2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim gozun aydin cok sevindim saglikla ins kucaginada alırsın

Çok teşekkür ederim:)) Hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin Allahım

Hamile kaldığım ay dişim kırıldı Hala gitmedim doktora, hamileyken işlem yaptırmak istemiyorum...
görüntüsü kötü ama, doğumdan sonra yaptıracağım inşallah

görüntüsü kötü olsa keşke canm onada razıyım bende doğumdan sonra istiyorum dayanabilirsem içimdende geçiriyorum doğumdada ağrırsa diş ağrımdan doğumu hissedemem artk acı eşiğim yükseldi

canım böyle durumlarda geçici dolgu da yapıyorlar. basit bişey ama seni belli süre idare ediyor. doğumdan sonra bakarsın çaresine.

ay koptum okurken. Allah uzun ömürler versin sanada bebeğine de emi. Benim kocada aynı tombik diye seviyor artık beni

canım yaklaşık iki yıl olacak..biraz korktum açıkcası..haftaya gidince sorucam bakalım ne dicek.aslında göbeğime yakın küçük biyerde daha var bikaç cmlik...hani oranın sızlaması lazım çünkü orası baya büyüdü....ama orda bi sıkıntı yok

sabret bakalım biraz herşeyi şimdi almana gerek yok canım doğduğunda kullanacağın acil olanları al doğduktan sonra ihtiyaç oldukça alırsınız hem bebek bi doğsun bi babalık duygusunu tatsın dayanamaz alır illa ki. He almasa bile alamayanları düşün ve sıkma canını

Canım senin doğum dr.cektirme dedi yoksa dişçi mi 6ayi doldurmadiysan cektir ya niye cekecen ben 20 diş cektirdim iki doz iğne yapmıştı hatta çok şükür bişe olmadi

ne garip bir durum gerçekten.. okudukça kocama şükrettim valla
:) çok garip canim daha anlatsam neler neler de susuyorum işte ben tüp bebekle hamile kaldım bir de düşün
Canım bir defa dedim ne gerek vardı diye anneme aldigim telefon mu gözüne geldi dedi bir daha da sesimi çıkaramadım. Kendi anneme anlatıyorum biraz önce o da herseyini ben alırım bezine ıslak mendiline kadar boş yere üzülme diyor onlar boyle yaparken eşimin biyle davranmasi o kadar uzuyir ki buadam baba olacağını ne zaman anlayacak bilmiyorum varsa yoksa ailesi annesi mutlu olsun diye iki güne bir muhakkak arattiriyor telefonla ne yapacağımı bilmiyorum

belkide tamamen tesadüftür kuzucuk ya sıkma sen canını.. git bakalım ne diyecek..

Zaten hamile olduğumuz için diş dr bile korkuyor özel é git canım benim dişçi dr ara uygun bir antibiyotik versin iki gün iç öyle gel dedi bir tanede dişim kırılmış ti onuda geçici dolgu yaptı doğumdan sonra yaparız dedi ama onunda dolgusu düştü şimdi bir sıkıntı yok bakım canım sende çekme bence iyice araştır canim

kadın doğum doktorum morfin zararlı bebeğe şuan işin herşey zararlı diyor kadn doğumcumu değiştirmem lazım sanırım ondanda memnunum eşimde elletmemem taraftarı. morfin işin içine girince bende korktum açıkçası zararlı olabilir

bizde yarış yapıyoz eşim göbeklidir de seninkinin cinsiyeti bellimi diyorum benimki kız diyo doğum ne zaman benimki eylülde diyorum iyice şişirip oyhhh çok yakın diyo

diyorum ya canım bi kaç doktorla daha görüş kadın doğumcularla da bu durumda kar zarar oranına bakılıyo benim bildiğim eğer durum seni ve bebeği etkilemeye başlarsa malum senin sağlığının iyi olması onunda iyi olması demek o zaman mecbur işleme evet diyolar bakıyolar sen iyisin dayana biliyosan böyle ufak tefek ağrı kesicilerle falan o zaman işlem yapılmasın diyolar...

annesiyle konuşmayı dene canım bir bayan olarak sana hak vericektir. eşinede yazıklar olsun ya tüp bebekle hamile kalıyorsun seni el üstünde tutması lazım moralini yüksek tutması lazım ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim valla istenilen bi bebek olmasa insan düşünür hazır değil diye ama bu durumda hazır olması lazımdı. sen kayınvalidenle konuş canım böyle problemimiz oluyor de bebek ihtiyaçlarını karşılamak istemiyor sizden yardım istiyorum de belki bi yararı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…