Gecmis olsun canim dikkat et kendine bol bol su ic.Kızlar doktordan geldim benim böbreğimde genişleme varmış çok iltihap varmis idrarimda ilaçlar verdi oyle
Zarari vrmi yokmu bilmiyorum ama ben kullaniyorum canim kullanmasanda olmuyor :)Kızlar markete gidicm roll on kullanmak hamilelikte tehlikeli mi sizce içimede sinmiyor ama napaym almayi düşünüyrm? Bilgisi olan acil cevap
Kiz kucucuk asida bayilirsan dogumda napcan:))))aşı vuruldum kızlar canım orda sanki. cok yanıyor sızlıyor.en son vurulduğumda acımdan bayılmıştım. şimdi de içim bayılıyo gibi oluyo. ne tatlı canım var Allahtan tek doz. kanıma baktırmıştım bide. herşey normal çıktı şükür. kan değerlerim çok düşüktü. normale dönmüş. açlık şekerimde 74 çıktı. bebişimin kalp atışlarını da dinledim. sağlık ocağının karşı komşum olmasının faydaları :)
bende 56 kilo ile hamile kaldım 6-7 kilo vermiştim şuan 52.5 oldum ve 1 ayda aldım bu kiloyu bide dikkat ettiğim halde böyle aldım bende sonumu merak ediyorum nolucam acaba
eşim aramış sormuş canım rennie duo diye bir şurup umarım bebeğe zararı yoktur.burda reflü gbi şikayeti olan arkadaşlar gaviscon du galiba, onu öneriyor.. doktoruna telde bi sorsan belki bi ilaç önerir cnm.. geçmiş olsun..
ay koptum okurken. Allah uzun ömürler versin sanada bebeğine de emi. Benim kocada aynı tombik diye seviyor artık beni
Hahaaaa yemin ederim ki aynı karnını sisirip oğlum sana kız kardeş geliyor diyobizde yarış yapıyoz eşim göbeklidir de seninkinin cinsiyeti bellimi diyorum benimki kız diyo doğum ne zaman benimki eylülde diyorum iyice şişirip oyhhh çok yakın diyo
Canim benim doktorumda gavisconun limonlu tabletini vermisti bende onu kullaniyorum cok rahatsiz olursam.eşim aramış sormuş canım rennie duo diye bir şurup umarım bebeğe zararı yoktur.
Canim bende 54 le hamile kaldim 60 oldum insallah toplamda 12 kilonun ustune cikmam kzimda cok almistim bunda dikat ediyorum bakalim kacla bitecek :))ben 20 kilo falan alıcam heraldehamile kalmadan önce ne güzel kilo almıyorum diye seviniyodum bakalım doğumdan sonra ne olacak
bende kullanıyorum bitmişti kararsız kaldm ama yinede aldım doktorumu aradım sordum kadın bıktı artık benden :)Zarari vrmi yokmu bilmiyorum ama ben kullaniyorum canim kullanmasanda olmuyor :)
Yok canım daha gitmedim ayrintiliyi mi beklesem diye düşünüp duruyorum karar da veremedim. Bi de ev taşıdık yerleşmeye çalışıyoruz yorgunluk falan derken bende çok bakamiyorum. Fırsat bulup doktora da gidemiyorumcnm telden takip ediyorum o yüzden okuyamyrm pek alıntıda yapmayı beceremiyorum ordan daha okumadm sayfaları ama gitmişsindir dr a güzel hbaer almışsıdr umarım ben suyu çook severim ama artık benimde midem bulandı su içmekten
Laktozsuz süt keser mi dersin valla öyleyse dile benden ne Dilersen :)) keçi sütü ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman almıştım çok koktu bana :)laktozsuz sütlerden içebilirsin canım yada keçi sütü.
Teşekkür ederim canim cevabın için bende Travel düşünüyorum fakat birde baston Travel varmış sanırım onunla ilgili bilgim yok canım
malesef süt saklama poşeti falan hepsinden alyrm bilmiyorm bu ilk bebegim belki ilerde lazım olur diye bulundurucam çünkü çok çocuk yapmak istiyorum lazım olr illa kı
yanmayı genelde laktoza verilen tepki yapar %90-95 olasılıkla kesecektir diye düşünüyorum. Eğer proteine karşı bir hassasiyetten kaynaklanıyorsa o zaman koyun yada keçi sütünden başka çare kalmıyor pek.Laktozsuz süt keser mi dersin valla öyleyse dile benden ne Dilersen :)) keçi sütü ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman almıştım çok koktu bana :)
3 ay hatta 4 ay çok çektim midemden. Şimdi yine başladık saçları çıkıyor diyorlar su bile icsem yanıyor. Bi ara sindirim kolaylığı açısından almıştım yarın tekrar alicam inşallah iyi geliryanmayı genelde laktoza verilen tepki yapar %90-95 olasılıkla kesecektir diye düşünüyorum. Eğer proteine karşı bir hassasiyetten kaynaklanıyorsa o zaman koyun yada keçi sütünden başka çare kalmıyor pek.
Gözün aydın canım. Seni en iyi ben anlarım benimde Pazartesi geldi sonucum.çok şükür o günden beri mutluyum. Beklemek çok zorduSağol canımmm
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler versin:)
Boşver Bebiş doğunca al sende herseyi, benimki de seninkine benzer birseydi, şimdi herseyin en iyisini oğluma düşünür, ben herseyi doğduktan sonra aldım, önceden alışverişi dogru bulmuyorum, mesela Bebiş cok zayıf ya da kilolu oluyor, aldıkların elinde kalıyor, sezonu tutturamıtırsun falan. Birkac zıbın al, zaten cokta hediye geliyor, hayırlı olsuna gelen mevlite gelen, cevren genişse hamileyken bile hediye gelir. Alışverişi dert etme 1 günlük iş, kocanıda dert etme. Bazısı onu görmeden babalığı hissedemiyor, anasına düşkün olan çocuğunu pamuklara sarar ileride görürsünCanım uzun zaman var da yavaş yavaş hepsinin alınması lazım daha hicbirsey yok ortada ona göre hepsi gereksiz çocuk doğuma alınır
Ah canım seninki arabaya kendinden geçmiş bizimki şampuan a bile o kadar para mı verilir diyor kendi o kadar pahalı kullanmıyormus
Hiç hevesli değil canim ya herseye gerekli gereksiz para veriyor is çocuğa alışveriş olunca hepsi gereksiz. Önemli falan anlamaz canim benim eşim hep kendi düşündüğünün en iyisi olduğunu düşünür ve fikri değişmez
İnşallah bi sıkıntı çıkmamıştır Allah yardımcımız olsunSağol canım öğleden sonra bonregimden ultrasona gidicem bakalım inşallah yoktur bi şey: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?