2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
HOŞGELDİN OH MİS YAPTIN TATİLİ NE GÜZEL YÜZSEYDİN YERİMİZE DE SON 7 HAFTAM
canım ya çok iyi oldu hakkaten de işe gelmesi sıkıntı tabi sonrası , senin de azkalmış sende oğluşunla hatıra olacak şekilde bol bol gez dinlen tatilini yap ....

Canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin havalarda iyice ısınmaya başladı dikkat et kendine canım verilmiş sadakan varmış

Merhaba Kızlar,

Özellikle akşamları sol göğüs altımda kaburga ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum. Bir de ara ara karnımda et kesiği gibi bir ağrı hissediyorum. Bunun dışında hareket ettiğimde genital bölgemde kas ağrısı gibi bir ağrıyı sürekli hissediyorum. Tüm bu belirtiler 6 aylık bir gebe için normal belirtiler mi aranızda benzer durumda olan var mı?

bende genıtal bolge alt tarafta kemık agrısı dıye tanımladıgım bı agrı hıssedıyorum...ordakı kaslardada agrı olabılır...
bebek buyudukçe olan genıslemedır dıye dusunuyorum...

Canım ben de aynı şey vardı. Doktor 15 gün önce filan 200'lük progestana başlattı. Ağrılarım tamamen geçmişti. Ama dün evde biraz iş yaptım. Aslında basit şeyler ama balkon yıkadım bir de çamaşır astım. Akşam bel ağrım oldu adet sancısı gibi. Korktum hemen aldım ilacımı. Sabah da alt karnım ağrıyordu hala. Hatta yetmiyor sanırım dedim.Bu hafta şeker yüklemesi için gidicem o zamana kadar devam ederse belki günde ikiye çıkarır. Ama ilaç çok ağır geliyor. 10 dakika içinde bir şişe votka içmiş gibi oluyorum :) Günde iki kez alırsam da mahveder beni. Okula arabayla gitmek zorundayım ve o halde asla kullanamam.

ben ilaç almak istemiyorum eğer bu ilaç sadece ağrı kesici olarak kullanılıyorsa. şu an dayanamayacağım boyutta değil.

Ben 6 aylık bir Bebeğin karanlık bi odaya terkedilmesinden yana değilim en az 2 Yaşından sonra odası ayrılması gerekiyor ki ben 3 yaşta ayırmayı düşünüyorum...Şuan yapılan araştırmalarda belli bir yaşa kadar anneyle ayni odada uyuyan bebeklerin ileriki dönemlerde psikl. çıtalarının daha yüksek olduğu anneye doyduklarını ,duygusal ve zakasal gelişimlerinin daha iyi olduğu kanıtlanmıştır. Daha önceleri doğar doğmaz Bebeğin odasının ayrılması gerektiğini söyleyenler şimdi tam tersini savunuyorlar bunlar bilimsel veriler ben vicdan ve iç güdülerime dayanarak söylüyorum uzmanlar tam tersini söylesler dahi ben yine yapmazdım bunu..özellikle de benim gibi çalışan anneler için daha çok geçerli bu gündüz zaten bebeğimden ayrı olup birde gece ayıramazdım asla kokuma varlığıma doyması lazım diye düşünüyorum...zaten bizim kültürümüzde de böyle bişey yok annelerimiz bizi 6 aylıkken vs oda mi hazırlanmışlar beraber ayni odada uyuduk şimdi sorunlarımız mi var hayır!

günaydın kızlar sabahtan beri işlerle boğuşuyorum bir ses veremedim herkes iyidir inşallah.. sizde benim gibi hafta sonu daha çok yorulup pazartesi işe yorgun gelenlerden misiniz?? kızlar malum yarın 19 mayıs tatil.. yarın eminönüne gitmeyi düşünüyoruz.. resmi tatilden dolayı dükkanlar kapalı olur mu endişesi yaşıyorum.. ama bildiğim kadarıyla sadece pazarları kapalı oluyor şansımızı denicez artık bakalım.. şimdi gidenler görenler varsa şu havuzlu hanı nedir nasıldır fikrinizi almak istiyorum.. çikolatası şekeri kapı süsü gibi şeylere de bakıcam inşallah.. tavsiye edebileceğiniz dükkanlar varsa memnun olurum.. öperim hepinizi

beyazonluk tansiyonu ? Ne oolduğunubilmyrm ccnm.ya cokkorkyrm yuksek seyredicek diye.ve normalde çok dusuktr tansiyonum.neden oldu anlayamdm.inş ggeçicidir cnku tehlikeliymis arastrdgma gore

Beyaz onluk tansiyonu tansiyon olculurken yukselen tansiyon demek.heycan panik vs halinde yani.. sende sikma kendini bir kere yukselmeyle birsey olmaz. Yedigin birseyden olablir yada havakar cok isindi o yuzden olablir yada kafana birsey takilmis olabilir. Ayni gun icinde 3 kere yuksek cikmazsa tansiyonun korkma demisti bama drum

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey çıkmaz

ben ilaç almak istemiyorum eğer bu ilaç sadece ağrı kesici olarak kullanılıyorsa. şu an dayanamayacağım boyutta değil.
Ağrı kesici değil tabi ki :)
Düşük tehlikesi olanlara veriliyor genelde. Bana da verirken doktor rahim kasılmaların azalacak ,rahmin rahat büyümesini sağlayacak dedi.

Haklısın evet canım inşallah öyle olur isim ne düşünüyorsunuz?

Çok geçmiş olsun umarım birdaha tekrarlanmaz

tabiki herkes özgür nasıl büyütmek istersen öyle büyütürsün bende çalışan bir anneyim kızım 12 yaşında ve ister inanın ister inanmayın 8 yaşından beri okula kendi başına hazırlanıp gidiyor kahvaltısını kendi hazırlayıp yiyor okul 3.sü bir çocuk.. yani koynunuzda uyutarak heleki 3 yaşına kadar sadece özgüveni düşük bir çocuk yetiştirirsiniz.. merak ediyorum 3 yaştan sonra o çocuk nasıl kabullensin ayrı odayı size bağımlı olacak belki orta okul çağına kadar halamda kızını 3,5 yaşına kadar yanında yatırmak zorunda kaldı k. valideyle oturuyordu çünkü ayrı eve çıktılar kızın odası oldu ama 5. sınıfta hala anneyle yatıyordu şuan 21 yaşında ve hala koridorun ışığı açık yatıyor hatta korkunca babasını kendi odasına gönderip annesiyle yatıyor.. tecrübe edin 3 yılın sonunda çocuk odasında yatmakta sorun çıkarınca dediğimin doğru olduğunu kendiniz göreceksiniz..

Tabii ki istisnai durumlar olabilir her 2-3 yaşına kadar anneyle yatan bebekler halanızın kızıyla ayni sorunu yaşayıp 21 Yaşında ışıklarla yatmazlar siz kendi Tecrübenizden bahsetmiştiniz tam tersi olanlar da azımsanmıcak kadar çok...3 Yaşından sonra kabullenme süresindeki yaşayacağı sıkıntıyla 3 yaşına kadat anneyle, anne kokusuyla ,onun varlığıyla ayrı olacağı sıkıntı asla bir değil siz kızınızı 6 aylıkken ayırmasaydınız bile o yine ayni Gelişimi gösterirdi büyük ölçüde bu biraz da Kişilik meselesidir... Yine söylüyorum herkesin fikrine ve uygulama şeklinde SAYGI duyarım ama benim düşünce ve duygularım tam aksi yönde

cnm al benden de o kadar hafta sonu çok fena yoruldum elim ayağım şişti hala da şiş.. bu arada havuzlu hana gittim ben 1 ay kadar önce bana çok cazip gelmedi fiyatlar piyasayla aynı hatta ben ahşap beşiği orda 400 tl buldum en uygun ama eskidjiden 300 tl aldım.. bir tek çıtçıtlı badiler ucuzdu 3 tanesi 10 tl ama pazarada çıksan alırsın zaten o fiyata birde her katta aynı ürünler vardı.. açıkçası ben memnun kalmadım ve bir çöp almadan çıktım hele loğusa takımları netten 2 kat pahalı netten al aynı ürünleri bulursun nette.. bebek şekeri desen oraya kadar gitmişken malzemeleri al kendin yap havuzlu handa yapılmışları satıyorlar sipariş alıp, ama mehmet efendinin sokağına bak malzemeciler var kendin alıp daha ucuza mal edersin, ben öyle yaptım.. ama toplu alış veriş yaparım tek bi yerden yüklü alıcam dersen git bak aklında kalmasın ayrıca resmi tatillerde açık eminönü turist bölgesi olduğu için..

cnm tansiyonum ilk ölçüldgnde heyecan yapmadm cnku hic ihtimal vermyrdm yuksek cikmasina.yani o an yükseldiğini sanmym.4-5 saat kaldim hastanede birkaç kez ölçüldü hep yüksekti.oyuzden endiselenyrm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…