Canım inanamıyorum bide tüp bebekle hamile kalmissin o kadar süreçten geçtin yani allahım hidayet versin.allahim tüp bebe tedavisindeki hanımlara sabır versin ve kucaklarini doldursun inş canim:) çok garip canim daha anlatsam neler neler de susuyorum işte ben tüp bebekle hamile kaldım bir de düşün
Canım bir defa dedim ne gerek vardı diye anneme aldigim telefon mu gözüne geldi dedi bir daha da sesimi çıkaramadım. Kendi anneme anlatıyorum biraz önce o da herseyini ben alırım bezine ıslak mendiline kadar boş yere üzülme diyor onlar boyle yaparken eşimin biyle davranmasi o kadar uzuyir ki buadam baba olacağını ne zaman anlayacak bilmiyorum varsa yoksa ailesi annesi mutlu olsun diye iki güne bir muhakkak arattiriyor telefonla ne yapacağımı bilmiyorum
diyorum ya canım bi kaç doktorla daha görüş kadın doğumcularla da bu durumda kar zarar oranına bakılıyo benim bildiğim eğer durum seni ve bebeği etkilemeye başlarsa malum senin sağlığının iyi olması onunda iyi olması demek o zaman mecbur işleme evet diyolarbakıyolar sen iyisin dayana biliyosan böyle ufak tefek ağrı kesicilerle falan o zaman işlem yapılmasın diyolar...
Geçici dolgu olmuyormu
Zaten hamile olduğumuz için diş dr bile korkuyor özel é git canım benim dişçi dr ara uygun bir antibiyotik versin iki gün iç öyle gel dedi bir tanede dişim kırılmış ti onuda geçici dolgu yaptı doğumdan sonra yaparız dedi ama onunda dolgusu düştü şimdi bir sıkıntı yok bakım canım sende çekme bence iyice araştır canim
Yarında detayliya girecem kismetseArkadaşlar dr gittim çok şükür ogluşum gayet saglikliydi 21 hafta 6 günlük 458 gr dedi dr.dogum içinde sezeryan olursa 10 eylülde doğum dedi hayirlisiyla bakalım kendini yorma çok fazla yoksa erken dogurursun defi
hadi hayırlı sonuçlarla dön inşallah detaylıdan canım. allah işini rast getirsin.Yarında detayliya girecem kismetse
Ah canım ah kaynanam oğlunun kopyası ne konuşayım kadinla kadın benim 2. Ayim da oraya gittiğimizde eşime ağlayıp beni şikayet etmiş bana kötü davranıyor diye bir ay önce buraya geldi eşimle yine tartıştık annesinin yanağını ben acmaliymisim falan her defasında aynı kavgalar oluyor onların yüzünden anlayacak kadın değil yani.annesiyle konuşmayı dene canım bir bayan olarak sana hak vericektir. eşinede yazıklar olsun ya tüp bebekle hamile kalıyorsun seni el üstünde tutması lazım moralini yüksek tutması lazım ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim valla istenilen bi bebek olmasa insan düşünür hazır değil diye ama bu durumda hazır olması lazımdı. sen kayınvalidenle konuş canım böyle problemimiz oluyor de bebek ihtiyaçlarını karşılamak istemiyor sizden yardım istiyorum de belki bi yararı olur
Inşallah canım dua edin banaCanım inanamıyorum bide tüp bebekle hamile kalmissin o kadar süreçten geçtin yani allahım hidayet versin.allahim tüp bebe tedavisindeki hanımlara sabır versin ve kucaklarini doldursun inş canim
Ah canım ah kaynanam oğlunun kopyası ne konuşayım kadinla kadın benim 2. Ayim da oraya gittiğimizde eşime ağlayıp beni şikayet etmiş bana kötü davranıyor diye bir ay önce buraya geldi eşimle yine tartıştık annesinin yanağını ben acmaliymisim falan her defasında aynı kavgalar oluyor onların yüzünden anlayacak kadın değil yani.
Inşallah canım dua edin bana
ay o dert bende de var ne pişirsem diye düşünüyorum şuan..uff akşama ne yapsakkiii
Şu an ben de o müthiş sorunun cevabını bulmaya çalışıyorum.uff akşama ne yapsakkiii
evlilikte beni en çok yoran soru buu ...hergün düşünüyorummmay o dert bende de var ne pişirsem diye düşünüyorum şuan..
Yapması dert değil yapacağın şeyi bulmak sorun yaevlilikte beni en çok yoran soru buu ...hergün düşünüyorummm
Bende 18. haftada ayrıntılı ultrason yaptırmıştım.Dün gittiğimde dr haftaya tekrar radyolojiye git artık damarlarını da kontrol edebiliriz dedi.Kendi kontrolünde herşey normal çıktı bebeğimin gelişimi de normal çok şükür.Ama ben yinede dr u dinlicem ve tekrar baktırcamGünaydın anneler :) dün doktoruma gittim, detaylı ultrasona yönlendirdi, aynı hastanedeki radyoloji hekimine gidebilirsin dedi, ben doktorumun dediği gibi aynı özel hastanenin radyolog hekimine gittim fakat yalnızca 10 dakikada ayrıntılı ultrason bitti ve bir sıkıntı görünmüyor dedi, hiçbir açıklama da yapmadı, hiç konuşmadı. sadece birkaç satır rapor yazıp gönderdi sizce bu normal mi, bana baştan savma yapmış gibi geliyor. Üstelik arkadaşlarımdan daha önce ayrıntılı ultrasona gidenlerin ultrasonu 2 saat sürmüş ve arkadaşıma doktoru 23. haftada gel çünkü bebeğin böbrekleri 22 de gelişiyor daha önce bakmamız anlamsız olur demiş, oysa benim dün gittiğim size anlattığım hekim 20+2 de bakıp hiç bir sorun yok diyebildi. Sizce başka bir ayrıntılı ultrason yaptırmalı mıyım...
aynen ....pratık bısıler yapmak lazım ben akşam 7 de cıkıyorum işten...varsa bır fıkrınız paylaşın kızlarr
Yapması dert değil yapacağın şeyi bulmak sorun ya
kaç yıllık evkisin corolin ben 13 senedir düşünüyorumevlilikte beni en çok yoran soru buu ...hergün düşünüyorummm
bu akşam tava böreği ayran yapmaya karar verdim.. 3 yufka biraz ıspanak tamamdır bu işaynen ....pratık bısıler yapmak lazım ben akşam 7 de cıkıyorum işten...varsa bır fıkrınız paylaşın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?