gercektenmi adanalimisinteşekkür ederim canım,çok sağol...seninle hemşehriyiz bu arada
Cnm çok sevindim güzel haberlerine sağlıcakla gelsin inş minişlerimiz.Günaydın kızlar. Dün doktor randevumdan sonra o kadar başım ağırdı ki :-( fazla stresin sonuçları... Korktuğum gibi geçmedi çok şükür.kızım iyiplasenta tam rahmimi kapatmıyormuş. 28. Haftaya kadar da toplar inşallah dedi.bu durumda illa sezeryan olmasını gerektirmiyor tamamen kapatırsa ya da kanaman olursa mecbur sezeryan olur dedi.ben normal doğum öngörüyorum şuan dedi tabi ben çok sevindim.normal hayatına devam edebilirsin dedi.ben yürüyüş yapabilir miyim diye sorunca.kramplar kasık ağrıları normal dedi.kiloma da normal dedi ;-) kızımda 580 grammış.kan idrar tahlili bide şeker yüklemesi istedi. Bi daha ki randevuya sonuçları götürcem.şeker yüklemesi yaptırmak zorundamıyım dedim ben istemek zorundayım dedi.yaptırmanı tavsiye ederim dedi.bende tamam dedim.. Bizde durumlar böyle kızlar.. Dün bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim... Telefondan girdiğim için okuyamadım sayfaları umarım herkes iyidir :-*
GÖZÜN AYDIN CNM ÇOK SEVİNDİM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA..Günaydın kızlar. Dün doktor randevumdan sonra o kadar başım ağırdı ki :-( fazla stresin sonuçları... Korktuğum gibi geçmedi çok şükür.kızım iyiplasenta tam rahmimi kapatmıyormuş. 28. Haftaya kadar da toplar inşallah dedi.bu durumda illa sezeryan olmasını gerektirmiyor tamamen kapatırsa ya da kanaman olursa mecbur sezeryan olur dedi.ben normal doğum öngörüyorum şuan dedi tabi ben çok sevindim.normal hayatına devam edebilirsin dedi.ben yürüyüş yapabilir miyim diye sorunca.kramplar kasık ağrıları normal dedi.kiloma da normal dedi ;-) kızımda 580 grammış.kan idrar tahlili bide şeker yüklemesi istedi. Bi daha ki randevuya sonuçları götürcem.şeker yüklemesi yaptırmak zorundamıyım dedim ben istemek zorundayım dedi.yaptırmanı tavsiye ederim dedi.bende tamam dedim.. Bizde durumlar böyle kızlar.. Dün bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim... Telefondan girdiğim için okuyamadım sayfaları umarım herkes iyidir :-*
Canım gözün aydın sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin allahımGünaydın kızlar. Dün doktor randevumdan sonra o kadar başım ağırdı ki :-( fazla stresin sonuçları... Korktuğum gibi geçmedi çok şükür.kızım iyiplasenta tam rahmimi kapatmıyormuş. 28. Haftaya kadar da toplar inşallah dedi.bu durumda illa sezeryan olmasını gerektirmiyor tamamen kapatırsa ya da kanaman olursa mecbur sezeryan olur dedi.ben normal doğum öngörüyorum şuan dedi tabi ben çok sevindim.normal hayatına devam edebilirsin dedi.ben yürüyüş yapabilir miyim diye sorunca.kramplar kasık ağrıları normal dedi.kiloma da normal dedi ;-) kızımda 580 grammış.kan idrar tahlili bide şeker yüklemesi istedi. Bi daha ki randevuya sonuçları götürcem.şeker yüklemesi yaptırmak zorundamıyım dedim ben istemek zorundayım dedi.yaptırmanı tavsiye ederim dedi.bende tamam dedim.. Bizde durumlar böyle kızlar.. Dün bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim... Telefondan girdiğim için okuyamadım sayfaları umarım herkes iyidir :-*
GÖZÜN AYDIN CNM ÇOK SEVİNDİM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA..
gözün aydın cnm çok şükür.günaydınlar..ben kızımı gördüm geldimçok şükür bu sefer kilo alımı iyi 654 gr olmuş ve artık barsak parlaklığı da kalmamış.bizden haberler böyle.
cnm 32. hafta doğum izni için en erken gün daha erken istersen erken doğum riski var gibisinden heyet raporu gerekiyor, heyet raporu birkaç dr aynı görüşü bildirdiği bir rapor yani o biraz zor onu geçelim.. 32. hafta doğum iznine ayrılana kadar sgk yatıracaksın doğum izninde 16 haftalık süreçte işverende sgk ödemez o yüzden sizden o parayı talep ederlerse ödemeyin doğum iznin bittikten sonra 1 ay daha ödeyin derim sonrada rica edin onlar sizi işten çıkarmış gibi çıkışınızı yapsınlar ki işsizlik maaşına başvuru yapabilesiniz..Canım sana bir şey soracağım.
Şimdi ben Şubat 9 da sigorta girişim oldu doğum parası alalım diye biz başlattık bi yerde her ay 400 küsür ödüyoruz eşimin muhasebe ye.
normalde 90 gün doldu ama doğum à kadar yatirmamimz mi gerekiyor.
Birde en erken 32. Haftà mi izne ayrılıyorum izinli olduğum dönem sigortaya para ödeyecek miyiz Kendimiz yaptığımız için
cahillik den astarı yüzünü geçti masrafı zaten 3 bin lira doğum parası alcaz onuda ödemiş oluyor z
monurol şaşe mi verdi dr ?Kızlar doktora içinde yazanları söyledim israrla devam et dedi sabahtan beri su gibi ishalim kadın bana bol su yoğurt devam et dedi midemde bulanıyor napicam ben bilemedim
dediğim gibi yaparsanız siz toplam işsizlik maaşına bağlanmış olduğunuzu hesaba katarsak 4000 tl kadar karda olursunuz ama işsizlik almazsanız 1600 tl kadar karda olursunuz..astarı yüzünü geçti
cnm 32. hafta doğum izni için en erken gün daha erken istersen erken doğum riski var gibisinden heyet raporu gerekiyor, heyet raporu birkaç dr aynı görüşü bildirdiği bir rapor yani o biraz zor onu geçelim.. 32. hafta doğum iznine ayrılana kadar sgk yatıracaksın doğum izninde 16 haftalık süreçte işverende sgk ödemez o yüzden sizden o parayı talep ederlerse ödemeyin doğum iznin bittikten sonra 1 ay daha ödeyin derim sonrada rica edin onlar sizi işten çıkarmış gibi çıkışınızı yapsınlar ki işsizlik maaşına başvuru yapabilesiniz..
Hem onu hemde bunu verdi canımmonurol şaşe mi verdi dr ?
evet prim günü önemli o zaman en kötü 1600 tl karınız var hiç yoktan iyi evet keşke 90 günü hesaplayıp öyle başlatsaymışsınız.. neyse sağlık olsun buda bişeydir hem ilk çocuksa 300 tl devlet verecek dün detayları paylaştım hatta dilekçe örneğide verdim bakarsınız bir kaç sayfa önceye..Sağolasın
canım işsizlik almak için sigorta prim günü önemli galiba benim doğum à kadar toplamda 300 gün ancak yapar önceden sigorta li bi işte calismamistim.
Demek ki sigortaya 4. Ay da baslatsak olurmuş doğum parası almak için biz erken başlattık Şubat da
Bana verdiği ilaçta yapmıştı öncelikle doktoruna haber vermeni tavsiye ederim. Onun vereceği karara göre bırakırsın. Mutlaka bol bol su iç ve bence prebiyotik yogurt ye. Geçmiş olsunKızlar acil yardimm bakar misinnzsu gibi ishal oldum af edersiniz bağırsaklarım çok kotu doktorun yazdığı antibiyotiğin içini okudum baksaaniza bi ?? Bide sabah aksam verdi
üzgünüm ama cnm içmek zorundasın bağırsak florasını bir çok antibiyotik bozar idrar yolu enf. çok ciddiye alınmalı Allah korusun erken doğuma kadar tetikliyor.Hem onu hemde bunu verdi canımbunun içinde acil yan etkilerinde inatci siddetli ishal yaziyo sabahtan beri su gibi ishalim napicm bilmiyorm (
evet prim günü önemli o zaman en kötü 1600 tl karınız var hiç yoktan iyi evet keşke 90 günü hesaplayıp öyle başlatsaymışsınız.. neyse sağlık olsun buda bişeydir hem ilk çocuksa 300 tl devlet verecek dün detayları paylaştım hatta dilekçe örneğide verdim bakarsınız bir kaç sayfa önceye..
Züğürt tesellisi ben de işe yaramıyor cnm. Ben nedense o kadar sartlamışımki kendimi ikinci kız olacak diye halen aglayıp duruyorum ana kız fotosu görünce. Gecen hafta Park'ta bizim sıpadan 2-3 ay büyük bi prenses vardı, ay oynarken o saclarını savurması, narinliği bitirdi beni, 2 gün depresiftim , Allah'ın gücüne gitmesin ama böyle bir dünya nimetinden yararlanamamak cok zoruma gidiyor. Ben ne baby shower partileri düşünmüştüm, blog actım, kendisine hamileyken hangi hafta nasıldım oda kendi hamişliğinde kontrol etsin diye, amalı kızlı dogumgünü kıyafetleri, Mevlüt takımı, kapı süsleri neler neler hayal etmiştim ah ahhhhhh.
Cnm yasım 37, suan bile 19 aylık bebişime gücüm yetmiyor, şu erkek bebek oyunlarınada hiç alışamadım, yok araba sür, değişik sesler çıkar, Hopla, zıpla, sinir oluyorum resmen, babası gelsin diye dört gözle bekliyorum gün geçmiyor resmen. Hele arabaya binmeyip heryere kosturması , benim dilim dışarıda peşinde koşmam var ya, uykusuz geceleri hiç saymıyorum. Neyse bu zamanlarda geçecek inş, ben erkek anneliğine alışamadım galiba
Kızlar bebek şekerleriniz ve dogum çantanız hazırmı hazırsa çantanızda neler var merak ediyorum. Bende bugünlerde hazırlamaya başladım
Ben 28. haftayı bekliyorum. Sanırım daha erken.Kızlar bebek şekerleriniz ve dogum çantanız hazırmı hazırsa çantanızda neler var merak ediyorum. Bende bugünlerde hazırlamaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?