2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım inanamıyorum bide tüp bebekle hamile kalmissin o kadar süreçten geçtin yani allahım hidayet versin.allahim tüp bebe tedavisindeki hanımlara sabır versin ve kucaklarini doldursun inş canim

tamam canım başka bi doktora görünmekte fayda var haftasonu ilk işim doktora gitmek olucak. inşallah kurtulurum bu durumdan

evet canım bende öyle yapıcam araştırcam geçici dolgu olursa yaptırırım haftasonu gidicem kısmetse tekrardan başka dişçi ve doktora

Yarında detayliya girecem kismetse

Ah canım ah kaynanam oğlunun kopyası ne konuşayım kadinla kadın benim 2. Ayim da oraya gittiğimizde eşime ağlayıp beni şikayet etmiş bana kötü davranıyor diye bir ay önce buraya geldi eşimle yine tartıştık annesinin yanağını ben acmaliymisim falan her defasında aynı kavgalar oluyor onların yüzünden anlayacak kadın değil yani.
Canım inanamıyorum bide tüp bebekle hamile kalmissin o kadar süreçten geçtin yani allahım hidayet versin.allahim tüp bebe tedavisindeki hanımlara sabır versin ve kucaklarini doldursun inş canim
Inşallah canım dua edin bana

ALLAH SABIR VERSİN CANIM bebeğini düşün sen kendini motive et gerçekten zor durumdasın

Bende 18. haftada ayrıntılı ultrason yaptırmıştım.Dün gittiğimde dr haftaya tekrar radyolojiye git artık damarlarını da kontrol edebiliriz dedi.Kendi kontrolünde herşey normal çıktı bebeğimin gelişimi de normal çok şükür.Ama ben yinede dr u dinlicem ve tekrar baktırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…