2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın güzel anneler, hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller, inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin..
Yarın doktor randevum var, en son gittiğimde bebeğim birkaç gün küçüktü, inşallah aradaki farkı kapatmıştır, cok heyecanlıyım, stresliyim bi de şeker yükleme testi yapılacak yarın, doktora son gidişimde istemediğimi söylemiştim ama yakın zaman içinde 3 hastam istemedi, 3ünde de bi sıkıntı çıktı hatta birini bugün hastaneye yatırıyoruz dedi, korktum, yaptırıcam..
Bi taraftan da taşınma telaşımız var, günler yoğun geçiyor, inşallah taşınma telaşımız bittikten sonra malzemeleri alıp bebek şekeri vs yapmaya başlıcam

Miskcim ben aldıklarımı okudum

Bana da tuhaf geliyor canım bu durum tabi ki önce sağlıkla o güne bi çıkalım önce bu ama işte şimdiden böyle insanı kasmasalar daha iyi olur

Kızlar bu arada ben alış-veriş için 28. haftayı bekliyorum dört gözle. 28 dolduğu gün başlıcam siparişlere. Çevremdeki arkadaşlar benden 7 - 8 hafta büyük oldukları için hazırlıklara başladı. Çok özeniyorum onlara. Ama kendime söz verdim beklicem :)

kızlar haftaya alınacak yasinleride dağıtıyorum..muhtemelen pazartesi olamıcam salı günüde tatil...listeyi eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasına alıyorum...almak isteyen sayı bildirsin ...
ben bir tane alıyorum her hafta için beni yazabilirsin sabit okurum

bende ufak defek şeyler aldım..kıyafetlerini yani...asıl onemlı olan yatak ,gogus pompası,ana kucagı onları bıraz daha sona doğru düşünüyorum...ben soz veremıyorum almıcam dıye çünkü iradem zayıf beğenirsem alıyorum hemen

aa aynı kilodayız hatta aynı zamanlarda almışız 70 i görmek sıkıntı veriyor aslında çok iştahım yok eşim benden çok acıkıyor Garip Ama almışım kiloyu inş 80 ni görmeyiz
inşallah canım, zaten boyumda uzun değil, iyice yuvarlak olurum

Aslında ben de çok iradeli bi tip değilim ama geçenlerde annemin gönderdiği bebek kıyafetlerine bakarken bana bi ağlama krizi geldi. Saatlerce ağladım yüzüm gözüm şişti. Aklıma gelen sadece şuydu: Böyle hazırlık yapıp da bebeğine kavuşamayan bir sürü insan ve onların psikolojileri. Eşim sakladı her şeyi ve ben de o an söz verdim işte. Gerçekten de o günden beri almadım. Biraz psikopatlık var bende :)

kızlar haftaya alınacak yasinleride dağıtıyorum..muhtemelen pazartesi olamıcam salı günüde tatil...listeyi eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasına alıyorum...almak isteyen sayı bildirsin ...

CANIM BEN GECEN HAFTAKİNİ OKUDUM BU HAFTA İÇİNDE BİR TANE YAZAR MISINN.....

Oylamada ikiz bekleyenler var ama hiç yazmıyorlar sanırım hiç hatırlamıyorum

hemen nası mutlu olmuşsundur heee

bende başta senin gibi düşünüyordum ama sonradan dedimki kendimi allah korusun nie kaybedicekmişim gibi gelecek günleri bekliyorum şuan bebeğim için bu kıyafeti almayı hayal ediosam almalıyım dedim henüz bende ağır şeylere başlamadım ufaktan kıyafetlerle gidiyorum inş bebeğim sağ salim doğacak bende bunları giydiricem

Inşallah. Allah daha beterinden korusun anne olmak böyle bişey demek ki.. her döneminde ayrı bir şey çıkıyor ve sonunda onu öyle kucağına alınca hepsi geçecektir.. ben bu ara da birsey sormak istiyorum decavit kullaniyormusunuz burda bir arkadaş çok kilo aldirdigini kullanmasakta olabileceğini söylemişti Sanırım? Ben şimdiden 8 kilodan fazla aldım bu aralar ıstahim çok açık kullanmayı biraksam mi acaba ?

canım ben de decavit kullanıyorum, doktor normalde her gün dedi ama ben ilaç içmeyi sevmediğim için 2 günde 1 içiyorum, doktora da söyledim, tmm dedi. Ben de kilo aldırabileceğini düşünüyorum, çünkü çok fazla yemememe rağmen 7 kilo aldım ki ilk 3.5 ay hiç almamıştım, 2 ayda 7 kilo çok aslında ama bence ilaçlardan

Bende ilk dönemler de hiç yiyemiyordum düzgün beslenemedigim için bari bebeğim burdan alsın vitamini dedim. Gerçi ayda 1.5 kilo almış oluyorum ama yine de çok hem artık meyve sebze daha çok tuketebilecegim. Ona gerek kalmaz inşallah

ben 20 kilo falan alıcam heralde hamile kalmadan önce ne güzel kilo almıyorum diye seviniyodum bakalım doğumdan sonra ne olacak
bugün bende 2.aşım için sağlık ocağına gittim ordaki hemşire maşallah hiç değişmiyosun kilo almıyosun diyo:)yaaa dedim inşallah öyle gider dedim bende çabuk kilo alıyorum ama bakalım sonumuz ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…