2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben yatmadan once süt içtigimde cok yogun gaz problemi yasiyorum. Midem ne yesem yaniyor soda iciyorum su iciyorum yine de geçmiyor. Ne yapacam bilmiyorum
gavıscon var onu ıcebılırsın..bı de ben renny emme tabletı var..onu alıyorum bazenn kısa surede olsa rahatlatıyor

Onumuzdeki hafta çağırdı canimm

bende 24. haftam için gün aldım çok tartışılan bir konu ama ben zaten obeze yakın kilolu olduğum için risk altındayım internetten baktığıma göre o yüzden yaptırmak istiyorum riske atamam

çig bulgur midenın düşmanı canım...ben bekarken yemıstım 2 hafta mıdemden cektım ...ondan sonrada tövbe dedım...en fazla yarım kase yıyorum şimdi...gebelıktede yememeye dıkkat et bence sıkıntılı..renny al bıraz olsa rahatlatır belkı

ayy herkese cvp vere vere geldım ..bı baktım son sayfada hep ben
herkese günaydın..hayırlı kandiller...dün kayın valıde bendeydi...gıttım borek yaptım...hafıf ıkramlık şeyler falan...kek de yaptım..bana dedıkı omru hayatımda hıc boyle kek yemedım çok güzel dedi...bi şaşaırdım..normalde bızlerın yaptıgını pek begenmez de

Bende oyleydm canım yürürken bianda giriyor ağrı meğer bebeğim kafasını sağ kasigimın oraya sıkıştırms bi şey olmaz ama sana çok ağrı yapar dedi :*
Simdi dr.aradim.canim saat 11e randuvu verdi esimi bekliyorum. Bakalim nedicek dr. Ins.onemlibisi yoktur cunku topal yuruyorum yaaaa

Bende oyleydm canım yürürken bianda giriyor ağrı meğer bebeğim kafasını sağ kasigimın oraya sıkıştırms bi şey olmaz ama sana çok ağrı yapar dedi :*
Canim sende intihap cikmisti yaa idrar kulturunde belli oldu..Belki bendede iltihap olabilir ..

ben reflü hastasıyım normalde rennie duo kullanıodum doktorum onu kullanma gebelikte sadece rennie al demişti dua daha yoğun olduğu için sanırım

Canım bna hamilelikte dr renme duo yazdı ve kullanıyorum farkı anlayamadım. Hatta dr direk surup yazdı daha etkili oluyor diye

Her türlü noksanlıktan münezzeh olan Allah Kulunu geceleyin mescid-i haram’dan alıp, Kendisine bir takım ayetler gösterelim diye Etrafını mübarek kıldığımız Mescid-i aksa’ya götürdü.
Çünkü, işiten ve bilen odur.

hayırlı kandilelr herkese,günaydınlar

yasinlerin duası toplanacak.umarım herkes tamamlamıştır aldıklarını

Canım bna hamilelikte dr renme duo yazdı ve kullanıyorum farkı anlayamadım. Hatta dr direk surup yazdı daha etkili oluyor diye
evet daha etkili her ikisinide hamilelikten önce kullandığım için benim doktorum duo kullanma o çok konsantre demişti

günaydın kızlar.. hayırlı cumalar, bugün kandil hayra olan tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hayırsız olanı da hayra çevirsin inşallah.. Amin..
SUHAN kuzucum okudum yasini haftaya başlarken bana yine 1 tane yaz..

tmm canım..ya bide burda çok karışıyor liste takip edemiyorum.kendi açtığım sayfanın giriş sayfasına eklesem sabit kalırdı orda .sürekli kopyala yapıştır ekle kim okudu vs kafam karşıyo.. sence?

Hayırlı cumalar ve kandiller canim ben okudum yasini rabbim kabul etsin hepimizin dua ve niyetlerini

olur cnm duyur burdan p.tesi birde okudum yazmamıza gerek yok almış olanı okumuş varsaymalıyız kendileri haber verirse okuyamadım diye o başka ama alan kişi okumalı zaten okumayıp alıyorsa günahı kişinin kendisine.. sen sadece dağıt sabit alanları hep ekle listeye..

evet daha etkili her ikisinide hamilelikten önce kullandığım için benim doktorum duo kullanma o çok konsantre demişti

Hımm bende de ogrenciligin stresli günlerinden kalma reflü baslangic ı vardı zaten hamilelik den önce de çok ilaç asit duzenleyiciler vs çok kullandım. Bazen midem o kadar yanıyor ki rennie bile çare etmiyor

kızlar haftaya alınacak yasinleride dağıtıyorum..muhtemelen pazartesi olamıcam salı günüde tatil...listeyi eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasına alıyorum...almak isteyen sayı bildirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…