2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
anladim canim onemli olan raporunu idareye teslim etmen dr.larin rutin olan farkli uygulamalari var...
Aslında idareyle görüştüm dün canım.senin zaten raporun var nöbet tutmuyorsun dediler ama ben yine de elimde bi rapor olsun istedim. Çünkü o rapor 8.haftadaydı.düşük tehlikesi nedeniyle nöbet tutamaz yazmışlardı.şimdi düşük tehlikesi yok çok şükür. Yenilenmesi gerekir diye düşündüm.

canim simdi cok dikkat etmeliyiz yediklerimize artik daha fazla kilo alacak prensesler...ama ben fazla kilo almaya basladim sanki agirlasmaktan korkuyorum acikcasi...
Ayy sorma canım ya ben de öyle. 9 kilo almışım hamur işi tatlı yemiyorum ama meyveyi çok abartıyorum galiba.fazlası kilo yapıyor olabilir.bu arada sen yürüyüşe çıkabiliyor musun canım?

Ayy sorma canım ya ben de öyle. 9 kilo almışım hamur işi tatlı yemiyorum ama meyveyi çok abartıyorum galiba.fazlası kilo yapıyor olabilir.bu arada sen yürüyüşe çıkabiliyor musun canım?
ben de 5 kilo aldim ama bir anda olunca korkmaya basladim...yuruyus yapmiyorum canim zaten okulda surekli hareket halindeyim hele ki 4.kattaki derslere cikinca resmen dinlene dinlene cikiyorum...bu arada temmuz basi gibi biz de siteye geliyoruz kismetse komsu olacagiz yani:))

Aaa çok sevindim :) o zaman beraber yürürüz :) canım ben de okuldaki hareketimi yorgunluğumu bahane ediyorum ama bence biz o tempoya alışkın olduğumuz için kilo kontrolü olmuyor. Yürüyüs şart.ekstra aktivite lazım artık. Bizim site uygun ama çok fazla yokuş var çabuk yoruluyorum.zor oluyor.

insallah canim o gunleri goruruz beraber yuruyup veririz kilolari..sorma ben hic yuruyus yapmayi sevmem mizmizim biraz hemen yorulurum ama gidisata bakilirsa siki bir yuruyuse baslamak lazim ama ben okulun kapanmasini bekliyorum...

insallah canim o gunleri goruruz beraber yuruyup veririz kilolari..sorma ben hic yuruyus yapmayi sevmem mizmizim biraz hemen yorulurum ama gidisata bakilirsa siki bir yuruyuse baslamak lazim ama ben okulun kapanmasini bekliyorum...
Canım 5 kilo hiç fazla değil normal bence.çok takma kafana.sağ salim kucağımıza alalım da inşallah bi şekilde gider kilolar.ben 9 kilo aldım ama çoğunu ilk aylarda aldım.devamlı yattım düşük tehlikesi var diye.veririz inşallah. Sen taşın yerleş yürürüz bol bol :)

kızlar ateş ölçer ler indirim é girmiş kararsız kaldım sizce hangisi Chicco yu beğendim küçük şirin

Âmin hepimizin İnşallah...Dr cd Görüntüsü de verdi leptoptan baktım Oğluma da göstermek istedim ama kesinlikle reddediyor senin ki kaç Yaşında ve kardeşine karşı tutumu nasıl?
Canım benim oğlum 4. Yaşını 2 ay önce doldurdu; şimdilik çok mutlu kardeşi olucağını için kız istemişti erkek olduğunu duyunca biraz üzüldü ama şimdi bizde hep bak 2 erkek ne güzel oynarsınız diyoruz hep; tekme atınca bak kardeşin abi seni çok seviyorum diyor diyorum çok da çok mutlu karnımı seviyor çok şükür ama tabi doğunca nasıl olur bilemiyorum ; mutlaka zorluk olacaktır Başlarda kıskançlıklar umarım alışması çok uzun sürmez

Ne gü
ne güzel benimki yeni 3 YAŞ oldu belki daha küçük ondan 2.5 yaşına kadar da emzirdim şiödi bile hala kucağıma aldığımda elini göğsüme sokuveriyor inşallah doğduğunda tepkisi biraz değişir

Bebeğe kilo aldıran yiyecekler nelerdir anneler? benim bildiklerim işte kırmızı et süt ürünleri ARI Sütü kaşar peynir

Bebeğe kilo aldıran yiyecekler nelerdir anneler? benim bildiklerim işte kırmızı et süt ürünleri ARI Sütü kaşar peynir
Valla canim tahin pekmez yemistim biraz fazla kacirdim bebis bayabi kilo aldi hatta dr dediki iri bebek olabilir dedi.. Ben daha yermiyim töbe vallaa

merabalaar benim yüzüm çok fazla sivilce oldu kullanabileceğim yada yapabileceğim birşey var mı bilgilendirir misiniz benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…