2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm çok sevindim güzel haberlerine sağlıcakla gelsin inş minişlerimiz.

GÖZÜN AYDIN CNM ÇOK SEVİNDİM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA..

Canım gözün aydın sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin allahım

GÖZÜN AYDIN CNM ÇOK SEVİNDİM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA..

Canım sana bir şey soracağım.
Şimdi ben Şubat 9 da sigorta girişim oldu doğum parası alalım diye biz başlattık bi yerde her ay 400 küsür ödüyoruz eşimin muhasebe ye.
normalde 90 gün doldu ama doğum à kadar yatirmamimz mi gerekiyor.
Birde en erken 32. Haftà mi izne ayrılıyorum izinli olduğum dönem sigortaya para ödeyecek miyiz Kendimiz yaptığımız için
cahillik den astarı yüzünü geçti masrafı zaten 3 bin lira doğum parası alcaz onuda ödemiş oluyor z

cnm 32. hafta doğum izni için en erken gün daha erken istersen erken doğum riski var gibisinden heyet raporu gerekiyor, heyet raporu birkaç dr aynı görüşü bildirdiği bir rapor yani o biraz zor onu geçelim.. 32. hafta doğum iznine ayrılana kadar sgk yatıracaksın doğum izninde 16 haftalık süreçte işverende sgk ödemez o yüzden sizden o parayı talep ederlerse ödemeyin doğum iznin bittikten sonra 1 ay daha ödeyin derim sonrada rica edin onlar sizi işten çıkarmış gibi çıkışınızı yapsınlar ki işsizlik maaşına başvuru yapabilesiniz..

Kızlar doktora içinde yazanları söyledim israrla devam et dedi sabahtan beri su gibi ishalim kadın bana bol su yoğurt devam et dedi midemde bulanıyor napicam ben bilemedim

Sağolasın
canım işsizlik almak için sigorta prim günü önemli galiba benim doğum à kadar toplamda 300 gün ancak yapar önceden sigorta li bi işte calismamistim.
Demek ki sigortaya 4. Ay da baslatsak olurmuş doğum parası almak için biz erken başlattık Şubat da

monurol şaşe mi verdi dr ?
Hem onu hemde bunu verdi canım bunun içinde acil yan etkilerinde inatci siddetli ishal yaziyo sabahtan beri su gibi ishalim napicm bilmiyorm(

Eklentiler

• 1431768970628-1022823457.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 152
evet prim günü önemli o zaman en kötü 1600 tl karınız var hiç yoktan iyi evet keşke 90 günü hesaplayıp öyle başlatsaymışsınız.. neyse sağlık olsun buda bişeydir hem ilk çocuksa 300 tl devlet verecek dün detayları paylaştım hatta dilekçe örneğide verdim bakarsınız bir kaç sayfa önceye..

Kızlar acil yardimm bakar misinnz su gibi ishal oldum af edersiniz bağırsaklarım çok kotu doktorun yazdığı antibiyotiğin içini okudum baksaaniza bi ?? Bide sabah aksam verdi
Bana verdiği ilaçta yapmıştı öncelikle doktoruna haber vermeni tavsiye ederim. Onun vereceği karara göre bırakırsın. Mutlaka bol bol su iç ve bence prebiyotik yogurt ye. Geçmiş olsun

Hem onu hemde bunu verdi canım bunun içinde acil yan etkilerinde inatci siddetli ishal yaziyo sabahtan beri su gibi ishalim napicm bilmiyorm(
üzgünüm ama cnm içmek zorundasın bağırsak florasını bir çok antibiyotik bozar idrar yolu enf. çok ciddiye alınmalı Allah korusun erken doğuma kadar tetikliyor.
merak etme dr gebelikte kullanılmayacak antibiyotik yazmaz.

İndirdim canım dilekçe örneği ni .
ilk olunca tecrübe oldu sağolasın cevap verdiğin için teşekkürler

Canım ben de oğlumla oyun oynamak konusunda iyi değilim eğlenceli bir anne sayılmam. Eşimle daha güzel oynuyorlar. Ben de kızım olsun isterdim ama şöyle düşünmekte fayda var sağlık herşeyden önemli, ve tabi hayırlı evlat olsun da, kızı erkeği bu anlamda farketmiyor. Erkek çocuklarının da ayrı güzelliği var, kızlar cadı oluyor ben erkek çocuklarının saflığını seviyorum açıkcası:) Allah iki evlat vermiş bize, tadını çıkaralım ana oğullu doğumgünü de olur ya :))

Kızlar bebek şekerleriniz ve dogum çantanız hazırmı hazırsa çantanızda neler var merak ediyorum. Bende bugünlerde hazırlamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…