2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben 8. haftadan beri decavit kullanıyorum daha 1 kilo bile almadım bünye meselesi bence iştahımda gayet açık abartıya kaçmadan herşeyden yiyiyorum

kızlat bugün doktora gittim, çabuk yoruluyorum halsizim dedim guatr testi istedi tiroitlere bakalım dedi, içinizde yaptıran var mı? sıcağı sıcağına yaptırmadım belki sonra yaptırırım.
Canım ben geçen hafta sağlık Ocağına aşı için gittiğimde aç gitmiştim tam kan tahlili guatr vs hepsini yaptı Dr kontrol olsun diye onu götürücem ben de sende orada yaptır canım istersen

Haklısın aslında. Olumlu düşünmek lazım. Az kaldı zaten Haziran ortasında başlıcam artık almaya. Zaman çabuk geçiyor.

Doktorlar genelde vitamin kullanmaktan yana canım ya da en azından benimki öyle, sen sor ama bırakma içmeye devam et diyebilir. Keske herşeyi doğal yollarla alabilsek ama günümüz sartlarında mümkün olmuyor malesef

Haklısın aslında. Olumlu düşünmek lazım. Az kaldı zaten Haziran ortasında başlıcam artık almaya. Zaman çabuk geçiyor.
aynen öyle inş hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza haftalar çabucak ilerliyor sağlık haberlerinide alıyoruz çok şükür inş güzel bebklerimizin doğum haberlernide paylaşırız burda

Evet öyle malesef annem çalıştığı hastanede ki bir doktor a sormuş şimdi aradı Ferrum u kullansın ama decavit i herseyi yiyorsa kullanmasa da olur demiş :) bu arada sağlık ocağı ücretsiz veriyormus bilginiz var mı

Rennie efsane ilaç, sabahı zor ettim, sarhoş gibi kafaya diliyorsun sonra büyülü bir rahatlık Aslında hamişlerin em gec 9 gibi yemeği kesmesi lazım , ben ilk gebeliğimde mahvolmuştum, bu gece nostalji yasadım

kızlar ben heyecan olayını abarttım galiba stresten midem bulanıyor sürekli ellerim titriyor.. hiçbir randevu öncesi bu kadar heyecanlanmamıştım dakikaları sayıyorum resmen.. niye böyle oldum bilmiyorum.. içimden ağlamak geliyor.. plesanta previa filan yoksa bile tansiyon şeker tavan yaptı heralde bende şuan..

N
Canım bende 7kg aldım decavitten sanırım dr.kullan diyorsa yapacak birşey yok

Kullanıyordum.... 9 kg alınca doktora bu ihtimali sordum ve kilo yapabileceğini söyledi meyve sebzeye zaten düşkün olduğumu söyleyince bırakabilirsin dedi. bıraktım 1,5 ay kadar önce ve o günden sonra sadece 1 kg aldım. Yine doktorunuzla görüşün benim kan değerlerime falan baktı benim değerlerim çok iyiydi.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar bende başka bir radyoloğa daha görünmeye karar verdim. İnşallah hayırlıısıyla atlatırız şu süreci, öptüm sizi

Bende birakicam böyle giderse doğum zor olacak yaz meyve sebzelerini daha çok severim zaten herseyi de yerim sıkıntı olmaz

sakin ol cnm hayırdır niye böyle oldun ki.. ben de heyecan yaparım ama en fazla sabah erken kalkmak olur heyecanım.. başka şeyler düşünmeye çalış sakinleş, merak etme herşey yolundadır kuzunla hasret gidereceksin hepsi bu..

Kizlar size birsey sorucam geçen hafta persembe gunu genel organ taramasi icin gittigimde 380 gr demisti bu hafta icinde pazartesi gunu baska bir doktora gittigimde yine 380 gr dedi sizce 4 gun gecti aradan kilo almasi gerekmezmiydi?????

Bende birakicam böyle giderse doğum zor olacak yaz meyve sebzelerini daha çok severim zaten herseyi de yerim sıkıntı olmaz
Bebeğimin kilosu gayet normal şu ara çarşambaya ayrıntılım var yine bakacak ne kramp ne herhangi bir vitamin eksikliği belirtim yok çok şükür. Birde sağlıklı beslendiğime inanıyorum zaten benim oğlan öyle sağlıksız şeyleri pek yedirmiyor çok sevdiğim çikolatayı hiç canım istemiyor mesela ama gece yarısı salatalık kemirtiyor bana :) İçim rahat yani eşim bazen yemeği az meyve sebzeyi çok yiyorsun diyor ama yediğim meyve sebzeler de hep glisemik indeksi düşük su oranı fazla olanlar. Kilo almamın yavaşlamış olmasına sevindim doktor da sevindi tabi zaten obezite sınırında hamile kalmıştım benim için zor bir durumdu yani. Belki benim özel durumumdan dolayı bıraktırmıştır sen yine doktoruna sor olmadı yarım doza düşürür seni. Kan sonuçlarını da iste mutlaka.

ahh canım yemek yedim geldim şimdi kafam dağılsın diye.. kızımda ben yemek yerken kıpır kıpırdı :) ben iyiyim mi demek istedi acaba.. hala çok heyecanlıyım.. az kaldı işten çıkıp annemle buluşucam beraber gidiyoruz randevulara hep :) galiba korktum ben baya renkli usg de plesantanın aşağıda olduğunu yukarı toplamazsa plesanta previa teşhisi konulacağını filan söyledi doktor.. şimdi durum ne onu öğrenicem ekstra heyecanımın sebebi bu galiba canım..

Kizlar size birsey sorucam geçen hafta persembe gunu genel organ taramasi icin gittigimde 380 gr demisti bu hafta icinde pazartesi gunu baska bir doktora gittigimde yine 380 gr dedi sizce 4 gun gecti aradan kilo almasi gerekmezmiydi?????
4 günlük kilo farkını göremiyor canım makineler geçen ay 2 doktora 4 gün arayla gittim senin gibi pzt gittiğim 310 dedi cuma gittiğim 300 dedi sorunca da o kadarını hesaplayamaz dedi için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…