- 6 Temmuz 2012
- 299
- 49
- 68
Canım ama ameliyatının içten acımaması lazım; öyle olsa benim 4 yıl önceki sezeryan ameliyatım nerdeyse 20 cm lik kesi hele Göbek Büyüdükçe iyice acırdı; ki benim göbişin maşallah ı var:) midem sıkışıyor ve kaburgam ağrıyor şiştikÇe senin de öyle organ ağrısı olabilir canım; ya da Göğüs altındaki ameliyatın çok mu yenikızlar akşamları özellikle sırtımın sağ tarafında sanki bıçak saplanır gibi ağrı yanma tarzı bişi oluyor...bu tarz bişey olan varmı..bide ameliyat yerim var benim sağ göğsümün biraz altında.oda acayip yanma yapıyor..acaba göbek büyüdükçe alttan odamı açılma yapıyor..poffffffffffffff
canım çektirmeye karar verdiysen de adam akıllı diş doktoruna git. benim apseli dişimi çekmişti geçmişte geri zekalı bir doktor. çekerken zaten anlamıştım bir sıkıntı olduğunu. morfin uyuşturmadı. 15 dakka daha bekledik bir kez daha morfin yedim. yine uyuşmadı. çekerken dişim beni bağırtacak kadar acıdı. uyuşmamış iltihap yüzünden. sonra iltihap kana karıştı. 3 gün sonra bende baş dönmesi titreme başladı. dengemi kaybetmeye başladım. bir anormallik vardı vücudumda. doktora gittik testler tahliller derken diş iltihabı kana kartışmış. çok tehlikeli dedi doktor. hatta bu durum o doktoru mesleğinden bile edermiş. ama avukatla uğraşmak istemedir. günde 2 tane olmak üzere 12 gün iğne yedim kalçadan. kan temizlensin diye. diyeceğim o ki sakın kendin başına doktora ben dişimi çektirmek istiyorum deme. belki senin diş de apselidir. eğer öyleyse dişçiden antibiyotik vermesini iste ve doktoruna danışmadan antibiyotiği içme. iltihap kurusun o zaman çektir. bu kadar çok sancın varsa dişinde büyük olasılıkla apse yapmıştır ki çektirmek çok tehlikeli apse kurutulmadan.Bende dün çektircektim artık dayanamam dedim rapor almaya gittim doktordan çektirme dedi ısrar ederek o yüzden arada kaldım çektirmiycem sanırım sonra pişman olmak istemiyorum ama ağrısından nasıl kurtulcam bilmiyorum gece bebişim uyandırıyordu tekmeleriyle şimdide dişim. bebeğimi bile ağrıdan dinleyemiyorum
Canım uzun zaman var da yavaş yavaş hepsinin alınması lazım daha hicbirsey yok ortada ona göre hepsi gereksiz çocuk doğuma alınır
Ah canım seninki arabaya kendinden geçmiş bizimki şampuan a bile o kadar para mı verilir diyor kendi o kadar pahalı kullanmıyormus
Hiç hevesli değil canim ya herseye gerekli gereksiz para veriyor is çocuğa alışveriş olunca hepsi gereksiz. Önemli falan anlamaz canim benim eşim hep kendi düşündüğünün en iyisi olduğunu düşünür ve fikri değişmez
yok aslında yeni değil hemen hemen iki sene olacak..5 cm bile değildir yani..ama sızlıyor resmen o çevre.hımm evet organ ağrısı olabilir doğru...Canım ama ameliyatının içten acımaması lazım; öyle olsa benim 4 yıl önceki sezeryan ameliyatım nerdeyse 20 cm lik kesi hele Göbek Büyüdükçe iyice acırdı; ki benim göbişin maşallah ı var:) midem sıkışıyor ve kaburgam ağrıyor şiştikÇe senin de öyle organ ağrısı olabilir canım; ya da Göğüs altındaki ameliyatın çok mu yeni
canım çektirmeye karar verdiysen de adam akıllı diş doktoruna git. benim apseli dişimi çekmişti geçmişte geri zekalı bir doktor. çekerken zaten anlamıştım bir sıkıntı olduğunu. morfin uyuşturmadı. 15 dakka daha bekledik bir kez daha morfin yedim. yine uyuşmadı. çekerken dişim beni bağırtacak kadar acıdı. uyuşmamış iltihap yüzünden. sonra iltihap kana karıştı. 3 gün sonra bende baş dönmesi titreme başladı. dengemi kaybetmeye başladım. bir anormallik vardı vücudumda. doktora gittik testler tahliller derken diş iltihabı kana kartışmış. çok tehlikeli dedi doktor. hatta bu durum o doktoru mesleğinden bile edermiş. ama avukatla uğraşmak istemedir. günde 2 tane olmak üzere 12 gün iğne yedim kalçadan. kan temizlensin diye. diyeceğim o ki sakın kendin başına doktora ben dişimi çektirmek istiyorum deme. belki senin diş de apselidir. eğer öyleyse dişçiden antibiyotik vermesini iste ve doktoruna danışmadan antibiyotiği içme. iltihap kurusun o zaman çektir. bu kadar çok sancın varsa dişinde büyük olasılıkla apse yapmıştır ki çektirmek çok tehlikeli apse kurutulmadan.
Ah canım benimki zor değişir daha geçen ay annesine gitti 750 milyona telefon aldı mutlu olsunmus arabayi yeni değiştirdik 20 milyar borç var çocuk olacak adam daha annesini mutlu etme peşinde çocuğa gelince hepsi gereksiz o kadar zorunda gidiyor ki böyle davranması. Adama anlatamıyorum bir türlübencil sanırım bende bazı konuda aynı şeyi yaşadım en sonunda canıma tak etti ve dedim ayağndaki ayakkabıdan tut herşey formalarına kadar orjinal pazara girmeyen bi insansın ve çocuğumuza alcağımız 3 - 5 parça eşyanın lafını yapıyorsun diye konuştum oda farkına vardı ve ark öyle bi konu geçmiyor aramızda ama bazı insanları değiştiremezsin allah kolaylık versin canım sen kendini ve bebeğini mutsuz etme olmasada olucak şeyler var bunlar için gününü harcama
O zaman yinede kontrole gidince druna bi sor 2 yıl çok uzun bi süre değil sezeryan la doğumun tekrarnın bile 2 yıldan sonra uygun görüyorlar; zarar olmaz ama belki sızlama Ondandıryok aslında yeni değil hemen hemen iki sene olacak..5 cm bile değildir yani..ama sızlıyor resmen o çevre.hımm evet organ ağrısı olabilir doğru...
dolgu dişim kırıldı canım çürük değil hava aldığı için sızlıyorcanım apsemi yapmış çürükmü varmış niye ağrı yapıyo ki?
sen nerelerdesin cnm yoktun bayadır.. meltem hnm bnm satı da öne çekti ilk zamandan beri 1 hafta öndeymiş meğersem detaylıyı bekliyormuş ondada önde çıktı p.tesi normal kontrolüm vardı kendisi ölçüm yaptı yine önde satı öne alalım dedi aldık.. bakalım ne zaman doğacak kuzum..
haftaya kotrolüm .acaba dedim iç çamaşırmı rahatsız ediyor, evde çıkarıyorum yine sızlıyor..mutlaka sorucamO zaman yinede kontrole gidince druna bi sor 2 yıl çok uzun bi süre değil sezeryan la doğumun tekrarnın bile 2 yıldan sonra uygun görüyorlar; zarar olmaz ama belki sızlama Ondandır
ne garip bir durum gerçekten.. okudukça kocama şükrettim vallaAh canım benimki zor değişir daha geçen ay annesine gitti 750 milyona telefon aldı mutlu olsunmus arabayi yeni değiştirdik 20 milyar borç var çocuk olacak adam daha annesini mutlu etme peşinde çocuğa gelince hepsi gereksiz o kadar zorunda gidiyor ki böyle davranması. Adama anlatamıyorum bir türlü
Hamile kaldığım ay dişim kırıldıSelam kızlar günaydın 2 gündür sayfaya giremedim çok ilerlemiş. hepiniz iyisinizdir inşallahbenim 2 günden beri dişim ağrıyor doktor çektirme dayan diyor dişçi ne dayancaksın çekelim diyor ne yapıcam bilemedim. rapor yazdırdım zorla doktoruma dişçi çeksin diye sonra vazgeçtim arada ağrı tutuyor parol verdi dişçi günde 1 tane içiyorum ağrı olunca ne yapcam bilemedim varmı hamileyken diş tedavisi gören ?
Ya benim hep biraz gobegim vardı ama hahahaaişten ben ondan önce çıkıyorum evde oluyorum o gelmeden...beni bi gördü geçen..nolmuşş sana böyle diyor...yoksa enin boyunamı karışacak hösttt dedimm..evlendiğimizde böyle değildin...incecik belin vardı diyor...çocuk doğuracaz olsun okadar dedimm
Benim Ellerimde ayaklarimda hiç şişkinlik yok bi yemek yiyince göbek şişiyorkızlar en çok akşam şişiyoz dimi sabah kalkınca daha iyiyiz yani en azından bana öyle oluyozaten sabahta o göbiş inmiyosa yeni halim bu şimdilik böyle idare et şekerim diyo
Ah canım benimki zor değişir daha geçen ay annesine gitti 750 milyona telefon aldı mutlu olsunmus arabayi yeni değiştirdik 20 milyar borç var çocuk olacak adam daha annesini mutlu etme peşinde çocuğa gelince hepsi gereksiz o kadar zorunda gidiyor ki böyle davranması. Adama anlatamıyorum bir türlü
ah canım zor ya bende dişçilerle çok uğraştım ilk gebeliğimde yine sorun vardı doktorum hertürlü müdahaleyi yaptırabilirsin demişti ama çok erken dönemdeydi o zamandolgu dişim kırıldı canım çürük değil hava aldığı için sızlıyor
ne kadar oldu sen ameliyat olalı miskim tarih yakınsa belki sızlama yapar.. ama 3-4 yıl olduysa iyileşmiştir çünkü 2 sezeryan doğum arasını hep 3 yıl önerir ya drlar demekki 3 yılda tamamen normale dönüyor vücut.. ben 7 sene önce ra himden ameliyat oldum ne normal doğuma engel nede ağrım sancım var şuan.. bencede sor bakalım dr ne diyecek..haftaya kotrolüm .acaba dedim iç çamaşırmı rahatsız ediyor, evde çıkarıyorum yine sızlıyor..mutlaka sorucam
hhıııı. apse olmadığı iyi olmuş. valla ne diyim canım. allah şifa versin de operasyon olmadan geçsin inşallah. ama olmuyor son çare çektirmek. yoksa bu rahatsızlığında bebek de huzursuz olur. mesela benim biyerim ağırdığında canım çok yanıyorsa bebeğim pek hareket etmiyor. o zaman da endişeleniyorum.yaşadığım yerde belli dişçiler var canım özel diş hastanesine gittim doktor apse olmadığını kanal tedavisi yapabiliriz dedi bende kanal tedavisi yaptırmak istemiyorum çekilmesini istiyorum dedim tamam rapor al gel dedi benim dişim çürüktü hamile kalmadan önce dolgu yaptrdm 1 sene oldu dolgu olalı. haftasonu kenarı kırıldı ağrı yapmaya başladı hava alıyormuş sızlıyor apsede genelde ağız kokusu zonklama gibi şikayetler olur dedi bende sızlama oluyo genelde
Hakkaten ya maaşallah, bence de çok güzel bir burnu varmaşallahh
burnu kıme benzıyor?ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?