cnm bende onu demek istedim zaten kızımın gelişimi olumsuz yönde etkilenmedi araştırma sonuçlarına aldırmamak gerek her anne bebeği için en doğru olanı uygular şüphesiz bana yanlış gelen siz uygulayınca olumlu sonuç verebilir çünkü bana göre bir insan neye inanırsa onu çeker yaşantısına..Tabii ki istisnai durumlar olabilir her 2-3 yaşına kadar anneyle yatan bebekler halanızın kızıyla ayni sorunu yaşayıp 21 Yaşında ışıklarla yatmazlar siz kendi Tecrübenizden bahsetmiştiniz tam tersi olanlar da azımsanmıcak kadar çok...3 Yaşından sonra kabullenme süresindeki yaşayacağı sıkıntıyla 3 yaşına kadat anneyle, anne kokusuyla ,onun varlığıyla ayrı olacağı sıkıntı asla bir değil siz kızınızı 6 aylıkken ayırmasaydınız bile o yine ayni Gelişimi gösterirdi büyük ölçüde bu biraz da Kişilik meselesidir... Yine söylüyorum herkesin fikrine ve uygulama şeklinde SAYGI duyarım ama benim düşünce ve duygularım tam aksi yönde
Bu arada 3 yaşına kadar anneyle uyuyan değil annenin Odasında kendi yatağında yatan bebeklerden bahsetmiştim bilmiyorum takip edermisiniz ama ben pedagog Adem Güneş okur ve takıp ederim dinimize ve kültürümüze en yakın pedagog OLDUĞUNU düşünüyorum..onun Kitaplarını ve internet sitesindeki yazılarını biraz okumanızı tavsiye ederim o zaman siz de kişisel tecrübenizden değil de olaya genel bakış açısıyla bakabilirsiniztabiki herkes özgür nasıl büyütmek istersen öyle büyütürsün bende çalışan bir anneyim kızım 12 yaşında ve ister inanın ister inanmayın 8 yaşından beri okula kendi başına hazırlanıp gidiyor kahvaltısını kendi hazırlayıp yiyor okul 3.sü bir çocuk.. yani koynunuzda uyutarak heleki 3 yaşına kadar sadece özgüveni düşük bir çocuk yetiştirirsiniz.. merak ediyorum 3 yaştan sonra o çocuk nasıl kabullensin ayrı odayı size bağımlı olacak belki orta okul çağına kadar halamda kızını 3,5 yaşına kadar yanında yatırmak zorunda kaldı k. valideyle oturuyordu çünkü ayrı eve çıktılar kızın odası oldu ama 5. sınıfta hala anneyle yatıyordu şuan 21 yaşında ve hala koridorun ışığı açık yatıyor hatta korkunca babasını kendi odasına gönderip annesiyle yatıyor.. tecrübe edin 3 yılın sonunda çocuk odasında yatmakta sorun çıkarınca dediğimin doğru olduğunu kendiniz göreceksiniz..
evt inş yoktur ama önlem almaliym simdidençok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın, neyse ki hemen doktora gitmişsin, Allah korusun preeklemsi fln varsa erken teşhis edilmesi cok önemli die biliyorum
bi de yarın ana-baba günü olur eminönü..cnm al benden de o kadar hafta sonu çok fena yoruldum elim ayağım şişti hala da şiş.. bu arada havuzlu hana gittim ben 1 ay kadar önce bana çok cazip gelmedi fiyatlar piyasayla aynı hatta ben ahşap beşiği orda 400 tl buldum en uygun ama eskidjiden 300 tl aldım.. bir tek çıtçıtlı badiler ucuzdu 3 tanesi 10 tl ama pazarada çıksan alırsın zaten o fiyata birde her katta aynı ürünler vardı.. açıkçası ben memnun kalmadım ve bir çöp almadan çıktım hele loğusa takımları netten 2 kat pahalı netten al aynı ürünleri bulursun nette.. bebek şekeri desen oraya kadar gitmişken malzemeleri al kendin yap havuzlu handa yapılmışları satıyorlar sipariş alıp, ama mehmet efendinin sokağına bak malzemeciler var kendin alıp daha ucuza mal edersin, ben öyle yaptım.. ama toplu alış veriş yaparım tek bi yerden yüklü alıcam dersen git bak aklında kalmasın ayrıca resmi tatillerde açık eminönü turist bölgesi olduğu için..
kendim bir yaşam koçuyum cnm o yüzden diyorum ya kişi neye inanırsa onu çeker yaşantısınaBu arada 3 yaşına kadar anneyle uyuyan değil annenin Odasında kendi yatağında yatan bebeklerden bahsetmiştim bilmiyorum takip edermisiniz ama ben pedagog Adem Güneş okur ve takıp ederim dinimize ve kültürümüze en yakın pedagog OLDUĞUNU düşünüyorum..onun Kitaplarını ve internet sitesindeki yazılarını biraz okumanızı tavsiye ederim o zaman siz de kişisel tecrübenizden değil de olaya genel bakış açısıyla bakabilirsiniz
cnm kahveci mehmet efendinin önünden değilde caminin olduğu taraftan çıkın havuzlu hana o yol hep sakin oluyor aklında olsun..bi de yarın ana-baba günü olur eminönü..
erkenden gitmek lazım ..oglene dogru sıcakta kalabalık bı de hamıle hamıle zor olur
Bende inşallah yarın gideceğim araştırmıştım açık oluyormuş dükkanlar canım :)günaydın kızlar sabahtan beri işlerle boğuşuyorum bir ses veremedimherkes iyidir inşallah.. sizde benim gibi hafta sonu daha çok yorulup pazartesi işe yorgun gelenlerden misiniz?? kızlar malum yarın 19 mayıs tatil.. yarın eminönüne gitmeyi düşünüyoruz.. resmi tatilden dolayı dükkanlar kapalı olur mu endişesi yaşıyorum.. ama bildiğim kadarıyla sadece pazarları kapalı oluyor şansımızı denicez artık bakalım.. şimdi gidenler görenler varsa şu havuzlu hanı nedir nasıldır fikrinizi almak istiyorum.. çikolatası şekeri kapı süsü gibi şeylere de bakıcam inşallah.. tavsiye edebileceğiniz dükkanlar varsa memnun olurum.. öperim hepinizi
Canım çok geçmiş olsun.Kizlar hepinize iyi geceler.şuan çok üzgünum .bbugün hayatta hicbirzamn hicbirseyin garantisi olmadgni çok iyi anladım.sabah kahvaltıdan sonra evi biraz topladim sonra dusa girdm.üzerimde garip bir hal vardi.halszlk ,mide agrisi,bas dönmesi..kisacasi iyi hissetmyrdm.neyse biraz uzandm geçer gibi oldu.sonra anneme gitmek için arabayla yola ciktm.kirmizida beklerken bana birşeyler oldu.titreme nöbeti,dünya dönüyordu.asiri bi bulanti terleme hali..oracikta kitlendm.yeşil yandi ama ben hareket edemedim.kapiyi acil yardm istedim.hemn hastaneye götürdüler.tansiyonun 150-90 olmuş.sok oldum.çünkü tansiyonum normalde 90-50..hep düşüktür.dr preeklemsi olabilecegimi bu haftalarda belirti verecgni söyledi.titreme saatlerce surdu.1 hafta tansiyon tkb yyapilck ve ona gore tani konck.çok üzgünüm.herşey iyi gidiyor derken... Ve bugün arabayla seyir halinde olsaydim o nöbet gecirdgm esnada kaza yapabilirdm.bunun içinde sukredyrm.
slmlar siz yenimisiniz daha önce görmedim galiba hoşgeldinizbnde eylül annesi olarak zamanımız azalıo
cnm al benden de o kadar hafta sonu çok fena yoruldum elim ayağım şişti hala da şiş.. bu arada havuzlu hana gittim ben 1 ay kadar önce bana çok cazip gelmedi fiyatlar piyasayla aynı hatta ben ahşap beşiği orda 400 tl buldum en uygun ama eskidjiden 300 tl aldım.. bir tek çıtçıtlı badiler ucuzdu 3 tanesi 10 tl ama pazarada çıksan alırsın zaten o fiyata birde her katta aynı ürünler vardı.. açıkçası ben memnun kalmadım ve bir çöp almadan çıktım hele loğusa takımları netten 2 kat pahalı netten al aynı ürünleri bulursun nette.. bebek şekeri desen oraya kadar gitmişken malzemeleri al kendin yap havuzlu handa yapılmışları satıyorlar sipariş alıp, ama mehmet efendinin sokağına bak malzemeciler var kendin alıp daha ucuza mal edersin, ben öyle yaptım.. ama toplu alış veriş yaparım tek bi yerden yüklü alıcam dersen git bak aklında kalmasın ayrıca resmi tatillerde açık eminönü turist bölgesi olduğu için..
canim gecmis olsun dr genelde ilac vermiyor sadece bol bol sivi tuket dinlen diyorlarmerhaba kızlar,ben grip oldum sanırım.tüm burun kanallarım tıkalı zor nefes alıyorum.doktora gitsem ilaç verir mi bilmiyorum.siz ce ne yapmalıyım?
Bende inşallah yarın gideceğim araştırmıştım açık oluyormuş dükkanlar canım :)
Öyle mi demek yaşam kocusunuz çok iyiymişkendim bir yaşam koçuyum cnm o yüzden diyorum ya kişi neye inanırsa onu çeker yaşantısınao yüzden araştırmaların çok bir hükmü yok bnm gözümde kendi hayat tarzım da neyi nasıl istersem öyle şekillendirebiliyorum çünkü.. size anlatmak istediğimde tam olarak bu.. siz yazılanlara fazlasıyla inandığınız için tam olarak onu yaşayacaksınız.. ama kesinlikle alıştırmanın hala zor olacağını savunuyorum bir bebeği eğitmek benlik bilinci olmadığından çok daha kolaydır ama bir çocuk benlik bilinci olduğu için sizinle inatlaşma sürecide uzun olacaktır..
endişelenme cnm herzaman sert olmuyor tekmeler.. normal bunlar..Arkadaşlar bebekleriniz hareketini ne sıklıkta hissediyorsunuz genelde Zayıf hissediyorum arada şiddetli hissediyorum Zayıf hissettiğimde endişeleniyorum sizinde böylemi?
İlk defa duydum tam benlikmişBeyaz onluk tansiyonu tansiyon olculurken yukselen tansiyon demek.heycan panik vs halinde yani.. sende sikma kendini bir kere yukselmeyle birsey olmaz. Yedigin birseyden olablir yada havakar cok isindi o yuzden olablir yada kafana birsey takilmis olabilir. Ayni gun icinde 3 kere yuksek cikmazsa tansiyonun korkma demisti bama drum
Bazen öyle sert oluyorki artık hep öyle olucak zannediyorum ama 2 gündür daha zayıf hareketleri var hareket ettikten sonra sorun yoktur o zaman öylemiendişelenme cnm herzaman sert olmuyor tekmeler.. normal bunlar..
Canım bende bazen saatlerce hissedemiyorum, haftasonu doktora gittim, bazen hissedemiyorum dedim.Arkadaşlar bebekleriniz hareketini ne sıklıkta hissediyorsunuz genelde Zayıf hissediyorum arada şiddetli hissediyorum Zayıf hissettiğimde endişeleniyorum sizinde böylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?