- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
Ben yatmadan once süt içtigimde cok yogun gaz problemi yasiyorum. Midem ne yesem yaniyor soda iciyorum su iciyorum yine de geçmiyor. Ne yapacam bilmiyorum
bende 64le basladım.son bır haftada bir kilo aldım...su anda 69umbenimde farklı değil canım ya, 64,5 la başladım ilk 3 ay kilo almadım, geçen ay 2 kilo bu ay 3 almışım 70'i gördüm
yarın kontrolüm var, doktor bu ne diyecek... stresi bastı 1 haftadır
Canım bir tane ben alayım eksik kalırsa alırım yine her hafta katilirim inşallah okumayakızlar haftaya alınacak yasinleride dağıtıyorum..muhtemelen pazartesi olamıcam salı günüde tatil...listeyi eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasına alıyorum...almak isteyen sayı bildirsin ...
EKLİYORUM CANIMCanım bir tane ben alayım eksik kalırsa alırım yine her hafta katilirim inşallah okumaya
Bende okudum canım sanada hayırlı kandiller canımHer türlü noksanlıktan münezzeh olan Allah Kulunu geceleyin mescid-i haram’dan alıp, Kendisine bir takım ayetler gösterelim diye Etrafını mübarek kıldığımız Mescid-i aksa’ya götürdü.
Çünkü, işiten ve bilen odur.
hayırlı kandilelr herkese,günaydınlar
yasinlerin duası toplanacak.umarım herkes tamamlamıştır aldıklarını
Bende bir tane Yasin alayım bir aksilik çıkmazsa bende her hafta alırım bir tane.kızlar haftaya alınacak yasinleride dağıtıyorum..muhtemelen pazartesi olamıcam salı günüde tatil...listeyi eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasına alıyorum...almak isteyen sayı bildirsin ...
canim 1 tane aliym alan olmazsa tekrar alirimkızlar haftaya alınacak yasinleride dağıtıyorum..muhtemelen pazartesi olamıcam salı günüde tatil...listeyi eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasına alıyorum...almak isteyen sayı bildirsin ...
Amin canım seninde tüm annişlerin kandili mübarek olsungünaydın kızlar.. hayırlı cumalar, bugün kandil hayra olan tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hayırsız olanı da hayra çevirsin inşallah.. Amin..
SUHAN kuzucum okudum yasini haftaya başlarken bana yine 1 tane yaz..
21+3 üm ama bebişim 510 gr 22+2 görünüyor ve henüz 3 kilo aldımama özellikle bu hafta iştahımın açıldığını hissediyorum.. hedefim en fazla +10 ile doğuma girmek ama bakalım nasıl olucak?
aa aynı kilodayız hatta aynı zamanlarda almışız 70 i görmek sıkıntı veriyor aslında çok iştahım yok eşim benden çok acıkıyorbenimde farklı değil canım ya, 64,5 la başladım ilk 3 ay kilo almadım, geçen ay 2 kilo bu ay 3 almışım 70'i gördüm
yarın kontrolüm var, doktor bu ne diyecek... stresi bastı 1 haftadır
ay bende bankamatikte sıra bekliyordum 3. falandım..benden öncekiler lütfen siz buyrun falan dediler..tabi ben farkında değilim olayınGünaydın arkadaşlar. Bir kaç gündür yazamadım yoğunluktan. Kocaman bir göbüşüm var artık. Dün sokakta bi kız bana yardım etmek istedi. Ellerimde kitap vardı. Çok değişik bi duygu ya :)
güzel haberlerle gelirsin inşallahgünaydın güzel annişler :) dualarımızın kabul olduğu hayırlı bol bereketli cumalar kandiller ... Rabbim hepimizin gönlündekileri nasip etsin inşallah..
beklenen gün geldi sonunda bugün 14:15' te kontrolüm var.. çok heyecanlıyım.. renkli usg sonuçlarını göstericem doktoruma.. plesanta previa hakkında konuşucam bakalım plesantam toplamış mı yukarı.. meraktan stresten bir hal oldum yine.. Allah hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin inşallah..
güzel haberlerle gelirsin inşallah
ben onun acısına o kadar alıştım ki ilaç bile kullanmıyorum artık :)Hımm bende de ogrenciligin stresli günlerinden kalma reflü baslangic ı vardı zaten hamilelik den önce de çok ilaç asit duzenleyiciler vs çok kullandım. Bazen midem o kadar yanıyor ki rennie bile çare etmiyor
gunaydın aynısı bendede oldu 2 saat dinlen geçmezse gel dedi dinlenince geçti ama taş gibi oldusabah gittim idrar kan verdim normal cıktı rahim bağı gerildiği için oluyomuş ama yinede farklı olabailir için rahat etsin doktorunla bi görüş istersenGunaydin kizlar dün aksamdan beri sağ kasiimda agri vardi yatarken geciyor ayaga kalktigimda agriyor topallayarak yuruyordum. Bu sabahta 5 gb dahada cok siddetlendi egilemiyorum pijamami dahi giyemedim yuruyemedim.. Sonrasinda uzandim yaklasik 2 saattir iyim agrim yok Neredeyse acile gidecrktim..Sizdede boyle agri yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?