- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
Perimavi bende Ankara'da oturuyorum ama bu tip bebek malzemelerini toptan satan yerleri bilmiyorum ve bende kendim yapmak istiyorum. Nereden aldığını öğrenebilir miyim?A evet gormustum resmi canim keceden yapicaksin degil mi, ben o keceden yapilan kismi biblo olarak almayi dusunuyorum, tülünu filan da ayri ayri alicam evde birlestiricem. Burda o malzemeleri cok ucuza bulabilecegim bi yer var toptan satılıyor, ordan almayi dusunuyorum Ankaradayim bu arada. yapmak istedigim bi model var hatta resmini atayim bi saniye
A evet gormustum resmi canim keceden yapicaksin degil mi, ben o keceden yapilan kismi biblo olarak almayi dusunuyorum, tülünu filan da ayri ayri alicam evde birlestiricem. Burda o malzemeleri cok ucuza bulabilecegim bi yer var toptan satılıyor, ordan almayi dusunuyorum Ankaradayim bu arada. yapmak istedigim bi model var hatta resmini atayim bi saniye
Ulusta suluhan carsisinda canim orda sirf nikah sekeri bebek sekeri mmalzemelerini satan dukkanlar var ordan almayi dusunuyorum ama fiyatlarini hic arastirmadim da cok ucuz oldugunu duydum.Herkese merhaba çok yoğun bir hafta sonu geçirdik ve hiç uğrayamadım. Herkes umarım iyidir.
Perimavi bende Ankara'da oturuyorum ama bu tip bebek malzemelerini toptan satan yerleri bilmiyorum ve bende kendim yapmak istiyorum. Nereden aldığını öğrenebilir miyim?
Aynen ordan bakicam canim.ankarada nerden alıyorsun canım malzemeleri Suluhandan mı ?
Ulusta suluhan carsisinda canim orda sirf nikah sekeri bebek sekeri mmalzemelerini satan dukkanlar var ordan almayi dusunuyorum ama fiyatlarini hic arastirmadim da cok ucuz oldugunu duydum.
evet çok güzel cnm gayette basit yapabilirsin.. yapınca rsm atarsın..Heh oldu galiba bende yukardaki resim simgesine tikliyorum url filan istiyodu
Tamam canım çok teşekkür ederim. Bende bir ara bakmayı düşünüyorum evde otururken yavaş yavaş yaparım hem zevkli bi uğraşıda olurUlusta suluhan carsisinda canim orda sirf nikah sekeri bebek sekeri mmalzemelerini satan dukkanlar var ordan almayi dusunuyorum ama fiyatlarini hic arastirmadim da cok ucuz oldugunu duydum.
ankarada nerden alıyorsun canım malzemeleri Suluhandan mı ?
kızlar nette birmax.coma da bakın eminönünde bir mağazanın net satışı belki daha uyguna bulursunuz aradıklarınızı, istanbul eminönü bunların ana merkezi ankaradan uygun olabilir fiyatları..Ulusta suluhan carsisinda canim orda sirf nikah sekeri bebek sekeri mmalzemelerini satan dukkanlar var ordan almayi dusunuyorum ama fiyatlarini hic arastirmadim da cok ucuz oldugunu duydum.
ankarada nerden alacaksınız acaba bende ankaradayım almak istiyorumA evet gormustum resmi canim keceden yapicaksin degil mi, ben o keceden yapilan kismi biblo olarak almayi dusunuyorum, tülünu filan da ayri ayri alicam evde birlestiricem. Burda o malzemeleri cok ucuza bulabilecegim bi yer var toptan satılıyor, ordan almayi dusunuyorum Ankaradayim bu arada. yapmak istedigim bi model var hatta resmini atayim bi saniye
Herkese merhaba çok yoğun bir hafta sonu geçirdik ve hiç uğrayamadım. Herkes umarım iyidir.
Perimavi bende Ankara'da oturuyorum ama bu tip bebek malzemelerini toptan satan yerleri bilmiyorum ve bende kendim yapmak istiyorum. Nereden aldığını öğrenebilir miyim?
Canım hepsi çok güzel. Takım'ı ne Kadar'a aldınız? Bi de sallanan sandalye ne kadar?
suluhanda ulusta hem yapılmış bir sürü çeşit var hemde malzemelerini alıp kendin yapabilirsinankarada nerden alacaksınız acaba bende ankaradayım almak istiyorum
tamam orayı biliyorum 5 yıl ulusta çalıştım ama son fiyatları artmıştı başka bi yer varmı acaba diye merak ettim hazırla kendin yapma arası çok fark etmiyo baktım bendesuluhanda ulusta hem yapılmış bir sürü çeşit var hemde malzemelerini alıp kendin yapabilirsin
tamam orayı biliyorum 5 yıl ulusta çalıştım ama son fiyatları artmıştı başka bi yer varmı acaba diye merak ettim hazırla kendin yapma arası çok fark etmiyo baktım bende
ınternet fiyatlarına bakıyorum uygun ama nasıl gelir bilmiyorum görmeden almak istemiyorum hafta sonu gidecem tekrar samanpazarına suluhana tekrar bi bakıyımtunalıda falan bazı yerler var ama orası çok daha uçuk fiyatları ben suluhandan daha uygun bi yer duymadım
ayyy çok doğru ya tam 6. aya duygusal yazmış ayyy ben sanki bu herşeye ağlıyorum bu sıra
canım bebekler kulaktan olcum ıcın mızmız oluyorlarmıs en ıyısı uzaktan kalıbrasyon ozellıklı ates olcerlermıs bende cok arastırdım hepsıburadada medifine kalıbrasyon ozellıklı ates olcer bulmustum 59.90dı klıksadan 54.90dan aldım..istersen arastır.
Canım ben de parasından ziyade el emeğim olsun diye kendim yapmak istiyorum. Hatta şöyle bi örnek de Yaptım.Selam kizlar bisey sormak istiyorum, bebek sekerini hazir mi alicaksiniz yoksa kendiniz mi yapmayi dusunuyorsunuz. Ben biraz fiyat arastirmasi yaptim bana cok cok fazla geldi fiyatlari tanesi 2 tl 3 tl bu civarda, e bi 100 adet almak lazim cok fazla geldi bana. Ben de malzemelerini alıp kendim yapmaya karar verdim. Bos bos evde oturuyorum zaten, hem el emegim olsa daha ozel olur degil mi. Siz ne yapmayi dusunuyoraunuz bu konuda.
Canım biz tek Ali ya da Ali Kemal koymayı düşünüyoruzHaklısın evet canım inşallah öyle olur isim ne düşünüyorsunuz?
Katılıyorum canım benim oğlumun ciddi bir uyku sorunu olduğu için ayrı uyumayı bırakın koynumda bile uyumazdı; sonrasında da odasına alışması da biraz zaman aldı ama baştan beri Odasında uyuyan çocuklarda bu problem daha az yaşanıyortabiki herkes özgür nasıl büyütmek istersen öyle büyütürsün bende çalışan bir anneyim kızım 12 yaşında ve ister inanın ister inanmayın 8 yaşından beri okula kendi başına hazırlanıp gidiyor kahvaltısını kendi hazırlayıp yiyor okul 3.sü bir çocuk.. yani koynunuzda uyutarak heleki 3 yaşına kadar sadece özgüveni düşük bir çocuk yetiştirirsiniz.. merak ediyorum 3 yaştan sonra o çocuk nasıl kabullensin ayrı odayı size bağımlı olacak belki orta okul çağına kadar halamda kızını 3,5 yaşına kadar yanında yatırmak zorunda kaldı k. valideyle oturuyordu çünkü ayrı eve çıktılar kızın odası oldu ama 5. sınıfta hala anneyle yatıyordu şuan 21 yaşında ve hala koridorun ışığı açık yatıyor hatta korkunca babasını kendi odasına gönderip annesiyle yatıyor.. tecrübe edin 3 yılın sonunda çocuk odasında yatmakta sorun çıkarınca dediğimin doğru olduğunu kendiniz göreceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?