2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kiz kucucuk asida bayilirsan dogumda napcan:))))

bende 56 kilo ile hamile kaldım 6-7 kilo vermiştim şuan 52.5 oldum ve 1 ayda aldım bu kiloyu bide dikkat ettiğim halde böyle aldım bende sonumu merak ediyorum nolucam acaba

ben 20 kilo falan alıcam heralde hamile kalmadan önce ne güzel kilo almıyorum diye seviniyodum bakalım doğumdan sonra ne olacak

ay koptum okurken. Allah uzun ömürler versin sanada bebeğine de emi. Benim kocada aynı tombik diye seviyor artık beni
amin hepimize Allah uzun sağlıklı ömür versin :) benim ki de ton ton yarım diyo :))

bizde yarış yapıyoz eşim göbeklidir de seninkinin cinsiyeti bellimi diyorum benimki kız diyo doğum ne zaman benimki eylülde diyorum iyice şişirip oyhhh çok yakın diyo
Hahaaaa yemin ederim ki aynı karnını sisirip oğlum sana kız kardeş geliyor diyo

ben 20 kilo falan alıcam heralde hamile kalmadan önce ne güzel kilo almıyorum diye seviniyodum bakalım doğumdan sonra ne olacak
Canim bende 54 le hamile kaldim 60 oldum insallah toplamda 12 kilonun ustune cikmam kzimda cok almistim bunda dikat ediyorum bakalim kacla bitecek :))

Yok canım daha gitmedim ayrintiliyi mi beklesem diye düşünüp duruyorum karar da veremedim. Bi de ev taşıdık yerleşmeye çalışıyoruz yorgunluk falan derken bende çok bakamiyorum. Fırsat bulup doktora da gidemiyorum (

Teşekkür ederim canim cevabın için bende Travel düşünüyorum fakat birde baston Travel varmış sanırım onunla ilgili bilgim yok canım

baston traveli ilk defa duydum cnm. ama bastonu biliyorum. travel gibi kullanışlı değil en iyisi travel oluşu

Laktozsuz süt keser mi dersin valla öyleyse dile benden ne Dilersen :)) keçi sütü ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman almıştım çok koktu bana :)
yanmayı genelde laktoza verilen tepki yapar %90-95 olasılıkla kesecektir diye düşünüyorum. Eğer proteine karşı bir hassasiyetten kaynaklanıyorsa o zaman koyun yada keçi sütünden başka çare kalmıyor pek.

3 ay hatta 4 ay çok çektim midemden. Şimdi yine başladık saçları çıkıyor diyorlar su bile icsem yanıyor. Bi ara sindirim kolaylığı açısından almıştım yarın tekrar alicam inşallah iyi gelir

Boşver Bebiş doğunca al sende herseyi, benimki de seninkine benzer birseydi, şimdi herseyin en iyisini oğluma düşünür, ben herseyi doğduktan sonra aldım, önceden alışverişi dogru bulmuyorum, mesela Bebiş cok zayıf ya da kilolu oluyor, aldıkların elinde kalıyor, sezonu tutturamıtırsun falan. Birkac zıbın al, zaten cokta hediye geliyor, hayırlı olsuna gelen mevlite gelen, cevren genişse hamileyken bile hediye gelir. Alışverişi dert etme 1 günlük iş, kocanıda dert etme. Bazısı onu görmeden babalığı hissedemiyor, anasına düşkün olan çocuğunu pamuklara sarar ileride görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…