2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sana göre çömez kalıyorum canım ya haziranda 2 yıl bıtıyor .....maşallah sana bu arada
sus kız ne bıkması o zaman daha dur ilk 5 yıl sıkılmadım hergün 3 çeşit yemek yaptım artık 3 çeşit sadece h.sonu çıkıyor cnm düşün hep çalıştım üstüne.. yine bile çok nadir geçiştiririm hergün sulu yemek yapmaya çalışırım cnm, kocayı doyurmak lazım hele birde çocuk olunca vitamin şart

ben hamıle kalana kadar oyleydım de ..hamıle kalınca işler değişti...çok enerjik olamıyorum yoruluyorum...hele ılk 16 hafta mıde bulantısından mutfaga gıremedım....kocamda sefil oldu yazık..ama sımdı cok sukur yemeklerımı yapıyorum..bende borek salata ayran yapıyım bari...güzel fikir verdin

ikiside kolay kuzum birini bugüne yap birini yarına..
burda çene çalmak istiyom
benimki sağolsun tek çeşite tav oluyo hatta dün yemek yapmadım cips al cips yiycem ben dedim sabahı zor ettim amademekki bundan sonra adam akıllı oturup karın doyurmak lazım öyle geçiştirmek yetmiyo

akşam yemeğine cips yedin yani Allah iyiliğini versin cnm en kötü kahvaltılıkla geçiştir olmaz öyle hamilesin bebişe yazık..

hamilelikte istisna tabi cnm olabilir, ama normal zamanda yemeğin hep olcak evinde hep temiz düzenli olcak ve son kural kocayı pijamayla karşılamıcan bak iki dakikada sana 3 püf nokta saydım

ben cips yesem mide fesatı geçiririm heralde ....açlığa dayanamam ...sende bebişine faydalı şeyler yee canım benım..yazık ona

ben cips yesem mide fesatı geçiririm heralde ....açlığa dayanamam ...sende bebişine faydalı şeyler yee canım benım..yazık ona
canım ilaç kullandığım için yemek saatlerim belli hatta şimdi süt içme saatim geldicanım cips istedi hem cips hem yemek olmasın ağır gelir sonra dön dur dedim oda işler karıştı

hamilelikte istisna tabi cnm olabilir, ama normal zamanda yemeğin hep olcak evinde hep temiz düzenli olcak ve son kural kocayı pijamayla karşılamıcan bak iki dakikada sana 3 püf nokta saydım
haklısın....evde annem bana pıjama almışş o da anne pıjaması tam...dalga konusu oldum...
bu arada kayınvalıde aradı...akşama çaya gelecekmiş bana....

canım ilaç kullandığım için yemek saatlerim belli hatta şimdi süt içme saatim geldicanım cips istedi hem cips hem yemek olmasın ağır gelir sonra dön dur dedim oda işler karıştı
cipsi bende çok seviyorum akşam yemekten sonra kaçamak yapıyorum arada napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…