- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
bencil sanırım bende bazı konuda aynı şeyi yaşadım en sonunda canıma tak etti ve dedim ayağndaki ayakkabıdan tut herşey formalarına kadar orjinal pazara girmeyen bi insansın ve çocuğumuza alcağımız 3 - 5 parça eşyanın lafını yapıyorsun diye konuştum oda farkına vardı ve ark öyle bi konu geçmiyor aramızda ama bazı insanları değiştiremezsin allah kolaylık versin canım sen kendini ve bebeğini mutsuz etme olmasada olucak şeyler var bunlar için gününü harcama
hıh güzel anne elin boş gelme cnm börek çekti hadi yapta çayla birlikte yeriz deseydin
benim kaynana teeeee Amasya da senede 2 bilemedin 3 hafta anca görüşürüzarada yapmak lazım bu tarz şeyleri cnm dimi ama..
ay o dert bende de var ne pişirsem diye düşünüyorum şuan..
Çok güzel canım. Kese lavanta kesesi mi? Sen mi yaptın? Ellerine sağlıkKızlar bakın oglusumun cicilerineEki Görüntüle 1527360 Eki Görüntüle 1527361
bende 56 kilo ile hamile kaldım 6-7 kilo vermiştim şuan 52.5 oldum ve 1 ayda aldım bu kiloyu bide dikkat ettiğim halde böyle aldım bende sonumu merak ediyorum nolucam acabayaa benn 52 kiloyla hamile kaldım su an 61 kiloyum çok mu acaba ne yapmam lazım
hmm boşver evde yokuz deseydin o zamanayyyyy ufffff neyse sen anladın onu
gelir evin her yerıne çaktırmadan bakar şimdi...
en güzeli cnm arada mesafe olması..benim kaynana teeeee Amasya da senede 2 bilemedin 3 hafta anca görüşürüzböyle taktikleri bilmiyom o yüzden engin tecrübelerinden yararlanırız artık
hmm boşver evde yokuz deseydin o zamanyada ağrım var ben yatarım sen oğlunla oturursun da olurdu
en güzeli cnm arada mesafe olması..
cnm kişinin kendisinde bitiyor biz adım atarsak kızımız gibi görürsek gelini gelinde bizi anne yerine koyar herşey karşılıklıdır sen evine gidip oraya buraya festlık olsun diye bakıp laf sokarsan oda sevmez tabiki gelmeni istemez.. ne ekersen onu biçersin bence.kati bizde erkek anası olcaz bizim gelinlerde bize dermi acaba böyleama ben iyi kaynana olcam
cnm kişinin kendisinde bitiyor biz adım atarsak kızımız gibi görürsek gelini gelinde bizi anne yerine koyar herşey karşılıklıdır sen evine gidip oraya buraya festlık olsun diye bakıp laf sokarsan oda sevmez tabiki gelmeni istemez.. ne ekersen onu biçersin bence.
Acıyan bana acisin öyleyse altı üstlu oturuyoruzaynen katılıyorum bizimkiler ankaraya 2,5 saatlik mesefade hem yakın hem uzak ohh keyfim yerimde yaniii
kaç gündür karşılaşmıyoruz sanki seninle
Kizlar benim midem cok fena yaniyor. Neredeyse 1 aydir boyle ve artik dayanamiyorum. Mide yanmasi icin ilac kullanan var mi?
çok geçmiş olsun ne şikayetiyle gittin ki bunlar çıktı?Kızlar doktordan geldim benim böbreğimde genişleme varmış çok iltihap varmis idrarimda ilaçlar verdi oyle
Sabah adet sancısı gibi agrim vardı arada oluyor iltihabın çokmuş , bide sağ böbreğinde baskı şişlik ağrı oluyordu çok canm ondan ultrason çektilerçok geçmiş olsun ne şikayetiyle gittin ki bunlar çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?