- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Canım çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın inşallah. Benimde aynı 90-50 civarındaydı hep ama hamilelikte hep 110-70 lerde devam ediyor. Bazen bende kendimi tarif ettiğin gibi hissediyorum ama tansiyonum hep düşük diye aklıma bile gelmedi tansiyonuma bakmakKizlar hepinize iyi geceler.şuan çok üzgünum .bbugün hayatta hicbirzamn hicbirseyin garantisi olmadgni çok iyi anladım.sabah kahvaltıdan sonra evi biraz topladim sonra dusa girdm.üzerimde garip bir hal vardi.halszlk ,mide agrisi,bas dönmesi..kisacasi iyi hissetmyrdm.neyse biraz uzandm geçer gibi oldu.sonra anneme gitmek için arabayla yola ciktm.kirmizida beklerken bana birşeyler oldu.titreme nöbeti,dünya dönüyordu.asiri bi bulanti terleme hali..oracikta kitlendm.yeşil yandi ama ben hareket edemedim.kapiyi acil yardm istedim.hemn hastaneye götürdüler.tansiyonun 150-90 olmuş.sok oldum.çünkü tansiyonum normalde 90-50..hep düşüktür.dr preeklemsi olabilecegimi bu haftalarda belirti verecgni söyledi.titreme saatlerce surdu.1 hafta tansiyon tkb yyapilck ve ona gore tani konck.çok üzgünüm.herşey iyi gidiyor derken... Ve bugün arabayla seyir halinde olsaydim o nöbet gecirdgm esnada kaza yapabilirdm.bunun içinde sukredyrm.
Kizlar hepinize iyi geceler.şuan çok üzgünum .bbugün hayatta hicbirzamn hicbirseyin garantisi olmadgni çok iyi anladım.sabah kahvaltıdan sonra evi biraz topladim sonra dusa girdm.üzerimde garip bir hal vardi.halszlk ,mide agrisi,bas dönmesi..kisacasi iyi hissetmyrdm.neyse biraz uzandm geçer gibi oldu.sonra anneme gitmek için arabayla yola ciktm.kirmizida beklerken bana birşeyler oldu.titreme nöbeti,dünya dönüyordu.asiri bi bulanti terleme hali..oracikta kitlendm.yeşil yandi ama ben hareket edemedim.kapiyi acil yardm istedim.hemn hastaneye götürdüler.tansiyonun 150-90 olmuş.sok oldum.çünkü tansiyonum normalde 90-50..hep düşüktür.dr preeklemsi olabilecegimi bu haftalarda belirti verecgni söyledi.titreme saatlerce surdu.1 hafta tansiyon tkb yyapilck ve ona gore tani konck.çok üzgünüm.herşey iyi gidiyor derken... Ve bugün arabayla seyir halinde olsaydim o nöbet gecirdgm esnada kaza yapabilirdm.bunun içinde sukredyrm.
Allah esirgemis dikkat etKizlar hepinize iyi geceler.şuan çok üzgünum .bbugün hayatta hicbirzamn hicbirseyin garantisi olmadgni çok iyi anladım.sabah kahvaltıdan sonra evi biraz topladim sonra dusa girdm.üzerimde garip bir hal vardi.halszlk ,mide agrisi,bas dönmesi..kisacasi iyi hissetmyrdm.neyse biraz uzandm geçer gibi oldu.sonra anneme gitmek için arabayla yola ciktm.kirmizida beklerken bana birşeyler oldu.titreme nöbeti,dünya dönüyordu.asiri bi bulanti terleme hali..oracikta kitlendm.yeşil yandi ama ben hareket edemedim.kapiyi acil yardm istedim.hemn hastaneye götürdüler.tansiyonun 150-90 olmuş.sok oldum.çünkü tansiyonum normalde 90-50..hep düşüktür.dr preeklemsi olabilecegimi bu haftalarda belirti verecgni söyledi.titreme saatlerce surdu.1 hafta tansiyon tkb yyapilck ve ona gore tani konck.çok üzgünüm.herşey iyi gidiyor derken... Ve bugün arabayla seyir halinde olsaydim o nöbet gecirdgm esnada kaza yapabilirdm.bunun içinde sukredyrm.
cnm çok g.olsun umarım tekrar yaşamazsın aynısını.. Gerçekten ucuz atlatmışsın verilmiş sadakan varmış bir çocuk sevindir..Kizlar hepinize iyi geceler.şuan çok üzgünum .bbugün hayatta hicbirzamn hicbirseyin garantisi olmadgni çok iyi anladım.sabah kahvaltıdan sonra evi biraz topladim sonra dusa girdm.üzerimde garip bir hal vardi.halszlk ,mide agrisi,bas dönmesi..kisacasi iyi hissetmyrdm.neyse biraz uzandm geçer gibi oldu.sonra anneme gitmek için arabayla yola ciktm.kirmizida beklerken bana birşeyler oldu.titreme nöbeti,dünya dönüyordu.asiri bi bulanti terleme hali..oracikta kitlendm.yeşil yandi ama ben hareket edemedim.kapiyi acil yardm istedim.hemn hastaneye götürdüler.tansiyonun 150-90 olmuş.sok oldum.çünkü tansiyonum normalde 90-50..hep düşüktür.dr preeklemsi olabilecegimi bu haftalarda belirti verecgni söyledi.titreme saatlerce surdu.1 hafta tansiyon tkb yyapilck ve ona gore tani konck.çok üzgünüm.herşey iyi gidiyor derken... Ve bugün arabayla seyir halinde olsaydim o nöbet gecirdgm esnada kaza yapabilirdm.bunun içinde sukredyrm.
Canim geçmiş olsun benim de preklemsi riskim var çok üzüldum okuyunca çok dikkat et tuzu kesinlikle hayatından cikarrrKizlar hepinize iyi geceler.şuan çok üzgünum .bbugün hayatta hicbirzamn hicbirseyin garantisi olmadgni çok iyi anladım.sabah kahvaltıdan sonra evi biraz topladim sonra dusa girdm.üzerimde garip bir hal vardi.halszlk ,mide agrisi,bas dönmesi..kisacasi iyi hissetmyrdm.neyse biraz uzandm geçer gibi oldu.sonra anneme gitmek için arabayla yola ciktm.kirmizida beklerken bana birşeyler oldu.titreme nöbeti,dünya dönüyordu.asiri bi bulanti terleme hali..oracikta kitlendm.yeşil yandi ama ben hareket edemedim.kapiyi acil yardm istedim.hemn hastaneye götürdüler.tansiyonun 150-90 olmuş.sok oldum.çünkü tansiyonum normalde 90-50..hep düşüktür.dr preeklemsi olabilecegimi bu haftalarda belirti verecgni söyledi.titreme saatlerce surdu.1 hafta tansiyon tkb yyapilck ve ona gore tani konck.çok üzgünüm.herşey iyi gidiyor derken... Ve bugün arabayla seyir halinde olsaydim o nöbet gecirdgm esnada kaza yapabilirdm.bunun içinde sukredyrm.
ya cnm iki yaşında ki bir çocuğu ayrı odaya koysanda durmaz ki bence anneyle yatması kendine güven duygusunun oluşumunu engeller.. kızımı 6. ayında odasın da yatırmaya başladım ne karanlıktan korktu ne şimşekten nede benzeri bişeyden.. aksine kendine güven duygusu gelişiyor bence, yada her çocuk farklı tepki gösteriyor bu duruma mesela arkadaşımın oğlu 6 yaşında hala anneyle aynı odada korkuyor başka odada yatınca bu da kötü yani demekki bi genelleme yapmak pek mümkün değil..Herkesin fikrine SAYGI duyarım ama ben en az iki yaşına kadar Bebeğin ayrı odada yatması taraftarı değilim uzmanlarda artık bu yönde kitaplar yazıyor...çocukta güven gelişimi için bence mutlaka anneyle ayni odada kalmalı ayrı odalarda yatırmak çok yanlış geliyor bana
ya cnm iki yaşında ki bir çocuğu ayrı odaya koysanda durmaz ki bence anneyle yatması kendine güven duygusunun oluşumunu engeller.. kızımı 6. ayında odasın da yatırmaya başladım ne karanlıktan korktu ne şimşekten nede benzeri bişeyden.. aksine kendine güven duygusu gelişiyor bence, yada her çocuk farklı tepki gösteriyor bu duruma mesela arkadaşımın oğlu 6 yaşında hala anneyle aynı odada korkuyor başka odada yatınca bu da kötü yani demekki bi genelleme yapmak pek mümkün değil..
cnm bana risk var vs demedi hic.detaylida da bu riskkten sozedilmedi.senin neye dayanarak risk var denmişti. Bide dikkat için neler yapiyosun .yani nasil atlatabilirz bu durumuCa
Canim geçmiş olsun benim de preklemsi riskim var çok üzüldum okuyunca çok dikkat et tuzu kesinlikle hayatından cikarrr
evt cnm insanin aklina gelmeyenler basina geliyomus malesefc
Canım çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın inşallah. Benimde aynı 90-50 civarındaydı hep ama hamilelikte hep 110-70 lerde devam ediyor. Bazen bende kendimi tarif ettiğin gibi hissediyorum ama tansiyonum hep düşük diye aklıma bile gelmedi tansiyonuma bakmakbende takibe alayım 1 hafta bakalım ne çıkacak.
Canim oncelikle cok gecmis olsun. Rabbim kimseye hic bi anneye gostermesin bunu.. Bende 18.haftamda biraz yuksekti benimde hep 9larda olan tansiyonum 13ecikmisti dr.riskli cikmis demisti. Sonra kendimce tuzu azalttim dikkat etmeyebasladim bol bol su icmeye ozen gosteriyorum..Bide nette gebelikte tansiyon yuksekligi icin sol tarafa yatip dinlenilmeli yaziyor,ayrica soguk suda iyi geliyormus yani cesme suyuyla ayaklar eller yuzler yikanmali,limonlu su,greyfurt bunlar dusurmeye yardimci oluyormus.. Bildiklerim bunlar ..Bende cok korkuyorum yuksek sekerli seylerde yukseltiyormus.. benim de bu aralar 9,10,11,umarim daha da cikmaz..Bebeklerimiz Rabbime emanet olsun..Un cnm bana risk var vs demedi hic.detaylida da bu riskkten sozedilmedi.senin neye dayanarak risk var denmişti. Bide dikkat için neler yapiyosun .yani nasil atlatabilirz bu durumu
Canim benim annem preklemsi den dolayı 9 aylık bebeğini kaybetti bi anda tansiyonu yükseldi nobet filan komaya girdi 18 gün kaldı komada hayata döndü çok şükür ki ilk kontrolumde sordu doktor ailenizde herhangi bi ölü doğum var mı diye o günden beri risk grubundasın vücudunda çok zayıf olmana rağmen ödem var dedi kesinlikle tuz yasak aynı şekilde patates çok fazla ödem yapar dedi yasakladı o gün bu gündür tuketemiyorum bunları maalesefUn cnm bana risk var vs demedi hic.detaylida da bu riskkten sozedilmedi.senin neye dayanarak risk var denmişti. Bide dikkat için neler yapiyosun .yani nasil atlatabilirz bu durumu
cok gecmıs olsun canım ya artık dıkkat edın bınmeyın surucu koltuguna.ne olur ne olmaz allah korusun..sanslıymıssınKizlar hepinize iyi geceler.şuan çok üzgünum .bbugün hayatta hicbirzamn hicbirseyin garantisi olmadgni çok iyi anladım.sabah kahvaltıdan sonra evi biraz topladim sonra dusa girdm.üzerimde garip bir hal vardi.halszlk ,mide agrisi,bas dönmesi..kisacasi iyi hissetmyrdm.neyse biraz uzandm geçer gibi oldu.sonra anneme gitmek için arabayla yola ciktm.kirmizida beklerken bana birşeyler oldu.titreme nöbeti,dünya dönüyordu.asiri bi bulanti terleme hali..oracikta kitlendm.yeşil yandi ama ben hareket edemedim.kapiyi acil yardm istedim.hemn hastaneye götürdüler.tansiyonun 150-90 olmuş.sok oldum.çünkü tansiyonum normalde 90-50..hep düşüktür.dr preeklemsi olabilecegimi bu haftalarda belirti verecgni söyledi.titreme saatlerce surdu.1 hafta tansiyon tkb yyapilck ve ona gore tani konck.çok üzgünüm.herşey iyi gidiyor derken... Ve bugün arabayla seyir halinde olsaydim o nöbet gecirdgm esnada kaza yapabilirdm.bunun içinde sukredyrm.
Kizlar hepinize iyi geceler.şuan çok üzgünum .bbugün hayatta hicbirzamn hicbirseyin garantisi olmadgni çok iyi anladım.sabah kahvaltıdan sonra evi biraz topladim sonra dusa girdm.üzerimde garip bir hal vardi.halszlk ,mide agrisi,bas dönmesi..kisacasi iyi hissetmyrdm.neyse biraz uzandm geçer gibi oldu.sonra anneme gitmek için arabayla yola ciktm.kirmizida beklerken bana birşeyler oldu.titreme nöbeti,dünya dönüyordu.asiri bi bulanti terleme hali..oracikta kitlendm.yeşil yandi ama ben hareket edemedim.kapiyi acil yardm istedim.hemn hastaneye götürdüler.tansiyonun 150-90 olmuş.sok oldum.çünkü tansiyonum normalde 90-50..hep düşüktür.dr preeklemsi olabilecegimi bu haftalarda belirti verecgni söyledi.titreme saatlerce surdu.1 hafta tansiyon tkb yyapilck ve ona gore tani konck.çok üzgünüm.herşey iyi gidiyor derken... Ve bugün arabayla seyir halinde olsaydim o nöbet gecirdgm esnada kaza yapabilirdm.bunun içinde sukredyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?