CNM ŞİMDİ SENİN 2. ÇOCUK YA BEBİŞİ DOĞUM YAPTIĞINDA KİMLİĞİNİ ÇIKARINCA GİDİP BAŞVURU YAPACAKSIN 400 TL ALACAKSIN.. KAMU ÇALIŞANLARI BAĞLI OLDUKLARI KURUMA SGK ÇALIŞANLARI AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINA BAŞVURU YAPACAK.. BEBEĞE İLK HEDİYE DEVLETTEN OLAYI..Kattina canım bu ne doğum hediyesiymiş bugün yayımlanan
Canim ben calisan anne degilim bu haktan yararlanimicak miyim?CNM ŞİMDİ SENİN 2. ÇOCUK YA BEBİŞİ DOĞUM YAPTIĞINDA KİMLİĞİNİ ÇIKARINCA GİDİP BAŞVURU YAPACAKSIN 400 TL ALACAKSIN.. KAMU ÇALIŞANLARI BAĞLI OLDUKLARI KURUMA SGK ÇALIŞANLARI AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINA BAŞVURU YAPACAK.. BEBEĞE İLK HEDİYE DEVLETTEN OLAYI..
Anladım çok sağol canım ben MEB ten alıcam yaniCNM ŞİMDİ SENİN 2. ÇOCUK YA BEBİŞİ DOĞUM YAPTIĞINDA KİMLİĞİNİ ÇIKARINCA GİDİP BAŞVURU YAPACAKSIN 400 TL ALACAKSIN.. KAMU ÇALIŞANLARI BAĞLI OLDUKLARI KURUMA SGK ÇALIŞANLARI AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINA BAŞVURU YAPACAK.. BEBEĞE İLK HEDİYE DEVLETTEN OLAYI..
Katti canım süpersinKIZLAR GEREKLİ DİLEKÇE LİNKİ..
http://istanbul.aile.gov.tr/data/5555aeb4369dc510e0d546f8/doğum yardımı başvuru dilekçe örneği.pdf
Maşallah canım sağlıkla al inş kucağına ben de kısmetse 2. Oğluma hamileyim :) benim bıdık ta sizin ki gibi abisine benziyor ben de Yanyana usgleri koydum ; Rabbim ne büyük minik yavrular; sağlıkla karşılayalım inş hepimizBugün kontrole gittim ve 4 boyutludan baktırdım Oğluma 578 kg 31 cm 22+3 dedi dr haftasına göre biraz ilerde ve boyu uzun olacak dedi diz Altını ölçtü ve böyle söyledi...Inanılmaz hareketli maşallah aynen de abisine benziyor ayni dönemde ilk oğlumun da renkli usg çıktıları vardı Yanyana getirince Kopyası foto da yüklüyorum Eki Görüntüle 1528452 Eki Görüntüle 1528452 Eki Görüntüle 1528452
canim bu uygulama calusan annelere mi verilecek biliyormusunKIZLAR İLK ÇOCUK İÇİN 300 TL 2. İÇİN 400 3. VE DAHA FAZLASI İÇİN 600 TL DOĞUM HEDİYESİ BUGÜN İTİBARİYLE YÜRÜRLÜĞE GİRDİ.. 15.05.15 TARİHİNDEN ÖNCEKİ DOĞUMLAR BAZ ALINARAK UYGULANACAK YANİ BNM BİR KIZIM VAR EYLÜLDE DOĞUM YAPTIĞIMDA 400 TL YATACAK HESABIMA.. BAŞVURULAR DOĞUMDAN SONRA DOĞUM BELGESİYLE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINA YAPILACAK.. HİÇ YOKTAN İYİ BİR ADIM ATILDI UMARIM İLERLEYEN ZAMANLARDA YURT DIŞINDA OLDUĞU GİBİ HER AY ALIRIZ BU ÜCRETİ..
Âmin hepimizin İnşallah...Dr cd Görüntüsü de verdi leptoptan baktım Oğluma da göstermek istedim ama kesinlikle reddediyor senin ki kaç Yaşında ve kardeşine karşı tutumu nasıl?Maşallah canım sağlıkla al inş kucağına ben de kısmetse 2. Oğluma hamileyim :) benim bıdık ta sizin ki gibi abisine benziyor ben de Yanyana usgleri koydum ; Rabbim ne büyük minik yavrular; sağlıkla karşılayalım inş hepimiz
kemalpaşadayım cnm ben daha iyi burası ordan ama son katta evim iyice sıcaklarda ne yapıcaz bilmem :)izmirin neresindesin. ben bucadayım ama hiç esmiyo. bankaya belediyeye gittim geldim dilim damağıma yapıştı
cnm ya bu çalışan annler içinmi geçerli yoksa evde oturan annelerde alıcakmı ?ONLAR İÇİN HENÜZ BİR HABER YOK CNM İLK ADIM DOĞUM HEDİYESİ OLMUŞ.. 06 MAYIS 15 TE RESMİ GAZETEDE YAYIMLANMIŞ BU DİĞERLERİ YOKTU GAZETEDE.. 15.05.15 TARİHİNDE DE YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞ BULUNMAKTA..
canim bu uygulama calusan annelere mi verilecek biliyormusun
Kızlar tüm anneler alacak hatta gurbetçi annelerde dahil buna gurbetçiler bulundukları şehrin türk konsolosluğuna başvuru yapacak..cnm ya bu çalışan annler içinmi geçerli yoksa evde oturan annelerde alıcakmı ?
ben her kez için geçerli diye biliyom ama ?
ekledim kızlar sizide
Evet bana da kayıt yaptırmaya gittiğimde söylemişti sağlık Ocakları ücretsiz veriyormusaa ücretsizmiymiş, hiç bilmiyordum, daha yeni eczaneden bir kutu aldım, bilseydim sağlık ocağından şansımı denerdim
süt içmiyorum artık yoğurt yiyorum. sütü de pudingte veya kekte kullanıyorum :)evet süt her kişide farklı etki verebilio sana özel çözümü bulman önemli :)
hadi yaa aldık biz rennie duoben reflü hastasıyım normalde rennie duo kullanıodum doktorum onu kullanma gebelikte sadece rennie al demişti dua daha yoğun olduğu için sanırım
Teyzeler biz yeni hamiş cicileri aldık oğlusumuzlaaaaa :)
kızlar şeker yüklemesi yaptırdı mı herkes
Teşşekkür ederiz :) insallah içlerinde görmek nasip olur hepimize :)ay çok beğendim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?