2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya kizlar benim bebisim oynamio gibi sanki cok üzülüyorum 3 4 gün önce bi pit pit biseyler hisettim ama emin degilim bebegim miydi diye benim gibi olanöar var mi

Canım ama ameliyatının içten acımaması lazım; öyle olsa benim 4 yıl önceki sezeryan ameliyatım nerdeyse 20 cm lik kesi hele Göbek Büyüdükçe iyice acırdı; ki benim göbişin maşallah ı var:) midem sıkışıyor ve kaburgam ağrıyor şiştikÇe senin de öyle organ ağrısı olabilir canım; ya da Göğüs altındaki ameliyatın çok mu yeni

canım çektirmeye karar verdiysen de adam akıllı diş doktoruna git. benim apseli dişimi çekmişti geçmişte geri zekalı bir doktor. çekerken zaten anlamıştım bir sıkıntı olduğunu. morfin uyuşturmadı. 15 dakka daha bekledik bir kez daha morfin yedim. yine uyuşmadı. çekerken dişim beni bağırtacak kadar acıdı. uyuşmamış iltihap yüzünden. sonra iltihap kana karıştı. 3 gün sonra bende baş dönmesi titreme başladı. dengemi kaybetmeye başladım. bir anormallik vardı vücudumda. doktora gittik testler tahliller derken diş iltihabı kana kartışmış. çok tehlikeli dedi doktor. hatta bu durum o doktoru mesleğinden bile edermiş. ama avukatla uğraşmak istemedir. günde 2 tane olmak üzere 12 gün iğne yedim kalçadan. kan temizlensin diye. diyeceğim o ki sakın kendin başına doktora ben dişimi çektirmek istiyorum deme. belki senin diş de apselidir. eğer öyleyse dişçiden antibiyotik vermesini iste ve doktoruna danışmadan antibiyotiği içme. iltihap kurusun o zaman çektir. bu kadar çok sancın varsa dişinde büyük olasılıkla apse yapmıştır ki çektirmek çok tehlikeli apse kurutulmadan.

bencil sanırım bende bazı konuda aynı şeyi yaşadım en sonunda canıma tak etti ve dedim ayağndaki ayakkabıdan tut herşey formalarına kadar orjinal pazara girmeyen bi insansın ve çocuğumuza alcağımız 3 - 5 parça eşyanın lafını yapıyorsun diye konuştum oda farkına vardı ve ark öyle bi konu geçmiyor aramızda ama bazı insanları değiştiremezsin allah kolaylık versin canım sen kendini ve bebeğini mutsuz etme olmasada olucak şeyler var bunlar için gününü harcama

yok aslında yeni değil hemen hemen iki sene olacak..5 cm bile değildir yani..ama sızlıyor resmen o çevre.hımm evet organ ağrısı olabilir doğru...

yaşadığım yerde belli dişçiler var canım özel diş hastanesine gittim doktor apse olmadığını kanal tedavisi yapabiliriz dedi bende kanal tedavisi yaptırmak istemiyorum çekilmesini istiyorum dedim tamam rapor al gel dedi benim dişim çürüktü hamile kalmadan önce dolgu yaptrdm 1 sene oldu dolgu olalı. haftasonu kenarı kırıldı ağrı yapmaya başladı hava alıyormuş sızlıyor apsede genelde ağız kokusu zonklama gibi şikayetler olur dedi bende sızlama oluyo genelde

Ah canım benimki zor değişir daha geçen ay annesine gitti 750 milyona telefon aldı mutlu olsunmus arabayi yeni değiştirdik 20 milyar borç var çocuk olacak adam daha annesini mutlu etme peşinde çocuğa gelince hepsi gereksiz o kadar zorunda gidiyor ki böyle davranması. Adama anlatamıyorum bir türlü

yok aslında yeni değil hemen hemen iki sene olacak..5 cm bile değildir yani..ama sızlıyor resmen o çevre.hımm evet organ ağrısı olabilir doğru...
O zaman yinede kontrole gidince druna bi sor 2 yıl çok uzun bi süre değil sezeryan la doğumun tekrarnın bile 2 yıldan sonra uygun görüyorlar; zarar olmaz ama belki sızlama Ondandır

sen nerelerdesin cnm yoktun bayadır.. meltem hnm bnm satı da öne çekti ilk zamandan beri 1 hafta öndeymiş meğersem detaylıyı bekliyormuş ondada önde çıktı p.tesi normal kontrolüm vardı kendisi ölçüm yaptı yine önde satı öne alalım dedi aldık.. bakalım ne zaman doğacak kuzum..

O zaman yinede kontrole gidince druna bi sor 2 yıl çok uzun bi süre değil sezeryan la doğumun tekrarnın bile 2 yıldan sonra uygun görüyorlar; zarar olmaz ama belki sızlama Ondandır
haftaya kotrolüm .acaba dedim iç çamaşırmı rahatsız ediyor, evde çıkarıyorum yine sızlıyor..mutlaka sorucam

ne garip bir durum gerçekten.. okudukça kocama şükrettim valla

Hamile kaldığım ay dişim kırıldı Hala gitmedim doktora, hamileyken işlem yaptırmak istemiyorum...
görüntüsü kötü ama, doğumdan sonra yaptıracağım inşallah

Ya benim hep biraz gobegim vardı ama hahahaa iyice şiştin totunu kaldiramiyorsun dedi e ne yapayım dogurucam yani dedim gülüyor bazen elini karnima koyup oğlum ananı görünce korkma diyor halbuki o kadar kilo almadım 8 kilo kadar ama kiyafetlerim hep oluyor
kızlar en çok akşam şişiyoz dimi sabah kalkınca daha iyiyiz yani en azından bana öyle oluyo zaten sabahta o göbiş inmiyosa yeni halim bu şimdilik böyle idare et şekerim diyo
Benim Ellerimde ayaklarimda hiç şişkinlik yok bi yemek yiyince göbek şişiyor

evet böyle söyleyince gerçekten sinir oluncak bi durum sanırım babalık psikolojisinden baya uzak kalmış annede önemli tabi ama şuanda ilk planda evlat olmalı. bende üzüldüm şimdi anneside oğlum çocuğun olcak masraf yapma onun ihtiyaçlarını karşıla fln demiyo herhalde bizimkiler hediye almamıza bile kızıyorlar. tekrar tekrar aynı şeyleri yaparsa söyle canım annenede aldığın telefon gereksizdi diye

dolgu dişim kırıldı canım çürük değil hava aldığı için sızlıyor
ah canım zor ya bende dişçilerle çok uğraştım ilk gebeliğimde yine sorun vardı doktorum hertürlü müdahaleyi yaptırabilirsin demişti ama çok erken dönemdeydi o zaman o dişin açılıp içinin temizlenmesi lazım dişin için başka doktorlarada git canım ya belki sadece temizleyip kapatırlar doğumdan sonrada kanal tedavisi olur

haftaya kotrolüm .acaba dedim iç çamaşırmı rahatsız ediyor, evde çıkarıyorum yine sızlıyor..mutlaka sorucam
ne kadar oldu sen ameliyat olalı miskim tarih yakınsa belki sızlama yapar.. ama 3-4 yıl olduysa iyileşmiştir çünkü 2 sezeryan doğum arasını hep 3 yıl önerir ya drlar demekki 3 yılda tamamen normale dönüyor vücut.. ben 7 sene önce ra himden ameliyat oldum ne normal doğuma engel nede ağrım sancım var şuan.. bencede sor bakalım dr ne diyecek..

hhıııı. apse olmadığı iyi olmuş. valla ne diyim canım. allah şifa versin de operasyon olmadan geçsin inşallah. ama olmuyor son çare çektirmek. yoksa bu rahatsızlığında bebek de huzursuz olur. mesela benim biyerim ağırdığında canım çok yanıyorsa bebeğim pek hareket etmiyor. o zaman da endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…