2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar ev işi yapıyor musunuzzz
Ya da neleri yapmıyorsunuz artıkk??

olçucem zaten cnm bundan sonra.ama sorun su ki küçükbir ildeyim.riskli gebelik uzmani yok bburada.ve şartlar iyi değil.tek bir özel muayehane var ve elimmahkum ona gidyrm.yani burada kimse öyle çok ilgilenmiyor.bu yüzden cokkorkyrm.önceki gebeligim previa yüzündensonlanmisti ama hharicinde de başka sorunlar vardi.24 saatlik idrar isini soylcm dr uma.tekrar liyo sanrm preeklemsi

Arkadaşlar bebekleriniz hareketini ne sıklıkta hissediyorsunuz genelde Zayıf hissediyorum arada şiddetli hissediyorum Zayıf hissettiğimde endişeleniyorum sizinde böylemi?
benimde aynen boyle cumartesi sert hiç hareket etmedi akşama kadar bekledim sadece sağa sola geçişler yaptı suyum azalıyo diye korktum ama pazar sabah kahvaltı sonrası sert hareketleri başladı. arada korkutuyolar. hayırlısı ile sağlıklı bi doğum yapalımb rahatlıycam valla

valla cnm süpür sil toz al yapıyorum.. ama cam silme perde asma eğilerek yer cifleme falan yok artık.. günlük iş bile zorluyor beni saolsun eşim yardım ediyor kızım yardım ediyor geçinip gidiyoruz

mumkun oldugunca ewi kirletmemeye calısıyorum :) ben genelde süpürürüm eşim vileda yapar..banyoyu vcyı domestoslama işi onlarda eşimde.tozu ben alırım balkonları eşim yıkar.butun ewı supurdugumde genelde belim agrıo tutuluyor.artık parca parca yada fazla dıdıklemeden yapacagım.iş paylasımı onemlı :)

Ben bu konuda çok şanslıyım sanırım kızlar. neredeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri ev işi yapmıyorum diyebilirim. eşim bu konuda çok yardımcı oluyor. (çamaşırları asma, evi makineyle süpürme, yeri geldiğinde bulaşıkları kaldırma vs.) Annem de çok yakın oturduğu için saolsun yeri geliyor yemek bile getiriyor çoğu işimde yardımcı oluyor. başlarda mide bulantısı ve kusmalardan dolayı sürekli yatış halindeydim (işten kalan zamanlarda tabi). şimdi ise ayakta bir süre kalınca ağrılarım oluyor. ağırlaştım iyice. O nedenle birşey olur endişesi ile bana iş yaptırmıyorlar.

mümkün oldukça ev süpürmüyorum eşime yaptırıyorum.. onun dışında günlük işleri yapıyorum mecburen.. valla bir leğen dolusu çamaşırda taşıdığım oluyor eşim evde yoksa.. ama ekstra yoruluyor insan tabi... mecbur kalıp evi süpürürsem iki gün filan belim ağrıyor...

çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım.. inşallah çabucak atlatırsın da sorunsuz devam edersin hamileliğine...

Eşim bana çok kızıyor yapma sakın diye
Kendi de yapmıyor bıraksam pislikten ölürüz
Bende sil süpür toz al yapıyorum sadece Allahtan evim küçük de çok alan yok:)
Bende kurutma var çamaşırı katlaması kalıyor
Ütüyü de 5 parçayı geçmeyecek şekilde yapıyorum, evde giydiklerimizi ütülemiyorum artık
Nevresim, çarşafıda 4 e katlayıp öylece basıyorum çok özenmiyorum artık

çok geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum.

kızlar benim nefes darlığım oluyor çok hatta gece yattıgımda nefes alamıyorum sürekli öksürüyorum tıkanıyorum sizde böyle bi sorun var mı ?
benim gebelik öncesi reflüm nefes darlığı ve gece öksürüğü ile başlamıştı. reflüyü sadece mide yanması olarak düşünmemek gerekiyormuş. sen her ihtimale karşılık gece biraz yastığını yükselt, uyumadan bi kaç saat önce yemeği içmeyi bırak bence

bizde de eşim süpürüyor...viledalı su yapıyor ortaya koyuyor ben sadece süpürdüğü yerleri sılıyorum..sonra agır kaldırma ,dökme işleriona ait...eger o evde yoksa çamaşırları kısım kısım asmaya götürüyorum..onun dışında bulaşıkları makınaya yerlestırıyorum ..ütü de eşimde ...ayda 1 de temızlıkçim gelıyor

ewet yaa yol cok kotu yaptı..turla gıttık bırde normalde olsa durur yurursun vs ama...doktorum benımde bu hafta baslıcak magnezyuma cuma kontrolum var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…