2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
c
Canım çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın inşallah. Benimde aynı 90-50 civarındaydı hep ama hamilelikte hep 110-70 lerde devam ediyor. Bazen bende kendimi tarif ettiğin gibi hissediyorum ama tansiyonum hep düşük diye aklıma bile gelmedi tansiyonuma bakmak bende takibe alayım 1 hafta bakalım ne çıkacak.

cok gecmıs olsun ... allah acıl sıfalar versın

Kizlar gunaydin bundan dun deil bir onceki gece uyku sersemiydim yatakta oturduğum yerden egilip çorabimi aldim kotu egildim sonra kasiklarimda ağrı olustu dun bebegim hic hareket etmedi endiselenmelimiyim

Allah esirgemis dikkat et

cnm çok g.olsun umarım tekrar yaşamazsın aynısını.. Gerçekten ucuz atlatmışsın verilmiş sadakan varmış bir çocuk sevindir..

Ca
Canim geçmiş olsun benim de preklemsi riskim var çok üzüldum okuyunca çok dikkat et tuzu kesinlikle hayatından cikarrr

ya cnm iki yaşında ki bir çocuğu ayrı odaya koysanda durmaz ki bence anneyle yatması kendine güven duygusunun oluşumunu engeller.. kızımı 6. ayında odasın da yatırmaya başladım ne karanlıktan korktu ne şimşekten nede benzeri bişeyden.. aksine kendine güven duygusu gelişiyor bence, yada her çocuk farklı tepki gösteriyor bu duruma mesela arkadaşımın oğlu 6 yaşında hala anneyle aynı odada korkuyor başka odada yatınca bu da kötü yani demekki bi genelleme yapmak pek mümkün değil..

Kızlar günaydın birşey danışacağım,
Ben geçen sene eylülde işe başladım ama işyerin de sıkıntı yaşadığım için 32. haftamda izne ayrılmayı düşünüyorum ve doğum izin süremin bitiminde de işe dönmek istemiyorum. Ama bunu izin süresi içinde iş yerime bildirmek istiyorum doğum iznine ayrılırken değil. Doğumda allah izin verirse eylülde olacak ve ben yıllık iznime hak kazanmış olacağım. İzin esnasında yani 16 haftalık olan izin içinde işe dönmeyeceğimi söylediğimde o 2 aftalık yıllık izin ücretine de hak kazanmış oluyorum değil mi? Bir de patronum maaşımı asgari ücretten gösteriyor ama elime geçen rakam daha yüksek. Konuştuğumda ben ben sigorta üstünden kalanı izne ayrılırken elden vereceğim dedi ama ben güvenmiyorum ve maaşımı hep elden alıyorum bu kalan kısmı izne ayrılırken vermezse nasıl kanıtlarım? Maaşımı hesabıma mı yatırması lazım?

kesinlikle katılıyorum sana cnm.. çocuk kendini bilmeden (6 ay ideal bence) oda ayrılmalı yoksa çok zor oluyor. kendimden biliyorum bunu. kucuklugumde uzun süre annemle uyumuşum sonra odayı ayırmıslardi ve ben her gece yine akşam oldu uyumak zorundayım diye aglardim. annemin yanına çağırdığı geceler bayram olurdu hala dün gibi aklımda çok korkarım tek başıma bırakılmaçtan. hala da tek başıma karanlıkta uyuyamam korkarım. oyüzden cocıuk bunu bilmeden ayrılma duygusunu hissetmedigi bir zamanda odası ayrılmalı bence de

Un
Ca
Canim geçmiş olsun benim de preklemsi riskim var çok üzüldum okuyunca çok dikkat et tuzu kesinlikle hayatından cikarrr
cnm bana risk var vs demedi hic.detaylida da bu riskkten sozedilmedi.senin neye dayanarak risk var denmişti. Bide dikkat için neler yapiyosun .yani nasil atlatabilirz bu durumu

Son düzenleme:
Kızlar bebişlerinizin odalarının resimlerini paylaşsanızda bizlere de fikir olsa var mı hazırda bitmiş odası olan

evt cnm insanin aklina gelmeyenler basina geliyomus malesef ben sekerim cikar genetigimde var derkn tansiyon cijti.hiiic beklemydm.umarm preeklemsi durumu olmaz.coktehlikeli cunku

Kızlar cuma günü doktora gittim
Beynimizdeki kist hariç bir sıkıntımız yok zaten onun içinde test yaptırdığım için artık ondan da korkmuyorum
Öyle yani sonra Eminönü havuzluhan a geçtik biraz dolandık park yatak aldım ama hala ana kucağı bulamadım kafama göre
Nette beğeniyorum ama maalesef satışta bulamıyorum bi türlü
Bebek odasında da karar verdik sayılır gezdik dolaştık hafta sonu onun için
Çook işim var çok
Yatak odamla giyinme odamda gömme dolap yerleri var oralara dolap yaptıracağız, giyinme odam çocuk odası olacak
Yepyeni gardıropumu evden şutlayacağım yer olmadığı için

Buda park yatağım Kraft Ktp 004 aldım ben 70x110 luk

kızlar gunaydın...bı kac gundur gıremıyorum hıc.haftasoonu canakkaleye gıttık ve yolculuk sonunda ayaklarım davul gıbydı..yolculuklarda mumkun oldugunca hareket edın yoksa benım gıbı olursunuz..bırde yaklasık bı haftadır gecelerı uyurken esneme hareketı yaptıgımda dayanılmaz bı kramp gırıo bacagıma..sanırım artık magnezyumun zamanı geldı..sizde durumlar nasıl herkes ıyıdır umarım

Un cnm bana risk var vs demedi hic.detaylida da bu riskkten sozedilmedi.senin neye dayanarak risk var denmişti. Bide dikkat için neler yapiyosun .yani nasil atlatabilirz bu durumu
Canim oncelikle cok gecmis olsun. Rabbim kimseye hic bi anneye gostermesin bunu.. Bende 18.haftamda biraz yuksekti benimde hep 9larda olan tansiyonum 13ecikmisti dr.riskli cikmis demisti. Sonra kendimce tuzu azalttim dikkat etmeyebasladim bol bol su icmeye ozen gosteriyorum..Bide nette gebelikte tansiyon yuksekligi icin sol tarafa yatip dinlenilmeli yaziyor,ayrica soguk suda iyi geliyormus yani cesme suyuyla ayaklar eller yuzler yikanmali,limonlu su,greyfurt bunlar dusurmeye yardimci oluyormus.. Bildiklerim bunlar ..Bende cok korkuyorum yuksek sekerli seylerde yukseltiyormus.. benim de bu aralar 9,10,11,umarim daha da cikmaz..Bebeklerimiz Rabbime emanet olsun..

Un cnm bana risk var vs demedi hic.detaylida da bu riskkten sozedilmedi.senin neye dayanarak risk var denmişti. Bide dikkat için neler yapiyosun .yani nasil atlatabilirz bu durumu
Canim benim annem preklemsi den dolayı 9 aylık bebeğini kaybetti bi anda tansiyonu yükseldi nobet filan komaya girdi 18 gün kaldı komada hayata döndü çok şükür ki ilk kontrolumde sordu doktor ailenizde herhangi bi ölü doğum var mı diye o günden beri risk grubundasın vücudunda çok zayıf olmana rağmen ödem var dedi kesinlikle tuz yasak aynı şekilde patates çok fazla ödem yapar dedi yasakladı o gün bu gündür tuketemiyorum bunları maalesef ((

kızlar gunaydın...bı kac gundur gıremıyorum hıc.haftasoonu canakkaleye gıttık ve yolculuk sonunda ayaklarım davul gıbydı..yolculuklarda mumkun oldugunca hareket edın yoksa benım gıbı olursunuz..bırde yaklasık bı haftadır gecelerı uyurken esneme hareketı yaptıgımda dayanılmaz bı kramp gırıo bacagıma..sanırım artık magnezyumun zamanı geldı..sizde durumlar nasıl herkes ıyıdır umarım
cok gecmıs olsun canım ya artık dıkkat edın bınmeyın surucu koltuguna.ne olur ne olmaz allah korusun..sanslıymıssın

Çok Çok geçmiş olsun canımm
İnşallah ani bir yükselmeden başka bir şey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…