2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm bende onu demek istedim zaten kızımın gelişimi olumsuz yönde etkilenmedi araştırma sonuçlarına aldırmamak gerek her anne bebeği için en doğru olanı uygular şüphesiz bana yanlış gelen siz uygulayınca olumlu sonuç verebilir çünkü bana göre bir insan neye inanırsa onu çeker yaşantısına..

Bu arada 3 yaşına kadar anneyle uyuyan değil annenin Odasında kendi yatağında yatan bebeklerden bahsetmiştim bilmiyorum takip edermisiniz ama ben pedagog Adem Güneş okur ve takıp ederim dinimize ve kültürümüze en yakın pedagog OLDUĞUNU düşünüyorum..onun Kitaplarını ve internet sitesindeki yazılarını biraz okumanızı tavsiye ederim o zaman siz de kişisel tecrübenizden değil de olaya genel bakış açısıyla bakabilirsiniz

bi de yarın ana-baba günü olur eminönü..
erkenden gitmek lazım ..oglene dogru sıcakta kalabalık bı de hamıle hamıle zor olur

kendim bir yaşam koçuyum cnm o yüzden diyorum ya kişi neye inanırsa onu çeker yaşantısına o yüzden araştırmaların çok bir hükmü yok bnm gözümde kendi hayat tarzım da neyi nasıl istersem öyle şekillendirebiliyorum çünkü.. size anlatmak istediğimde tam olarak bu.. siz yazılanlara fazlasıyla inandığınız için tam olarak onu yaşayacaksınız.. ama kesinlikle alıştırmanın hala zor olacağını savunuyorum bir bebeği eğitmek benlik bilinci olmadığından çok daha kolaydır ama bir çocuk benlik bilinci olduğu için sizinle inatlaşma sürecide uzun olacaktır..

bi de yarın ana-baba günü olur eminönü..
erkenden gitmek lazım ..oglene dogru sıcakta kalabalık bı de hamıle hamıle zor olur
cnm kahveci mehmet efendinin önünden değilde caminin olduğu taraftan çıkın havuzlu hana o yol hep sakin oluyor aklında olsun..

Bende inşallah yarın gideceğim araştırmıştım açık oluyormuş dükkanlar canım :)

Canım çok geçmiş olsun.
Ben bebeğimi ağır preeklampsi nedeniyle kaybetmiştim maalesef. Lütfen hemen tansiyon aleti edin ve 4-5 saat arayla tansiyonunu ölç ve kesinlikle stres yapma çünkü bu eğer olacaksa önüne geçebileceğin birşey değil maalesef ama sıkı takiple kontrol altında tutarak hamilelik olabildiğince uzatılmaya çalışılıyor. Sen gönlünü ferah tut.
Ben senin yaşadıklarını birebir yaşamıştım, senin yazdıkların gerçekten de preeklampsiye benziyor ama tansiyon ilacı kullanarak tuzdan uzak kalarak, bol su içerek ve en önemlisi gönlünü ferah tutarak aşarsın inşallah canım. Ama tansiyon takibini ihmal etme, 13/9 un üstü çıkarsa direk hastaneye git ve hatta üniversite hastanesine git. İstanbuldaysan sana kesinlikle çapayı tavsiye ederim. Bu arada 24 saatlik idrar biriktir canım söylemedilerse bile, bu önemli bir şey. Protein kaçağı var mı diye bakılsın. Şimdi başla yarın 12 ye kadar biriktir.
Allah şifanı versin inşallah, sağlıkla zamanında evladına kavuşmayı nasip etsin.

merhaba kızlar,ben grip oldum sanırım.tüm burun kanallarım tıkalı zor nefes alıyorum.doktora gitsem ilaç verir mi bilmiyorum.siz ce ne yapmalıyım?

canım yorumun için sağol bir kaç kişiden daha bu tarz yorumlar duymuştum. ama insan yine de merak ediyor eminönünü çok gezmişimdir ama bebek ürünleri satan yerlere hiç bakmadım tabi şimdiye kadar.. o kadar yol gidicez bakalım yorulmama değecek mi :) bebek şekeri aslında kendim yapabilirim elim çok yatkındır böyle şeylere ama bizde sülale çok o kadar yapamam sıkılırım heralde.. yine de bakarım belki fikrim değişir..

Bende inşallah yarın gideceğim araştırmıştım açık oluyormuş dükkanlar canım :)

sağol canım kattina da açık oluyor demiş en azından bu soru aklımdan çıkmış oldu :) bakalım inşallah ihtiyacımız olan şeyleri buluruz da bu göbüşlerle çok yorulmayız :)

Arkadaşlar bebekleriniz hareketini ne sıklıkta hissediyorsunuz genelde Zayıf hissediyorum arada şiddetli hissediyorum Zayıf hissettiğimde endişeleniyorum sizinde böylemi?

Öyle mi demek yaşam kocusunuz çok iyiymişben yüzde yüz kitaplara bağlı yaşamıyorum ama tecrübeler yaşandıkça oluşur büyük çoğunlukla annelik duygularımla yaklaşıyorum ama uzman fikirlere de ihtiyaç duyuyorum tabii ki sizin kadar bilgi sahibi Değilim malesef! Ben de Sırf ilerdeki rahatlığınızı düşündüğünüz için bebeğinizi 6 aydan sonra ayrı odalara terk ettiğinizi düşünuyorum ilerde nasıl alıştırırım şimdiden yatsın canım yalnız başına mantığıyla yaklaşmışsınız...e diyecek bişey yok her anne ayni olmuyor tabi

İlk defa duydum tam benlikmiş Hastane, doktor, hele iğne gördüm mü kan basıncım yükseliyor

Arkadaşlar bebekleriniz hareketini ne sıklıkta hissediyorsunuz genelde Zayıf hissediyorum arada şiddetli hissediyorum Zayıf hissettiğimde endişeleniyorum sizinde böylemi?
Canım bende bazen saatlerce hissedemiyorum, haftasonu doktora gittim, bazen hissedemiyorum dedim.
Gayet hareketli, sen hissedemiyorsun dedi.. Hakkaten ultasondaki hareketlerin hiç birini hissedemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…