2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aynen canım ben cumartesi ayrıntılıya girdim 490 gram dedi,
çarşamba doktorumla randevum vardı 470 gram dedi
eşimde ''zayıflamış mı kızım'' dedi hatta doktora
Canım ölçümler farklı cihazlarla yapıldıysa, farklı çıkıyor. Bizimki de öyle olmuştu

benimde 10 du değerim. doktorum ısrarla almamı söyledi hala da devam ediyorum. çok şükür şu an değerler normal. evet kabızlık yapıyor. tadı agızda acılık yapıyor ama hm kendimiz hem bebişimiz için almak zorundayız. ve bir tek ilacın sagladıgı faydayı kilolarca besinden alamıyoruz. evet kan değerleri konusunda doktorlar çok ciddi tavır alıyorlar. bizim düşündüğümüzden cok daha önemli demekki. bence ilacını al ve kabızlığı gidermek için doğal yollar ara

yaz geldi havalar sıcak herkes yoğun.... daha çok canımdan bezmiş gibiyim bugün. elim kolum kalkmıyor sıcaktan şimdiden...
evet sıcak ama esiyorda güzel ama izmirdeyiz yani ondan dedim :) cuma yoğun demek herkez.

haftaya kotrolüm .acaba dedim iç çamaşırmı rahatsız ediyor, evde çıkarıyorum yine sızlıyor..mutlaka sorucam

misk yorumunu bugün gördüm. benim de tam sağ göğüs altinda agrim var bazen bıçak sağlanır gibi oluyor nefesimi kesiyor ben de başta çamaşır acıtıyor diye düşündüm ama ama çamaşırın 2 parmak fln altı. hatta küçük küçük bikaç yerde kilcal damar çatlamasi gibi morarma bile oldu. doktoruma sordum geçen cuma. bazılarında hamilelikte safra kesesinde çamurlasma olurmus aynı yerde ağrı yaparmis ama sirta da vuruyormus o ağrı. benimki sadece göğüs altinda. bebek yukarı çıktığından organlari sıkıştırir o da ağrı yapar dedi. ama bi çözümü yok malesef

Canim miyomum 3cm olmus agriyi o yapiyormus. Minoset yazdi dr. Ama yine ayakta yurudugum zaman baski agri var.. ons gecer.. kadin dogumcum bebekle ilgili bi sikinti yok. Serviks olcumude yapti cok sukur rahimde kisalma yada acikma yokmus.. Allahim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.. Hayirli kandiller dualarimiz kabul olsun insaAllah..

KIZLAR İLK ÇOCUK İÇİN 300 TL 2. İÇİN 400 3. VE DAHA FAZLASI İÇİN 600 TL DOĞUM HEDİYESİ BUGÜN İTİBARİYLE YÜRÜRLÜĞE GİRDİ.. 15.05.15 TARİHİNDEN ÖNCEKİ DOĞUMLAR BAZ ALINARAK UYGULANACAK YANİ BNM BİR KIZIM VAR EYLÜLDE DOĞUM YAPTIĞIMDA 400 TL YATACAK HESABIMA.. BAŞVURULAR DOĞUMDAN SONRA DOĞUM BELGESİYLE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINA YAPILACAK.. HİÇ YOKTAN İYİ BİR ADIM ATILDI UMARIM İLERLEYEN ZAMANLARDA YURT DIŞINDA OLDUĞU GİBİ HER AY ALIRIZ BU ÜCRETİ..

Son düzenleme:
Bana da
da geldi Msj kamuhaberden peki kreş yardımı ve yarı Zamanlı çalışma hakkında bilgin var mi acaba?

Bana da

da geldi Msj kamuhaberden peki kreş yardımı ve yarı Zamanlı çalışma hakkında bilgin var mi acaba?
ONLAR İÇİN HENÜZ BİR HABER YOK CNM İLK ADIM DOĞUM HEDİYESİ OLMUŞ.. 06 MAYIS 15 TE RESMİ GAZETEDE YAYIMLANMIŞ BU DİĞERLERİ YOKTU GAZETEDE.. 15.05.15 TARİHİNDE DE YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞ BULUNMAKTA..

Kızlar benim belim çok kötü durumda daha izine çıkmamıza da 6,5 hafta var napıcam bilmiyorum, yaz tatilinde de eşim ameliyat olucak inş hep yatmam gerekmez belimden çok endişeliyim ; bel korsesi varmış bizim için ondan alıp bi denicem ama çok umudum yok; resmen sinir sıkışıyor ağrısını biliyorum, inş korse işe yarar, işten gelip 1 saat ayakta yemek yapıyım yatınca bile ağrı hemen geçmiyor

Kattina canım bu ne doğum hediyesiymiş bugün yayımlanan

Bugün kontrole gittim ve 4 boyutludan baktırdım Oğluma 578 kg 31 cm 22+3 dedi dr haftasına göre biraz ilerde ve boyu uzun olacak dedi diz Altını ölçtü ve böyle söyledi...Inanılmaz hareketli maşallah aynen de abisine benziyor ayni dönemde ilk oğlumun da renkli usg çıktıları vardı Yanyana getirince Kopyası foto da yüklüyorum

sağol canım benimde geçen haftalarda mıyomdan şüphelendi ama baktı sorun yok rahim açıldıkca herkeste farklılık gösteren ağrılar olabilir dedi alışmaya çalışıyorum. bütün annler sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza Alalım inşallah herkese hayırlı kandiller ıyı akşamlar

Amin canim benimm insaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…