2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evt cnm insanin aklina gelmeyenler basina geliyomus malesef ben sekerim cikar genetigimde var derkn tansiyon cijti.hiiic beklemydm.umarm preeklemsi durumu olmaz.coktehlikeli cunku
canim bide detaylida bana dr.gelecekte bir yuksek tansiyon gorulmuyor dedi. Neye dayanarak dedi bilmiyorum.. ama dr dedi diyede benin yinede icim rahat degil,haftaya aclik tokluk kan sekerime baktircam.. su haftalari atsaydikhayisi ile..soyle sag salim 39,40haftalari gorseydikk ins...
haftalarida gorseyseydik sonra

Aynen canım bende de başladı kramplar özellikle sabahları yataktan kalkarken oluyor sanırım artık zamanı dediğin gibi.

Eki Görüntüle 1529305 Eki Görüntüle 1529306
kızlar ateş ölçer ler indirim é girmiş kararsız kaldım sizce hangisi Chicco yu beğendim küçük şirin
canım bebekler kulaktan olcum ıcın mızmız oluyorlarmıs en ıyısı uzaktan kalıbrasyon ozellıklı ates olcerlermıs bende cok arastırdım hepsıburadada medifine kalıbrasyon ozellıklı ates olcer bulmustum 59.90dı klıksadan 54.90dan aldım..istersen arastır.

maaşını hesabına yatırması lazım zaten o yüzden elden veriyorlar kanıtlayama diye doğum izninide 2 hafta önceden bildirmek zorundasın ve 6 aylık ücretsiz izin hakkın var bende senin gibi doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum ağustos 5'de izne ayrılabiliyorum. 2 hafta öncesinden doktorundan hamile olduğuna dair bir kağıt alıosun ve 2 hafta sonra izne ayrılacağını bildiriosun doğum sonrasıda 6 aylık izin talebini yine yazılı yaıyorsun çalıştığın kurum yoksayamaz reddedemez iznin bitmeye yakın noterden ihtar çekiyorsun iznim şu tarihte bitiyor işe dönmeyeceğimi ihtaren bildiririm die

aynen 2 ay bile geçse cokiyi.cokkorkyrm erken doğar diye

Çok Çok geçmiş olsun canımm
İnşallah ani bir yükselmeden başka bir şey çıkmaz
cnm durup dururken neden yukselsinkiHerzamankinden farkli biseyyapmadm.ama dun uyandggm andan itibaren bi gariplik vardi.soguksoguk terliyodum.belki de farknda degldm ama cojyukselmisti tansiyonum.eve bi tansiyon aleti alcm hemen

evet zaten çokkorktm .kullanmycm aartk arabayi

cnm doğum iznin bittikten sonra çıkacağını söyle yani önce paranı al sonra söyle.. hiç bi türlü ıspat edemezsin maaşının yüksek oluğunu dava açman gerekir ve senden orda çalışan sigortalı şahit isterler ama iş veren 3 şahitle çıkarsa karşına yine kazanamazsın ne yazıkki maaşın bankadan yatması gerekiyor.. aradaki farkı öderse öp başına koy ödemezse yapacak pek birşeyin yok..

evet cnm ani yükselme durumunda kafayi soguksuyla yikamak cokiyi geliyormuş.felci bile onluyomus.bnde dikkatetcm artık.bol su icicem .bugün kendi druma gidicem .belki iilaç vs baslar

ya ben dun yolda fenalasinca tanimadgm insanlar ambulans cagirdi oyle gittim hastaneye.acil dr u tam tatmin edici biseyler aciklamadi.bugun kendi dr uma gidcm.umarm sikinti olmaz.cokkorkyrm.ailemde de seker ve tansiyon oykusu var.bnde de kan pihtilasma bozuklugu var.bnce tetikleyen sebep de bu

çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın, neyse ki hemen doktora gitmişsin, Allah korusun preeklemsi fln varsa erken teşhis edilmesi cok önemli die biliyorum

Günaydın anneler:) haftasonu aile ziyareti yaptık. Ama 3 gündür falan ben de baya Bi sırt ağrısı var. Sizlerde de başladı mı? Yatarken zorlandım. Bi de annem hastane çıkışı aldı bembeyaz. Bi kaç da tulum falan almış sağolsun bakın bakalım nasıllar:)

arkadaşlarrrrrrrr herkese merhabalar, tatilden döndüm ve işe başladım tekrar forum baya ilerlemiş okuyum dedim ama baktım olacak gibi değil.anneler ve bebeişler iyidir inş. insan baya alışıyor size ya ortak bişeyler paylaşmak, birbirimizi anlamak bu olsa gerek.

Merhaba kızlarr. Bugün yoğunluktan yazamadım. Size sormak istediğim bir şey var. Çocuk odasının duvarları pütürlü yüzeylerden. Ben alçı yaptırıp açık renk boyayıp bir duvarı da başka bir renk yaptırmak istiyorum. Ama alçının zararlı olduğunu söyleyenler var. Sizce yaptırmalı mıyım?

HOŞGELDİN OH MİS YAPTIN TATİLİ NE GÜZEL YÜZSEYDİN YERİMİZE DE SON 7 HAFTAM

Okadar ince eleyip sık dokuma cnm yaptır bişey olmaz.. laf edenlere kulak tıka yok artık bir duvar nefes almasa ölmeyiz ya

Selam canım, yazdıklarını okuyunca ben mi yazdım dedim bir an :) geçen hafta sonu biz de canakkaleye gittik ve giderken bacaklarım ellerim fln çok şişti, cok rahatsız ediciydi, tabi bi de iş çıkışı gittiğimiz için daha da zor oldu, dinlenmiş vücutla gitmek çok önemliymiş sanırım. Çünkü dçnüş yolu o kadar ızdıraplı deildi..

Benim de 1 haftadır geceleri dediğin tarzda kramplarım oluyordu, cmt günü doktora söyledim, magnezyum verdi, erken doğumu da engeller, doğuma kadar her gün bir tane içeceksin dedi, sen de sor doktoruna muhtemelen sana da verir.

Okadar ince eleyip sık dokuma cnm yaptır bişey olmaz.. laf edenlere kulak tıka yok artık bir duvar nefes almasa ölmeyiz ya
Ya ben aslında rahat bir tipim. Eşim pimpirikli olduğu için karşı çıkabilir. Ona söylemeden önce gardımı almam lazım :)
Benim hayat felsefem o zaten. Ucunda ölüm yok ya :)

Canım bizimkiler ilk başta konuştular benimle 6 ay ücretsiz izin kullanmama izin vermiyorlar malesef. Ben doğum iznim yani 16 haftalık iznim bitmeden ne kadar önce bildirmeliyim işe dönmeyeceğimi? Ve noterden mi ihtar çekmeliyim illa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…