2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Canım aslında çocuk giyim de marka çok dusunmemeliyiz 100 de 100 pamuk olsun semt magazalarinda bile çok iyi şeyler var .
zara é bebek gibi mağazalar da ancak büyük indirim varsa alınabilir. Bi hastahane çıkışı bile 70-100 lira arasında en az iki tane alsak yani masraf çok gerçekten biz henüz bebek odasını ve bebek arabasını aldık
ablamın bir yaşında kızı var kuculenlerini bna verdi

herkese merhaba kızlar, dün detaylı ulrtason kontrolüm vardı çok şükür herşey normalmiş 340 gr olmuş sıpam :) etrafımdaki herkes senin oğlun olur diodu doktorum kız dedi inanamadım herkesin o kadar etkisinde kalmışım ki :) dün tekrar sordum hocam detaylı bir bakın kız mı die kız olmama ihtimali yok dedi :) gelsin pembeler gitsin leoparlar çocuğumda benim gibi kokoş olmalı sonuçta :) dün izinli olunca bugün işler birikmiş onlarla uğraştım bütün gün sizler nasılsınız bu arada yine bir sürü muhabbeti kaçırmışım

kati bizde erkek anası olcaz bizim gelinlerde bize dermi acaba böyle ama ben iyi kaynana olcam
cnm kişinin kendisinde bitiyor biz adım atarsak kızımız gibi görürsek gelini gelinde bizi anne yerine koyar herşey karşılıklıdır sen evine gidip oraya buraya festlık olsun diye bakıp laf sokarsan oda sevmez tabiki gelmeni istemez.. ne ekersen onu biçersin bence.

Evet canim insallah ben simdiden ne hayaller kuruyorum ben onun gelini olurumda o benim olmaz yeterki oglumla iyi olsunlarr

Kizlar benim midem cok fena yaniyor. Neredeyse 1 aydir boyle ve artik dayanamiyorum. Mide yanmasi icin ilac kullanan var mi?

Kızlar doktordan geldim benim böbreğimde genişleme varmış çok iltihap varmis idrarimda ilaçlar verdi oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…