik hormonları ne kadar etkiliyor ya sabahtan beri bi mutsuzluk var üzerimde hicbirsey tat vermiyor. Eşim de sinir edip duruyor alışveriş konusunda yok o gereksiz yok pahalı çok mutsuz hissediyorum kendimi
Kızlar bu hamilelik hormonları ne kadar etkiliyor ya sabahtan beri bi mutsuzluk var üzerimde hicbirsey tat vermiyor. Eşim de sinir edip duruyor alışveriş konusunda yok o gereksiz yok pahalı çok mutsuz hissediyorum kendimi
Şuan gitmedim su içiyorum bol bol bnim sürekli olduğu için gidemiyorm doktorum ilaçla olmaz senin işin sürekli var en az 3 litre su iç dedi kaşıntı olunca gecmezse yine bu sefer fitilama onuda kullanmak zor oluyor benim için
Canım bende cektirdim 4 ve 6 ay arasında birsey oluyormuş sende geç kalmadan cektir kurtul canimSelam kızlar günaydın 2 gündür sayfaya giremedim çok ilerlemiş. hepiniz iyisinizdir inşallahbenim 2 günden beri dişim ağrıyor doktor çektirme dayan diyor dişçi ne dayancaksın çekelim diyor ne yapıcam bilemedim. rapor yazdırdım zorla doktoruma dişçi çeksin diye sonra vazgeçtim arada ağrı tutuyor parol verdi dişçi günde 1 tane içiyorum ağrı olunca ne yapcam bilemedim varmı hamileyken diş tedavisi gören ?
Benim de sırtım çok ağrıyor yanma gibi sızlama gibi. Bebek agırlaştıkca olurmuş galiba. Birde hiç yatamiyorum geceleri sağa dön sola dön. Bir sağ tarafım batıyor bir solkızlar akşamları özellikle sırtımın sağ tarafında sanki bıçak saplanır gibi ağrı yanma tarzı bişi oluyor...bu tarz bişey olan varmı..bide ameliyat yerim var benim sağ göğsümün biraz altında.oda acayip yanma yapıyor..acaba göbek büyüdükçe alttan odamı açılma yapıyor..poffffffffffffff
aynen yaa..bide belli saati var sankii.birden saplanıyor oturamıyorum bile acayip bi hiss.sağa sola dönme olayı zaten ayrı gibi rahatsızlık veriyo...Benim de sırtım çok ağrıyor yanma gibi sızlama gibi. Bebek agırlaştıkca olurmuş galiba. Birde hiç yatamiyorum geceleri sağa dön sola dön. Bir sağ tarafım batıyor bir sol
annem bunlar daha iyi günlerin diyo :))aynen yaa..bide belli saati var sankii.birden saplanıyor oturamıyorum bile acayip bi hiss.sağa sola dönme olayı zaten ayrı gibi rahatsızlık veriyo...
evet bende diyorum...şimdiden böyleysem bi ay sonra bi yerlere sığamam heraldeannem bunlar daha iyi günlerin diyo :))
Gecen gun eşim işten gelene kadar uyuyayim dedim 1 saatcik zaten gece uykum neredeyse hiç yok. Gelmiş uzun uzun bana bakmış sonra otururken sen ne olmuşsun ya öyle her yerin büyümüş bi kaç ay sonra file benzersin dedievet bende diyorum...şimdiden böyleysem bi ay sonra bi yerlere sığamam heralde
Gecen gun eşim işten gelene kadar uyuyayim dedim 1 saatcik zaten gece uykum neredeyse hiç yok. Gelmiş uzun uzun bana bakmış sonra otururken sen ne olmuşsun ya öyle her yerin büyümüş bi kaç ay sonra file benzersin dedibacaklarim bile artık taşımıyor her yerimde ağrı var valla
yok kız daha okadar ateşlenmedim. bugün diz altı kalın çorap giydim bakim nolcak akşamahhahahah :) demirin iyiyse, maşallah canım.. gece bi yerler açık yatmıosundr inş, başka da bi sebep gelmedi aklıma :))
Gecen gun eşim işten gelene kadar uyuyayim dedim 1 saatcik zaten gece uykum neredeyse hiç yok. Gelmiş uzun uzun bana bakmış sonra otururken sen ne olmuşsun ya öyle her yerin büyümüş bi kaç ay sonra file benzersin dedibacaklarim bile artık taşımıyor her yerimde ağrı var valla
işten ben ondan önce çıkıyorum evde oluyorum o gelmeden...beni bi gördü geçen..nolmuşş sana böyle diyor...yoksa enin boyunamı karışacak hösttt dedimm..evlendiğimizde böyle değildin...incecik belin vardı diyor...çocuk doğuracaz olsun okadar dedimm
Canım uzun zaman var da yavaş yavaş hepsinin alınması lazım daha hicbirsey yok ortada ona göre hepsi gereksiz çocuk doğuma alınırbos ver canım alis veris icin daha onunde uzun zaman var uzme kendini
Ah canım seninki arabaya kendinden geçmiş bizimki şampuan a bile o kadar para mı verilir diyor kendi o kadar pahalı kullanmıyormusüzülme canım erkeklerin büyük çoğunluğu aynı eşimde öyle bebek arabalarının fiyatlarını görünce kendinden geçti ..
Hiç hevesli değil canim ya herseye gerekli gereksiz para veriyor is çocuğa alışveriş olunca hepsi gereksiz. Önemli falan anlamaz canim benim eşim hep kendi düşündüğünün en iyisi olduğunu düşünür ve fikri değişmezsakin ol canım mutsuz olduğunda derin nefes al ve bebeğini düşün. ben öyle yapıyorum ve yüzümde şapşal bir tebessüm beliriyoreşlerle genelde alışveriş yapmak zor olur uzunca incelemezler herşey çok çabuk olsun isterler sakinliğini koru ve bebeğiniz için aldıklarınızın çok önemli olduğunu anlat sana yardımcı olucaktr.
Canım bende cektirdim 4 ve 6 ay arasında birsey oluyormuş sende geç kalmadan cektir kurtul canim
canım apsemi yapmış çürükmü varmış niye ağrı yapıyo ki?Bende dün çektircektim artık dayanamam dedim rapor almaya gittim doktordan çektirme dedi ısrar ederek o yüzden arada kaldım çektirmiycem sanırım sonra pişman olmak istemiyorum ama ağrısından nasıl kurtulcam bilmiyorum gece bebişim uyandırıyordu tekmeleriyle şimdide dişim. bebeğimi bile ağrıdan dinleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?