- 24 Mart 2013
- 739
- 824
- 53
Cok alemsiniz, sempatik ikilibizde yarış yapıyoz eşim göbeklidir de seninkinin cinsiyeti bellimi diyorum benimki kız diyo doğum ne zaman benimki eylülde diyorum iyice şişirip oyhhh çok yakın diyo
İnşallah canım. Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyormuş ondan ileriki aylarda yine çekecekmişiz mideden bende 3 haftadır midem konusunda rahatım hamilelik sandığımız kadar pembe değilmiş ama sonu güzel olacak inşallah.3 ay hatta 4 ay çok çektim midemden. Şimdi yine başladık saçları çıkıyor diyorlar su bile icsem yanıyor. Bi ara sindirim kolaylığı açısından almıştım yarın tekrar alicam inşallah iyi gelir
çok geçmiş olsun zaten geçmeyen ağrı olunca gelin mutlaka diyorlar yaSabah adet sancısı gibi agrim vardı arada oluyor iltihabın çokmuş , bide sağ böbreğinde baskı şişlik ağrı oluyordu çok canm ondan ultrason çektiler
evet süt her kişide farklı etki verebilio sana özel çözümü bulman önemli :)Ben yatmadan once süt içtigimde cok yogun gaz problemi yasiyorum. Midem ne yesem yaniyor soda iciyorum su iciyorum yine de geçmiyor. Ne yapacam bilmiyorum
benim kasığım değilde kalçamda bir ağrı var yürütmüyor kramp gibi her adımımda gözümden yaş gelio artık doktoruma sorucam bi ara sanki magnezyum geçiriyormuş die okumuştum doktoruma sorup alıyım diyorumGunaydin kizlar dün aksamdan beri sağ kasiimda agri vardi yatarken geciyor ayaga kalktigimda agriyor topallayarak yuruyordum. Bu sabahta 5 gb dahada cok siddetlendi egilemiyorum pijamami dahi giyemedim yuruyemedim.. Sonrasinda uzandim yaklasik 2 saattir iyim agrim yok Neredeyse acile gidecrktim..Sizdede boyle agri yasayan varmi
Ya ben 1haftadir magnezyumda kullaniyorum anlamadim bu agri neyin nesii,simdi hafiften yine var uzaniyorum..benim kasığım değilde kalçamda bir ağrı var yürütmüyor kramp gibi her adımımda gözümden yaş gelio artık doktoruma sorucam bi ara sanki magnezyum geçiriyormuş die okumuştum doktoruma sorup alıyım diyorum
ben reflü hastasıyım normalde rennie duo kullanıodum doktorum onu kullanma gebelikte sadece rennie al demişti dua daha yoğun olduğu için sanırımeşim aramış sormuş canım rennie duo diye bir şurup umarım bebeğe zararı yoktur.
:) cinsiyet öğrenememek de çok sinir bozucu hiç bişey alamıosun kızım oğlum die sevemiosun :) inş gösterir bu sefer neye tepki gösteriosa onu ye de gitYa hala bebegimin cinsiyetini ogrenemedim sali ya kaldi insallah bu sefer gosterir sipam
walla bende 4 gündür belimin ağrısından yürüyemiyorum bile bide çalışıyorum uzanmak gibi bir şansımda yokYa ben 1haftadir magnezyumda kullaniyorum anlamadim bu agri neyin nesii,simdi hafiften yine var uzaniyorum..
Bende oyleydm canım yürürken bianda giriyor ağrı meğer bebeğim kafasını sağ kasigimın oraya sıkıştırms bi şey olmaz ama sana çok ağrı yapar dedi :*Gunaydin kizlar dün aksamdan beri sağ kasiimda agri vardi yatarken geciyor ayaga kalktigimda agriyor topallayarak yuruyordum. Bu sabahta 5 gb dahada cok siddetlendi egilemiyorum pijamami dahi giyemedim yuruyemedim.. Sonrasinda uzandim yaklasik 2 saattir iyim agrim yok Neredeyse acile gidecrktim..Sizdede boyle agri yasayan varmi
benimde farklı değil canım ya, 64,5 la başladım ilk 3 ay kilo almadım, geçen ay 2 kilo bu ay 3 almışım 70'i gördümIyi günler arkadaşlar 21+2 deyim 4,5 kilo aldım akşamları 5 oluyor :)) sizler ne durumdasınız
Bana vermişti canım çok ilaç içmek istemediğimi için icmedim en son ayağımi bırak parmağımi kıpırdatamiyordum kiramplardan agrilardan bi tane içtim suda eriyo o bi tane bile kendime getirdi kaç gün tabi bu gün yine girdi krampbenim kasığım değilde kalçamda bir ağrı var yürütmüyor kramp gibi her adımımda gözümden yaş gelio artık doktoruma sorucam bi ara sanki magnezyum geçiriyormuş die okumuştum doktoruma sorup alıyım diyorum
gelin milleti der ...tehlikedesinizkati bizde erkek anası olcaz bizim gelinlerde bize dermi acaba böyleama ben iyi kaynana olcam
kızlar şeker yüklemesi yaptırdı mı herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?