- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 36
ben 8. haftadan beri decavit kullanıyorum daha 1 kilo bile almadım bünye meselesi bence iştahımda gayet açık abartıya kaçmadan herşeyden yiyiyorumInşallah. Allah daha beterinden korusun anne olmak böyle bişey demek ki.. her döneminde ayrı bir şey çıkıyor ve sonunda onu öyle kucağına alınca hepsi geçecektir.. ben bu ara da birsey sormak istiyorum decavit kullaniyormusunuz burda bir arkadaş çok kilo aldirdigini kullanmasakta olabileceğini söylemişti Sanırım? Ben şimdiden 8 kilodan fazla aldım bu aralar ıstahim çok açık kullanmayı biraksam mi acaba ?
Canım ben geçen hafta sağlık Ocağına aşı için gittiğimde aç gitmiştim tam kan tahlili guatr vs hepsini yaptı Dr kontrol olsun diye onu götürücem ben de sende orada yaptır canım istersenkızlat bugün doktora gittim, çabuk yoruluyorum halsizim dedim guatr testi istedi tiroitlere bakalım dedi, içinizde yaptıran var mı? sıcağı sıcağına yaptırmadım belki sonra yaptırırım.
Haklısın aslında. Olumlu düşünmek lazım. Az kaldı zaten Haziran ortasında başlıcam artık almaya. Zaman çabuk geçiyor.bende başta senin gibi düşünüyordum ama sonradan dedimki kendimi allah korusun nie kaybedicekmişim gibi gelecek günleri bekliyorum şuan bebeğim için bu kıyafeti almayı hayal ediosam almalıyım dedim henüz bende ağır şeylere başlamadım ufaktan kıyafetlerle gidiyorum inş bebeğim sağ salim doğacak bende bunları giydiricem
Bende ilk dönemler de hiç yiyemiyordum düzgün beslenemedigim için bari bebeğim burdan alsın vitamini dedim. Gerçi ayda 1.5 kilo almış oluyorum ama yine de çok hem artık meyve sebze daha çok tuketebilecegim. Ona gerek kalmaz inşallah
aynen öyle inş hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza haftalar çabucak ilerliyor sağlık haberlerinide alıyoruz çok şükür inş güzel bebklerimizin doğum haberlernide paylaşırız burdaHaklısın aslında. Olumlu düşünmek lazım. Az kaldı zaten Haziran ortasında başlıcam artık almaya. Zaman çabuk geçiyor.
Evet öyle malesef annem çalıştığı hastanede ki bir doktor a sormuş şimdi aradı Ferrum u kullansın ama decavit i herseyi yiyorsa kullanmasa da olur demiş :) bu arada sağlık ocağı ücretsiz veriyormus bilginiz var mıDoktorlar genelde vitamin kullanmaktan yana canım ya da en azından benimki öyle, sen sor ama bırakma içmeye devam et diyebilir. Keske herşeyi doğal yollarla alabilsek ama günümüz sartlarında mümkün olmuyor malesef
çig bulgur midenın düşmanı canım...ben bekarken yemıstım 2 hafta mıdemden cektım ...ondan sonrada tövbe dedım...en fazla yarım kase yıyorum şimdi...gebelıktede yememeye dıkkat et bence sıkıntılı..renny al bıraz olsa rahatlatır belkı
Canım bende 7kg aldım decavitten sanırım dr.kullan diyorsa yapacak birşey yokInşallah. Allah daha beterinden korusun anne olmak böyle bişey demek ki.. her döneminde ayrı bir şey çıkıyor ve sonunda onu öyle kucağına alınca hepsi geçecektir.. ben bu ara da birsey sormak istiyorum decavit kullaniyormusunuz burda bir arkadaş çok kilo aldirdigini kullanmasakta olabileceğini söylemişti Sanırım? Ben şimdiden 8 kilodan fazla aldım bu aralar ıstahim çok açık kullanmayı biraksam mi acaba ?
Kullanıyordum.... 9 kg alınca doktora bu ihtimali sordum ve kilo yapabileceğini söyledi meyve sebzeye zaten düşkün olduğumu söyleyince bırakabilirsin dedi. bıraktım 1,5 ay kadar önce ve o günden sonra sadece 1 kg aldım. Yine doktorunuzla görüşün benim kan değerlerime falan baktı benim değerlerim çok iyiydi.Inşallah. Allah daha beterinden korusun anne olmak böyle bişey demek ki.. her döneminde ayrı bir şey çıkıyor ve sonunda onu öyle kucağına alınca hepsi geçecektir.. ben bu ara da birsey sormak istiyorum decavit kullaniyormusunuz burda bir arkadaş çok kilo aldirdigini kullanmasakta olabileceğini söylemişti Sanırım? Ben şimdiden 8 kilodan fazla aldım bu aralar ıstahim çok açık kullanmayı biraksam mi acaba ?
Canım benimde aynısı oldu 10 dk sürdü ve hiçbirey demedi sadece sorun yok herşey normal dedi. Rdyolojiden aldığın sonuçları doktoruna göstereceksin. Bende daha göstermedim randevum 26 mayısta bakalım doktorum ne dicek.
Bende 18. haftada ayrıntılı ultrason yaptırmıştım.Dün gittiğimde dr haftaya tekrar radyolojiye git artık damarlarını da kontrol edebiliriz dedi.Kendi kontrolünde herşey normal çıktı bebeğimin gelişimi de normal çok şükür.Ama ben yinede dr u dinlicem ve tekrar baktırcam
Evet canım kendim diktim keselerde boncuk elyaf doldurdum da bi kasık da lavanta var güzel kokuyo:))Çok güzel canım. Kese lavanta kesesi mi? Sen mi yaptın? Ellerine sağlık
Bende birakicam böyle giderse doğum zor olacak yaz meyve sebzelerini daha çok severim zaten herseyi de yerim sıkıntı olmazKullanıyordum.... 9 kg alınca doktora bu ihtimali sordum ve kilo yapabileceğini söyledi meyve sebzeye zaten düşkün olduğumu söyleyince bırakabilirsin dedi. bıraktım 1,5 ay kadar önce ve o günden sonra sadece 1 kg aldım. Yine doktorunuzla görüşün benim kan değerlerime falan baktı benim değerlerim çok iyiydi.
Canim beni de ekle listeye bi tanehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-eylul-anneleriyle-sinirsiz-geyik.815023/ liste burda ilk sayfada..sabit durur en azından..sayfalar arasından kayboluyordu
sakin ol cnm hayırdır niye böyle oldun ki.. ben de heyecan yaparım ama en fazla sabah erken kalkmak olur heyecanım.. başka şeyler düşünmeye çalış sakinleş, merak etme herşey yolundadır kuzunla hasret gidereceksin hepsi bu..kızlar ben heyecan olayını abarttım galiba stresten midem bulanıyor sürekli ellerim titriyor.. hiçbir randevu öncesi bu kadar heyecanlanmamıştımdakikaları sayıyorum resmen.. niye böyle oldum bilmiyorum.. içimden ağlamak geliyor.. plesanta previa filan yoksa bile tansiyon şeker tavan yaptı heralde bende şuan..
Bebeğimin kilosu gayet normal şu ara çarşambaya ayrıntılım var yine bakacak ne kramp ne herhangi bir vitamin eksikliği belirtim yok çok şükür. Birde sağlıklı beslendiğime inanıyorum zaten benim oğlan öyle sağlıksız şeyleri pek yedirmiyor çok sevdiğim çikolatayı hiç canım istemiyor mesela ama gece yarısı salatalık kemirtiyor bana :) İçim rahat yani eşim bazen yemeği az meyve sebzeyi çok yiyorsun diyor ama yediğim meyve sebzeler de hep glisemik indeksi düşük su oranı fazla olanlar. Kilo almamın yavaşlamış olmasına sevindim doktor da sevindi tabi zaten obezite sınırında hamile kalmıştım benim için zor bir durumdu yani. Belki benim özel durumumdan dolayı bıraktırmıştır sen yine doktoruna sor olmadı yarım doza düşürür seni. Kan sonuçlarını da iste mutlaka.Bende birakicam böyle giderse doğum zor olacak yaz meyve sebzelerini daha çok severim zaten herseyi de yerim sıkıntı olmaz
sakin ol cnm hayırdır niye böyle oldun ki.. ben de heyecan yaparım ama en fazla sabah erken kalkmak olur heyecanım.. başka şeyler düşünmeye çalış sakinleş, merak etme herşey yolundadır kuzunla hasret gidereceksin hepsi bu..
4 günlük kilo farkını göremiyor canım makineler geçen ay 2 doktora 4 gün arayla gittim senin gibi pzt gittiğim 310 dedi cuma gittiğim 300 dedi sorunca da o kadarını hesaplayamaz dedi için rahat olsun.Kizlar size birsey sorucam geçen hafta persembe gunu genel organ taramasi icin gittigimde 380 gr demisti bu hafta icinde pazartesi gunu baska bir doktora gittigimde yine 380 gr dedi sizce 4 gun gecti aradan kilo almasi gerekmezmiydi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?