2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yacanim cok iri olmasida iyi degil cunku normal doguma engelmis.. Ama tabi ilerleyen aylarda dr daha tutarli konusur.. senin kac haftalikti kac gr. ?
Hımm anladım ama iri bebeğinde doğumdan sonra bakımı kolay oluyor... Ben cuma günü gittim kontrole 22+3 de 578 gr di küsürat yanlış olabilir boy da 31 cm dedi ayeıntılıya girdim çok şükür herşey yolunda bi sıkıntı yok... Benimki mecburen sezeryan olacak ilk oğlum sezeryandı çünkü

Anladim canimm hayirlisi olsun yaa bebislerimiz icin hangisi hayirli ise o olsun.. Ben normal isterim ama sezerayanda olursak olsun artik yeterki yavrumuzu saglikla kucagimiza alalimm... Ve zamanlar cabuk gecsinn hep diyorum bu ayida atlatsak....

Anladim canimm hayirlisi olsun yaa bebislerimiz icin hangisi hayirli ise o olsun.. Ben normal isterim ama sezerayanda olursak olsun artik yeterki yavrumuzu saglikla kucagimiza alalimm... Ve zamanlar cabuk gecsinn hep diyorum bu ayida atlatsak....
Tabii ki Hayırlısı en önemlisi sağlıklı olsunlar da başka bişey istemem hepimiz için...benim ikinci oğlumla Arasında tam 3.5 yaş olacak ben de ilk bebeğimde çok heyecanlıydım sürekli kitaplar okuyup duruyordum hamileliğimi bırak hafta olarak gün gün Gelişimini takip ediyordum ilk olunca farklı oluyor gerçekten sonrasinda ne oldu doğumdan sonra sanki daha önce 5 çocuk büyütmüş gibi Rabbimden bi Tecrübe geldi okuduklarımı unuttum herşey iç güdüsel gelişti siz de İnşallah öyle olacaksınız ilk bebek anneleri özellikle

Herkesin fikrine SAYGI duyarım ama ben en az iki yaşına kadar Bebeğin ayrı odada yatması taraftarı değilim uzmanlarda artık bu yönde kitaplar yazıyor...çocukta güven gelişimi için bence mutlaka anneyle ayni odada kalmalı ayrı odalarda yatırmak çok yanlış geliyor bana

Merhaba arkadaşlar,
uzun suredir giremedim foruma bebişler iyidir inşallah

Evet canım daha küçük 1 yaş farkla bile anlayışı çok farkeder; benim oğlumda 2 yaşına kadar emdi; bana çok düşkün hala açıp bazen kokmak ister koynundan ama geçen yıl daha asiydi şimdi daha farklı inş doğuma kadar senin oğlun da fark eder canım 1 2 ay bile farkediyor

Kizlar hepinize iyi geceler.şuan çok üzgünum .bbugün hayatta hicbirzamn hicbirseyin garantisi olmadgni çok iyi anladım.sabah kahvaltıdan sonra evi biraz topladim sonra dusa girdm.üzerimde garip bir hal vardi.halszlk ,mide agrisi,bas dönmesi..kisacasi iyi hissetmyrdm.neyse biraz uzandm geçer gibi oldu.sonra anneme gitmek için arabayla yola ciktm.kirmizida beklerken bana birşeyler oldu.titreme nöbeti,dünya dönüyordu.asiri bi bulanti terleme hali..oracikta kitlendm.yeşil yandi ama ben hareket edemedim.kapiyi acil yardm istedim.hemn hastaneye götürdüler.tansiyonun 150-90 olmuş.sok oldum.çünkü tansiyonum normalde 90-50..hep düşüktür.dr preeklemsi olabilecegimi bu haftalarda belirti verecgni söyledi.titreme saatlerce surdu.1 hafta tansiyon tkb yyapilck ve ona gore tani konck.çok üzgünüm.herşey iyi gidiyor derken... Ve bugün arabayla seyir halinde olsaydim o nöbet gecirdgm esnada kaza yapabilirdm.bunun içinde sukredyrm.

Çok geçmiş olsun canım aşlah korumuş bu akşam bende eve gelirken bir an dalgınlığıma geldi kaza yapıyordum heyecan yaşadım böyle şeyler insanı olumsuz etkiliyor Anlıyorum seni dinlen allahım izniyle hepsi geçer

arkadaslar merhaba öncelikle herkes bebişine sağlıkla kavussun insallah.. ben 23+6 günlük hamileyimm. 4 gün önce doktora gittigimde bebeğin suyu azalmıs dedi ? böyle giderse sıkıntı olur dedi.. benimle aynı durumu yasayan var mı aranızda ne yapmam gerekio ?

cnm benim korkum preeklemsi ve bebegin gelişmemesi(

herkese meraba 23.haftadayım ıns.16 eylul doğum gozukuyor ama ıkız bebeklerım daha erkende olabılır.varmı ıkız annelrı
bu grupta

çok geçmiş olsun cnm çok dikkatli ol Allaha emanetiz hepimiz.

Canim cok gecmis olsun. Sakin moralini bozma tansiyonun en buyuk dusmanidir uzuntu sikinti benimde gebeligin basinda cok yuksek cikti tansiyonum sonra beyaz onluk tansiyonu oldugu anlasildi ama surekli takip halindeyiz. Drum yuksekirse ilac baslariz dedi o yuzden korkma oyle bir durumda ilac baslana biliyor. Sen moralini yiksek tut tuzdan uzak dur bol bol su ic canim benim..

Çooook geçmis olsun biz tedbirimizi alacagiz takdir rabbimden o ne derse o olacak ama tedirginlik tansiyonunu daha dengesiz hale getirebilir elinden geldiğince dakin olmaya çalış iyi düşünmeye çalış cnm Allahım yardım etsin hepimize

beyazonluk tansiyonu ? Ne oolduğunubilmyrm ccnm.ya cokkorkyrm yuksek seyredicek diye.ve normalde çok dusuktr tansiyonum.neden oldu anlayamdm.inş ggeçicidir cnku tehlikeliymis arastrdgma gore

doğru soyluyosun cnm ama bu çok zor.cnku kafamda acaba ne olacak sorusu var.1 hafta duzenli tansiyon tkb sonrasi ilaç basliyck yüksek devam ederse.eve tansiyon aletimi alsamki

canım çok geçmiş olsun ve de bununla da kalsın inşallah. artık son aylara yaklaşıyoruz ve vücudumuzda değişik tepkiler vermeye başlıyor bence

Geçmiş olsun canım, Rabbim bir daha göstermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…