- 20 Ocak 2015
- 396
- 388
- 38
Miskcim ben aldıklarımı okudumHer türlü noksanlıktan münezzeh olan Allah Kulunu geceleyin mescid-i haram’dan alıp, Kendisine bir takım ayetler gösterelim diye Etrafını mübarek kıldığımız Mescid-i aksa’ya götürdü.
Çünkü, işiten ve bilen odur.
hayırlı kandilelr herkese,günaydınlar
yasinlerin duası toplanacak.umarım herkes tamamlamıştır aldıklarını
Bana da tuhaf geliyor canım bu durum tabi ki önce sağlıkla o güne bi çıkalım önce bu ama işte şimdiden böyle insanı kasmasalar daha iyi olurgerçekten moda gibi bişey oldu çocugu erken almak. oysaki günü gelince doğum başlıyor zaten. herşeyin doğal düzeni var. 3 hafta çok uzun bir süre. eğer cocuk gelişimini tamamlamış diyorlarsa neden normal süreç 9 ay? Allah herşeyi bir düzen içinde yaratmış. doktorların bu tutumunu anlamıyorum. kendi programlarına göre doğum ayarlıyorlar
ben bir tane alıyorum her hafta için beni yazabilirsin sabit okurumkızlar haftaya alınacak yasinleride dağıtıyorum..muhtemelen pazartesi olamıcam salı günüde tatil...listeyi eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasına alıyorum...almak isteyen sayı bildirsin ...
ben bir tane alıyorum her hafta için beni yazabilirsin sabit okurum
ekledim kızlar sizideSUHAN cim alıntı yapamadım ama bana da yazabilirsin bir yasin, inşallah her hafta okurum, eğer okuyamazsam zaten yazarım mutlaka, bişey yazmadıysam okudum demektir
bende ufak defek şeyler aldım..kıyafetlerini yani...asıl onemlı olan yatak ,gogus pompası,ana kucagı onları bıraz daha sona doğru düşünüyorum...ben soz veremıyorum almıcam dıye çünkü iradem zayıf beğenirsem alıyorum hemenKızlar bu arada ben alış-veriş için 28. haftayı bekliyorum dört gözle. 28 dolduğu gün başlıcam siparişlere. Çevremdeki arkadaşlar benden 7 - 8 hafta büyük oldukları için hazırlıklara başladı. Çok özeniyorum onlara. Ama kendime söz verdim beklicem :)
inşallah canım, zaten boyumda uzun değil, iyice yuvarlak olurumaa aynı kilodayız hatta aynı zamanlarda almışız 70 i görmek sıkıntı veriyor aslında çok iştahım yok eşim benden çok acıkıyorGarip Ama almışım kiloyu inş 80 ni görmeyiz
Aslında ben de çok iradeli bi tip değilim ama geçenlerde annemin gönderdiği bebek kıyafetlerine bakarken bana bi ağlama krizi geldi. Saatlerce ağladım yüzüm gözüm şişti. Aklıma gelen sadece şuydu: Böyle hazırlık yapıp da bebeğine kavuşamayan bir sürü insan ve onların psikolojileri. Eşim sakladı her şeyi ve ben de o an söz verdim işte. Gerçekten de o günden beri almadım. Biraz psikopatlık var bende :)bende ufak defek şeyler aldım..kıyafetlerini yani...asıl onemlı olan yatak ,gogus pompası,ana kucagı onları bıraz daha sona doğru düşünüyorum...ben soz veremıyorum almıcam dıye çünkü iradem zayıf beğenirsem alıyorum hemen
kızlar haftaya alınacak yasinleride dağıtıyorum..muhtemelen pazartesi olamıcam salı günüde tatil...listeyi eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasına alıyorum...almak isteyen sayı bildirsin ...
ayy herkese cvp vere vere geldım ..bı baktım son sayfada hep ben
herkese günaydın..hayırlı kandiller...dün kayın valıde bendeydi...gıttım borek yaptım...hafıf ıkramlık şeyler falan...kek de yaptım..bana dedıkı omru hayatımda hıc boyle kek yemedım çok güzel dedi...bi şaşaırdım..normalde bızlerın yaptıgını pek begenmez de
bende başta senin gibi düşünüyordum ama sonradan dedimki kendimi allah korusun nie kaybedicekmişim gibi gelecek günleri bekliyorum şuan bebeğim için bu kıyafeti almayı hayal ediosam almalıyım dedim henüz bende ağır şeylere başlamadım ufaktan kıyafetlerle gidiyorum inş bebeğim sağ salim doğacak bende bunları giydiricemAslında ben de çok iradeli bi tip değilim ama geçenlerde annemin gönderdiği bebek kıyafetlerine bakarken bana bi ağlama krizi geldi. Saatlerce ağladım yüzüm gözüm şişti. Aklıma gelen sadece şuydu: Böyle hazırlık yapıp da bebeğine kavuşamayan bir sürü insan ve onların psikolojileri. Eşim sakladı her şeyi ve ben de o an söz verdim işte. Gerçekten de o günden beri almadım. Biraz psikopatlık var bende :)
Inşallah. Allah daha beterinden korusun anne olmak böyle bişey demek ki.. her döneminde ayrı bir şey çıkıyor ve sonunda onu öyle kucağına alınca hepsi geçecektir.. ben bu ara da birsey sormak istiyorum decavit kullaniyormusunuz burda bir arkadaş çok kilo aldirdigini kullanmasakta olabileceğini söylemişti Sanırım? Ben şimdiden 8 kilodan fazla aldım bu aralar ıstahim çok açık kullanmayı biraksam mi acaba ?İnşallah canım. Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyormuş ondan ileriki aylarda yine çekecekmişiz mideden bende 3 haftadır midem konusunda rahatım hamilelik sandığımız kadar pembe değilmiş ama sonu güzel olacak inşallah.
hahaha evet ya mutlu oldum sanırım...hemen nası mutlu olmuşsundur heee
Inşallah. Allah daha beterinden korusun anne olmak böyle bişey demek ki.. her döneminde ayrı bir şey çıkıyor ve sonunda onu öyle kucağına alınca hepsi geçecektir.. ben bu ara da birsey sormak istiyorum decavit kullaniyormusunuz burda bir arkadaş çok kilo aldirdigini kullanmasakta olabileceğini söylemişti Sanırım? Ben şimdiden 8 kilodan fazla aldım bu aralar ıstahim çok açık kullanmayı biraksam mi acaba ?
Ben de okurum 2 taneekledim kızlar sizide
Bende ilk dönemler de hiç yiyemiyordum düzgün beslenemedigim için bari bebeğim burdan alsın vitamini dedim. Gerçi ayda 1.5 kilo almış oluyorum ama yine de çok hem artık meyve sebze daha çok tuketebilecegim. Ona gerek kalmaz inşallahcanım ben de decavit kullanıyorum, doktor normalde her gün dedi ama ben ilaç içmeyi sevmediğim için 2 günde 1 içiyorum, doktora da söyledim, tmm dedi. Ben de kilo aldırabileceğini düşünüyorum, çünkü çok fazla yemememe rağmen 7 kilo aldım ki ilk 3.5 ay hiç almamıştım, 2 ayda 7 kilo çok aslında ama bence ilaçlardan
bugün bende 2.aşım için sağlık ocağına gittim ordaki hemşire maşallah hiç değişmiyosun kilo almıyosun diyo:)yaaa dedim inşallah öyle gider dedim bende çabuk kilo alıyorum ama bakalım sonumuz ne olacakben 20 kilo falan alıcam heraldehamile kalmadan önce ne güzel kilo almıyorum diye seviniyodum bakalım doğumdan sonra ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?