Canım çok güzelmiş, iyi günlerde kullanın inş. Ne kadara aldınız canım?Kızlar biz de arabamızı ve bi çok eksiğimizi aldık. Eminönüne gittik havuzlu handan aldık herşeyimizi :) kraftın travel sistem biz inanılmaz beğendik. Tavsiye ederim. Şekilden sekle giriyor :)
Teşşekkür ederiz :) insallah içlerinde görmek nasip olur hepimize :)
Arkadaşlar ben bugun detayli ultrasyona girdim çok şükür bebekte sorun yokta benim kanım bayagi bir dusukmus kan hapını ikiye çıkardı dr.bide idrar yolu iltihabı çıktı tek Kullanımlık antibiyotik verdi ve bol bol su iç dedi ..umarım en yakın zamanda geçer
Amin insallah canım. 1100e aldık biraz tuzlu oldu malesef. Ama Allah izin verir de tekrar anne olursam kullanırım ömürlük bi arabaCanım çok güzelmiş, iyi günlerde kullanın inş. Ne kadara aldınız canım?
Bakayım iyi fikir :) tesk ettik efendim : Dmayıs annelerini okuyorum 2 gündür çok değişik şeyler yaşayanlar var doğum öncesi ve sırasında. tecrübe olsun diye sende bakabilirsin kuzum :)
Teşekkür ederim canim bende çok şaşırdım kuru üzüm ve kan yapıcı şeyler tuketecem bide bol bol su içmek gerekmis.bebegim çok şükür iyi ama detayli ultrasyon da 22 hafta 6 günlük çıktı kendi doktorum un baktığı ultrasyon dan degisikmi acaba kendi dr perşembe gittiğimde 21 hafta 6 günlük demişti aman oğlum sağlıklı olsun daaaaa fulyacım çok geçmiş olsun.. kendine dikkat et lütfen, çok yorulmamaya çalış
kemalpaşadayım cnm ben daha iyi burası ordan ama son katta evim iyice sıcaklarda ne yapıcaz bilmem :)
buca koop damısın yoksa ?
canım çok geçmiş olsun. doktorların acabaları bile bizi ne kadar korkutuyor. onlar da işini yapıyor. ama söyledikleri bir söz ömrümüzden ömür götürüyor. neyse ki kötü hiçbirşey yok. sağlıkla sağlıcakla doğsun yavrunGünaydın kızlar. Dün doktor randevumdan sonra o kadar başım ağırdı ki :-( fazla stresin sonuçları... Korktuğum gibi geçmedi çok şükür.kızım iyiplasenta tam rahmimi kapatmıyormuş. 28. Haftaya kadar da toplar inşallah dedi.bu durumda illa sezeryan olmasını gerektirmiyor tamamen kapatırsa ya da kanaman olursa mecbur sezeryan olur dedi.ben normal doğum öngörüyorum şuan dedi tabi ben çok sevindim.normal hayatına devam edebilirsin dedi.ben yürüyüş yapabilir miyim diye sorunca.kramplar kasık ağrıları normal dedi.kiloma da normal dedi ;-) kızımda 580 grammış.kan idrar tahlili bide şeker yüklemesi istedi. Bi daha ki randevuya sonuçları götürcem.şeker yüklemesi yaptırmak zorundamıyım dedim ben istemek zorundayım dedi.yaptırmanı tavsiye ederim dedi.bende tamam dedim.. Bizde durumlar böyle kızlar.. Dün bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim... Telefondan girdiğim için okuyamadım sayfaları umarım herkes iyidir :-*
bu habere sevindimKızlar tüm anneler alacak hatta gurbetçi annelerde dahil buna gurbetçiler bulundukları şehrin türk konsolosluğuna başvuru yapacak..
Günaydın kızlar. Dün doktor randevumdan sonra o kadar başım ağırdı ki :-( fazla stresin sonuçları... Korktuğum gibi geçmedi çok şükür.kızım iyiplasenta tam rahmimi kapatmıyormuş. 28. Haftaya kadar da toplar inşallah dedi.bu durumda illa sezeryan olmasını gerektirmiyor tamamen kapatırsa ya da kanaman olursa mecbur sezeryan olur dedi.ben normal doğum öngörüyorum şuan dedi tabi ben çok sevindim.normal hayatına devam edebilirsin dedi.ben yürüyüş yapabilir miyim diye sorunca.kramplar kasık ağrıları normal dedi.kiloma da normal dedi ;-) kızımda 580 grammış.kan idrar tahlili bide şeker yüklemesi istedi. Bi daha ki randevuya sonuçları götürcem.şeker yüklemesi yaptırmak zorundamıyım dedim ben istemek zorundayım dedi.yaptırmanı tavsiye ederim dedi.bende tamam dedim.. Bizde durumlar böyle kızlar.. Dün bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim... Telefondan girdiğim için okuyamadım sayfaları umarım herkes iyidir :-*
canım ben de bugün aldım tekrar rapor.23 hafta 6 günlük gebelik mevcuttur.erken doğum tehlikesi nedeniyle nöbet tutması sakıncalıdır yazdı doktor.öyle bi tehlike yok ama illa bi sebep yazmak gerekiyor dedi.sana nasıl yazmışlardı?selamlar kizlar doktordan geldim simdi sukur kizim cok iyi...24.hafta itibariyle nobetten dusmek icin rapor aldim yarin okul idaresine teslim edecegim ve okul kapanana kadar kismetse nobet yok artik zaten yonetmelik icin bu haftayi bekliyordum...ogretmen arkadaslar nobet tutmaya devam ediyor musunuz?
günaydınlar..ben kızımı gördüm geldimçok şükür bu sefer kilo alımı iyi 654 gr olmuş ve artık barsak parlaklığı da kalmamış.bizden haberler
Çok sevindim canım gözünüz aydingünaydınlar..ben kızımı gördüm geldimçok şükür bu sefer kilo alımı iyi 654 gr olmuş ve artık barsak parlaklığı da kalmamış.bizden haberler böyle.
teşekkür ederim canım,çok sağol...seninle hemşehriyiz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?