2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bir sorum olacak ağız ve dudak kuruluğu yaşayan var mı? ne kadar su içsem de geçmiyor sanki. galiba gebelik şekeri çıkacak bende

Kızlar ev işi yapıyor musunuzzz
Ya da neleri yapmıyorsunuz artıkk??
canım çalışan bir bayan olarak hiç ev işi yapmıyorum neredeyse.her pazartesi bir bayan geliyor her tarafı baştan sona silip süpürüyor,istediğim işleri yapıyor.çalışanlara nacizane tavsiyem siz de bir an önce birini bulun hem çocuk doğduğunda hiç yapamıycaz.o kadar para kazanıyoz bu da bizim hakkımız olsun yaa:)

En Güzeli sana en çok ihtiyaç duyacağı zamanlar bi çocuğun anneye her dakika ihtiyacıvardır ama yeni doğduğunda kurulan bağ çok önemli insan ister tabi hiç bırakmasın ama yaşam Şartları ona güzel bir gelecek için mecburiyet söz konusu oluyor ben çalışmıyorum evde oturunca hiç Geçmiyor çok şükür sağlığım yerinde havada güzel dışarı atıyorum kendimi

Merhaba arkadaşlar, oda ayırma mevzu benim için de büyük sorun.. doktorum çalışan annelerin en az 2 yıl ayırmaması (4e kdr yolu varmış) gerektiğini söylüyor.. benim ikinci doğduğunda kızım 4 yaşında olacak ve ben odayı ayıracağım inşallah.. gelişim, kişilik, korku vs meselsine gelince.. her çocuğun fıtratı farklı ve bence çocuğa göre hareket etmek lazım.
Örneğin, annem beni 30 yıl önce 6 aylıkken ayırmış ancak sürkli ağlamışım, rezil bir bebeklik geçirmişim.. sinir dolu.. şimdi olsa asla ayırmazdım diyor, çünkü çok gençmiş ve bebeğini tam anlayamamış: ben çok korkak bir insanım.. hala tek başıma asla bir evde yatamam! ve inanın bebeğinizi anlıyorsunuz. benim kızım doğduğunda annem ve ben 2. gün birbirimize baktık ve malesef korkaklığını gözlerinden anladık kızımın.. annem aynı sen de böyleydin dedi.. ben de kızımı üzmemek adına ayırmadım odasını, ama inşallah kardeşi olunca (ve dua ediyorum korkak bir kardeşi olmayınca:)) odalarını ayırıp aynı odada yatıracğım onları..
Velhasıl-ı kelam, bebeğinizi 6. ayına kdr hayli hayli tanımış olursunuz.. çok düşkünse atıyorum, ve çalışıyorsanız ayırmazsınız, gece doyasıya kokunuzu içinize çekersiniz birbirinizin.. her çocuk aynı düşkünlükte de olmuyor annesine. kimi kendi havasında takılıyor :)
herkesin tecrübelerini okumayı da çok isterim..

Kızlar ev işi yapıyor musunuzzz
Ya da neleri yapmıyorsunuz artıkk??

benim kadar yorulan var mıdır bilmem ama eskiden neyse şimdide aynıyım. belimde kopsa ayaklarım da şişse devam. evim 360 m2 ve 4 katlı. haftada 1 süpürüp siliyorum mecbur. her gün toz alma etrafı toplama bulaşık yemek derken gün bitiyor. eşim temizlik konusunda asla yardım etmiyor :) aranızda en şanssız benim :))))

ciddi misin? bütün katları kullanıyor musun? ben hayatta yapamazdım, seninkini yarısı kadar evim ama haftada bir gelen yardımcı bayan yapıyor her şeyimi, ben hiç karışmam.

Selam kizlar bisey sormak istiyorum, bebek sekerini hazir mi alicaksiniz yoksa kendiniz mi yapmayi dusunuyorsunuz. Ben biraz fiyat arastirmasi yaptim bana cok cok fazla geldi fiyatlari tanesi 2 tl 3 tl bu civarda, e bi 100 adet almak lazim cok fazla geldi bana. Ben de malzemelerini alıp kendim yapmaya karar verdim. Bos bos evde oturuyorum zaten, hem el emegim olsa daha ozel olur degil mi. Siz ne yapmayi dusunuyoraunuz bu konuda.

yok artık cnm o kadar büyük bir eve neden yardımcı almıyorsun ki.. bnm evim 130 m2 3+1 bu halde bile eşim ve kızımın hakkını yiyemem çok destek oluyorlar, hadi eşin yardım etmedi onu anlarım yoğun çalışıyordur veya elinden gelmiyordur ama bir yardımcı tutabilir herhalde yazık sana kuzucum ya bebiş ezilir içirde dikkat et kendine..

evet cnm bende kendim yapmayı düşünüyorum tüm malzemeleri 80 tl tuttu kapı süsü + 100 adet şeker çıkarda kalır bile malzemem.. kesinlikle daha avantajlı ben de uğraşmayı seviyorum el becerim çoktur doğum iznime çıkınca başlayacağım yapmaya.. ben rsm de atmıştım buraya kundakta bebek yapacağım sen ne yapmayı düşünüyorsun cnm..

A evet gormustum resmi canim keceden yapicaksin degil mi, ben o keceden yapilan kismi biblo olarak almayi dusunuyorum, tülünu filan da ayri ayri alicam evde birlestiricem. Burda o malzemeleri cok ucuza bulabilecegim bi yer var toptan satılıyor, ordan almayi dusunuyorum Ankaradayim bu arada. yapmak istedigim bi model var hatta resmini atayim bi saniye

Ama resimi nasil aticam ki ben bilemedim

yasal hakkın dediğim gibi bende araştırdım sen yazılı bir şekilde talep ettiğinde vermek zorundaymış yoksa şirkete para cezası veriliyormuş iznin bitmede 2 hafta önce notere gitmeden kendin gitsende olur sanırım ayrıca izinde 18 haftaya çıkarıldı son yasayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…