2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben yatmadan once süt içtigimde cok yogun gaz problemi yasiyorum. Midem ne yesem yaniyor soda iciyorum su iciyorum yine de geçmiyor. Ne yapacam bilmiyorum

laktozsuz süt iç canım ben de yıllardır sadece laktozsuz süt içebiliyorum midemden dolayı :)

kızlar haftaya alınacak yasinleride dağıtıyorum..muhtemelen pazartesi olamıcam salı günüde tatil...listeyi eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasına alıyorum...almak isteyen sayı bildirsin ...
Canım bir tane ben alayım eksik kalırsa alırım yine her hafta katilirim inşallah okumaya

Bende okudum canım sanada hayırlı kandiller canım

kızlar haftaya alınacak yasinleride dağıtıyorum..muhtemelen pazartesi olamıcam salı günüde tatil...listeyi eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasına alıyorum...almak isteyen sayı bildirsin ...
Bende bir tane Yasin alayım bir aksilik çıkmazsa bende her hafta alırım bir tane.

Amin canım seninde tüm annişlerin kandili mübarek olsun

Günaydın arkadaşlar. Bir kaç gündür yazamadım yoğunluktan. Kocaman bir göbüşüm var artık. Dün sokakta bi kız bana yardım etmek istedi. Ellerimde kitap vardı. Çok değişik bi duygu ya :)

21+3 üm ama bebişim 510 gr 22+2 görünüyor ve henüz 3 kilo aldım ama özellikle bu hafta iştahımın açıldığını hissediyorum.. hedefim en fazla +10 ile doğuma girmek ama bakalım nasıl olucak?

benimde farklı değil canım ya, 64,5 la başladım ilk 3 ay kilo almadım, geçen ay 2 kilo bu ay 3 almışım 70'i gördüm
yarın kontrolüm var, doktor bu ne diyecek... stresi bastı 1 haftadır
aa aynı kilodayız hatta aynı zamanlarda almışız 70 i görmek sıkıntı veriyor aslında çok iştahım yok eşim benden çok acıkıyor Garip Ama almışım kiloyu inş 80 ni görmeyiz

Günaydın arkadaşlar. Bir kaç gündür yazamadım yoğunluktan. Kocaman bir göbüşüm var artık. Dün sokakta bi kız bana yardım etmek istedi. Ellerimde kitap vardı. Çok değişik bi duygu ya :)
ay bende bankamatikte sıra bekliyordum 3. falandım..benden öncekiler lütfen siz buyrun falan dediler..tabi ben farkında değilim olayınolmaz siz buyrun diyorum bir iki derken sizin ayakta fazla durmanız iyi değil dediler.ben sonradan çaktım tabi manzarayı..haaaaa evet doğru diyorum..öncelik verilmesine alışmamışım daha

günaydın güzel annişler :) dualarımızın kabul olduğu hayırlı bol bereketli cumalar kandiller ... Rabbim hepimizin gönlündekileri nasip etsin inşallah..
beklenen gün geldi sonunda bugün 14:15' te kontrolüm var.. çok heyecanlıyım.. renkli usg sonuçlarını göstericem doktoruma.. plesanta previa hakkında konuşucam bakalım plesantam toplamış mı yukarı.. meraktan stresten bir hal oldum yine.. Allah hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin inşallah..

güzel haberlerle gelirsin inşallah

Hımm bende de ogrenciligin stresli günlerinden kalma reflü baslangic ı vardı zaten hamilelik den önce de çok ilaç asit duzenleyiciler vs çok kullandım. Bazen midem o kadar yanıyor ki rennie bile çare etmiyor
ben onun acısına o kadar alıştım ki ilaç bile kullanmıyorum artık :)

gunaydın aynısı bendede oldu 2 saat dinlen geçmezse gel dedi dinlenince geçti ama taş gibi oldusabah gittim idrar kan verdim normal cıktı rahim bağı gerildiği için oluyomuş ama yinede farklı olabailir için rahat etsin doktorunla bi görüş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…