- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Kızlar bebek şekerleriniz ve dogum çantanız hazırmı hazırsa çantanızda neler var merak ediyorum. Bende bugünlerde hazırlamaya başladım
Kızlar bebek şekerleriniz ve dogum çantanız hazırmı hazırsa çantanızda neler var merak ediyorum. Bende bugünlerde hazırlamaya başladım
kızlat bugün doktora gittim, çabuk yoruluyorum halsizim dedim guatr testi istedi tiroitlere bakalım dedi, içinizde yaptıran var mı? sıcağı sıcağına yaptırmadım belki sonra yaptırırım.
gozun aydin canim mutlu haberlerine cok sevindim..masallah kilosuna da...parlaklik da gecmis cok sukur...günaydınlar..ben kızımı gördüm geldimçok şükür bu sefer kilo alımı iyi 654 gr olmuş ve artık barsak parlaklığı da kalmamış.bizden haberler böyle.
cnm erken daha çanta için bende 34 35 gaftalarda yapmayı planlıyorum inş.Kızlar bebek şekerleriniz ve dogum çantanız hazırmı hazırsa çantanızda neler var merak ediyorum. Bende bugünlerde hazırlamaya başladım
ay o alta bayıldım bayıldım bayıldım bulursam bende alıcamEki Görüntüle 1529245 Eki Görüntüle 1529246
bunlar da ufak tefek aldiklarimiz indirim leri takip ediyorum her şey çokk pahalı
pembe puantiyeli tulum babymall de 15 tl.
patikli alt 4.90
Citcitli badyler 5.90
canim bana sadece 24.haftada canli gebelik mevcuttur yazdi farkli bir aciklama da yazmadi...bu arada Irfan hocaya mi gittin canim?canım ben de bugün aldım tekrar rapor.23 hafta 6 günlük gebelik mevcuttur.erken doğum tehlikesi nedeniyle nöbet tutması sakıncalıdır yazdı doktor.öyle bi tehlike yok ama illa bi sebep yazmak gerekiyor dedi.sana nasıl yazmışlardı?
Evet canım Adanalıyım.iki hafta önce oradaydım.o zaman bile dayanamadım ben sıcağa.şimdi iyice sıcak olmuştur. Allah yardımcın olsun canım.yaza denk gelmeseydi doğumumu orada yapmayı çok istiyordum ama sıcak hava gözümü korkutuyor.gercektenmi adanalimisin
ay o alta bayıldım bayıldım bayıldım bulursam bende alıcam
Sağol canım çok teşekkür ederim.gözün aydın cnm çok şükür.
ay cnm ya sağolsınCanım ankara da babymall magazasindan aldım bulamazsan gönderirim alıp pahalı bir şey değil
Evet canım irfan beye gittim.sağolsun çok ilgilendi.ben de sadece 24.haftada olduğumu belirtmeniz yeterli dedim ama sebep belirtmem gerekiyor dedi.ben de anlamadım.canim bana sadece 24.haftada canli gebelik mevcuttur yazdi farkli bir aciklama da yazmadi...bu arada Irfan hocaya mi gittin canim?
anladim canim onemli olan raporunu idareye teslim etmen dr.larin rutin olan farkli uygulamalari var...Evet canım irfan beye gittim.sağolsun çok ilgilendi.ben de sadece 24.haftada olduğumu belirtmeniz yeterli dedim ama sebep belirtmem gerekiyor dedi.ben de anlamadım.
Daha neki bu sıcaklar temmuz ağustos gelsin bakalım evden dışarı cikmicaz klima açıp oturacam artık canimEvet canım Adanalıyım.iki hafta önce oradaydım.o zaman bile dayanamadım ben sıcağa.şimdi iyice sıcak olmuştur. Allah yardımcın olsun canım.yaza denk gelmeseydi doğumumu orada yapmayı çok istiyordum ama sıcak hava gözümü korkutuyor.
Sağol canım.çok teşekkür ederim.geçen sefer biraz azdı kilosu.bu hafta devamlı muz patates yedim.çok şükür işe yaradı.:)gozun aydin canim mutlu haberlerine cok sevindim..masallah kilosuna da...parlaklik da gecmis cok sukur...
Aynen başka çare yok canım Allah kolaylık versin.Daha neki bu sıcaklar temmuz ağustos gelsin bakalım evden dışarı cikmicaz klima açıp oturacam artık canim
canm hazırlayanlar var da ondan sordumDaha erken degil mi onlar icin
canim simdi cok dikkat etmeliyiz yediklerimize artik daha fazla kilo alacak prensesler...ama ben fazla kilo almaya basladim sanki agirlasmaktan korkuyorum acikcasi...Sağol canım.çok teşekkür ederim.geçen sefer biraz azdı kilosu.bu hafta devamlı muz patates yedim.çok şükür işe yaradı.:)
Anldm CNm erken biliyorum ama Yavaş yavas. BaşlayacağımCnm erken daha çanta için ben 34. haftamda herşeyi yıkayıp utuleyip oyle hazırlamayı planlıyorum.. Bebek şekerini de dogum iznime çıkınca kendim yapicam evdeyim nede olsa zaman geçer uğraşı olur diye şimdi yapmıyorum malzemelerim hazır 32. haftami bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?