2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Herkese merhaba çok yoğun bir hafta sonu geçirdik ve hiç uğrayamadım. Herkes umarım iyidir.
Perimavi bende Ankara'da oturuyorum ama bu tip bebek malzemelerini toptan satan yerleri bilmiyorum ve bende kendim yapmak istiyorum. Nereden aldığını öğrenebilir miyim?

ankarada nerden alıyorsun canım malzemeleri Suluhandan mı ?

Ulusta suluhan carsisinda canim orda sirf nikah sekeri bebek sekeri mmalzemelerini satan dukkanlar var ordan almayi dusunuyorum ama fiyatlarini hic arastirmadim da cok ucuz oldugunu duydum.

Ulusta suluhan carsisinda canim orda sirf nikah sekeri bebek sekeri mmalzemelerini satan dukkanlar var ordan almayi dusunuyorum ama fiyatlarini hic arastirmadim da cok ucuz oldugunu duydum.

evet fiyatlar dışarıya göre daha uygun ve cok fazla çeşit var ..

Tamam canım çok teşekkür ederim. Bende bir ara bakmayı düşünüyorum evde otururken yavaş yavaş yaparım hem zevkli bi uğraşıda olur

ankarada nerden alıyorsun canım malzemeleri Suluhandan mı ?

kızlar nette birmax.coma da bakın eminönünde bir mağazanın net satışı belki daha uyguna bulursunuz aradıklarınızı, istanbul eminönü bunların ana merkezi ankaradan uygun olabilir fiyatları..

ankarada nerden alacaksınız acaba bende ankaradayım almak istiyorum

Suluhanda hem malzemeleri bulabilirsin hemde hazırlarını yaptırabilirsin cnm

suluhanda ulusta hem yapılmış bir sürü çeşit var hemde malzemelerini alıp kendin yapabilirsin
tamam orayı biliyorum 5 yıl ulusta çalıştım ama son fiyatları artmıştı başka bi yer varmı acaba diye merak ettim hazırla kendin yapma arası çok fark etmiyo baktım bende

tamam orayı biliyorum 5 yıl ulusta çalıştım ama son fiyatları artmıştı başka bi yer varmı acaba diye merak ettim hazırla kendin yapma arası çok fark etmiyo baktım bende

tunalıda falan bazı yerler var ama orası çok daha uçuk fiyatları ben suluhandan daha uygun bi yer duymadım

tunalıda falan bazı yerler var ama orası çok daha uçuk fiyatları ben suluhandan daha uygun bi yer duymadım
ınternet fiyatlarına bakıyorum uygun ama nasıl gelir bilmiyorum görmeden almak istemiyorum hafta sonu gidecem tekrar samanpazarına suluhana tekrar bi bakıyım

Tamam canım teşekkür ederim donus yaptığın icin

Canım ben de parasından ziyade el emeğim olsun diye kendim yapmak istiyorum. Hatta şöyle bi örnek de Yaptım.

Katılıyorum canım benim oğlumun ciddi bir uyku sorunu olduğu için ayrı uyumayı bırakın koynumda bile uyumazdı; sonrasında da odasına alışması da biraz zaman aldı ama baştan beri Odasında uyuyan çocuklarda bu problem daha az yaşanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…