2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya bebegim ölmeseydi bu haftada olacaktı dayanamıyorum bazen buraya gelip sizlere bakıp bakıp çıkıyorum

İnşallah canım. Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyormuş ondan ileriki aylarda yine çekecekmişiz mideden bende 3 haftadır midem konusunda rahatım hamilelik sandığımız kadar pembe değilmiş ama sonu güzel olacak inşallah.

Saat 12 gibi açlık krizim tuttu ve ayıptır söylemesi dolaptaki kısırı bir güzel götürdüm, saat 5:30 ve halen kıvranıyorum Hamilelik ve reflü olayını hep unutuyorum, sabah olsada Rennie Due alsam ama ne ağrım ne zaman geçmiyor bu gece

Gunaydin kizlar dün aksamdan beri sağ kasiimda agri vardi yatarken geciyor ayaga kalktigimda agriyor topallayarak yuruyordum. Bu sabahta 5 gb dahada cok siddetlendi egilemiyorum pijamami dahi giyemedim yuruyemedim.. Sonrasinda uzandim yaklasik 2 saattir iyim agrim yok Neredeyse acile gidecrktim..Sizdede boyle agri yasayan varmi

Sabah adet sancısı gibi agrim vardı arada oluyor iltihabın çokmuş , bide sağ böbreğinde baskı şişlik ağrı oluyordu çok canm ondan ultrason çektiler
çok geçmiş olsun zaten geçmeyen ağrı olunca gelin mutlaka diyorlar ya

Ben yatmadan once süt içtigimde cok yogun gaz problemi yasiyorum. Midem ne yesem yaniyor soda iciyorum su iciyorum yine de geçmiyor. Ne yapacam bilmiyorum
evet süt her kişide farklı etki verebilio sana özel çözümü bulman önemli :)

benim kasığım değilde kalçamda bir ağrı var yürütmüyor kramp gibi her adımımda gözümden yaş gelio artık doktoruma sorucam bi ara sanki magnezyum geçiriyormuş die okumuştum doktoruma sorup alıyım diyorum

Ya ben 1haftadir magnezyumda kullaniyorum anlamadim bu agri neyin nesii,simdi hafiften yine var uzaniyorum..

eşim aramış sormuş canım rennie duo diye bir şurup umarım bebeğe zararı yoktur.
ben reflü hastasıyım normalde rennie duo kullanıodum doktorum onu kullanma gebelikte sadece rennie al demişti dua daha yoğun olduğu için sanırım

Ya ben 1haftadir magnezyumda kullaniyorum anlamadim bu agri neyin nesii,simdi hafiften yine var uzaniyorum..
walla bende 4 gündür belimin ağrısından yürüyemiyorum bile bide çalışıyorum uzanmak gibi bir şansımda yok otururken iiim ayağa kalkınca bıçak saplanıo 2 adım zor yürüyorum

Bende oyleydm canım yürürken bianda giriyor ağrı meğer bebeğim kafasını sağ kasigimın oraya sıkıştırms bi şey olmaz ama sana çok ağrı yapar dedi :*

Iyi günler arkadaşlar 21+2 deyim 4,5 kilo aldım akşamları 5 oluyor :)) sizler ne durumdasınız
benimde farklı değil canım ya, 64,5 la başladım ilk 3 ay kilo almadım, geçen ay 2 kilo bu ay 3 almışım 70'i gördüm
yarın kontrolüm var, doktor bu ne diyecek... stresi bastı 1 haftadır

Bana vermişti canım çok ilaç içmek istemediğimi için icmedim en son ayağımi bırak parmağımi kıpırdatamiyordum kiramplardan agrilardan bi tane içtim suda eriyo o bi tane bile kendime getirdi kaç gün tabi bu gün yine girdi kramp maalesef farkettmki her yerimde odemler oluşmaya başlamış((((

Kızlar bence hepsi kilo değil çünkü ben 1ayda 4kilo almisim doktorum çok almissin allahtan az kiloyla basladinn ve son aylar dedi istahim yok yiyemiyorm dedm odemdir tuzu kes dedi vücudumu bi inceledik ayaklarm diz kapaklarim kollarımdan tut kalçanın altında bile kocaman sisler çok uzuldm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…