canim bide detaylida bana dr.gelecekte bir yuksek tansiyon gorulmuyor dedi. Neye dayanarak dedi bilmiyorum.. ama dr dedi diyede benin yinede icim rahat degil,haftaya aclik tokluk kan sekerime baktircam.. su haftalari atsaydikhayisi ile..soyle sag salim 39,40haftalari gorseydikk ins...evt cnm insanin aklina gelmeyenler basina geliyomus malesefben sekerim cikar genetigimde var derkn tansiyon cijti.hiiic beklemydm.umarm preeklemsi durumu olmaz.coktehlikeli cunku
Aynen canım bende de başladı kramplar özellikle sabahları yataktan kalkarken oluyor sanırım artık zamanı dediğin gibi.kızlar gunaydın...bı kac gundur gıremıyorum hıc.haftasoonu canakkaleye gıttık ve yolculuk sonunda ayaklarım davul gıbydı..yolculuklarda mumkun oldugunca hareket edın yoksa benım gıbı olursunuz..bırde yaklasık bı haftadır gecelerı uyurken esneme hareketı yaptıgımda dayanılmaz bı kramp gırıo bacagıma..sanırım artık magnezyumun zamanı geldı..sizde durumlar nasıl herkes ıyıdır umarım
canım bebekler kulaktan olcum ıcın mızmız oluyorlarmıs en ıyısı uzaktan kalıbrasyon ozellıklı ates olcerlermıs bende cok arastırdım hepsıburadada medifine kalıbrasyon ozellıklı ates olcer bulmustum 59.90dı klıksadan 54.90dan aldım..istersen arastır.Eki Görüntüle 1529305 Eki Görüntüle 1529306
kızlar ateş ölçer ler indirim é girmiş kararsız kaldım sizce hangisi Chicco yu beğendim küçük şirin
Kızlar günaydın birşey danışacağım,
Ben geçen sene eylülde işe başladım ama işyerin de sıkıntı yaşadığım için 32. haftamda izne ayrılmayı düşünüyorum ve doğum izin süremin bitiminde de işe dönmek istemiyorum. Ama bunu izin süresi içinde iş yerime bildirmek istiyorum doğum iznine ayrılırken değil. Doğumda allah izin verirse eylülde olacak ve ben yıllık iznime hak kazanmış olacağım. İzin esnasında yani 16 haftalık olan izin içinde işe dönmeyeceğimi söylediğimde o 2 aftalık yıllık izin ücretine de hak kazanmış oluyorum değil mi? Bir de patronum maaşımı asgari ücretten gösteriyor ama elime geçen rakam daha yüksek. Konuştuğumda ben ben sigorta üstünden kalanı izne ayrılırken elden vereceğim dedi ama ben güvenmiyorum ve maaşımı hep elden alıyorum bu kalan kısmı izne ayrılırken vermezse nasıl kanıtlarım? Maaşımı hesabıma mı yatırması lazım?
Her şey çok güzelmiş canım. Sağlıklı günlerde giymeyi nasip eder.inş Allah.Eki Görüntüle 1530799 Günaydın hanımlar dün bebğim için alışverişe çıktık baya yorulmuşum nasıl cicişlerimiz..
aynen 2 ay bile geçse cokiyi.cokkorkyrm erken doğar diyecanim bide detaylida bana dr.gelecekte bir yuksek tansiyon gorulmuyor dedi. Neye dayanarak dedi bilmiyorum.. ama dr dedi diyede benin yinede icim rahat degil,haftaya aclik tokluk kan sekerime baktircam.. su haftalari atsaydikhayisi ile..soyle sag salim 39,40haftalari gorseydikk ins...
haftalarida gorseyseydik sonra
cnm durup dururken neden yukselsinkiÇok Çok geçmiş olsun canımm
İnşallah ani bir yükselmeden başka bir şey çıkmaz
evet zaten çokkorktm .kullanmycm aartk arabayikızlar gunaydın...bı kac gundur gıremıyorum hıc.haftasoonu canakkaleye gıttık ve yolculuk sonunda ayaklarım davul gıbydı..yolculuklarda mumkun oldugunca hareket edın yoksa benım gıbı olursunuz..bırde yaklasık bı haftadır gecelerı uyurken esneme hareketı yaptıgımda dayanılmaz bı kramp gırıo bacagıma..sanırım artık magnezyumun zamanı geldı..sizde durumlar nasıl herkes ıyıdır umarım
cok gecmıs olsun canım ya artık dıkkat edın bınmeyın surucu koltuguna.ne olur ne olmaz allah korusun..sanslıymıssın
cnm doğum iznin bittikten sonra çıkacağını söyle yani önce paranı al sonra söyle.. hiç bi türlü ıspat edemezsin maaşının yüksek oluğunu dava açman gerekir ve senden orda çalışan sigortalı şahit isterler ama iş veren 3 şahitle çıkarsa karşına yine kazanamazsın ne yazıkki maaşın bankadan yatması gerekiyor.. aradaki farkı öderse öp başına koy ödemezse yapacak pek birşeyin yok..Kızlar günaydın birşey danışacağım,
Ben geçen sene eylülde işe başladım ama işyerin de sıkıntı yaşadığım için 32. haftamda izne ayrılmayı düşünüyorum ve doğum izin süremin bitiminde de işe dönmek istemiyorum. Ama bunu izin süresi içinde iş yerime bildirmek istiyorum doğum iznine ayrılırken değil. Doğumda allah izin verirse eylülde olacak ve ben yıllık iznime hak kazanmış olacağım. İzin esnasında yani 16 haftalık olan izin içinde işe dönmeyeceğimi söylediğimde o 2 aftalık yıllık izin ücretine de hak kazanmış oluyorum değil mi? Bir de patronum maaşımı asgari ücretten gösteriyor ama elime geçen rakam daha yüksek. Konuştuğumda ben ben sigorta üstünden kalanı izne ayrılırken elden vereceğim dedi ama ben güvenmiyorum ve maaşımı hep elden alıyorum bu kalan kısmı izne ayrılırken vermezse nasıl kanıtlarım? Maaşımı hesabıma mı yatırması lazım?
evet cnm ani yükselme durumunda kafayi soguksuyla yikamak cokiyi geliyormuş.felci bile onluyomus.bnde dikkatetcm artık.bol su icicem .bugün kendi druma gidicem .belki iilaç vs baslarCanim oncelikle cok gecmis olsun. Rabbim kimseye hic bi anneye gostermesin bunu.. Bende 18.haftamda biraz yuksekti benimde hep 9larda olan tansiyonum 13ecikmisti dr.riskli cikmis demisti. Sonra kendimce tuzu azalttim dikkat etmeyebasladim bol bol su icmeye ozen gosteriyorum..Bide nette gebelikte tansiyon yuksekligi icin sol tarafa yatip dinlenilmeli yaziyor,ayrica soguk suda iyi geliyormus yani cesme suyuyla ayaklar eller yuzler yikanmali,limonlu su,greyfurt bunlar dusurmeye yardimci oluyormus.. Bildiklerim bunlar ..Bende cok korkuyorum yuksek sekerli seylerde yukseltiyormus.. benim de bu aralar 9,10,11,umarim daha da cikmaz..Bebeklerimiz Rabbime emanet olsun..
ya ben dun yolda fenalasinca tanimadgm insanlar ambulans cagirdi oyle gittim hastaneye.acil dr u tam tatmin edici biseyler aciklamadi.bugun kendi dr uma gidcm.umarm sikinti olmaz.cokkorkyrm.ailemde de seker ve tansiyon oykusu var.bnde de kan pihtilasma bozuklugu var.bnce tetikleyen sebep de buCanim benim annem preklemsi den dolayı 9 aylık bebeğini kaybetti bi anda tansiyonu yükseldi nobet filan komaya girdi 18 gün kaldı komada hayata döndü çok şükür ki ilk kontrolumde sordu doktor ailenizde herhangi bi ölü doğum var mı diye o günden beri risk grubundasın vücudunda çok zayıf olmana rağmen ödem var dedi kesinlikle tuz yasak aynı şekilde patates çok fazla ödem yapar dedi yasakladı o gün bu gündür tuketemiyorum bunları maalesef((
Kizlar hepinize iyi geceler.şuan çok üzgünum .bbugün hayatta hicbirzamn hicbirseyin garantisi olmadgni çok iyi anladım.sabah kahvaltıdan sonra evi biraz topladim sonra dusa girdm.üzerimde garip bir hal vardi.halszlk ,mide agrisi,bas dönmesi..kisacasi iyi hissetmyrdm.neyse biraz uzandm geçer gibi oldu.sonra anneme gitmek için arabayla yola ciktm.kirmizida beklerken bana birşeyler oldu.titreme nöbeti,dünya dönüyordu.asiri bi bulanti terleme hali..oracikta kitlendm.yeşil yandi ama ben hareket edemedim.kapiyi acil yardm istedim.hemn hastaneye götürdüler.tansiyonun 150-90 olmuş.sok oldum.çünkü tansiyonum normalde 90-50..hep düşüktür.dr preeklemsi olabilecegimi bu haftalarda belirti verecgni söyledi.titreme saatlerce surdu.1 hafta tansiyon tkb yyapilck ve ona gore tani konck.çok üzgünüm.herşey iyi gidiyor derken... Ve bugün arabayla seyir halinde olsaydim o nöbet gecirdgm esnada kaza yapabilirdm.bunun içinde sukredyrm.
HOŞGELDİN OH MİS YAPTIN TATİLİ NE GÜZEL YÜZSEYDİN YERİMİZE DEarkadaşlarrrrrrrr herkese merhabalar, tatilden döndüm ve işe başladım tekrarforum baya ilerlemiş okuyum dedim ama baktım olacak gibi değil.anneler ve bebeişler iyidir inş. insan baya alışıyor size ya ortak bişeyler paylaşmak, birbirimizi anlamak bu olsa gerek.
Okadar ince eleyip sık dokuma cnm yaptır bişey olmaz.. laf edenlere kulak tıkaMerhaba kızlarr. Bugün yoğunluktan yazamadım. Size sormak istediğim bir şey var. Çocuk odasının duvarları pütürlü yüzeylerden. Ben alçı yaptırıp açık renk boyayıp bir duvarı da başka bir renk yaptırmak istiyorum. Ama alçının zararlı olduğunu söyleyenler var. Sizce yaptırmalı mıyım?
kızlar gunaydın...bı kac gundur gıremıyorum hıc.haftasoonu canakkaleye gıttık ve yolculuk sonunda ayaklarım davul gıbydı..yolculuklarda mumkun oldugunca hareket edın yoksa benım gıbı olursunuz..bırde yaklasık bı haftadır gecelerı uyurken esneme hareketı yaptıgımda dayanılmaz bı kramp gırıo bacagıma..sanırım artık magnezyumun zamanı geldı..sizde durumlar nasıl herkes ıyıdır umarım
Ya ben aslında rahat bir tipim. Eşim pimpirikli olduğu için karşı çıkabilir. Ona söylemeden önce gardımı almam lazım :)Okadar ince eleyip sık dokuma cnm yaptır bişey olmaz.. laf edenlere kulak tıkayok artık bir duvar nefes almasa ölmeyiz ya
Canım bizimkiler ilk başta konuştular benimle 6 ay ücretsiz izin kullanmama izin vermiyorlar malesef. Ben doğum iznim yani 16 haftalık iznim bitmeden ne kadar önce bildirmeliyim işe dönmeyeceğimi? Ve noterden mi ihtar çekmeliyim illa kimaaşını hesabına yatırması lazım zaten o yüzden elden veriyorlar kanıtlayama diye doğum izninide 2 hafta önceden bildirmek zorundasın ve 6 aylık ücretsiz izin hakkın var bende senin gibi doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum ağustos 5'de izne ayrılabiliyorum. 2 hafta öncesinden doktorundan hamile olduğuna dair bir kağıt alıosun ve 2 hafta sonra izne ayrılacağını bildiriosun doğum sonrasıda 6 aylık izin talebini yine yazılı yaıyorsun çalıştığın kurum yoksayamaz reddedemez iznin bitmeye yakın noterden ihtar çekiyorsun iznim şu tarihte bitiyor işe dönmeyeceğimi ihtaren bildiririm die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?