2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kattina canım bu ne doğum hediyesiymiş bugün yayımlanan
CNM ŞİMDİ SENİN 2. ÇOCUK YA BEBİŞİ DOĞUM YAPTIĞINDA KİMLİĞİNİ ÇIKARINCA GİDİP BAŞVURU YAPACAKSIN 400 TL ALACAKSIN.. KAMU ÇALIŞANLARI BAĞLI OLDUKLARI KURUMA SGK ÇALIŞANLARI AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINA BAŞVURU YAPACAK.. BEBEĞE İLK HEDİYE DEVLETTEN OLAYI..

Canim ben calisan anne degilim bu haktan yararlanimicak miyim?

Anladım çok sağol canım ben MEB ten alıcam yani

Maşallah canım sağlıkla al inş kucağına ben de kısmetse 2. Oğluma hamileyim :) benim bıdık ta sizin ki gibi abisine benziyor ben de Yanyana usgleri koydum ; Rabbim ne büyük minik yavrular; sağlıkla karşılayalım inş hepimiz

canim bu uygulama calusan annelere mi verilecek biliyormusun

Âmin hepimizin İnşallah...Dr cd Görüntüsü de verdi leptoptan baktım Oğluma da göstermek istedim ama kesinlikle reddediyor senin ki kaç Yaşında ve kardeşine karşı tutumu nasıl?

izmirin neresindesin. ben bucadayım ama hiç esmiyo. bankaya belediyeye gittim geldim dilim damağıma yapıştı
kemalpaşadayım cnm ben daha iyi burası ordan ama son katta evim iyice sıcaklarda ne yapıcaz bilmem :)
buca koop damısın yoksa ?

cnm ya bu çalışan annler içinmi geçerli yoksa evde oturan annelerde alıcakmı ?
ben her kez için geçerli diye biliyom ama ?

kızlarcım bugün hiç bakamadım foruma.. umarım herkes iyidir..
hayırlı kandillerimiz olsun, allahım dualarımızı kabul etsin inş :)
sevgiler..

canim bu uygulama calusan annelere mi verilecek biliyormusun

cnm ya bu çalışan annler içinmi geçerli yoksa evde oturan annelerde alıcakmı ?
ben her kez için geçerli diye biliyom ama ?
Kızlar tüm anneler alacak hatta gurbetçi annelerde dahil buna gurbetçiler bulundukları şehrin türk konsolosluğuna başvuru yapacak..

aa ücretsizmiymiş, hiç bilmiyordum, daha yeni eczaneden bir kutu aldım, bilseydim sağlık ocağından şansımı denerdim
Evet bana da kayıt yaptırmaya gittiğimde söylemişti sağlık Ocakları ücretsiz veriyormus

Kızlar biz de arabamızı ve bi çok eksiğimizi aldık. Eminönüne gittik havuzlu handan aldık herşeyimizi :) kraftın travel sistem biz inanılmaz beğendik. Tavsiye ederim. Şekilden sekle giriyor :)

Eklentiler

• 20150515_201745-1.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 146
  • 20150515_201731.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 147
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…