- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
sana göre çömez kalıyorum canım yakaç yıllık evkisin corolin ben 13 senedir düşünüyorum
uff akşama ne yapsakkiii
kaç yıllık evkisin corolin ben 13 senedir düşünüyorum
sus kız ne bıkması o zaman daha dur ilk 5 yıl sıkılmadım hergün 3 çeşit yemek yaptım artık 3 çeşit sadece h.sonu çıkıyor cnmsana göre çömez kalıyorum canım yahaziranda 2 yıl bıtıyor .....maşallah sana bu arada
Masallah canimkaç yıllık evkisin corolin ben 13 senedir düşünüyorum
ikiside kolay kuzum birini bugüne yap birini yarına..
barbunya pilakimi yapsam bibermi doldursambenimki sekiz buçuk dokuzda naca geliyo
ben hamıle kalana kadar oyleydım de ..hamıle kalınca işler değişti...çok enerjik olamıyorum yoruluyorum...hele ılk 16 hafta mıde bulantısından mutfaga gıremedım....kocamda sefil oldu yazık..ama sımdı cok sukur yemeklerımı yapıyorum..bende borek salata ayran yapıyım bari...güzel fikir verdinsus kız ne bıkması o zaman daha dur ilk 5 yıl sıkılmadım hergün 3 çeşit yemek yaptım artık 3 çeşit sadece h.sonu çıkıyor cnmdüşün hep çalıştım üstüne.. yine bile çok nadir geçiştiririm hergün sulu yemek yapmaya çalışırım cnm, kocayı doyurmak lazım hele birde çocuk olunca vitamin şart
burda çene çalmak istiyomikiside kolay kuzum birini bugüne yap birini yarına..
Amin ins canım sağolasınhadi hayırlı sonuçlarla dön inşallah detaylıdan canım. allah işini rast getirsin.
kocan geç gelıosa yap..güzel olurr
barbunya pilakimi yapsam bibermi doldursambenimki sekiz buçuk dokuzda naca geliyo
burda çene çalmak istiyom
benimki sağolsun tek çeşite tav oluyo hatta dün yemek yapmadım cips al cips yiycem ben dedim sabahı zor ettim amademekki bundan sonra adam akıllı oturup karın doyurmak lazım öyle geçiştirmek yetmiyo
nefret ediyorum istanbulun trafiğindenkocan geç gelıosa yap..güzel olurr
hamilelikte istisna tabi cnm olabilir, ama normal zamanda yemeğin hep olcak evinde hep temiz düzenli olcak ve son kural kocayı pijamayla karşılamıcan bak iki dakikada sana 3 püf nokta saydımben hamıle kalana kadar oyleydım de ..hamıle kalınca işler değişti...çok enerjik olamıyorum yoruluyorum...hele ılk 16 hafta mıde bulantısından mutfaga gıremedım....kocamda sefil oldu yazık..ama sımdı cok sukur yemeklerımı yapıyorum..bende borek salata ayran yapıyım bari...güzel fikir verdin
ben cips yesem mide fesatı geçiririm heralde ....açlığa dayanamam ...sende bebişine faydalı şeyler yee canım benım..yazık onaburda çene çalmak istiyom
benimki sağolsun tek çeşite tav oluyo hatta dün yemek yapmadım cips al cips yiycem ben dedim sabahı zor ettim amademekki bundan sonra adam akıllı oturup karın doyurmak lazım öyle geçiştirmek yetmiyo
cips yedim salatalık yedim dondurma yedim limon yedimakşam yemeğine cips yedin yani Allah iyiliğini versin cnm en kötü kahvaltılıkla geçiştir olmaz öyle hamilesin bebişe yazık..
canım ilaç kullandığım için yemek saatlerim belli hatta şimdi süt içme saatim geldiben cips yesem mide fesatı geçiririm heralde ....açlığa dayanamam ...sende bebişine faydalı şeyler yee canım benım..yazık ona
haklısın....evde annem bana pıjama almışş o da anne pıjaması tam...dalga konusu oldum...hamilelikte istisna tabi cnm olabilir, ama normal zamanda yemeğin hep olcak evinde hep temiz düzenli olcak ve son kural kocayı pijamayla karşılamıcan bak iki dakikada sana 3 püf nokta saydım
cipsi bende çok seviyorum akşam yemekten sonra kaçamak yapıyorum arada napimcanım ilaç kullandığım için yemek saatlerim belli hatta şimdi süt içme saatim geldicanım cips istedi hem cips hem yemek olmasın ağır gelir sonra dön dur dedim oda işler karıştı
hıh güzel anne elin boş gelme cnm börek çekti hadi yapta çayla birlikte yeriz deseydinhaklısın....evde annem bana pıjama almışş o da anne pıjaması tam...dalga konusu oldum...
bu arada kayınvalıde aradı...akşama çaya gelecekmiş bana....
13 yıllık evli olunca kafa zehir gibi çalışıyo tabehıh güzel anne elin boş gelme cnm börek çekti hadi yapta çayla birlikte yeriz deseydin
arada yapmak lazım bu tarz şeyleri cnm dimi ama..13 yıllık evli olunca kafa zehir gibi çalışıyo tabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?