çıkınca bizede yaz mutlaka ama heyecan yapma az kalmış bak..ahh canım yemek yedim geldim şimdi kafam dağılsın diye.. kızımda ben yemek yerken kıpır kıpırdı :) ben iyiyim mi demek istedi acaba.. hala çok heyecanlıyım.. az kaldı işten çıkıp annemle buluşucam beraber gidiyoruz randevulara hep :) galiba korktum ben baya renkli usg de plesantanın aşağıda olduğunu yukarı toplamazsa plesanta previa teşhisi konulacağını filan söyledi doktor.. şimdi durum ne onu öğrenicem ekstra heyecanımın sebebi bu galiba canım..
çıkınca bizede yaz mutlaka ama heyecan yapma az kalmış bak..
decaviti ücretsiz aldım bende sağlık ocağındanEvet öyle malesef annem çalıştığı hastanede ki bir doktor a sormuş şimdi aradı Ferrum u kullansın ama decavit i herseyi yiyorsa kullanmasa da olur demiş :) bu arada sağlık ocağı ücretsiz veriyormus bilginiz var mı
ahh canım yemek yedim geldim şimdi kafam dağılsın diye.. kızımda ben yemek yerken kıpır kıpırdı :) ben iyiyim mi demek istedi acaba.. hala çok heyecanlıyım.. az kaldı işten çıkıp annemle buluşucam beraber gidiyoruz randevulara hep :) galiba korktum ben baya renkli usg de plesantanın aşağıda olduğunu yukarı toplamazsa plesanta previa teşhisi konulacağını filan söyledi doktor.. şimdi durum ne onu öğrenicem ekstra heyecanımın sebebi bu galiba canım..
Ben hurma yiyorum canım demir için birde yemek yerken demir bağlayıcı yiyecek bileşenlerinden uzak duruyorum. kalsiyum içeren yiyecekleri demir içerenlerden 2 saat önce ve sonraya kadar yemiyorum.Selam kızlar aklıma takılan bi şey var sizin fikrinizi de alayım. Ben kabızlık yaptığı için demir ilacını iki günde bir alıyordum şimdi ise haftada bire düştü doktorum çok rahat bi doktor normalde ama demir hapı konusunda çok ısrarcı. Bende geçen kan değerlerimi ölçtürdüm10.8 mg çıktı ilacı içersem çok acı çekiyorum içmezse mb bu değer düşermiş ne yapcam bilmiyorum benim durumumda olan varmı yada doğal yollarla bu değeri yükseltebilen? Kafam bi hayli karışık
Evet öyle malesef annem çalıştığı hastanede ki bir doktor a sormuş şimdi aradı Ferrum u kullansın ama decavit i herseyi yiyorsa kullanmasa da olur demiş :) bu arada sağlık ocağı ücretsiz veriyormus bilginiz var mı
ama her zaman olmuyor sağlık ocağında bende 1 kere alabildimaa ücretsizmiymiş, hiç bilmiyordum, daha yeni eczaneden bir kutu aldım, bilseydim sağlık ocağından şansımı denerdim
ama her zaman olmuyor sağlık ocağında bende 1 kere alabildim
aynen gittiğinde sor bakalım.anladımm, demek ki her daim bulunmuyor , artık bi sonraki sefere şansımız varsa alırız sağlık ocağından
Oh icim rahatladi saol cnm4 günlük kilo farkını göremiyor canım makineler geçen ay 2 doktora 4 gün arayla gittim senin gibi pzt gittiğim 310 dedi cuma gittiğim 300 dedi sorunca da o kadarını hesaplayamaz dedi için rahat olsun.
Kizlar size birsey sorucam geçen hafta persembe gunu genel organ taramasi icin gittigimde 380 gr demisti bu hafta icinde pazartesi gunu baska bir doktora gittigimde yine 380 gr dedi sizce 4 gun gecti aradan kilo almasi gerekmezmiydi?????
aynen canım ben cumartesi ayrıntılıya girdim 490 gram dedi,Canım ultrason cihazları arasında çok fark oluyor, ki aradaki fark sıfır, ve gün sayısı az, gönlünü ferah tut hiçbir sıkıntı yoktur
başım çatlıyor yaaa...ayy gerildim niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?