canim gozun aydin cok sevindim saglikla ins kucaginada alırsın
çok ama çoooook sevindim canım arkadaşım.. okuduğumuz yasinlerin hatimlerin de çok faydası var dualarımızda. gözün aydın olsun. bundan sonra mutlu huzurlu bir hamilelik geçirirsin artık. senin ve bebeğin adına çok mutlu oldum.
Hamile kaldığım ay dişim kırıldıHala gitmedim doktora, hamileyken işlem yaptırmak istemiyorum...
görüntüsü kötü ama, doğumdan sonra yaptıracağım inşallah
canım böyle durumlarda geçici dolgu da yapıyorlar. basit bişey ama seni belli süre idare ediyor. doğumdan sonra bakarsın çaresine.ah canım zor ya bende dişçilerle çok uğraştım ilk gebeliğimde yine sorun vardı doktorum hertürlü müdahaleyi yaptırabilirsin demişti ama çok erken dönemdeydi o zamano dişin açılıp içinin temizlenmesi lazım dişin için başka doktorlarada git canım ya belki sadece temizleyip kapatırlar doğumdan sonrada kanal tedavisi olur
bende onu diyom kız happyecanım böyle durumlarda geçici dolgu da yapıyorlar. basit bişey ama seni belli süre idare ediyor. doğumdan sonra bakarsın çaresine.
Gecen gun eşim işten gelene kadar uyuyayim dedim 1 saatcik zaten gece uykum neredeyse hiç yok. Gelmiş uzun uzun bana bakmış sonra otururken sen ne olmuşsun ya öyle her yerin büyümüş bi kaç ay sonra file benzersin dedibacaklarim bile artık taşımıyor her yerimde ağrı var valla
canım gözün aydınÇok teşekkür ederim:)) Hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin Allahım
canım yaklaşık iki yıl olacak..biraz korktum açıkcası..haftaya gidince sorucam bakalım ne dicek.aslında göbeğime yakın küçük biyerde daha var bikaç cmlik...hani oranın sızlaması lazım çünkü orası baya büyüdü....ama orda bi sıkıntı yokne kadar oldu sen ameliyat olalı miskim tarih yakınsa belki sızlama yapar.. ama 3-4 yıl olduysa iyileşmiştir çünkü 2 sezeryan doğum arasını hep 3 yıl önerir ya drlar demekki 3 yılda tamamen normale dönüyor vücut.. ben 7 sene önce ra himden ameliyat oldum ne normal doğuma engel nede ağrım sancım var şuan.. bencede sor bakalım dr ne diyecek..
sabret bakalım biraz herşeyi şimdi almana gerek yok canım doğduğunda kullanacağın acil olanları al doğduktan sonra ihtiyaç oldukça alırsınız hem bebek bi doğsun bi babalık duygusunu tatsın dayanamaz alır illa ki. He almasa bile alamayanları düşün ve sıkma canınıCanım uzun zaman var da yavaş yavaş hepsinin alınması lazım daha hicbirsey yok ortada ona göre hepsi gereksiz çocuk doğuma alınır
Ah canım seninki arabaya kendinden geçmiş bizimki şampuan a bile o kadar para mı verilir diyor kendi o kadar pahalı kullanmıyormus
Hiç hevesli değil canim ya herseye gerekli gereksiz para veriyor is çocuğa alışveriş olunca hepsi gereksiz. Önemli falan anlamaz canim benim eşim hep kendi düşündüğünün en iyisi olduğunu düşünür ve fikri değişmez
Çok sağol canımm benimm:)))canım gözün aydın
Canım senin doğum dr.cektirme dedi yoksa dişçi mi 6ayi doldurmadiysan cektir ya niye cekecen ben 20 diş cektirdim iki doz iğne yapmıştı hatta çok şükür bişe olmadiBende dün çektircektim artık dayanamam dedim rapor almaya gittim doktordan çektirme dedi ısrar ederek o yüzden arada kaldım çektirmiycem sanırım sonra pişman olmak istemiyorum ama ağrısından nasıl kurtulcam bilmiyorum gece bebişim uyandırıyordu tekmeleriyle şimdide dişim. bebeğimi bile ağrıdan dinleyemiyorum
:) çok garip canim daha anlatsam neler neler de susuyorum işte ben tüp bebekle hamile kaldım bir de düşünne garip bir durum gerçekten.. okudukça kocama şükrettim valla
Canım bir defa dedim ne gerek vardı diye anneme aldigim telefon mu gözüne geldi dedi bir daha da sesimi çıkaramadım. Kendi anneme anlatıyorum biraz önce o da herseyini ben alırım bezine ıslak mendiline kadar boş yere üzülme diyor onlar boyle yaparken eşimin biyle davranmasi o kadar uzuyir ki buadam baba olacağını ne zaman anlayacak bilmiyorum varsa yoksa ailesi annesi mutlu olsun diye iki güne bir muhakkak arattiriyor telefonla ne yapacağımı bilmiyorumevet böyle söyleyince gerçekten sinir oluncak bi durum sanırım babalık psikolojisinden baya uzak kalmış annede önemli tabi ama şuanda ilk planda evlat olmalı. bende üzüldüm şimdi anneside oğlum çocuğun olcak masraf yapma onun ihtiyaçlarını karşıla fln demiyo herhalde bizimkiler hediye almamıza bile kızıyorlar. tekrar tekrar aynı şeyleri yaparsa söyle canım annenede aldığın telefon gereksizdi diye
belkide tamamen tesadüftür kuzucuk ya sıkma sen canını.. git bakalım ne diyecek..canım yaklaşık iki yıl olacak..biraz korktum açıkcası..haftaya gidince sorucam bakalım ne dicek.aslında göbeğime yakın küçük biyerde daha var bikaç cmlik...hani oranın sızlaması lazım çünkü orası baya büyüdü....ama orda bi sıkıntı yok
Zaten hamile olduğumuz için diş dr bile korkuyor özel é git canım benim dişçi dr ara uygun bir antibiyotik versin iki gün iç öyle gel dedi bir tanede dişim kırılmış ti onuda geçici dolgu yaptı doğumdan sonra yaparız dedi ama onunda dolgusu düştü şimdi bir sıkıntı yok bakım canım sende çekme bence iyice araştır canimyaşadığım yerde belli dişçiler var canım özel diş hastanesine gittim doktor apse olmadığını kanal tedavisi yapabiliriz dedi bende kanal tedavisi yaptırmak istemiyorum çekilmesini istiyorum dedim tamam rapor al gel dedi benim dişim çürüktü hamile kalmadan önce dolgu yaptrdm 1 sene oldu dolgu olalı. haftasonu kenarı kırıldı ağrı yapmaya başladı hava alıyormuş sızlıyor apsede genelde ağız kokusu zonklama gibi şikayetler olur dedi bende sızlama oluyo genelde
kıyamam sana boşver napıcan erkek evlat anneye her daim bağlı oluyor kabullen iyisimi durumu bari kendini kasmamış olursun..çok garip canim daha anlatsam neler neler de susuyorum işte ben tüp bebekle hamile kaldım bir de düşün
ah canım zor ya bende dişçilerle çok uğraştım ilk gebeliğimde yine sorun vardı doktorum hertürlü müdahaleyi yaptırabilirsin demişti ama çok erken dönemdeydi o zamano dişin açılıp içinin temizlenmesi lazım dişin için başka doktorlarada git canım ya belki sadece temizleyip kapatırlar doğumdan sonrada kanal tedavisi olur
bizde yarış yapıyoz eşim göbeklidir de seninkinin cinsiyeti bellimi diyorum benimki kız diyo doğum ne zaman benimki eylülde diyorum iyice şişirip oyhhh çok yakın diyoYa benim hep biraz gobegim vardı ama hahahaaiyice şiştin totunu kaldiramiyorsun dedi e ne yapayım dogurucam yani dedim gülüyor bazen elini karnima koyup oğlum ananı görünce korkma diyor halbuki o kadar kilo almadım 8 kilo kadar ama kiyafetlerim hep oluyor
Benim Ellerimde ayaklarimda hiç şişkinlik yok bi yemek yiyince göbek şişiyor
Geçici dolgu olmuyormudolgu dişim kırıldı canım çürük değil hava aldığı için sızlıyor
diyorum ya canım bi kaç doktorla daha görüş kadın doğumcularla da bu durumda kar zarar oranına bakılıyo benim bildiğim eğer durum seni ve bebeği etkilemeye başlarsa malum senin sağlığının iyi olması onunda iyi olması demek o zaman mecbur işleme evet diyolarkadın doğum doktorum morfin zararlı bebeğe şuan işin herşey zararlı diyor kadn doğumcumu değiştirmem lazım sanırım ondanda memnunum eşimde elletmemem taraftarı. morfin işin içine girince bende korktum açıkçası zararlı olabilir
:) çok garip canim daha anlatsam neler neler de susuyorum işte ben tüp bebekle hamile kaldım bir de düşün
Canım bir defa dedim ne gerek vardı diye anneme aldigim telefon mu gözüne geldi dedi bir daha da sesimi çıkaramadım. Kendi anneme anlatıyorum biraz önce o da herseyini ben alırım bezine ıslak mendiline kadar boş yere üzülme diyor onlar boyle yaparken eşimin biyle davranmasi o kadar uzuyir ki buadam baba olacağını ne zaman anlayacak bilmiyorum varsa yoksa ailesi annesi mutlu olsun diye iki güne bir muhakkak arattiriyor telefonla ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?