2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sabah aksam antibiyotiğin ve gece yatmadan önce toz ilac içicekmisim kızlar 2asi günüm geldi o gün sabah aksam antibiyotik ters tepki yapmasn,??

canım çok geçmiş olsun. inşallah ilaçların faydasını görürsün
İnşallah canım çok sağol , çok ağrı yapiyo zaten bebeğinin kafası aşağıda diye de agrm vardı ilerleyebilirmis ama son haftalarda bebek diklesnce iyileşir dedi inşallah:/

He bide sag böbrek olduğu için sola yat dedi kızlar aklınızda olsn agriniz olursa zaten oğlum baski yapıyo bende üstüne yatinca sıkısiyo herhlde

İşte zaten giremiyorum eve gelince de bu aralar fırsat bulamadım canım bel ağrım artıyor maalesef hergün yürüyüşüme rağmen canım satı Öne almak yeni bi moda galiba, sen normal doğum yapacağın için sorun yok ama benim kısmetse sezeryan olacağını için zaten ondan dolayı da 10-15 gün önce almak ister bu durumda neredeyse zamanından 3 hafta önce almak isticek ben de 27 sinde kontrole gidicem ; konuşucam bu durumu Hoşuma gitmiyor bu tarz emrivakiler hastanın fikrini almak lazım, hikayesini dinlemek gerek, bana erken yumurtlamışsındır dediği tarihte ben daha şakır şukur adetliydim; tuhaf yani

Kızlar markete gidicm roll on kullanmak hamilelikte tehlikeli mi sizce içimede sinmiyor ama napaym almayi düşünüyrm? Bilgisi olan acil cevap

aşı vuruldum kızlar canım orda sanki. cok yanıyor sızlıyor. en son vurulduğumda acımdan bayılmıştım. şimdi de içim bayılıyo gibi oluyo. ne tatlı canım var Allahtan tek doz. kanıma baktırmıştım bide. herşey normal çıktı şükür. kan değerlerim çok düşüktü. normale dönmüş. açlık şekerimde 74 çıktı. bebişimin kalp atışlarını da dinledim. sağlık ocağının karşı komşum olmasının faydaları :)

Kızlar doktordan geldim benim böbreğimde genişleme varmış çok iltihap varmis idrarimda ilaçlar verdi oyle

Sabah adet sancısı gibi agrim vardı arada oluyor iltihabın çokmuş , bide sağ böbreğinde baskı şişlik ağrı oluyordu çok canm ondan ultrason çektiler

İnşallah canım çok sağol , çok ağrı yapiyo zaten bebeğinin kafası aşağıda diye de agrm vardı ilerleyebilirmis ama son haftalarda bebek diklesnce iyileşir dedi inşallah:/

He bide sag böbrek olduğu için sola yat dedi kızlar aklınızda olsn agriniz olursa zaten oğlum baski yapıyo bende üstüne yatinca sıkısiyo herhlde

canım geçmiş olsun. dikkat et kendine. su iç bol bol hep önünde olsun. zaten sola yatmak daha iyiymiş hamilelikte. ben öğrendiğim günden beri hep sola yatıyorum. daha rahat hissediyorum.

gerçekten moda gibi bişey oldu çocugu erken almak. oysaki günü gelince doğum başlıyor zaten. herşeyin doğal düzeni var. 3 hafta çok uzun bir süre. eğer cocuk gelişimini tamamlamış diyorlarsa neden normal süreç 9 ay? Allah herşeyi bir düzen içinde yaratmış. doktorların bu tutumunu anlamıyorum. kendi programlarına göre doğum ayarlıyorlar

Iyi günler arkadaşlar 21+2 deyim 4,5 kilo aldım akşamları 5 oluyor :)) sizler ne durumdasınız

kızlat bugün doktora gittim, çabuk yoruluyorum halsizim dedim guatr testi istedi tiroitlere bakalım dedi, içinizde yaptıran var mı? sıcağı sıcağına yaptırmadım belki sonra yaptırırım.

( bende su içemiyorum midem yanıyor hiç sevmiyorum zaten. bende yarın gidicem bakalım ne dicek
cnm telden takip ediyorum o yüzden okuyamyrm pek alıntıda yapmayı beceremiyorum ordan daha okumadm sayfaları ama gitmişsindir dr a güzel hbaer almışsıdr umarım ben suyu çook severim ama artık benimde midem bulandı su içmekten

Iyi günler arkadaşlar 21+2 deyim 4,5 kilo aldım akşamları 5 oluyor :)) sizler ne durumdasınız

21+3 üm ama bebişim 510 gr 22+2 görünüyor ve henüz 3 kilo aldım ama özellikle bu hafta iştahımın açıldığını hissediyorum.. hedefim en fazla +10 ile doğuma girmek ama bakalım nasıl olucak?

benim yatmadan çok artıo küçük kutu süt içiyorum biraz sakinleşiyor ilaç almıyorum
Ben yatmadan once süt içtigimde cok yogun gaz problemi yasiyorum. Midem ne yesem yaniyor soda iciyorum su iciyorum yine de geçmiyor. Ne yapacam bilmiyorum

Ben yatmadan once süt içtigimde cok yogun gaz problemi yasiyorum. Midem ne yesem yaniyor soda iciyorum su iciyorum yine de geçmiyor. Ne yapacam bilmiyorum

burda reflü gbi şikayeti olan arkadaşlar gaviscon du galiba, onu öneriyor.. doktoruna telde bi sorsan belki bi ilaç önerir cnm.. geçmiş olsun..

kızlat bugün doktora gittim, çabuk yoruluyorum halsizim dedim guatr testi istedi tiroitlere bakalım dedi, içinizde yaptıran var mı? sıcağı sıcağına yaptırmadım belki sonra yaptırırım.
bir kan testi ve birde boğazına ultrasonla bakıyorlar kolay birşey ihmal etme troid önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…