2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çıkınca bizede yaz mutlaka ama heyecan yapma az kalmış bak..

decaviti ücretsiz aldım bende sağlık ocağından

Cnm bu kadar tedirgin olucak bişe yok eğer aşağıdaysa sadece normal doğum yapamıosun sana bi zararı olmaz ki dinlniceksin kendini yormicaksın biraz daha dikkat ediceksin sadece

Selam kızlar aklıma takılan bi şey var sizin fikrinizi de alayım. Ben kabızlık yaptığı için demir ilacını iki günde bir alıyordum şimdi ise haftada bire düştü doktorum çok rahat bi doktor normalde ama demir hapı konusunda çok ısrarcı. Bende geçen kan değerlerimi ölçtürdüm10.8 mg çıktı ilacı içersem çok acı çekiyorum içmezse mb bu değer düşermiş ne yapcam bilmiyorum benim durumumda olan varmı yada doğal yollarla bu değeri yükseltebilen? Kafam bi hayli karışık

Ben hurma yiyorum canım demir için birde yemek yerken demir bağlayıcı yiyecek bileşenlerinden uzak duruyorum. kalsiyum içeren yiyecekleri demir içerenlerden 2 saat önce ve sonraya kadar yemiyorum.

Hayirli cumalar ve hayirli kandiller kizlar.Rabbim bu guzel gunde herkesin dualarini kabul etsin insallah.hepimize saglikli hayirli evlatlar kolay dogumlar nasip etsin .

aa ücretsizmiymiş, hiç bilmiyordum, daha yeni eczaneden bir kutu aldım, bilseydim sağlık ocağından şansımı denerdim

kızlar hayırlı kandiller.
8 cüzümüz kaldı onlarıda dağıtalım da tamam olsun hatimimiz berat kandiline 15 gün kaldı çünkü

Kizlar size birsey sorucam geçen hafta persembe gunu genel organ taramasi icin gittigimde 380 gr demisti bu hafta icinde pazartesi gunu baska bir doktora gittigimde yine 380 gr dedi sizce 4 gun gecti aradan kilo almasi gerekmezmiydi?????

Canım ultrason cihazları arasında çok fark oluyor, ki aradaki fark sıfır, ve gün sayısı az, gönlünü ferah tut hiçbir sıkıntı yoktur

Canım ultrason cihazları arasında çok fark oluyor, ki aradaki fark sıfır, ve gün sayısı az, gönlünü ferah tut hiçbir sıkıntı yoktur
aynen canım ben cumartesi ayrıntılıya girdim 490 gram dedi,
çarşamba doktorumla randevum vardı 470 gram dedi
eşimde ''zayıflamış mı kızım'' dedi hatta doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…