canım çok geçmiş olsun. inşallah ilaçların faydasını görürsünSabah adet sancısı gibi agrim vardı arada oluyor iltihabın çokmuş , bide sağ böbreğinde baskı şişlik ağrı oluyordu çok canm ondan ultrason çektiler
İnşallah canım çok sağol , çok ağrı yapiyo zaten bebeğinin kafası aşağıda diye de agrm vardıcanım çok geçmiş olsun. inşallah ilaçların faydasını görürsün
İşte zaten giremiyorum eve gelince de bu aralar fırsat bulamadım canım bel ağrım artıyor maalesef hergün yürüyüşüme rağmensen nerelerdesin cnm yoktun bayadır.. meltem hnm bnm satı da öne çekti ilk zamandan beri 1 hafta öndeymiş meğersem detaylıyı bekliyormuş ondada önde çıktı p.tesi normal kontrolüm vardı kendisi ölçüm yaptı yine önde satı öne alalım dedi aldık.. bakalım ne zaman doğacak kuzum..
Kızlar doktordan geldim benim böbreğimde genişleme varmış çok iltihap varmis idrarimda ilaçlar verdi oyle
Sabah adet sancısı gibi agrim vardı arada oluyor iltihabın çokmuş , bide sağ böbreğinde baskı şişlik ağrı oluyordu çok canm ondan ultrason çektiler
İnşallah canım çok sağol , çok ağrı yapiyo zaten bebeğinin kafası aşağıda diye de agrm vardıilerleyebilirmis ama son haftalarda bebek diklesnce iyileşir dedi inşallah:/
He bide sag böbrek olduğu için sola yat dedi kızlar aklınızda olsn agriniz olursa zaten oğlum baski yapıyo bende üstüne yatinca sıkısiyo herhlde
İşte zaten giremiyorum eve gelince de bu aralar fırsat bulamadım canım bel ağrım artıyor maalesef hergün yürüyüşüme rağmencanım satı Öne almak yeni bi moda galiba, sen normal doğum yapacağın için sorun yok ama benim kısmetse sezeryan olacağını için zaten ondan dolayı da 10-15 gün önce almak ister bu durumda neredeyse zamanından 3 hafta önce almak isticek ben de 27 sinde kontrole gidicem ; konuşucam bu durumu Hoşuma gitmiyor bu tarz emrivakiler hastanın fikrini almak lazım, hikayesini dinlemek gerek, bana erken yumurtlamışsındır dediği tarihte ben daha şakır şukur adetliydim; tuhaf yani
Teşekkür ederiz teyzesi
malesef süt saklama poşeti falan hepsinden alyrm bilmiyorm bu ilk bebegim belki ilerde lazım olur diye bulundurucam çünkü çok çocuk yapmak istiyorum lazım olr illa kıinş cnm ama dışarı çıkarken vs sağman en güzeli olur. çünkü her gittiğin yerde emziremeyebiliyorsun
cnm telden takip ediyorum o yüzden okuyamyrm pek alıntıda yapmayı beceremiyorum ordan daha okumadm sayfaları ama gitmişsindir dr a güzel hbaer almışsıdr umarım ben suyu çook severim ama artık benimde midem bulandı su içmekten( bende su içemiyorum midem yanıyor hiç sevmiyorum zaten. bende yarın gidicem bakalım ne dicek
Iyi günler arkadaşlar 21+2 deyim 4,5 kilo aldım akşamları 5 oluyor :)) sizler ne durumdasınız
Ben yatmadan once süt içtigimde cok yogun gaz problemi yasiyorum. Midem ne yesem yaniyor soda iciyorum su iciyorum yine de geçmiyor. Ne yapacam bilmiyorumbenim yatmadan çok artıo küçük kutu süt içiyorum biraz sakinleşiyor ilaç almıyorum
Ben yatmadan once süt içtigimde cok yogun gaz problemi yasiyorum. Midem ne yesem yaniyor soda iciyorum su iciyorum yine de geçmiyor. Ne yapacam bilmiyorum
bir kan testi ve birde boğazına ultrasonla bakıyorlar kolay birşey ihmal etme troid önemli.kızlat bugün doktora gittim, çabuk yoruluyorum halsizim dedim guatr testi istedi tiroitlere bakalım dedi, içinizde yaptıran var mı? sıcağı sıcağına yaptırmadım belki sonra yaptırırım.
laktozsuz sütlerden içebilirsin canım yada keçi sütü.Ben yatmadan once süt içtigimde cok yogun gaz problemi yasiyorum. Midem ne yesem yaniyor soda iciyorum su iciyorum yine de geçmiyor. Ne yapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?