2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm erken daha çanta için ben 34. haftamda herşeyi yıkayıp utuleyip oyle hazırlamayı planlıyorum.. Bebek şekerini de dogum iznime çıkınca kendim yapicam evdeyim nede olsa zaman geçer uğraşı olur diye şimdi yapmıyorum malzemelerim hazır 32. haftami bekliyorum..
Kızlar bebek şekerleriniz ve dogum çantanız hazırmı hazırsa çantanızda neler var merak ediyorum. Bende bugünlerde hazırlamaya başladım

kızlat bugün doktora gittim, çabuk yoruluyorum halsizim dedim guatr testi istedi tiroitlere bakalım dedi, içinizde yaptıran var mı? sıcağı sıcağına yaptırmadım belki sonra yaptırırım.

Canım benim guatrım var çocukluğumdan beri
Doktorum ilaç vermişti onu kullanıyorum bana 2 ayda falan gel diyor yaptırmam gereken testleri yazıyor gitmeden bir kaç gün önce yaptırıp gidiyorum
Daha dün gittim ilaca aynen devam dedi:)

Kızlar bebek şekerleriniz ve dogum çantanız hazırmı hazırsa çantanızda neler var merak ediyorum. Bende bugünlerde hazırlamaya başladım
cnm erken daha çanta için bende 34 35 gaftalarda yapmayı planlıyorum inş.
şekerlemeyide çok kararsızım ne yapsam diye bi kurabiye yapayım diyorum yani tam karar vermiş değilim ama kendim yapıcam.

canim bana sadece 24.haftada canli gebelik mevcuttur yazdi farkli bir aciklama da yazmadi...bu arada Irfan hocaya mi gittin canim?

gercektenmi adanalimisin

Evet canım Adanalıyım.iki hafta önce oradaydım.o zaman bile dayanamadım ben sıcağa.şimdi iyice sıcak olmuştur. Allah yardımcın olsun canım.yaza denk gelmeseydi doğumumu orada yapmayı çok istiyordum ama sıcak hava gözümü korkutuyor.

Evet canım irfan beye gittim.sağolsun çok ilgilendi.ben de sadece 24.haftada olduğumu belirtmeniz yeterli dedim ama sebep belirtmem gerekiyor dedi.ben de anlamadım.
anladim canim onemli olan raporunu idareye teslim etmen dr.larin rutin olan farkli uygulamalari var...

Daha neki bu sıcaklar temmuz ağustos gelsin bakalım evden dışarı cikmicaz klima açıp oturacam artık canim

Sağol canım.çok teşekkür ederim.geçen sefer biraz azdı kilosu.bu hafta devamlı muz patates yedim.çok şükür işe yaradı.:)
canim simdi cok dikkat etmeliyiz yediklerimize artik daha fazla kilo alacak prensesler...ama ben fazla kilo almaya basladim sanki agirlasmaktan korkuyorum acikcasi...

Anldm CNm erken biliyorum ama Yavaş yavas. Başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…